***KORANSTUNTET*** NÅ ER MUSLIMENE ZINNA WORLD WIDE

Slettet bruker
22.11.2019 kl 22:35 5234

Hei folkens:))


Og...bare en uke etter koranstuntet i Kristiansand er muslimene zinna World Wide, folkens - vi husker alle ambassadestormingene og brenningen av det Norske flagget sist gang zinnamuslimene reagerte under karikaturstriden - under fredagsbønnen blir jo mye rart sagt og delt - boycott Norway heter aksjonen, men boycotter de NAV er det helt greit - kebab Erna er vel snart på pletten og beklager må vite - intet nytt under solen...stay tuned...ZnageZz...


Hashtagene #BoycottNorway og #Norwegian kommer også høyt opp listen over de mest populære tweetene i Pakistan så langt denne fredagen.
Fredag er bønnedag, så det er grunn til å anta at koranbrenningen har blitt rundelig fordømt i en rekke pakistanske moskeer i dag.
Reaksjonene oser ikke akkurat av fred og forsoning. Flere formelig fråder når de beskriver «det religiøse hatet» i Norge.
https://www.document.no/2019/11/22/islamist-aksjon-for-boikott-av-norge-etter-koranbrenningen-i-kristiansand/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 22.11.2019 kl 22:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
24.11.2019 kl 21:42 2053

Helt enig. Anstendighet på begge sider ville hjulpet debatten betydelig. Dessverre har nok frykt gjort en del av debattantene ute av stand til å beherske seg. De av oss som har sett frykt på nært hold vet hvordan det gjerne arter seg. Ekte redsel kan være farlig. Berettig eller ei. Uansett kan ikke motsvaret på en provoserende handling som koranbrenning være voldelig. Det kan bare ikke forsvares. Problemet i dag er at gode argumenter og en moden retorikk ikke fungerer spesielt godt i konfrontasjon med ekstremister. De fornærmede i denne saken har nå en mulighet til å sette standarden for debatten videre.

Ender dette med at en uskyldig tredjepart blir rammet er jeg redd SIAN og likesinnede får all oppmerksomhet og elefanten i rommet nærmest blir unnskyldt. Å gå til angrep på uskyldige er forkastelig og er det samme som kollektiv avstraffelse i denne sammenheng. Det vil forsterke frykten ytterligere. La oss håpe det aldri skjer.

Da gjør jeg som Sotah og runder av for denne gang.
Slettet bruker
25.11.2019 kl 13:14 2001

Hei folkens:))

Og...nå hylles zinna muslimene Worl Wide for voldsbruken i Kristiansand, folkens - vi skal jo kues til underkastelse og gode dhimier, må vite - at Araberpartiet i Kristiansand har startet innsamlingsaksjon for å betale bøtene til zinna muslimene er jo også en del av bildet - stay tuned...ZnageZz....

Fredag ble mannen som angrep SIAN-leder Lars Thorsen, da sistnevnte satte fyr på et eksemplar av Koranen under en nylig demonstrasjon, hyllet av muslimer i sosiale medier.
Mannen, som ifølge Pakistan Today kan hete Ilyas Umer, møtte opp blant motdemonstranter da den sterkt islamkritiske organisasjonen SIAN demonstrerte på Torvet i Kristiansand lørdag for en uke siden. Da Lars Thorsen satte fyr på Koranen tok han seg gjennom barrikadene politiet hadde satt opp, og gikk til fysisk angrep på Thorsen, som han sparket løs mot. Angivelig ble dette gjort for å forhindre at Koranen ble brent. Basketaket ble avbrutt da politiet grep inn, og tok både Thorsen og voldsmannen i arresten.
Muslimer har i ettertid tatt til sosiale medier, der de hyller voldsmannen og beklager seg over angivelig «islamofobi» i verden. Hashtaggene #ilyas_Hero_of_Muslim_Ummah, #Norway, #Defender_of_Quran og #TheGloriousQuran trendet på Twitter i Pakistan på fredag.
https://resett.no/2019/11/24/muslimer-i-sosiale-medier-hyller-helten-som-angrep-sian-under-demonstrasjon/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Hr.Suhr
25.11.2019 kl 17:28 1974

Merket meg dette jeg også.
Ser at media holder tyst, men dette er alvorlig og burde selvsagt vært mer omtalt.
I kommentarfeltene på videoen gjaldt gjennomgangstonen heltestatus for den som ytrer seg ved voldsbruk,
norsk politi har skylda, brenn Norge, og boikott Norge. SIAN slapp merkelig nok lett unna med at 'gamlingen så' ut som satan sjøl'.
Personlig mener jeg vi hadde hatt mer igjen om det fra offentlig hold ble opplyst at
religionskritikk er helt innafor etter norsk lov, enn at politiet nå feilaktig blir lagt for hat.

Sotah
25.11.2019 kl 18:13 1963

Helt tyst er det nok ikke. Jeg tror snålingene dukker opp i debatten på NRK idag. Mener å ha sett det på morrakvisten. Da er det duka for popcornkveld med mye moro.

Edit: Tok feil, før eller seinere måtte jo det skje. Det er imorra tirsdag. Legger popcornet på kjølen.
Redigert 25.11.2019 kl 18:51 Du må logge inn for å svare
Per K
25.11.2019 kl 21:06 1943

Hadde du fullført HELE grunnskolen, hadde du lært at det er ikke noen fjell i Marrakesh. Nærmeste fjell er Jbel Toubkal.
Sotah
25.11.2019 kl 21:16 1937

Der fikk jeg den. Jeg satt på rektors kontor den timen det handla om Marrakesh.
Slettet bruker
26.11.2019 kl 00:14 1912

Atlasfjellene må passeres om man skal fra kysten og inn til Marrakesh... Så golde og gufne at jeg nødig ville miste mitt hode der!
Slettet bruker
26.11.2019 kl 09:08 1860

Et av verdens mest ufrie land vil belære oss om ytringsfrihet og blasfemi. Den norske regjeringen tasser for tiden rundt på filttøfler i den internasjonale samfunnsdebatten, livredd for å tråkke selv de mest undertrykkende regimer på deres nasjonale liktær. https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/vebjørn-selbekk-ut-mot-erna-–-står-med-lua-i-hånda-hos-islamistene/ar-BBXkOvP

Skal vi nordmenn og vår kultur atter igjen lide for at en elitepolitiker skal utvikle sin høyst personlige karriere???

Mer enn noen vet Selbekk hva han snakker om! Den som ikke frykter situasjonen når vi nordmenn nå omgås 1/2 - 1 million muslimer, må ha særdeles liten forestillingsevne for hva som kan skje med oss og våre etterkommere dersom vi ikke stiller krav til aksept av våre verdier og ikke omvendt.
Slettet bruker
26.11.2019 kl 12:35 1837

Hei folkens:))

Og...det blir spennende å følge debatten senere i kveld, folkens - blir det selektiv utvelgelse av debattanter i ARK - og skal folket nok en gang lures til å mene at Quaranen og Pakistan er demokratiets fanebærere og at grunnlovsfestede rettigheter er til "salgs" når det trues med hevn og det passer slik - nå kaster den gamle kjempen Carl. I Hagen hansken og setter skapet på plass - stay tuned...ZnageZz....

Tidligere Frp-leder Carl I. Hagen forventer at utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide setter hardt mot hardt etter at Pakistan innkalte Norges ambassadør Kjell-Gunnar Eriksen lørdag. Det pakistanske utenriksdepartementet ville at norske myndigheter stanset koranbrenning.
Jeg forventer og forlanger at vår utenriksminister innkaller Pakistans ambassadør i Norge og gir vedkommende en forelesning om vår grunnlovsfestede ytringsfrihet og at vi skal ha oss frabedt belæring om hva vår grunnlov tillater! De som ikke vil akseptere våre grunnlovsfestede rettigheter står fritt til å forlate Norge, skriver Hagen på Facebook.
https://www.document.no/2019/11/26/hagen-kall-pakistans-ambassador-inn-pa-teppet-og-gi-ham-en-forelesning-om-ytringsfrihet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.11.2019 kl 13:26 Du må logge inn for å svare
siko1
26.11.2019 kl 14:26 1816

Aftenposten har i dag et innlegg fra kommentator Frank Rossavik bak betalingsmur.
Som også omhandler at det ikke er risikofritt å provosere muslimer. En erindrer et drøss av hendelser som understreker det, en av disse er Charlie Hebdo hendelsen. Denne og liknende hendelser førte til at avistegnere i dag ikke våger å karikere islamske symboler - og til en ekkel forsiktighet på mange andre fronter, spesielt i kulturlivet, som Rossavik sier.

Da humorister Otto Jespersen brente bibelen i 2006 fikk han kjeft, men også spørsmål om hvorfor han ikke satte fyr på Koranen i stedet. Jespersen svarte at han ville leve i 14 dager til, så det gikk ikke.

Han nevner også i kommentaren et politi på villspor.

" I 2019 må man nøye seg med det grunnleggende, som å forsvare det som er igjen av ytringsfriheten på feltet. Her skal man være varsom med å overdrive, men sannelig er det et problem nå Politidirektoratet i praksis prøver å gjeninnføre blasfemiparagrafen ved generelt å beordre at koranbrenning under demonstrasjoner skal avverges eller stanses. Det endatil ved å vise til straffelovens paragraf 185, ofte kalt hatparagrafen eller rasismeparagrafen.
Anine Kierulf, jurist og fagdirektør ved Norges institusjon for menneskerettigheter, gjør det klart at politiet er på villspor. Etter norsk rettspraksis tolkes brenning av Koranen som et angrep på islam, ikke på den enkelte muslim. Da norske myndigheter tok stilling til at blasfemiparagrafen skulle oppheves, var begrunnelsen nettopp dette skillet, sier Kierulf til Filter Nyheter".

"Å brenne symboler er og må være lovlig. Når man føler seg truet av en makt, kan det også være en god og nødvendig ytringsform. Da folk på Sri Lanka ville demonstrere mot Norges rolle i fredsprosessen, ble det ikke registrert her i landet før de brente norske flagg. Da den norsk - syriske aktivisten Sara Azmed Rasmussen ville protestere mot undertrykkelsen i muslimske miljøer, brente hun en hijab i etterkant av et 8 - mars tog i Oslo.
Sians platte aksjon i Kristiansand er det ikke lett å fatte sympati for, men hvordan man enn snur og vender på det : Sian består av folk som føler seg truet av islam. Ytringsfriheten gjelder også dem, på samme måte som det gjelder for dem som demonstrere mot."

Grei tale fra Franke boy.



Redigert 26.11.2019 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2019 kl 14:57 1804

Dette spørsmålet berører fundamentet i våre verdier fra opplysningstiden. Dette fundamentet ligger til grunn for så mye av vår frihet, og har medført en rivende utvikling mot et mer rettferdig samfunn. Nå svinger pendelen tilbake. Islam er her, og rokker ved våre grunnprinsipper. Det er en skandale i seg selv at spørsmålet blir neglisjert i mediene.
Nå ser vi igjen, tiår etter at de kristne mørkemennene ble tvunget på retretten, at religiøse absolutter igjen får diktere hvordan vi skal bruke ytringsfriheten vår. Bakstreverske holdninger, særlig utbredte i islam, gjør seg gjeldende, og de krenkede muslimene er uforsonlige og kompromissløse. Islam skal ha forrang for ytringsfriheten, det finnes ikke noe imellom for dem. Det bør det heller ikke gjøre for oss.
Politidirektoratet følger opp mørkemennenes ønsker. Politikerne bortforklarer og prøver å ro seg unna ansvaret for myndigheten de har råderett over. Det er en skam. Intet mindre. Politidirektoratet trenger en skikkelig oppstrammer. Norge bør ikke ta noe kritikk fra Pakistan eller noen andre umoderne, ufrie og urettferdige land der islam råder.
Hvem hadde trodd at blasfemi skulle bli en av vår tids store debatter, årevis etter at blasfemiparagrafen ble avskaffet, etter tiår med krass religionskritikk rettet mot kristendommen? Hva sier det om oss som samfunn? Er vi virkelig så svake at vi denne gangen ikke klarer å stå opp for de store kampsakene som engang befridde oss, bare fordi disse mørkemennene bokstavelig talt er mørke menn?
Det bør ikke være så vanskelig å sette skapet på plass. Kall Pakistans ambassadør inn på teppet i Oslo, fortell vedkommende hva ytringsfrihet er, og at vi aldri lar oss diktere av islamske blasfemiregler. For la én ting være klart; koranbrenning er ren religionskritikk. Det er ikke en hatefull ytring. Det er ikke mennesker som utsettes for ringeakt når Koranen brennes, det er islams ideer.
Islam i sin bokstavtro form ikke har noe i Vesten å gjøre. Islams dogmatisme kan ikke tas hensyn til, uten at friheten avskaffes.
https://resett.no/2019/11/25/norske-politikere-og-medier-ofrer-friheten-for-a-tilfredsstille-islams-irrasjonelle-dogmer/
Redigert 26.11.2019 kl 15:03 Du må logge inn for å svare
triki
26.11.2019 kl 15:16 1790

Nå er det vel bekreftet at vold og trusler virker, skal Norge bestå må nordmenn agere slik de fremende som har kommet til landet vårt.

Etter krigen var det vel ikke godt for den vanlige nordmann å vite hvem som gjorde hva, men i dag vet de aller fleste hva de folkevalgte har bedrevet med i årtier.
Skal de flykte ned i den nye bunkeren under stortinget.

Vet foreldrene til disse folkevalgte hva de driver med? Hvis ja må de være flau over slike avkom.
Slettet bruker
26.11.2019 kl 15:36 1781

Jeg tror vi trygt kan legge til grunn at Stortingets "garasje" med milliardoverskridelser som ingen kan (les: vil) redegjøre for, nok er den bunkeren med luksusfasiliteter de har tenkt å trekke seg tilbake i når det ustabile samfunnet de har skapt braker i hop.

Skal vi beholde et Vesten med vestlige verdier, kan jeg ikke se noen mulighet utenom borgerkrig.

Erna har sagt A, og hun har allerede sagt B, C, D, E og F. Er hun klar for G?
"Samfunnet bør ta hensyn til nye kulturer og levesett, og nordmenn med muslimsk bakgrunn bør få strafferabatt ved æresdrap, mener advokat Farhad Shariati." https://www.document.no/2019/11/26/advokat-aeresdrap-bor-gi-muslimer-strafferabatt/

Muslimenes krav tar aldri slutt. Det er bare oss vestlige det stilles krav til. Men hvor lenge vil vi finne oss i å betale for gratispassasjerer før også vi igjen innfører "æresdrap" for å få tilbake det samfunnet som var fredelig og lovlydig? Minner om at nordmenns æresdrap ikke var innen familien, men mot overlast familien hadde lidd for andres lovløshet!
Sotah
26.11.2019 kl 16:46 1762

Men vi får vel neppe se deg løpende nedover Karl Johansgate med flammekasteren fruen? Du skal vel bare trekke gang borgerkrigen og sitte behagelig på terrassen med sjampis til folk har drept seg ferdig. Noen hundretusen liv må vi kunne ofre for å få etnisk norske trikkeførere igjen.
Slettet bruker
26.11.2019 kl 16:53 1757

Hei folkens:))

Og...ingen argumenter fra Zoten - bare borgerkrig og ZyklonB på inn og utpust slik han lærte på blitzhuset og Pol Pot akademiet...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Slettet bruker
26.11.2019 kl 18:59 1730

Hei folkens:))

Og...Kl.21:20 på ARK debatten i kveld får vi svar på hvor mye ytringsfriheten og den Norske grunnloven betyr for politikerne og folket i maktposisjoner, folkens - blir det kryping, beklagelser og skremte blikk etter at araberne har iverksatt flaggbrenning og krigsrop - på befaling fra Moskeene og imamene - de som skal debattere er nå klar - stay tuned...ZnageZz....

Tema for kveldens utgave av Debatten på NRK er koranbrenning.
De som skal delta er justisminister Jøran Kallmyr, politidirektør Benedicte Bjørnland, fagdirektør ved Norges institusjon for menneskerettigheter Anine Kierulf, stortingsrepresentant Jon Helgheim (Frp), stortingsrepresentant Lene Vågsli (Ap) og en «krenket muslim», som Document foreløpig ikke kjenner navnet på.

Programmet sendes 21.20, men er også tilgjengelig på nrk.no.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 26.11.2019 kl 20:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.11.2019 kl 20:01 1717

Jeg tror de løser det enkelt og greit - koranbrenning er lik hatytring. Husk vi snakker ikke om muslimfobi - men det mer abstrakte og vanskelig å få grep om - islamofobi.

Frykt for en religion, men altså ikke frykt for hodekappende religionsutøvere og voldtektsmørkemenn. For at Islam er en totalitær politisk ideologi mer enn det er en religion, se det vil våre politikere slett ikke forholde seg til.
Slettet bruker
26.11.2019 kl 20:12 1712

Oppsto mer som en kontrareligion vil jeg hevde, for å demme opp mot den kristendommen som ble vedtatt av Romerriket...
Slettet bruker
26.11.2019 kl 21:57 1678

Hei folkens:))

Og...da kan vi mene hva vi vil om SIAN og hvor klokt koranstuntet var - men handlingen var fult lovlig i forhold grunnloven og innenfor ytringsfriheten slik vi hele tiden har hevdet - da kan zinnamuslimene brenne og herje så mye de bare ønsker, det lyser ikke bare godhet fra zinnamuslimen i studioet...ZnageZz....

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/11/26/195629596/demonstranter-i-pakistan-tente-pa-norsk-flagg

.TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hr.Suhr
26.11.2019 kl 22:13 1665

Da er det stadfestet, det er tillatt å brenne koranen, og det å manipulere lovforståelsen
for å please zinnamuslimer var/er feil.
Vet dere hva, det blir ganske sikkert mye oppstyr nå, men SIAN har faktisk gjort en Nobelprisverdig jobb.
Redigert 27.11.2019 kl 16:31 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.11.2019 kl 15:22 1589

Hei folkens:))

Og...syretesten på hva zinnamuslimene Worl Wide mener om at den norske grunnloven fastslår at brenning av Quaranen er stuerent får vi etter fredagsbønnen om to dager, folkens - zinnaimamene har nok noe de vil fortolke videre til de mannlige zinnamedlemmene i Moskeene under fredagsbønnen må vite - stay tuned...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Hr.Suhr
27.11.2019 kl 16:30 1573

Vi er på god vei, men ingen tvil om at islam har kommet hakket lengre enn oss
i å tolke ytringsfriheten.
Hos dem er det bare zinnaPK-muslimer som får bruke ytringsfriheten.
Og nesten som hos oss, må da de andre bare holde snavla.
Skal spørre Erna, men har en stygg mistanke om at dette er globalismens våte drøm.
Slettet bruker
27.11.2019 kl 16:34 1570

Nå er det på tide vi her i det fortsatt litt frie Norge boycotter Telenor, alternativt tiltaler ledelen i det gamle Televerket for landsforræderi: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/kJPQzA/telenor-med-avisannonse-i-pakistan-etter-koran-brenning?utm_source=vgfront&utm_content=row-1

Hr.Suhr
27.11.2019 kl 18:26 1550

..blir aldri ferdig jeg;
Var det ikke sannsigeren Orwell som først omtalte Tankepolitiet?
-Jo, jeg tror det, og SIAN bidro sterkt til å avsløre at dette var
i ferd med å fotfeste seg her til lands.
Soleklart at SIAN fortjener fredsprisen.
Slettet bruker
29.11.2019 kl 15:06 1503

Hei folkens:))

Og...nå er de "norske" muslimene i islamsk råd norge zinna, folkens - koranstuntet skal brukes for alt det er verdt og klistres nå opp mot generelt muslimhets i befolkningen - som kjent har de tomme dressene på tinget vedtatt at en handlingsplan mot muslimhat skal utarbeides og IRN spinner videre på at handlingsplanen må forseres for å sette inn tiltak mot muslimhets i det norske samfunn - muslimene er jo alltid i offerrollen, særlig når de utfører terroraksjoner på Europeisk jord - naise trai, særlig...ZnageZz....

Vi ønsker avslutningsvis å fremheve at norske muslimer er urolige over den store utviklingen av muslimhatet som har styrket seg i Norge. I august i år ble muslimenes hellige hus angrepet, og nå ble muslimenes hellige bok angrepet. Vi er for å verne om ytringsfriheten men det er belastende for norske muslimer at deres religion basert på konspirasjonsteorier gjentatte ganger blir gjenstand for målrettede angrep. Myndighetene på sin side har erkjent denne økende hetsen mot muslimer men vi ber de rette organene om å intensivere utarbeidelsen av en handlingsplan mot muslimhat, slik at man får satt i gang målrettede tiltak for å bekjempe det økende hatet i det norske samfunnet.

Med vennlig hilsen
Imamkomitè
Islamsk Råd Norge
https://www.irn.no/2019/11/26/pressemelding-fra-irns-imamkomite-vedrorende-sian-demonstrasjon-i-kristiansand/

PS! Znart er det fredagsbønn folkens - stay tuned!!
https://www.youtube.com/watch?v=FB1QQ2oeNg4

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla