Sverige: Voksnes gruppevoldtekt av mindreårig gir tre måneder.

convert
23.11.2019 kl 13:36 753

Sjekk denne:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/K3KpLe/tonaringar-domda-till-tre-manaders-fangelse-for-gruppvaldtakt

Svenske politikere gjør alt de kan (her ved hjelp av rettsvesenet) for å hjelpe frem muslimers ødeleggelse av vårt naboland. Voksne menn gruppevoldtar en mindreårig jente, og får liksom "tre måneder" og noen veiledningssamtaler. Det er nesten som man ikke tror det man leser. Og dette står i verdens verste PK-avis. Da er virkeligheten selvsagt enda verre.
Sotah
23.11.2019 kl 16:59 732

Og 142.000,- i erstatning, hvis vi skal være pinlig korrekte. Og det liker vi å være. Hvordan fant du ut at de var muslimer, forresten?
Lurulf
23.11.2019 kl 17:13 726

Ja, det ble spleiselag på disse kjekke gutta, Sotah. 142' spenn koster det å leke seg litt med en mindreårig jente i Sverige.

Og ingen skulle jo få vite at disse gutta er berikere, så Sotah lurer veldig på hvordan dette har kommet ut...
Slettet bruker
23.11.2019 kl 17:27 717

Du mener vel det er hvite middelaldrende menn over 45?
Det er jo aldri muslimer og det har jo aldri med kultur eller innvandring å gjøre i følge flertallet av politikerne.
convert
23.11.2019 kl 18:05 702

Dommen finnes på nettet for de som gidder. En svenske som fikk napp, og to muslimske "venner" som deretter meldte seg på. En ekkel dom, en ekkel historie. Man må forutsette at dommere i denne saken, er utsatt for trusler eller har mottatt bestikkelser. Saken vil ikke stoppe her, selv om MSM og PK gjerne vil. Navnene til gjerningsmennene er ute. De vil få betale, og langt mer enn de få kronene de skal spleise på.
Slettet bruker
23.11.2019 kl 23:19 668

Var det Jensemann som sa multikultur er berikende?
Sotah
27.11.2019 kl 20:02 593

Vi får følge opp denne litt. Voldtekten er ikke bedømt som spesielt grov, og i Sverige har man strafferabatt hvis gjerningsmennene er under 21. Det var dagens juss. Hovedmannen er forøvrig ikke en av "de du veit", om det skulle spille noen rolle. Men det gjør det jo aldri her på bruket.
polemiker
27.11.2019 kl 20:34 579

Tror kanskje dere snakker om denne saken jeg meldte om for 4 dager siden på Riot tråden. Han lever i likhet med Sotah i en illusjon om at alt er vel i Sverige.

Har omtalt saken for mange måneder siden også, men på den tiden visste vi ikke navnene på voldtektsmennene. Legg merke til at det denne gangen også var et svensk navn med i gjengen. Det vil det blir mer av. Jeg hører nå stadig oftere etnisk norske blekansikter som som snakker kebabnorsk og bruker ofte de muslimske begrepene "bror" og "søster". Falt litt for denne virkelighetsbeskrivelsen fra en svenske:

TA DIG 5 MINUTER OCH LÄS DET HÄR!

Det var en sen vårnatt i slutet av april. En minderårig flicka befann sig på en fest. På festen fanns även Mohammad Madi, Jamil Ali och Wiktor Larsson. Den unga tjejen kom i kontakt med Wiktor och man började prata om att ha samlag med varandra. I rummet satt även Mohammad och Jamil som nyfiket lyssnade. Wiktor och flickan försvann sedan till ett separat rum men de hann bara sätta sig på sängen innan de andra två upphetsade männen stövlade in.

Det tog sedan inte lång tid innan männen började förgripa sig på henne. Man höll fast henne, drog henne i armarna och tryckte ner henne så hon hamnade på sidan. Killarna bytte plats med varandra. En våldtog henne vaginalt, en oralt och flickan berättar i förhöret att det var händer överallt och att hon förtvivlat försökte få männen att sluta. Samtidigt kommer ytterligare en man vid namn Youseff in och hjälpte männen genom att att tända en ficklampa.

Efter våldtäkterna var flickan helt förstörd. Hon hade smärta i underlivet i två veckor, blåmärke på höften och en svullen läpp. Den unga tjejen tvingades till sömntabletter och hade det svårt att klara av skolan.

Dessa män som brutalt gruppvåldtog och försökt förstöra flickans liv har nu dömts i Gävle tingsrätt.

Tingsrätten bedömer att INGEN av männen ska fällas för grov våldtäkt. Man anser att gruppvåldtäkten bara är av normalgraden. Männen var dessutom mellan 18-19 år och ska därför tilldelas en ungdomsrabatt. Därför döms Mohammad, Jamil och Wiktor till endast skyddstillsyn och sanslösa 3 månaders (!) fängelse.

Med den villkorliga frigivningen är männen utsläppta efter 8 veckor. Det här är alltså straffet man får när man ger sig på och våldtar en flicka i Sverige idag.

Min fråga denna söndag är enkel och den riktar sig till regeringen och statsminister Stefan Löfven.

Hur kan Mohammad, Jamil och Wiktor efter denna brutala gruppvåldtäkt gå fria efter endast 8 veckor?

Källa: Gävle Tingsrätt B 1362 -19
polemiker
27.11.2019 kl 21:11 565

Som det fremgår av denne historien, basert på offentlige rettsdokumenter fra Jævla Tingrätt, var det altså Wiktor som først fikk snøret i bånn og innledet samleiediskusjoner med jenta. Hadde det ikke vært noen muslimer i leiligheten er det statistisk sett en forsvinnende mulighet for at det hadde utviklet seg til en gruppevoldtekt.

Sånn er det også på generell basis i hele landet og vesten forøvrig. Antall gruppevoldtekter, overfallsvoldtekter og voldtekter generelt er direkte proposjonalt med antall muslimer. Om man foretar samme analyse ovenfor menn som kommer fra tidligere øst-blokk land. ekte europere, ikke-muslimske asiatiske, afrikanske, sør-armerikanske land, er det omtrent det samme eller mindre enn øvrig svensk befolkning.

Har blitt opprørt av mange situasjoner, men den Sotah stod mest på barrikadene for var de 6 afghanske "guttene" som brutalt voldtok den handikappede jenta inne på sitt herberge finansiert av svenske skattebetalere på Gotland. Jenta var en selverklært sosialdemokrat og var svært innvandringsvennlig. Som handikappet hadde hun trolig hatt en vellykket seksuell erfaring med en asylsøker.

Så av både ideologiske og positive egenerfaringer fulgte hun Reinfelds og Lõfvens anbefaling om å åpne sitt hjerte og virkelig ønske de "nynakommande" velkommen til Sverige. Kort fortalt endte hennes innvandrereksperiment inne på et flislagt toalett på det lokale flyktningbostedet på Gotland.

Saken kom aldri for rettenen! Det lokale politiet kom frem til at det egentlig var denne kvinnen i rullestol som selv var ansvarlig for denne gruppevoldtekten og at hun egentlig hadde et ønske om at 6 afghanere skulle penetrere alle henne kroppsåpninger samtidig. Det at hun etter å ha fått stablet seg ombord i rullestolen sporenstreks rullet ned til politistasjonen og anmeldte forholdet, var for dem helt irrelevant.

Sotah nølte ikke med å kaste denne handikappede kvinnen under bussen for å forsvare de stakkers afghanske "guttene".
Redigert 27.11.2019 kl 22:47 Du må logge inn for å svare
Chorizo
27.11.2019 kl 21:24 557

Den eneste grunnen til at denne saken får oppmerksomhet her på fff er at en eller to, ikke alle, av de straffede kanskje er muslimer.

Da er hele saken alle muslimers skyld, selv om hovedmannen definitivt ikke er muslim.

Det er logikken muslimhatere opererer med.
Slettet bruker
27.11.2019 kl 22:16 529

Man kan takke sosialistene for samfunnsutviklingen.

Ofrene får sikkert bistand fra rettsvesen og hjelpeapparatet for øvrig (dog ikke de døde). Når kommer forresten neste last med Ocean Viking? Sosialistene kan ikke få nok import av voldtekter, knivstikkere og multikriminelle. De kaller dem "flyktninger"

I virkeligheten er de arabiske multikriminelle som skal ha sitt eget dysfunksjonelle parallellsamfunn, slik som i Marseille og Malmø. Steder som er beryktet for nettopp det
Redigert 28.11.2019 kl 17:45 Du må logge inn for å svare
Sotah
28.11.2019 kl 11:03 485

Jeg vil så gjerne hjelpe til. Svensk lov gir altså ungdomsrabatt hvis man er under 21. Det kan vi mene hva vi vil om, men det er svenskenes suverene rett å ha egne lover. Verre var det ikke. Så får svenskene senke alderen på loven hvis de har lyst. Saker som er avvist av påtalemyndigheten fordi man "ikke er i nærheten av fellende dom" kan vi bare la ligge. (jfr poles "gruppevoldtekt"). Uansett hudfarge eller religion.
Lurulf
28.11.2019 kl 12:26 469

Saudi Arabia har også egne lover hvor de utfører massehenrettelser på offentlig sted, bla ved å hugge hode av folk med sverd. De har vel da også suveren rett til å ha egne lover. Verre er det vel ikke, eller hva Sotah?
Redigert 28.11.2019 kl 12:26 Du må logge inn for å svare
Chorizo
28.11.2019 kl 12:33 463

USA har statlige drap, de også. Så vi som ønsker menneskerettigheter har lite vi skulle ha sagt, dessverre. Men det var en merkelig sammenlikning du trakk der.
Sotah
28.11.2019 kl 12:39 457

Du kan jo skrive brev å be om å få endre loven i et hvilket som helst fremmed land og se hvordan det går.
Slettet bruker
28.11.2019 kl 17:47 428

Halshugginger er hatideologi hentet fra koranen.

De voldelige holdningene preger muslimer deres liv og virke. Islam gir dem "rett og beskyttelse" om å være voldelige i møte med dem de stempler på vegne av koranen som vantro, hunder og horer.

Islam er et ufyselig samfunnsproblem som dreper mange mennesker verden over. Koranen er en håndbok i voldsutøvelse.
Redigert 28.11.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare