Axa et forutsigbart selskap i en forutsigbar bransje.

bålfreak
AXA 11.06.2018 kl 20:25 2008

Spørsmålet mitt er om ikke inkasso er en bransje hvor forutsigbarhet og gjennomsiktighet er i høysete. Man kjøper inn porteføljer for deretter å drive inn utestående fordringer eller enda tryggere man driver inkassovirksomhet for tredjepart. For et nystartet selskap som Axa må man gjennom flere faser. De første fasene gir lite inntekter som i så mange andre nyetablerte virksomheter. Axa beveger seg fra en tidlig vekst og etableringsfase og inn i en konsolideringsfase.
Det er nå inntektene fra porteføljene vil begynne å komme og det er jo det vi alle har ventet på en stund.

Mange andre bransjer opplever mye større usikkerhet og uforutsigbarhet enn inkasso. Man kan f.eks nevne oljeservice eller alt som er avhengig av oljepris osv.osv. Det snakkes også mye om hvor mye tolmodighet man må ha for å være aksjonær i Axa, men er dette riktig.............
Svaret er et klart nei i forhold ril mange andre bransjer og sektorer. Det har faktisk gått ganske raskt fremover for Axa sin del.

Konklusjonen blir vel egentlig at det er vi aksjonærer, spesielt de unge vil jeg påstå, som er alt for utolmodige. Industribygging og selskapsutvikling tar tid. Det er ikke et spill slik noen oppfatter det. Det handler om folk som går på jobb hver dag og står på og forhåpentligvis gjør de riktige og smarte valgene. Ledelsen i Axa har i hvertfall stått på og levert mer enn forventet.

Nå handler det om å vente på payback time, ja og litt til da........
Redigert 19.01.2021 kl 15:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.06.2018 kl 20:29 1947

Markedet har alltid rett som du pleier og si i andre aksjer du baisser. Stemmer nok her også.Skal vurdere kjøp under 20 her kan gjøre en grei trade da.
Redigert 11.06.2018 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.06.2018 kl 21:31 1835

trulse mann gå å ta deg en pølse , for makan til svada du kommer med, støtter 100% det Bålfreak skriver om. mye fjortiser som alldri skulle vært på børs, skal bli godt når det kommer flere store langsiktige internationale fond in på eiersidn, ser at mange kaster kortene værst for dem