Nikola overleverte i dag den første FC truck Anheuser-Busch

Slettet bruker
NEL 22.11.2019 kl 09:47 628

Fantastisk! Nikola er tidlig ute Leverer verdens første første av totalt 800 bestille FC trucks til Anheuser-Busch mye tidligere enn planlagt
Nel røsker opp 5%. Dette innebærer at Nel skal levere high technology H2 varer for kr 9, 4 milliarder de neste 4 år til Nikola. 27 gigant Heavy Duty Vehicles H2 Fueling stations FuelCell skal opp langs Anheuser-Busch sin ølrute.
-------------------
I morges hentet Anheuser-Busch en hydroelektrisk lastebil fra Nikola lasten med øl, inkludert flaggskipets ølmerke Bud Light, og leverte den til Anheuser-Busch lokale grossistpartner, Lohr Distributors - som markerte den første kommersielle leveransen ombord i et Nikola hydrogenelektrisk kjøretøy. Lohr Distributors leverte deretter ølet til Enterprise Center, hjemmet til St. Louis Blues, på en BYD-elektrisk lastebil - en milepælleveranse for bryggeren da ølet nådde målet med nullutslipp fra transport.

"Hos Anheuser-Busch søker vi kontinuerlig etter innovative måter å forbedre bærekraften i hele verdikjeden, og går videre mot å nå våre bærekraftsmål og drive industrien vår fremover," sa Ingrid De Ryck, visepresident for anskaffelser og bærekraft hos Anheuser-Busch . "Ingen enkelt selskap kan bygge en mer bærekraftig fremtid alene, men denne leveransen med null utslipp har vist hva som er mulig når vi samler de forskjellige styrkene og eiendelene i vårt leverandørnettverk for å arbeide mot et delt mål om en bedre verden."

Leveransen bygger på Anheuser-Buschs pågående forpliktelse til bærekraft og eksisterende partnerskap med både Nikola og BYD. Gjennom sine 2025-bærekraftsmål har Anheuser-Busch forpliktet seg til å redusere karbonutslipp over verdikjeden deres med 25% innen 2025.

I fjor bestilte Anheuser-Busch en bestilling på opptil 800 hydrogenelektriske drevne semi-lastebiler fra Nikola , en pioner innen hydroelektrisk fornybar teknologi. Partnerskapet vil hjelpe bryggeren med å overføre hele sin dedikerte flåte til nullutslippskjøretøy.

"Som den første kommersielle leveransen av gods med vår hydrogenelektriske lastebil, er dette en spennende tid for både Nikola og Anheuser-Busch. Denne milepælen vil bli et eksempel for alle andre OEM-er for å bevege seg bort fra dieselbiler og mot nullutslippskjøretøy, sier Trevor Milton, konsernsjef i Nikola. ”Vi ser frem til å hjelpe Anheuser-Busch-teamet med å nå sine bærekraftsmål ved å utnytte Nikolas teknologi for nullutslipp. Vi forbereder nå produksjonsbiler for Anheuser-Busch og planlegger å levere lastebilene så raskt som mulig. ”

For å komplettere Nikola-partnerskapet innen rutene deres, kunngjorde Anheuser-Busch også et pilotprosjekt med BYD i California forrige måned for å forbedre bærekraften til deres flåte ved fire Anheuser-Busch distribusjonsanlegg over hele Sør-California. De 21 elektriske lastebilene fra BYD samt en solcelleanlegg på 958,5 kW for å lade kjøretøyene, vil bli implementert i år som den største distribusjonen av elektriske lastebiler i klasse 8 i Nord-Amerika.
Les her:
https://nikolamotor.com/press_releases/anheuser-busch-completes-first-zero-emission-beer-delivery-69
Redigert 20.01.2021 kl 06:13 Du må logge inn for å svare