***KORANSTUNTET*** NÅ ER MUSLIMENE ZINNA WORLD WIDE

Slettet bruker
22.11.2019 kl 22:35 5219

Hei folkens:))


Og...bare en uke etter koranstuntet i Kristiansand er muslimene zinna World Wide, folkens - vi husker alle ambassadestormingene og brenningen av det Norske flagget sist gang zinnamuslimene reagerte under karikaturstriden - under fredagsbønnen blir jo mye rart sagt og delt - boycott Norway heter aksjonen, men boycotter de NAV er det helt greit - kebab Erna er vel snart på pletten og beklager må vite - intet nytt under solen...stay tuned...ZnageZz...


Hashtagene #BoycottNorway og #Norwegian kommer også høyt opp listen over de mest populære tweetene i Pakistan så langt denne fredagen.
Fredag er bønnedag, så det er grunn til å anta at koranbrenningen har blitt rundelig fordømt i en rekke pakistanske moskeer i dag.
Reaksjonene oser ikke akkurat av fred og forsoning. Flere formelig fråder når de beskriver «det religiøse hatet» i Norge.
https://www.document.no/2019/11/22/islamist-aksjon-for-boikott-av-norge-etter-koranbrenningen-i-kristiansand/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.11.2019 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
Sotah
22.11.2019 kl 23:17 1990

Hva er det du egentlig vil, Lilletull? Jeg spør for en venn. Kan ikke disse snålingene få drive med sitt i fred? Stakkars arbeidsløse Lena fra lille Manglerud og vennene hennes prøver intens å legge seg ut med en kvart verden, sånn cirka. Kan vi ikke heller late som ingen ting? La dem holde på, bare?
Slettet bruker
22.11.2019 kl 23:18 1987

På en måte er det jo fint at muslimer world-wide blir sinte på Norge, så bremser innvandringen politikerne ikke gidder å gjøre noe med. Som folk er vi berettiget å være forbannet på at politikerne fortsetter å misbruke asylinstituttet slik at våre velferdspenger går til fremmede som ikke har rømt fra noe som helst, men kommer for å få trygdeytelser og gratisbolig. Det er altså politikerne ViFolket kan være sinte på!

Men så kommer det faktum at vårt samfunn tilføres en fremmedkultur som fører til at vi må liste oss rundt for ikke å krenke noen. Bibler kan brennes og Jesus kan kritiseres, men altså ikke Koranen og Muhammed. Når vi så har et politi som føyer seg og fjerner ytringsfriheten for å holde fremmedkulturen i ro, så har vi mistet vår frihet, for at de skal holde fred. (Og for ordens skyld ER er det et DE og et VI her - som det alltid er når vi tilhører en gruppe, og grupper av alle slag har vi i vårt samfunn - og vi må få lov til å kritisere hverandre!)

Våre fremmedkulturelle kan aldri forstå ytringsfriheten. De er vokst opp med at krenkelser skal hevnes med vold. Ytringsfriheten ER krenkelse. DE tror at frihet betyr at de skal ha frihet fra å krenkes.

Våre politikere vil ikke lære fremmedkulturelle hva norsk kultur betyr. De vil at vi skal la være å krenke dem. Men når rasjonell kritikk ikke er tillatt mot det vi reagerer sterkt imot, så står også vi tilbake med følelser og aggresjon som eneste reaksjonsform. Det er eksplosivt og farlig.
Vi ser det i muslimske land at folk reagerer med følelser og aggresjon, og det spiller ingen rolle hvor mange de dreper og hvor store materielle skader hevnen deres forårsaker; det er deres eneste reaksjonsmåte.

Hvis politi og politikere fortsetter å tvinge nordmenn i kne og kneble vår ytringsfrihet, vil også vi bare ha følelser og aggresjon tilbake som reaksjon mot urett. Da blir det farlig når opprinnelsesbefolkningen i vestlige land bare har primitive reaksjoner tilbake. Våre politikere må ta til vettet før det skjer!

Redigert 22.11.2019 kl 23:30 Du må logge inn for å svare
polemiker
23.11.2019 kl 00:22 1957

Noen må gå foran, så om Norge. som har et relativt godt rykte når det gjelder fredsforhandlinger, fredspris og rundhåndede bidrag til fattige og nødlidene går foran og brenner de sataniske vers, vil trolig andre land følge etter. Folk som bor i de muslimske landene vil føle at de ikke lengere står alene og vil fatte mot.

Zinnamuslimer vil oute seg selv og avsløre hva de står for. Det vil bli tøffe tak, men konsekvensene med å la humla suse og at ingen reagerer vil bli langt verre. Greit nok at vi må nedlegge en rekke ambassader og endre reiserådene til nordmenn når det gjelder land dominert av muslimer, men det er en liten pris å betale.

Allah vil tydeligvis at hans tilhengere skal lide og leve i fattigdom, så det bør vi respektere. Det er blasfemi fra Norge når vi motarbeider denne barmhjertige og gode guden deres som elsker alle mennesker på jord, det være seg jøder, kristne, frafallende eller andre vantro.

Alle som har lest noe av dette røret pedofeten har liret av seg vet jo at om situasjonen hadde vært motsatt og de kristne eller vantro hadde vært i nød, er hans anbefaling å vise medmenneskelighet og "õpna hjertan" ? Vel, vi ser jo hvor åpene de søkkrike og rene muslimske landene i Midt-Østen egentlig er når de ikke engang slipper inn sine egne trosbrødre, men overlater til de vantro om å ta ansvar for dem. Hadde dørene blitt åpnet ovenfor "kristne" tro?

Tyrkia er vel et hederlig unntak, men de definerer seg enn så lenge som en sekulær stat. De er også medlem v Nato, samt at de er tett tilknyttet Europa. Nå bruker de flyktningene som en verbal kjøttbombe for å presse de europeiske landene. De er klare til å åpne grensene og slippe hordene løs. EU har som kjent lagt ned sine grenser og kontroller for lengst, så de har ikke noen port å stenge.

Betonghue
23.11.2019 kl 00:29 1942

Er du tilbake i ditt tilbakelente kvasi-tolerante muslim-modus Sotulf ? En muslim-faen nær deg er ute etter halsen din! Men ditt forblindede , rævpulende syn på på vår fremtid fascinerer! Du, Pølsa og de andre venstreekstreme fjols vil møte deres skjebne skrikende, gråtende og tryglende om "Mercy" fra "norske" islamister !
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:48 1920

Hvor vanskelig kan det være å ta en velment beskjed som ikke brenn koranen!? Muslimene blir så innmari forbanna.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:48 1917

Så så. De kristne har en gang i tiden vært like ille har jeg hørt. Så da må man tåle ørlite kniv på strupen. En vakker dag blir vi sikkert godt forlikt og gode venner alle sammen.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:51 1907

Er det dårlig tidspunkt å spørre en muslim i dag følgende, er du sur?
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:52 1903

....eller, hvorfor er du så sur?
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:54 1898

I disse selvmordstider bør man kanskje spørre muslimer om de går med selvmordstanker. Sånn for sikkerhets skyld.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 01:58 1894

Tror jeg skal lansere brannsikker koran. Så slipper vi dette stresset med sinnamusliner. Det blir litt mye.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 02:05 1893

På en annen side. Når muslimene har fått litt for mye fredagskoran og går amok er det stort sett andre muslimer som får unngjelde. Litt snodig det der. Sånn sett er jeg ikke så veldig bekymra.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 02:12 1885

Hvis jeg noen sinne blir invitert til fredagskoran tror jeg det er best å være måteholden. Kraftige saker det der...

Møtt flere hyggelige muslime på reise. Men litt utpå fredag ettermiddag får du gjerne passet påskrevet om du er litt uheldig. Stort sett med ditt eget blod. Styr unna om noen har brent boka deres i det siste. Skal ikke så mye til før det er fyr i teltet...
Slettet bruker
23.11.2019 kl 02:15 1879

Fred være med dere alle sammen. God bok!
Sotah
23.11.2019 kl 04:33 1855

Hvis du printer ut dette innlegget og tar det med til fastlegen din er mye gjort, betong. Da blir det fortgang både i helsevesenet og Nav.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 08:04 1826

Hei Zoten/folkens:))

Og..."Hva er det du egentlig vil, Lilletull? Jeg spør for en venn," - du kan svare den rettroende vennen din at i Norge ønsker vi å leve etter demokratiske prinsipper der ytringer vi ikke liker også må aksepteres, Zoten - streken i sanden går nettopp der, men de 1,8 milliarder muslimene er mange og zinte - en snikende magefølelse tilsier at disse prinsippene er under press og at presset øker proporsjonalt med antall arabere i landet - vi får se hvordan utviklingen blir, men erfaringene med de tomme dressene i politiker/maktposisjoner kan fort ende med at vi nok en gang skal krype, beklage og unnskylde - vi er jo tross alt kuffarer, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Betonghue
23.11.2019 kl 14:01 1762

Som sagt, så gjort ! Fastlegens kommentar; "Du er faen ikke helt god!"
Hos NAV; "Hva faen gjør du her? Du er jo ikke svart engang !"
En dårlig dag ..........
kokkohill
23.11.2019 kl 14:07 1758

Ja hører flere muslinger vil boycotte NAV etter dette , det strider også mot deres ære å motta trigd fra vanntro 😂👍
Hr.Suhr
23.11.2019 kl 14:09 1754

På Change-tråden fra i forrigår gjorde forfatteren godt greie for kulturforfallet,
som kulminerte med innvandringen i 2015.
Iflg. han utgjorde reelle syriaflyktninger 40%, hvor de øvrige 60% i hovedsak kom fra andre musel-land
og Afrika, og følgelig uten de samme rettigheter til opphold.
Ellers nevnte han av en eller annen grunn at folk har krav på å høre muslimenes syn på bl.a.
vår omfavnelse av alskens seksuell nytenkning som nå implanteres som 'helt normalt' i hodet på liten og stor.
Selv hadde han resignert over noe han anså som et kollektivt kultursammenbrudd, og
anså slaget om vår kultur som tapt...Veldig pessimistisk m.a.o.

Og så til saken, (som er lett for en som bor langt unna oslo-gryta),
men jeg sier meg 100% enig med Polemiker jeg, "Noen må gå foran", og hvorfor ikke Norge?;
Å la Zinnamuslimer vite hvor David kjøpte øllet, vil i så fall også bli lakmustesten på
vår evne til å stå i mot pyton nisjeinteresser og ukultur.
Egentlig helt absurd at det er gått så langt, men denne konfrontasjonen MÅ vi faktisk bare ta.
Eneste aber er at vi vil høste bred internasjonal anerkjennelse, som selvsagt politikerne våre ikke fortjener.
Chorizo
23.11.2019 kl 14:35 1737

Du har penger til å skaffe deg rusmidler, åpenbart. Så det er vel ikke så synd på deg når det kommer til stykket.

Men syk i hodet ditt er du. Koko. Spenna gærn og åpenbart en fare for deg selv og andre.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 14:39 1727

Je har gått tell anskaffelse av korønen på bokmål gett. Ekstremt mye viktig og moderne informasjon der se. Iallfall i hadithene. Nå: lese bok tell kaffen med knert i du.
Betonghue
23.11.2019 kl 15:08 1722

https://www.youtube.com/watch?v=D7aHOsxFP4w

En vanlig dag for "Pølsa" på institusjonen .....
Legg merke til det siviliserte språket og Pølsas interesse for rasshøl! En muslimsk spesialitet ......
Redigert 23.11.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare
Lurulf
23.11.2019 kl 15:13 1715

Hvor er alle vaktbikkje-hyklerne i venstremedia som er så opptatt av ytringsfrihet, og mener at den går foran alt?

Hva hadde skjedd dersom noen hadde satt fyr på en bibel? Vi vet alle svaret på det...
Betonghue
23.11.2019 kl 15:21 1710

Heilt klårt; Ingenting ......
Slettet bruker
23.11.2019 kl 15:26 1709

Imprex: "De kristne har en gang i tiden vært like ille har jeg hørt. Så da må man tåle ørlite kniv på strupen. En vakker dag blir vi sikkert godt forlikt og gode venner alle sammen."

Jeg har en bedre idé, Imprex!

Hvorfor ikke heller leve i hver våre land inntil muslimene har lært seg at det ikke er bra å drepe andre mennesker, uansett hvilken tro de har! Lære først, fredsbelønning etterpå! Hvorfor i all verden skal vi miste våre friheter og kanskje dø med kniv mot strupen før de har lært seg å være siviliserte?
Lurulf
23.11.2019 kl 15:34 1701

Ad: "En vakker dag blir vi sikkert godt forlikt og gode venner alle sammen".

Regner med at dette er ironi..?
Redigert 23.11.2019 kl 15:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
23.11.2019 kl 15:58 1695

... og ingenting har med fredens religion islam å gjøre. Så er det nevnt også. Den er helt og holdent uskyldig. Så da regner jeg med kristendommen også er det. I alt som har skjedd siden gamletestamentet så dagens lys. Bare slemme banditter som gjemmer seg bak religion. *Ironi*ironi*ironi
Lurulf
23.11.2019 kl 16:40 1675

Ingen påstår at kristendommen var uskyldig for hundrevis av generasjoner siden. Men den kristne kulturarven har vist seg overlegen sammenlignet med islam, primært fordi den aksepterer enkeltmenneskes rettigheter og tolerer andre religioner. Derfor har kristne samfunn gått framover under århundrene, mens islam har stått nærmest stille. Og det vil den fortsette å gjøre til evig tid.

Sotah
23.11.2019 kl 16:47 1670

Heldigvis gir ytringsfriheten også anledning til å ikke tråkke på tær når man veit det er inngrodde tånegler der. Den gode gamle folkeskikken er fremdeles tillatt brukt. For de som veit hva det er.
Lurulf
23.11.2019 kl 17:02 1663

Nå begår Sotah nok en gang kardinalfeilen når han blander ytringsfriheten sammen med folkeskikk. Synes du at Martin Luther utviste dårlig folkeskikk da han tråkka paven på tærne?
Betonghue
23.11.2019 kl 17:06 1660

Men - kjære Sotulf; Now is the Time; Imponert over antall muslimske NAVere i Oslomabad? Og de bir flere; sykehusene i din region klarer snart ikke å håndtere alle " Muhammdene" som ser dagens lys - og LENGTER etter halsen din !
You Follow ....
polemiker
23.11.2019 kl 17:21 1649

Joda, det er i og for seg greit dersom det bare hadde vært noen religiøse mennesker som tror på en kjærlig gud som vil hele menneskeheten vel. Nå er som kjent ikke det tilfelle når vi snakker om Allah eller profeten Muhammed. Deres form for fred på jord går ut på at alle som ikke tror på denne guden deres skal gjøres til slaver, sexleketøy eller rett og slett bare drepes.

Dette er det som predikes av imamer i moskeer over hele verden, også i Norge. Barna lærer om Muhmmeds drap og sexorgier med krigsfanger. Jenter lærer at det er helt naturlig at de frem til de er 9 år gamle kan sysselsettes med å tørke bort sæd fra klærne til gamle "religiøse" menn. Etter den tid må de kunne påregne å bidra selv.

Klart at vi må være høflige og ikke bemerke slike ting om en religion? Sikkert fristende for sosialister og påstå at dette ikke er tilfelle eller er fake news, men du vil nok ikke finne mange muslimer som er villige til å påstå det samme. Sosialistiske politikere over hele verden fornekter slike enkle fakta og jobber på høygir med å bagatellisere eller fornekte fakta. Muslimer følger Muhammeds eksempel den dag i dag, men politikerne klarer ikke helt å skjønne hvorfor det er en voldtekstepedemi hvor muslimske gutter voldtar vantro jenter.
Hr.Suhr
23.11.2019 kl 19:28 1617

Om noen lurer på hvorfor vettuge folk har latt seg rive med og godta urett og vanvidd,
så er årsaken ganske enkelt redsel for å havne utafor det 'gode PK-selskap'.
Årsaken må sees på bakgrunn av årelang hjernevask.

Om man ellers ser på politikere og presse som PK's presteskap,
skulle man tro globalismen hadde kopiert islam.
Tenk over hvordan ulike fraksjoner av madness også her, i likhet med islam,
kjemper for ulike PK-idealer under samme NWO/allah.

Fellesnevneren for disse ideologiene er at straffen for opposisjon er utstøtelse,
fredløshet og det som verre er.
Scary med tanke på at siste opplysninger tyder på nærstående forening.

(kanskje en tanke drøyt, men, men. Virkeligheten har før vist seg å overgå de villeste fantasier.)
Sotah
23.11.2019 kl 20:18 1584

Forumets tolking av islam finnes kun i de øvre og mest isolerte fjellområdene i Afghanistan, og knapt nok der. Taliban på steroider, forumet har hørt for mye på imam Lilletull. Verden er full av mangfold, og det finnes alle varianter av alle religioner. Slapp av litt, er mitt velmente råd.
Lurulf
23.11.2019 kl 20:50 1568

Feil igjen, Sotah. Den befinner seg i Oslos gater, Norges hovedstad. Hver dag - året rundt.

https://www.youtube.com/watch?v=Q25KCvJ54tE
Slettet bruker
23.11.2019 kl 20:53 1566

Hei folkens:))

Og...uffda, nå er stuntet i Kristiansand kommet et skritt lengre, folkens - etter videoene fra Marrakech fjellene for et år siden, videoen fra jihad John og videoen fra kokingen av Jessyidie kvinner som ZIAN mener er provoserende og førte til ildspåsettelse av kokeboken blir nå Norges ambassadør til Pakistan innkalt på teppet - er det dags for knefall, unnskyldning og beklagelse fra de tomme dressene i makt og politikerposisjoner - stay tuned,,,ZnageZz.....

Norges ambassadør til Pakistan er kalt inn på teppet i forbindelse med Koran-brenningen i Kristiansand sist lørdag, skriver Dagen. – Det ble understreket at en slik handling sårer 1,3 milliarder muslimer over hele verden, står det i en pressemelding.
https://www.nrk.no/nyheter/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
24.11.2019 kl 09:37 1485

Nå begynner ordensmakta å lyve også:

Justisminister Kallmyr sier at politiet har fulgt påtalemyndighetens vurdering av om lovligheten av koranbrenning. Men Riksadvokaten avviser blankt å ha gitt politiet noen vurdering om saken.
https://www.document.no/2019/11/23/justisministeren-politiet-fulgte-riksadvokatens-vurdering-riksadvokaten-vi-har-ikke-vurdert-dette/

Sånn kan det gå når de ikke får juge i fred for sitt eget folk!

I politistaten Norge har politiet begynt å drive sin egen justis! Og ansvarlig minister dekker dem opp!

Når skal våre egne elitepolitikere og deres lovens håndhevere stilles rettslig ansvarlig? Helt siden Gro uten respekt for folkets mening bestemte at Norge skulle være flerkulturelt, har tusen års sivilisasjonsbygging blitt dekonstruert bit for bit, inntil vi i dag ser at Rettsstaten er byttet med Politistaten og nordmenn må knebles for å holde "fremtidens nordmenn" i sjakk.

Takk til Lilletull som har tatt saken her på forumet! Selv er jeg ikke glad i snålingene i Sian og deres metoder, men det er viktig at de gjorde dette, for bare slik kan folket få øynene opp for uakseptable politimetoder og ukompatible grupper som er påtvunget oss av globalist-eliten:
Vi kan ikke både ha frihet OG Izlam i et land. Vi må velge - og eliten valgte Izlam over frihet for oss! Men politikereliten skal få omkamp!

Her er bakgrunnen:
I en e-post til Document fredag avviste Riksadvokaten blankt at embetet har gitt noen rettslig vurdering av saken. Riksadvokaten er påtalemyndighetens øverste ledelse. I dag sier justisministeren til Nettavisen at bakgrunnen for politidirektoratets instruks var en vurdering fra påtalemyndigheten: – Politidirektoratet har opplyst til meg at de har forelagt spørsmålet for påtalemyndigheten som har gitt en vurdering som de har fulgt når de utstedte ordren. Det er påtalemyndighetens vurdering. Da kan ikke jeg overprøve det, sier Kallmyr.

Elitepolitiet i skjørt i PD LYVER ALLE OPP I TRYNET! Kutt ut PD; de ødelegger politiet og de ødelegger landet.

Dessuten dette:
Hvorfor betaler Norge 80 millioner i bistand til Pakistan når de gjengjelder med å kneble vår frihet her hjemme?
https://www.document.no/2019/11/23/norges-ambassador-i-pakistan-kalt-inn-pa-teppet-etter-koranbrenning/
Nytt bråk om Nobelprisen i litteratur som ikke tåles av Europas nye Izlamske herskeklasse!
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/nobelprisen-skaper-ny-konflikt/ar-BBXf3RC
Så var det alle bilene som brant og all knivstikkingen fra i natt (som alle netter); Document dokumenterer for deg!

Redigert 24.11.2019 kl 09:44 Du må logge inn for å svare