***IRAK*** ZVENSK FORSVARSMINISTER I IRAK - LIVE FRA ASYLET

Slettet bruker
22.11.2019 kl 17:49 311

Hei folkens:))


Og...at pasientene har tatt kontroll over det Zvenske asylet er dokumentert over lang tid - men når det ikke kunne bli verre,blir det nettopp det - i følge Nyheter i dag viser det seg at forsvarsministeren i Irak er Zvensk og får utbetalt sosialbidrag/NAV støtte fra vårt naboland - leiligheten som han er oppført med er utleid til andre Zvensker - galskapen er fullendt og statsforvaltningen har mistet fotfeste totalt - i bakvendt land kan alt gå an, der er de like tøysete og rare alle mann - stay tuned...ZnageZz....


Kort fortalt ble den irakiske forsvarsministerens identitet, han har svensk statsborgerskap under et annet navn, og tilknytning til Sverige avslørt av en journalist hos nyhetsbyrået AFP. Den svenske avisen Nyheter IDag har så fulgt Shammaris fotspor etter at han kom til Sverige i 2009. Så langt har ikke avisen sagt eller funnet ut noe om hvorfor og hvordan han og familien kom til Sverige, ei heller om på hvilket grunnlag de har fått oppholdstillatelse. Men i Sverige kunne Shammari verken jobbe eller lære seg det svenske språket, da han – i alle fall i Sverige – lider av hukommelsestap. Dermed var det duket for å leve på svenske skattebetalere. Samtidig har historien flere merkelige elementer: Shammari skal ha vært tiltalt flere ganger i Sverige, men sakene har aldri vært ført for retten. Ingen synes å vite hvorfor. Han skal også, til tross for sykemelding, hatt «lange dager» utenfor hjemmet. Hva drev han med?

Om vi ikke vet hva han drev med i Sverige, så vet vi at Irak er han nå forsvarsminister med en rimelig imponerende CV. Han er generalmajor, som etter eget ønske ble pensjonist i 2018. Han har vært leder for spesialstyrkene og har hatt en rekke militære posisjoner i tidsrommet 2003-2007. I 1987 oppnådde han en bachelorgrad i militærvitenskap, samt at han har mastergrad i strategisk planlegging for nasjonal sikkerhet. Han skal i tillegg ha tatt en rekke spesialiserte militær- og sikkerhetskurs i Irak, Jordan og USA.
https://www.rights.no/2019/11/iraks-forsvarsminister-snylter-pa-svenske-skattebetalere/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
22.11.2019 kl 18:04 305

Iraks försvarsminister, Najah al-Shammari, går på svenska bidrag.

Det avslöjade Nyheter Idag tidigare i veckan. Även Expressens källor bekräftar nu uppgifterna.

Samtidigt anklagas al-Shammari och hans försvarsdepartement för att vara delaktiga i att över 320 demonstranter dött i protesterna i Irak.

https://www.expressen.se/nyheter/iraks-forsvarsminister-far-bidrag-i-sverige/?fbclid=IwAR3HBz2YQQVUhGbP83VRH7QZrHX6oUCD64UT6D8Y1BqGFpwXnOFKc48-2cA

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/mREgAO/sjukskriven-man-i-sverige-ar-forsvarsminister-i-irak?fbclid=IwAR1KRXiDxQviAlNRymc2gLBI_gN8fyCKcdPzr8k9DijUefZURZUU_BW3aAQ

Ytterligare en sak som skrämmer dem är att al-Shammari arbetat nära diktatorn Saddam Hussein och hans Baathparti.

– Det är ganska läskigt. Hur kommer det sig att han kommit hit till Sverige? På vilka grunder fick han uppehållstillstånd? Spanade han på svensk-irakier? säger Alex vars föräldrar flydde från diktatorns skräckvälde i Irak.

En annan svensk med irakiska rötter, Najat, har polisanmält al-Shammari, eftersom hon anser att han som försvarsminister bör ställas ansvarig för krigsbrott. Hon har också skrivit under ett upprop om detsamma:

– Han sitter på en viktig position i en korrupt regering som utövar en massaker mot folket som utövar sin rättighet enligt irakisk lag, säger hon till Aftonbladet.
Redigert 22.11.2019 kl 18:07 Du må logge inn for å svare
convert
22.11.2019 kl 18:11 295

Saken har vært kjent i mange dager, men PK-media har nektet å trykke saken. Nå ble bråket i sosiale medier så sterkt at de ikke tør å tie lengre. Takk til nye medier for at muslimenes ødeleggelse av vestlige land blir kjent.
børst
22.11.2019 kl 19:36 280

Sverige er verdenshistoriens største brukerstyrte psykatriske institusjon. Et forbanna galehus der de innlagte har tatt kontrollen.
Slettet bruker
22.11.2019 kl 20:49 261

Hei folkens:))

Og...da bekrefter Expressen at den Zvenske forsvarsministeren i Irak kan bli tiltalt for brudd på folkeretten etter at 320 demonstranter er drept i Bagdad - trygdezvindel++++ blir jo barneskirenn i forhold - jaja, ellers har de det bra i Zverige, folkens:))...ZnageZz....


Iraks försvarsminister, Najah al-Shammari, går på svenska bidrag.
Det avslöjade Nyheter Idag tidigare i veckan. Även Expressens källor bekräftar nu uppgifterna.
Samtidigt anklagas al-Shammari och hans försvarsdepartement för att vara delaktiga i att över 320 demonstranter dött i protesterna i Irak.
2019 intog al-Shammari positionen som Iraks försvarsminister. Redan under våren skrev flera irakiska medier om toppolitikerns dubbla medborgarskap, skriver Aftonbladet. 
Brukligt är att man avsäger sig det ena medborgarskapet då man intar en ministerposition i Iraks regering. Men några tecken på att så ska skett i al-Shammaris fall finns inte. 
Enligt Nyheter Idag, som uppger att de har citerat en polisanmälan, återkommer försvarsministern till Sverige någon vecka per år och ”upprätthåller på så vis tron att de bor i Sverige”. Även Försäkringskassan utreder saken.
En källa inom polismyndigheten säger till Nyheter Idag att det dessutom pågår en förundersökning gällande folkbokföringsbrott.
https://www.expressen.se/nyheter/iraks-forsvarsminister-far-bidrag-i-sverige/ 

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla