THIN - Meldinger er rett rundt hjørnet fordi:


De har allerede gått offensivt ut for å selge - alternativt lease diverse patentert teknologi og forhandlinger med potensielle partnere er allerede startet ... ;)

-----------------------------------------------

Thin Film seeks buyer for NFC platform, blaming slow uptake

Norway’s Thin Film Electronics has halted investment in near-field communication (NFC) assets and is looking to license out or sell the business and related intellectual property in the US.

In a statement, the company said that it is “confident in the use of NFC technology for consumer engagement, brand protection and supply chain tracking in the long term, [but] market adoption has been substantially slower than anticipated.”

Preliminary discussions have started between its US subsidiary and potential partners who are interested in its NFC tag manufacturing and CNECT software platform, according to the company.

LES MER:

https://www.securingindustry.com/food-and-beverage/thin-film-seeks-buyer-for-nfc-platform-blaming-slow-uptake/s104/a10781/

https://www.beveragedaily.com/Article/2019/09/27/Thinfilm-to-sell-NFC-business-due-to-slow-market-adoption

-----------------------------------

I tillegg jobbes det både med å skaffe arbeid til R2R fabrikken og ikke minst med alternative kapitaltilganger.

Så langt er det blitt levert imponerende på kostnadskutt så nå er det bare å vente på salgs-, leasing- og/eller partner avtale(r).

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/62bc3cc1-7d2d-48ac-8342-ed72b287050d

* Mao, den som venter på noe godt - venter ikke forgjeves - More to come - tikk/takk ... ;)

-----------------------------------

Annet:

Selskapets hovedkvarter - R2R fabrikken San Jose CA

https://www.glassdoor.co.in/Photos/Thin-Film-Electronics-Office-Photos-E1095437.htm
Redigert 27.11.2019 kl 19:47 Du må logge inn for å svare

Tikk-takken din symboliserer bare at tiden går uten at det kommer noen melding.

Hvor lenge varer «like rundt hjørnet»?
Til Påske ?
Redigert 27.11.2019 kl 22:18 Du må logge inn for å svare

Der kom meldingen om at Thin snart kommer med en melding. Dette var uventet, da jeg hadde forventet at meldingen om at Thin snart kommer med en melding skulle komme fra Rosgun.

Det må bare bli rally i morgen...
Redigert 27.11.2019 kl 22:46 Du må logge inn for å svare
_info_
27.11.2019 kl 22:57 5877

jippi... er meldingen kommet om at det kommer melding :D Jippi!! Da kan festen starte, for det er jo en privat person som sier her på forumet at en melding kommer.. Jeg går rett ut å kjøper en Ferrari, snakkes!! Dette må jo være så sikkert at jeg like greit kjører på med en mill i lån og kaster alt inn i Thin. For det kommer jo melding :D

Hvis det er noen nye her, denne meldingen er ironi. Det er livsfarlig, MEGET stor risiko å drive med Thin aksjer.
Redigert 27.11.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare

Til alle nye:

Skrullingen har sagt at det kommer melding i flere måneder nå.

Skulle det, mot alle odds, komme en melding er det langt fra sikkert at det vil skape noen kursoppgang. I beste fall vil Thin melde om et samarbeid og alle vet hvordan det går.
_info_
27.11.2019 kl 23:28 5792

HAHAAHAHAHAHa samarbeid ditt, sarambeid datt.. da vil kursen falle ganske fort..
ragnara
27.11.2019 kl 23:43 5768

Enda en ny thin-tråd ja...

Ble det for mange vanskelige spørsmål i de forrige?
Reserven
28.11.2019 kl 01:25 5716

Den viktige meldingen - som mangler - er at R2R fabrikken er ferdigstilt, operativ og klar til produksjon. Da Davour fikk sparken, var R2R fabrikken IKKE ferdig, og en melding om ferdigstillelse har Thinfilm ikke sendt ut.
Seriøs
28.11.2019 kl 07:56 5551

Det eneste sikre nå er at Thinfilm holder kortene tett til brystet. Ser noe bevegelse i ordre og gode tilbakemeldinger på NFC chip. Så de som påstår at det er gitt opp og bort, tar feil

«ordre på NFC»
Har Thin startet med produksjon ?

Ja - hvem som er skrullingen i denne settingen vil vi veldig snart få vite ... ;)

Jeg har ymtet om i likhet med selskapet selv at det er å forvente at det kommer meldinger etter at finansieringen kom på plass og etter at den nye strategien ble presentert i sånn ca 5 uker og ikke flere måneder - det er en realitets forskjell du har det med å bomme på og det i det meste av det du kommer drassende med ...

For å bruke nicket "seriøs" sine ord så kan det kanskje ha noe med at det ikke er lett å skulle holde seg oppdatert langt nede i det dype "sorte hullet" du virker å sitte fastlåst i - og har gjort det veldig lenge ... ;)

Du og dine har jo dømt selskapet under i veldig lange tider og da snakker vi ikke om hverken uker eller måneder - men fortsatt lever selskapet i beste velgående med friske penger på bok (130m/nok) som gir selskapet et tidsvindu på 5-6mdr og ny strategi så får tiden vise hva det ender opp med og i mellomtiden vil det komme oppdateringer og det er akkurat disse man venter på - om man har et ønske om å være inne når reprisingen starter - for det er visst ikke alle forunt det å skulle tjene penger på børs ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 08:55 Du må logge inn for å svare

Thin åpner ned i dag...

Til tross for meldingen om at det kommer en melding...

Her er det ikke mye løp og kjøp.

Gjesp..!!!

Jeg går å henter meg en kaffe.

Hva er det med Thin?
Redigert 28.11.2019 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
Falco1
28.11.2019 kl 09:25 5344

Som du sier i andre aksjer du vil inn i aldri ta i en fallende kniv. Det gjelder vel i aller høyeste grad Thin.
Falco1
28.11.2019 kl 09:30 5317

Som du også sier selv om den har falt mye betyr det ikke at denne kan falle mye mye mer mens du skriker og skriker om meldinger.
Redigert 28.11.2019 kl 09:31 Du må logge inn for å svare

Fallende kniv?!?

Ned noen få prosenter i påvente av oppdateringer som med største sannsynlighet trigger en reprising med tilhørende russiske prosenter i størrelsen 50 - 100% prosent som en start - det er en viss forskjell på det å ta barten og barbere av seg hele huet ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 09:39 Du må logge inn for å svare

Det vil vel skje også denne gangen som de fleste andre ganger at det er fåtallet som får med seg hele oppgangen hvor de fleste blir tatt på senga av meldingen og blir løpende etter - slik går det når man ikke benytter anledningen når muligheten er der og heller tar alt med et gjesp... ;)
OPC1000
28.11.2019 kl 10:03 5167

Registrerer at denne "rischioso" står helt alene om sine utspill, noe aksjekursen bærer preg av.

Blant tingene rischioso ikke forstår er at det ikke alltid blir slik selskapet selv ønsker og tror;
Ledelsen er nærmest programforpliktet til å være optimistiske.

"Jeg har ymtet om i likhet med selskapet selv at det er å forvente at det kommer meldinger etter at finansieringen kom på plass"
Falco1
28.11.2019 kl 10:38 5091

Ned noen få prosenter? Har fallt og fallt og fortsetter å falle og det kaller du ned noen få prosenter. Ser heller ingenting i denne som tilsier våte drømmer om 50-100% opp som du drømmer om.

tynnidioten skrev Fant ikke noe omThinfilm.
Du må gjerne ha ting inn med t-skje - så var det det med lommelykta da i det svarte hullet ... :)

Som du ser av artikkelen så er det betydelige muligheter i et multi milliardmarked når det kommer til NFC technologien og det er jo nettopp det selskapet nå forhandler om med diverse potensielle partnere når det kommer til salg alternativt leasing av deres patenterte NFC teknologi som vil kunne gi en betydelig lumpsum, royalities eller begge i en kombinasjon.

Det er nettopp dette som vil kunne være innholdet i en av flere meldinger vi venter på og som kan tikke inn hvilken dag som helst ... ;)

Og du gjennom diagnosen eller shorten er forpliktet til å være manisk negativ - er det slik å forstå ...?? ... ;)

Det er jo ingen drøm - de fleste med en viss forståelse skjønner jo at en melding om alternativ kapitaltilgang og/eller salg-/leasing av diverse patentert teknologi alternativt en avtale om produksjon i R2R fabrikken vil tenne fyr på raketten og en reprising vil starte.

Vi så det i september når finansieringen kom på plass hvor kursen gikk i fra 5 til 29 øre (1nok til 5,8nok etter spleis) noe som tilsvarer en oppgang på nærmere 500%. Vi så det i oktober når Invesco var ferdig med nedsalget - et lettelsesrally som gav en oppgang på 50% og nå er vi november hvor selskapet har forhandlet i ukesvis med diverse løsninger knyttet mot den nye strategien så det er å forvente at 1 melding eller 3 tikker inn.

Og de fleste forstår nok hva det vil gjøre med kursen så ja en midlertidig nedgang på noen få prosenter i dann og vann i mellomtiden burde man kunne tåle om man ønsker å sitte på første rad når take off signalet går ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 11:55 Du må logge inn for å svare
_info_
28.11.2019 kl 12:38 4916

Som du ser, så nytter det ikke å prøve å ha en samtale med ris, han mener selvfølgelig at alle andre er idioter. Hvis Ris sine opplysninger hadde vært så sikkert, så hadde aksjekursen vært ganske mye høyere. Kursen alene viser risikoen med Thin. Men selvfølgelig ifølge Ris, så finnes det ingen risiko med Thin 🤣
Redigert 28.11.2019 kl 12:39 Du må logge inn for å svare
Gi_Fan
28.11.2019 kl 12:39 4912

Du kan jo fortsatt håpe på mirakler. Nå har de "forhandlet" i et par måneder siden de viste frem den grandiose planen til "banken" som de pantet utstyret hos.
Jeg tror best case scenario er at de kan komme med et forslag til alternativ bruk av produksjonslinjen som kan gi videre drift etter Q2 neste år med bare en moderat emisjon. Så kan de kanskje få solgt pasientrettigheter for noen 100k NOK som de har gjort før, det er ikke bra priser på IP du ikke har greid å tjene penger på selv.
Et mer sannsynlig utfall er at alternativ produksjon vil koste for mye
Seriøs
28.11.2019 kl 12:49 4881

De som satser i Thin vet om risikoen går jeg utifrå men oppsiden kan gi formidabel gevinst.

Grunnen til at det er kun fåtallet som tjener penger på børs og enda færre som klarer å leve av det (som jeg gjør) er fordi det alltid er fåtallet som ser ting før alle andre gjør det og du virker å være et skoleeksempel på akkurat det ...

Men for all del - ikke ta det ille opp for det er akkurat det som gjør børs til børs ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 12:53 Du må logge inn for å svare
Falco1
28.11.2019 kl 12:52 4868

Hvorfor sender ikke markedet den opp i skyene da om du garanterer dette . Går jo nedover merkelig nok.
Redigert 28.11.2019 kl 12:52 Du må logge inn for å svare

Jeg garanterer ikke noe som helst - jeg deler mine meninger basert på sannsynligheter så får den enkelte selv avgjøre hvilke opplysninger man ønsker å legge vekt på ...

Når man ser ting som ikke alle andre ser før alle andre ser det så får man også muligheten til å plukke før alle andre plukker og dermed må man også betale langt mindre enn alle andre og således blir fortjenesten så mye større enn hos alle andre - ikke mer komplisert enn det for som kjent så kommer markedet - altså massen alltid diltende etter ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
_info_
28.11.2019 kl 13:07 4818

HAHHHAHAA.. hvis du bare hadde delt dine meninger så hadde du ikke fått så mye motstand. Det er jo det at du forsikrer alle her inne at det vil skje. Hadde du sagt at det er dette du tror, men at det fremdeles er risiko, så hadde vi hatt en mye bedre samtale her på forumet.
Gi_Fan
28.11.2019 kl 13:08 4811

Hvor kommer antagelsen om formidabel oppside fra?
Historien?
Fordi kursen har vært vanvittig høy i tidligere tider når mange investorer trodde på eventyrfortellingene til den forrige ledelsen?

Det er ingen ting som skulle tilsi slike kurser igjen. Om thin i det hele tatt unngår konkurs om et halvt år, så er det mye mer sannsynlig at det blir en bedrift som kan få det til å gå rundt med salg av engineering og da er prisen idag ganske riktig for en engineeringbedrift med et titalls ansatte. På lengre sikt kan selvfølgelig thin utvikle produkter det er marked for og som skalerer godt nok til å få inntjening som ikke er proporsjonal med solgte engineering timer, men det kan jo alle små oppstarter innen teknologi.

Det handler hverken om historie eller logikk - dette har vi vært igjennom mange ganger før.

Tviholder man på historien til tross for at det nå handler om en ny strategi som ikke har noen historie nettopp fordi den er ny så bør man fokusere på å bli historiker og ikke investor for på børs så er det ikke logikken som styrer - hadde det vært det så hadde det jo vært massen som satt med fasit og det er det jo aldri og derfor er det kun fåtallet som stikker av med fortjenesten ... ;)
Redigert 28.11.2019 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
_info_
28.11.2019 kl 13:20 4793

Nå folkens... NÅ TAR DET HELT AV... SER DERE DET JEG SER.. EN TOPP.. !!!!! Nå skjer det.. Det (kan, korrigere litt, stryk dette ordet) komme hundrevis av meldinger med millioner av millioner av inntekt.. jeg ser det fordi jeg ser det andre ikke ser fordi jeg er en seer... Ja, jeg ser det andre ikke ser, men jeg er ikke gærn... !! neida... nå ser jeg at det kommer en melding flygende inn.. ser dere den? det er det jeg ser... se hva jeg ser men som alle andre ikke ser da er det mye bedre å stole på meg som ser det som ikke kan sees av noen andre enn meg..
Redigert 28.11.2019 kl 13:21 Du må logge inn for å svare

Noen gjør det godt på børs mens andre gjør en forskjell på forumet - morroklumpen, den skal du ha ... :)))
Gi_Fan
28.11.2019 kl 13:25 4777

Det er jo du som er opphengt i historien. Kurshistorien. Både den nære historie med to sucker rallies og litt fjernere historie med kurser på flere kroner (før spleis).
Det er ingen ting som tilsier at den nye strategien skal lage en penge maskin. Det er mye mer som tilsier at den nye strategien lager en liten bedrift som akkurat greier å få hjula til å gå rundt. Og den er enda mer som tilsier at den nye strategien ender i konkurs før sommerferien er over neste år.

Om du er overbevist om det så burde du vel ha brukt tiden andre plasser på case du har troen på - men som det blir sagt, ikke gjør som jeg sier, men gjør som jeg gjør ... ;)
Seriøs
28.11.2019 kl 13:35 4743

Enig det ja. Mange negative her inne som iallefall ikke burde eie aksjer. Det finnes selg funksjon på aksjen😀