PCIB - Internasjonal publisitet


Fra abacus på TI

At PCIB igår kunne offentliggjøre hvem “Den store ukjente kjempen” er, var helt uventa. Og like uventa - og ganske sensasjonelt - var det at samarbeidet utvides til også å omfatte andre sykdomskategorier enn kreftsykdommer (onkologi).

Dette vekker nå naturlig noķ oppsikt; ikke bare her i landet, men også internasjonalt - bl.a. her:

https://www.sharesmagazine.co.uk/news/market/6688364/PCI-Biotech-Expansion-of-preclinical-research-collaboration-agreement-with-AstraZeneca 22

Umiddelbart ser jeg et annet svært interessant aspekt ved denne breie publisiteten: Nyheten fanges sjølsagt opp i den globale farmaseutiske industrien; dvs. både innenfor Big Pharma og blant PCIBs samarbeidspartnere.

Det ville derfor overraske meg stort om ikke dette samarbeidet mellom “denne norske mygga” og et av verdens største farmaselskap, vekker oppsikt og nysgjerrighet world-wide.


Godt poeng bonusfrelst.

Etter meldingen 17/12-17 gikk det et par dager før markedet skjønte konsekvensene av meldingen. Først da skjøt aksjen fart.
Vi får se hva som skjer denne gangen

Neste kjente trigger er 12 desember 👍

Fra Investor på TI som deltok på q3

Oppsummering Q3 – 2019, etterprat og podcast

Her var det mye å ta tak i hvor skal man starte.

Litt hulter til bulter mine tanker og observasjoner

FimaChem RELEASE

On track – UK/USA bak plan på aktivering. 33 sites aktivert på et halvt år var uansett en svært ambisiøs plan. Catch up kommende måneder, ikke bekymring i mitt hode, selv uten å ta høyde for Asia sites. Likte det som PW kom med i podcasten at USA sites ligger som perler på en snor for aktivering fram mot nyttår og etter. UK utgjør sannsynligvis kun 3 sites, så saksbehandlignsfeilen ødelegger lite av totaltbildet. Innen neste Q, kan de fort ha klart aktiverting av 37/40.

Asia- store høydepunkt i presentasjonen, foruten AZ avtale. Fantastisk at de vil aktivere 10-15 sites i Asia. Det var langt mer enn jeg turte håpe på! Jeg tror alle som kan regne forstår at dette vil speede opp rekrutteringstakten mye. Som tidligere beskrevet her på tråden er incidensraten i Sør-Korea ca 8/100 000 for extrahepatic bile duct cancer. Ta bort de operable og man har et betydelig marked. Det ble spurt om andre land og Japan, Thailand og Kina ble nevnt. På spørsmål fra Pål Falck ble det nevnt at Sør-Korea er lette å samarbeide med og betaler bra for produktene. Lover bra.

Hode/hals – bekreftet i etterpraten at det er betydelig unmet need innenfor hode/hals. 17% respons på CPI, ble nevnt av PW. Neppe aktuelt å ta opp igjen hode/hals studiet i sin opprinnelige form, men fimaVacc virker å være høyaktuelt, men da sammen med en partner som har en CPI. Mange går mot Big Pharma for å samarbeid med dem så det er ikke lett å få innpass, men de jobber med det. Diskuterte også med Ronny ift benchmarking av pris, og da hode/hals ble stoppet var dette en problemstilling ift differensiering i pris mellom ulike indikasjoner for samme medisin. Forsto det sånn at det nå er enklere å få til differensiering i pris mellom orphan og ikke orphan-sykdommer, som skulle åpne opp mulighet for fimaporfin også i hode/hals, uten at det påvirker pris i gallegangskreft, slik jeg forsto det.

Doseeskaleringsstudiet – fortsatt 2 i live, 1 fra cohort IV og 1 fra extension. Det er veldig bra. Ikke bekreftet, men vil anta at mOS nå ender på 15,6 mnd(?). Spesielt oppløftende at det ble spesifikt nevnt at den gjenlevende pasienten har levd i 44 mnd og det var en pasient med avansert sykdom. Virkelig lovende.

FimaVacc

De jobber med ulike scenarier ift proof of concept studie. Vil anta at et scenario er en partnerfinansiert studie med CPI. Som nevnt over kan det være krevende å få innpass hos for eksempel Merck/Keytruda, da alle selskaper vil samarbeide med dem, men jeg forsto det slik at de jobbet med dette.

FimaNac /AZ avtale

. - Selvsagt høydepunktet i går og i dag og jeg tror markedet per nå undervurderer verdien og betydningen av dette. . PCIB kommer til å ansette personer til å følge opp dette framover, som også er et sterkt signal. I dagens podcast uttaler PW at interessen hos AZ blomstret i sommer da det kom gode resultater! Lovende! De skal nå bruke 6 uker på forske og deretter setter man seg ned å forhandler om neste skritt. Men jeg hørte jo PW også si at det AZ følte det å offentliggjøre navnet nå var naturlig fordi man nå hadde tatt neste skritt…Så da er jo spørsmål – tenker både AZ og PCIB at de alt har tatt neste skritt? Nei jeg må si jeg etter dette vil sette LOA for kommersiell avtale med AZ til over 51% - la oss si 70%. Ville vært utrolig rart om utfallet av dette ble null og niks, det har jeg rett og slett ingen tro på.

Bottom line

Selv med et lite minus for tregere aktivering av sykehus i UK/USA enn håpet, står dette til en klar 6’er i min bok. AZ-avtalen er virkelig en milepæl for selskapet. De som tror dette bare er en løs samarbeidsavtale mellom noen forskere i AZ og PCIB, bør lytte til podcasten for der sies det at de «fikk avtalen tilbake signert» i går. Dette er en “ordentlig” avtale, og implikasjonene av den ikke overvurderes.

Aksjekursen

Anerkjennelsen og interessen vil komme garantert, for eksempel i form av økt kursmål fra Arctic, men også at investorer internasjonalt etter hvert vil få øynene opp for det lille biotekselskapet i Norge som har signert avtale med AZ. Minner om at kursen økte «bare» 20% 20/12/17, men i løpet av et par uker hadde steget over 100%. Ikke umulig at noe tilsvarende kan skjer her. Fastholder at kurs 70 og ATH kan være innen rekkevidde innen nyttår.

Podcasten var fornøyelig. Dette blir store greier! Når AZ blar opp fantasisummer for FimaNac innen måneder...

De skriver en del om denne i Finansavisen også i morgen.

Fra Bamse på TI:

Lite klipp fra Finansavisen : « Den viktigste nyheten i tredjekvartalsrapporten er at vi har utvidet samarbeidet med AstraZeneca til flere sykdomsområder basert på de gode kreftresultatene, sier adm. direktør Per Walday i PCI Biotech.»

Grunnen til at navnet AstraZeneca ble offentliggjort akkurat nå var nok IKKE som ble nevnt i radforsk-samtalen – at dette var noe PCIB hadde bedt om lenge og at dette tidspunktet var mer eller mindre en tilfeldighet, bla bla bla. Nei, istedet har nok ledelsen sett at sansynligheten for strategiske endringer, som f.eks. oppkjøp av hele PCIB, nylig har økt kraftig. Og da er bl.a. identiteten på denne samarbeidspartneren rett og slett meldepliktig pga kurssensitiviteten.
fabian2
29.11.2019 kl 16:26 5991

H.P.Bøhn visste hva som ville komme.- -Korrekt å presse Astra/Zeneca til å oppgi anonymiteten. De spiller nesten mot Magnus Karlsen.
fabian2
03.12.2019 kl 02:47 5617

Internasjonal publisitet det får PCIB. Det får ikke Spetalen.

Spetalen er bare en akrobat. Han forsvinner ut like fort som han kom inn i PHO.
Men i PCIB skyldes hele oppgangen at PCIB tvang AstraZeneca frem i lyset. Det viser hvor makta sitter, nemlig i PCIB.
I tillegg gir det internasjonal oppmerksomhet. Det gjør effekten av publiseringen 12 desember enda mer effektfull.
oljen
03.12.2019 kl 07:25 5429

Scoopfinder, hva publiseres 12. desember?

Fimavacc presenteres på ESMO 12 desember. Da vil det bli publisert at PCIB kan forsterke vaksiner 5-8 ganger mer enn Hiltonol som er det beste man får i dag.
ESMO er den viktigste konferansen. Dvs der alles øyne rettes mot.
Redigert 03.12.2019 kl 07:29 Du må logge inn for å svare
oljen
03.12.2019 kl 07:48 5315

Takk for svar. Dette er jo megabull, og vil gi en enorm publisitet for Fimavacc og stort løft for PCIB og forskningsresultatene.

Spetalen betyr fint lite i denne sammenhengen. Oppturen vi har sett skje i PHO siste tiden skyldes ikke Spetalen. Han har, sammen med flere andre oppdaget potensialet i PHO og ser sitt snitt til å tjene noen penger. Posten han har kjøpt er heller ikke imponerende stor. Antar at den fuglen flyt videre like raskt som han kom. Ikke tenk for mye på ham. Viktigere er det at amerikanerne er i ferd med å få ferten av PHO.
04.12.2019 kl 00:14 4881

link til presentasjone på ESMO-konferansen, for spesielt interesserte på forumet:

file:///C:/Users/ottar/Downloads/final_programme_immuno2019%20(2).pdf

Side 26 i programmet
12.12.19 kl 1215, 109 P

"109P - Phase I clinical study for validation of fimaporfin-based photochemical
internalisation – a novel technology for enhancing cellular immune responses
important for therapeutic effect of peptide- and protein-based vaccines ..."
fabian2
05.12.2019 kl 00:46 4448

CRISPR går på Nrk 2 akkurat nå....kfr. fimaNac ---Astra/PCIB/ alle sykdommer ...de holder på med dette ( de nevner ikke det i dag )
fabian2
05.12.2019 kl 20:24 4109

Kl 21.25 i dag torsdag går det fantastiske programmet i reprise på Nrk 2.....Extremt interessant selv om du ikke har aksjer i PCIB
sulzrox
05.12.2019 kl 21:01 3997

NRK 2 ?
Bjarne vil ikkje på film?
Artig film men hva har dette med Pcib?

Denne er mer passende
https://tv.nrk.no/program/KOID24000819
Redigert 05.12.2019 kl 21:08 Du må logge inn for å svare
fabian2
05.12.2019 kl 21:25 3925

CRISPR...det har det med menigheten ...... og PCIB å gjøre....... Snakker helst til menigheten , ikke til forstyrrende streifdyr.... Beklager sterkt , VG har feilskrevet programoversikten sin.....det er flaut......"drit" i Bjarne...sorry...Du kan sikkert finne programmet lagret på Nrk 2...sorry again. ...Programmet er midt i blinken for deg som er en smule vitenskapelig interessert
Redigert 05.12.2019 kl 21:43 Du må logge inn for å svare
LarsBrnd
05.12.2019 kl 22:59 3745

Vi slapp akkurat en ny episode av podcasten AksjeSladder med lengre innslag om PCI Biotech. Vi starter tidlig i episoden med PHO - fra drøye 3 minutter og deretter kommer PCIB. https://podcasts.apple.com/no/podcast/biotech-p%C3%A5-lykkepiller-fredriksen-velger-mest-sexy/id1483894849?i=1000458771990&l=nb - også tilgjengelig på Spotify, Soundcloud, Google podcast m fl.
Panis
05.12.2019 kl 23:26 3671

LarsBrnd,
Det hadde jo vært fint om dere hadde satt dere litt mer inn i hva PHO faktisk driver med, og potensialet som ligger i selskapet når dere har en podcast om PHO...
Men det samme gjelder PCIB, men dere hentet dere inn med å si dere ikke kunne noe om teknologien som brukes.
Artig podcast, men ikke noe for de som kjenner til selskapene.

For nye som er interessert, hør heller på radium podcast 103 og 104:

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-103

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-104
Redigert 05.12.2019 kl 23:41 Du må logge inn for å svare

Denne ble publisert i går i forbindelse med Norwegian Tech awards: https://www.tu.no/artikler/pci-biotech-lurer-molekyler-inn-i-cellene-med-lys/477742

PCIB lurer molekyler inn i cellene med lys. Her må verden akselere tilgangen til denne teknologien!
fabian2
06.12.2019 kl 07:41 3448

En av flere grunner til at Astra og PCIB kommer til å slå seg sammen.

Fra ufo på TI

https://www.bloomberg.com/press-releases/2019-11-26/pci-biotech-holding-asa-pci-biotech-expansion-of-preclinical-research-collaboration-agreement-with-astrazeneca

https://occinnovationpark.com/pci-biotech-works-with-astra-zeneca/

Astra Zeneca has said that the results from their tests of fimaNAc look very promising in the oncology area. Now, they wish to see if the same technology can work in other disease areas.

Ser veldig lovende ut.
Sterke ord i denne sammenheng.
Redigert 08.12.2019 kl 14:27 Du må logge inn for å svare
fabian2
09.12.2019 kl 06:50 2846

Må dessverre innrømme at jeg for første gang har hørt på "Aksjesladder" podcasten. Elendige greier.Flaut å høre på. Et par voksne mannfolk som prøvde å le om kapp av sine egne morsomheter. Lirte av seg selvfølgeligheter som alle visste fra før. Bortkastet tid.....Enormt forbedringspotensiale
Redigert 09.12.2019 kl 06:57 Du må logge inn for å svare

Veldig stort forbedringspotensiale! Men gøy at de prøver...
fabian2
09.12.2019 kl 08:44 2623

Ikke det spor gøy....tror ikke de har hørt om ESMO engang.....
fabian2
09.12.2019 kl 12:07 2486

Jeg tror rett og slett at AstraZeneca er redd for ESMO og verdenspressen

Opp 12.47. Noe nytt, eller mange som vil inn før torsdag? Herlig!

Ikke spesielt mange som vil inn. Det er oppgang på relativt lavt volum.Men ser man på selgersiden så er det mye som tyder på at det blir ekstremt trangt i døra for de som vil inn når volumet øker.
merida1
09.12.2019 kl 12:49 2361

Lavt volum indikerer at aksjen er pumpet opp- faktisk en smule over tidligere toppnivå. Og da vet vel de fleste hva som skjer
fabian2
09.12.2019 kl 12:53 2342

Vi har mye å takke Mr.Scoop for
merida1
09.12.2019 kl 13:01 2304

Det kan vel se ut som enkelte PHO.aksjonærer syns de har tjent såpass at de har råd til å rote bort en del på PciB :)

Gratulerer med dagen PCIBere! Fantastisk opptur dere har fått og det er dere vel unnt etter et års vandring i dødsskyggens dal!
fabian2
09.12.2019 kl 16:52 1983

Londonmannen er alltid klok og vennlig , uansett aksjer. For akkurat meg var det helt uproblematisk å vandre i skyggenes dal , siden jeg var 99% sikker på at dette måtte bare komme. Egentlig bare en fordel å være i skyggen en stund siden jeg gjorde store innkjøp like under 30 kr i sommer..., da det var stille og rolig. Hvis noen lurer på om jeg er sikker på at dette går videre oppover , så trenger jeg vel egentlig ikke svare på det :)
Dakota
09.12.2019 kl 18:11 1822

PCIB kan trigge immunforsvaret til å bekjempe metastase ?tok den?.Sky High potensiale.

Under radarn Gentian D,med O.M.Halvorsen,P.Stordalen.S,Stuffers,H.Sæter,sistnevnte tror aksjen kan gå til 5000kr.
Samarbeide med ROCHE og Buhlmann
fabian2
09.12.2019 kl 19:53 1614

Rolig nå. Gentian Diagnostics holder til i Moss. Det er lov å tenke sjæl.......For øvrig , når det gjelder aksjekursen til PCIB , så vandrer den kun oppover inntil oppkjøp. De fleste er nok godt fornøyde med 1400

Bare to børsdager igjen!

fimaVacc

*Phase I results have been accepted for presentation at ESMO Immuno-Oncology Congress in December 2019. The results provide proof-of-concept of the fimaVacc vaccination technology by demonstrating the improvement of immunogenicity in healthy volunteers