Jesus Kristus døde for våre synder

Slettet bruker
29.11.2019 kl 20:57 5197

Ja, det gjorde han. Jesus var en oppvigler som gjorde opprør mot det bestående. Det vil si farriseerne, som var godhetsposører og moralsk dømte og så ned på andre.. Vi har en lignende situasjon i dag, hvor særlig SV og MDG går i spissen for farriseer-oppførsel. Vi trenger Jesus mer enn noen gang.

"For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, forat hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv;"

Johannes 3:16, også kalt det lille evangeliet. Gud velsigne alle.

Redigert 30.11.2019 kl 02:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2019 kl 11:15 1567

Chorizo kjemper for islam, men mot kristendom. Selv om de to religionene er så like ifølge ham, så er det viktig å «ta» kristendommen hele tiden, men bagatellisere og skåne islam. Dette blir mer og mer tydelig.
Chorizo
01.12.2019 kl 11:25 1559

Satan er en kristen oppfinnelse, vil jeg tro. Uten kristendommen, ingen satan.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 11:29 1553

Det er et av hans beste løgner dessverre.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 12:56 1538

Hvorfor tryner Pølsa ALLTID når det kommer til faktiske forhold???

https://en.wikipedia.org/wiki/Devil
In Islam, the principle of evil is expressed by two terms referring to the same entity: Shaitan (meaning astray, distant or devil) and Iblis. Iblis is the proper name of the devil representing the characteristics of evil. Iblis is mentioned in the Quranic narrative about the creation of humanity.

https://nn.m.wikipedia.org/wiki/Djevel
Djevelen er ei nemning brukt om eit mektig overnaturleg vesen som står for det vonde i fleire religionar, særleg kristendommen og islam. Førestillinga er utvikla frå jødedommen, der ein Satan er ein engel som peiker ut folk sine vonde dragningar eller er ei kjelde til desse.

Satan i Bibelen = Allah i Koranen. Videre sjekker vi med Bibelen som ble skrevet mellom 2000 og 600 år før islam og ser om disse attributtene eller kjennetegnene stemmer med Islam og "Allah". Når vi gjør dette ser vi igjen at islam stemmer i detalj med hvordan djevelen og hans demoner opptrer åndelig gjennom islam og gir det kraft.
Leser vi Paulus andre brev til korinterne 11:4 i Bibelen blir vi advart mot å bli overtalt, lurt og bedratt av en annen falsk Jesus enn han vi kjenner fra Bibelen. I Matteus 24:24; leser vi om at "falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for om mulig å føre selv de utvalgte vill.
Bibelen, Paulus’ andre brev til korinterne 4:4;: "For denne verdens gud har blindet de vantro [de som ikke tror på GUD(Jesus)] sinn, så de ikke ser lyset som stråler fram fra evangeliet om Kristi herlighet, han som er Guds bilde."
I dette verset forteller GUD(Jesus) oss at han som kaller seg selv "denne verdens gud" er selveste satan(djevelen), også ut fra det vi vet om at satan djevelen er den som prøver å blinde alle mennesker bort fra den eneste ekte GUD(Jesus) sitt budskap og ønsker å overta plassen til GUD(Jesus).
Koranen 1:2, bekrefter at avguden "Allah" kaller seg selv for "denne verdens GUD", sitat:, "Lovet være Allah, gud av denne verden". Dermed vet vi også direkte fra islams hovedkilde i Koranen, at avguden til muslimer, "Allah" er selve satan(djevelen) fra den allmektige GUD(Jesus), nedskrevet i Bibelen for mer enn 600 år før islam's hovedlærebok Koranen ble diktert.

Nå var ikke Svend Tindbergs monologstykke, Abrahams barn, et "tilfeldig" oppsatt teaterstykke. Akkurat som vi i dag ikke lenger har 2 men hele 7 kjønn, så forsøker sterke krefter i verden (les: FNs NWO) å forene tidligere fiendereligioner:
Abrahamitiska religioner används som en samlande beteckning för judendom, kristendom och islam, vilkas profeter och grundare Moses, Jesus och Muhammed alla enligt religionernas urkunder är ättlingar till patriarken Abraham. https://sv.wikipedia.org/wiki/Abrahamitiska_religioner

Det er ingen religiøs fortolkning som nå ser bort i fra GUD - med helt UNIKE krav til sine følgere i de 3 religionene - og forsøker å føre dem sammen gjennom en felles menneskelig stamfar, Abraham, som er et menneske og ikke en Gudskraft.

Slik vil verden bedras, FN med sine menneskerettigheter, fikk ikke til på annen måte å forene mennesker fra disse 3 religionene slik at de kunne åpne for de planmessige migrasjonsbølgene 'Migration Compact' av muslimsk innvandring til vestlige land,
vel vitende om at muslimer hater jøder og forakter kristne som "vantro" - og at Islam derved vil seire fordi Islam ikke viker - mens jødene flykter fra Europa og kristenkulturen fortrenges fra vestlige land.

FN Agenda 21 NWO - Vladimir Putin: "NWO worship Satan!" - Shaitan!

Slik blir det under FN Globalismen: Allah'o Akbar!

COINCIDENCE?

Redigert 01.12.2019 kl 13:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2019 kl 13:09 1531

Lurer på om pølsa,klarer å lese alt dette.Fatte klarer hen jo ikke det vet vi.Venter i spenning på bedektes "bevingede" svar.Blir ikke rare greiene som vanlig.
;=)
Slettet bruker
01.12.2019 kl 16:05 1503

Churches today are actually serving the New World Order; and they are actually working for Satan.
The clergy have joined up and they are preaching "a social gospel".
It's a gospel of "social justice", they call it, which isn't social justice at all: it's not social and it's not just!
It is preaching men's teaching and men's political agenda, rather than preaching the Gospel of Jesus Christ.

The Gospel of Jesus Christ is that he was sacrificed for you, so that you could be free of your sins.
There is nothing you need TO DO, because all is already DONE by Jesus - if you can believe in him.
Belief is a 'holy' and fundamental spiritual thing - it is not a dogmatic do this and don't do that!

Before Christ men had to bring blood sacrifice (a lamb or even their own child) to their God as atonement for their sins.

Jesus Christ shed his blood for us thru his 5 wounds on the cross - for all those who believe in him... (1. Cor. ch. 15, v. 1-4)
Therefore, Christianity differs radically from the two other Abraham's successor religions, Judaism and Islam.
The church has "forgotten" this - it is with the clergy as with climate scientists - if they want to work, they must submit to FN Agenda21.

Elites Satanists shed other's blood (human sacrifice) to be served and enriched by Satan here on earth!

https://www.youtube.com/watch?v=Px1rVdn5fdY&feature=youtu.be&t=418

Kuriøst og litt pussig:
Sosialist-NWO-elite biskop Stålsett tilber ikke Gud, men seg selv, og alt han selv gjør for "den gode sak". Han vet ikke en gang om vaskehjelpslaven hans i bunn og grunn er tjent med hans "gode" gjerninger! At han blir støttet av muslimen Raja er ikke så rart, for muslimene har faktisk ingen FRELSER slik vi kristne har, men bare en krigerprofet som maner muslimer til jihad…

La oss ikke integrere oss til andres religioner. Vår kristne arv er viktigere enn vi tror - derfor vil FN ta det fra oss!
Redigert 01.12.2019 kl 16:14 Du må logge inn for å svare
Chorizo
01.12.2019 kl 16:16 1492

..du..lille ynkelige menneske...vi snakker om RELIGION.

..og så babler du som om det har noe med fakta å gjøre når du kommer med noen snåle tolkninger av ting som passer ditt skrudde syn.

Herlig! :)
Slettet bruker
01.12.2019 kl 16:28 1485

Jødedom og islam har langt mer til felles enn islam og Jesu lære. Jødedom og islam er begge rigide regel-religioner med en oss-og-dem mentalitet hvor målet var å innføre monoteisme. På mange måter er Islam en kopi av jødedommen, de annerkjenner ikke Jesus som vår frelse

Jesus Kristus, vår frelser, gjorde bot for mennesket. Ved ham kan enhver som tror på ham ha evig liv.

Her skiller Islam seg vesentlig. Kristedommen ser på mennesket som syndig, som ikke fortjener noen frelse, om ikke for Jesu offer.

Dette mangler naturlig nok i Islam. Her må også gjerninger til, som om mennesket selv kan gjøre seg fortjent til frelse.

"In this way, salvation can be achieved through sincere worship. As mentioned earlier, Islam rejects the idea that a human being is born sinner due to the original sin of Adam. On the contrary, Islam teaches us that a human being is born sinless and inclined to worship Allah."
http://www.islamforchristians.com/salvation-islam/
Slettet bruker
01.12.2019 kl 16:41 1479

Det faktum jeg viser til, og som DU løy deg vekk ifra, Pølsa - er at Islam i aller høyeste grad har en Satan i sine skrifter!
Slettet bruker
01.12.2019 kl 17:07 1470

Jo mer svin og ribbe jo bedre.
Å spise ribbe julaften er god integrering!
Slettet bruker
01.12.2019 kl 17:50 1444

Skal selvsagt testes på forhånd.....
Veldig, veldig viktig slik at saliniteten kan bestemmes bortimot eksakt med den menneskelige gane og tunge, dette relativeres så til et ønsket nivå gjennom hvilken utvanning over et visst antall timer og gjerne minutter en legger seg på.

14.7 timer er fasiten i år.....14t 42min med utvanning og skifte av vann etter 5 timer og 12 timer fra springen.
Chorizo
01.12.2019 kl 18:09 1455

Jeg har også sagt det, fnue. Men det er ikke islam sin skyld at kristendommen har funnet opp sin satan. Usikker på hva jeg har løyet om. Usikker på om du er i stand til å forklare.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 18:12 1452

https://en.wikipedia.org/wiki/Iblis
https://en.wikipedia.org/wiki/Shaitan

Go'karer dette Bektefanten...
Chorizo
01.12.2019 kl 18:21 1449

Har linkene dine noen relevans til det tråden handler om?
Noni
01.12.2019 kl 18:25 1446

Hva skal en integreres i ? Pga. økingen av krefttilfeller har en begynt å se nærmere på hva det kan komme av. Det forskes på det, og de peker på at økningen i krefttilfeller kan komme av at alt kjøtt tilsettes Nitrit, Det er bare hvis
en får tak i økologiske produkter at en kan unngå nitrit. Også kjøttpålegg, osv er tilsatt Nitrit.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 18:55 1438

Enig med Noni gett. Nitritt er hømo.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:00 1435

Tilsettes ikke nitritt i ferskt kjøtt du Noni. Men i pølser, pålegg og mye salt-kjøtt og spekemat er det tilsatt nitritt.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:01 1435

Grønne grønnsaker som inneholder mye nitrat, er faktisk en betydelig nitritt-kilde.
https://www.nettavisen.no/livsstil/nitritt-tilsettes-rodt-kjott---kan-vaere-kreftfremkallende/3423635077.html

Se der ja, man lærer seg noe nytt hver dag...

Hei hopp, rent kjøtt er topp.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:01 1434

Du hevded at kristendommen oppfant satan. Som vanlig er du på ville veier.
Chorizo
01.12.2019 kl 19:03 1431

Nei, det er jeg ikke. Kristendommen fant opp sin satan. Men både muslimenes og den kristne satan er nok yngre søsken til jødenes satan.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:03 1430

"Både i selve kjøttet og i kroppen vår, kan nitritt omdannes til nitrosaminer, som igjen er påvist som kreftfremkallende. "

Så vidt jeg vet omdannes ikke nitrat til nitrosaminer i grønnsaker.

"- Problemet med nitritt i bearbeidet kjøtt kan være at det reagerer med komponenter i kjøttet og danner kreftfremkallende stoffer som nitrosaminer, i selve kjøttet eller under fordøyelsen, forklarer han."
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:04 1426

Jo, du er langt ute på ville veier. Kristendommen har sin satan fram jødedommen, de fant ikke opp sin egen.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 19:06 1424

Omdannelsen av nitrat til nitritt skjer ved lav hastighet, men når produktene varmes opp øker omdannelsen fra nitrat til nitritt. Spinat er blant annet et produkt som ikke bør varmes opp lenge, eller flere ganger. Les mer i saken Er det riktig at spinat ikke bør varmes opp flere ganger?

https://www.matportalen.no/matvaregrupper/tema/gronnsaker_frukt_og_bar/er_det_riktig_at_spinat_ikke_bor_varmes_opp_flere_ganger
"Ja, det stemmer at spinat ikke bør varmes opp flere ganger. Årsaken er at spinat inneholder nitrat som omdannes til nitritt og videre til nitrosaminer, som er kjent å være kreftfremkallende. Omdannelsen av nitrat til nitritt vil finne sted i de fleste produkter, men ved en lav hastighet. Oppvarming øker omdanningen av nitrat til nitritt. Jo lengre varmebehandlingen foregår, jo mer nitritt vil dannes.

Nitrat er nødvendig for at planter skal vokse og finnes derfor i alle planter. Høy konsentrasjon finnes i bladrike grønnsaker, som blant annet spinat. Derfor anbefales det ikke å varme opp bladrike grønnsaker to ganger.

Konsentrasjonen av nitrat i grønnsakene er avhengig av art, sesong, jord og vann."

Huttetu...
Slettet bruker
01.12.2019 kl 20:02 1401

Du er kokko,bedekte!
"Ditt skrudde syn"
"Babler du som om..."
Du skulle være sjeleglad for at HF, i det hele tatt gidder å svare på dine fullstendig forkvaklede innlegg.
Ja det er ...herlig.
Isolat neste?
Slettet bruker
01.12.2019 kl 20:54 1388

Jeg antar du er tilfredsstillende integrert i Norge og kjent med ribbe til jul.
Muslimer er derimot ikke integrert når de ikke spiser deilig fet ribbe til jul. Og skal de være her foreslår jeg at de eter ribbe 24 desember og andre dager også. Det er integrering gett.
FUBAR
01.12.2019 kl 23:09 1371

Selv den motige Havfruen tør ikke tøtsje det som er poenget: Er Jesus Guds sønn (enbårne)?
Slettet bruker
01.12.2019 kl 23:25 1363

Noenlunde greit forklart her faktisk, ut i fra hva Jesusen sa og hevdet selv......noe som absolutt må vektlegges mye mer enn hva disse prestene og politikerne har vrøvlet frem senere.

https://goingfarther.net/common-questions/is-jesus-god/

Og med en drøss av bibelanvisninger som dokumentasjon slik at du kan slå hvem som helst i svime....

KOS DEG!

Men tror ikke du skal lese de norske oversettelsene for mye, de er fjerde og femtehåndsoversettelser i beste fall.....og mye PK.
FUBAR
01.12.2019 kl 23:43 1341

Skyttergravskrig:: Havfruen stikker hodet over kanten på skyttergraven og konkluderer med status quo.
Slettet bruker
01.12.2019 kl 23:45 1340

Til og med meg forstår ikke hva du babler om nå, FUBAR......🤣
Slettet bruker
01.12.2019 kl 23:50 1336

Dine egne innlegg rett tilbake til deg.
Du må gjerne ta det som et eller flere komplimenter.
Saklig.
Dust.
Slettet bruker
02.12.2019 kl 00:06 1328

Som den eldste av de tre religionene i "arven etter Abraham", så kom jødedommen først i å definere satan/djevelen, og de to andre kom etter.
Dualismen mellom det gode og det onde er både en filosofisk og eksistensiell realitet, og det er også en religiøs samvittighetsbasert realitet.

Personlig tror jeg på det gode og det onde som reelle valgmuligheter - og som grunnleggende kvantefysikk med konsekvenser. Det er min dogmefrie tro på skaperkraften i universet, og jeg tror på sjelen som del av denne skaperkraften - vi er alle Guds medskapere og bærer derved personlig ansvar for valgene vi tar i livet. Og jeg tror at sjelen kan korrumperes til Satan i bytte for suksess og rikdom (det kan du fint skape med gode krefter også; satanisme er noe spesifikt).

Om jeg tror på "Jesus Guds sønn (enbårne)"? Jeg tror han har levd som historisk person. Og jeg tror en del mennesker kan få spesielle oppgaver av Gud. Så ja, jeg tror på Jesus sitt offer og på "nåde" for den som tror på ham; komplisert kvantefysikk bak nådebegrepet, men svaret er ja.

Vår tid er vanskelig. Vestlige samfunn har forkastet kristendommen og de verdier våre samfunn har vært bygget på i tusen år. En dogme-religion er tilpasset samfunn og utviklingstrinn, inntil det inntrer et paradigmeskifte og noe nytt må skapes. Hvis vi ikke skal rive ned alle våre vestlige fremskritt og gå tilbake til middelalderen med islamideologi og klimareligiøsitet som plattform - så må det skje noe raskt. Og jeg tror det allerede har skjedd (FN, EU og Globalismen skal ut), men at det tar tid å manifestere seg med synlige endringer, selv om det kan gå fortere enn vi tror. Hva som er fort i denne sammenheng, vet jeg ikke - 10 år eller 100 år - men hver utviklingsæra i historisk tid kan regnes som tusen år.

Brytningstiden er smertefull og polarisert. Vestlige mennesker skal ikke forkaste alt vi har bygget opp for å få med oss 1,2 mrd. muslimer videre. Det er islam som skal forkastes og muslimene som må gjøre et kvantespranget inn i vår sivilisasjon om de skal leve i vestlige samfunn.
Det er derfor de har kommet hit. De må først kaste kappen - bokstavelig talt de håpløse plaggene de uniformerer sin underkastelse med - og så må de kaste seg ut i det - de trenger en Messias som kan frigjøre dem fra islams underkastelse og tvang og guide dem til opplysning og frihet. Og kanskje behøver de (som vi) nåde.

Redigert 02.12.2019 kl 00:17 Du må logge inn for å svare
Chorizo
02.12.2019 kl 00:53 1306

Du klarte å blande inn fjas om EU og "globalisme" i en tråd om religiøse eventyr, altså :)

Det må jeg si...
Slettet bruker
02.12.2019 kl 09:47 1271

That God raised his Son Jesus Christ from the dead is THE most important factual happening in history. The jews mock it, the greeks think it absurd!
If Jesus Christ did NOT rise from the dead, christianity is THE most vain doctrine on earth!

Luke (a physician) wrote in a letter we call "Acts of the Apostles" addressed to Teophilus, the following:
Quote:
The former treatise have I made, O Theophilus, of all that Jesus began both to do and teach, Until the day in which he was taken up, after that he through the Holy Ghost had given commandments unto the apostles whom he had chosen:
To whom also he shewed himself alive after his passion by many infallible proofs, being seen of them forty days, and speaking of the things pertaining to the kingdom of God:
And, being assembled together with them, commanded them that they should not depart from Jerusalem, but wait for the promise of the Father, which, saith he, ye have heard of me. For John truly baptized with water; but ye shall be baptized with the Holy Ghost not many days hence.
When they therefore were come together, they asked of him, saying, Lord, wilt thou at this time restore again the kingdom to Israel? And he said unto them, It is not for you to know the times or the seasons, which the Father hath put in his own power. But ye shall receive power, after that the Holy Ghost is come upon you: and ye shall be witnesses unto me both in Jerusalem, and in all Judaea, and in Samaria, and unto the uttermost part of the earth.
And when he had spoken these things, while they beheld, he was taken up; and a cloud received him out of their sight.
And while they looked stedfastly toward heaven as he went up, behold, two men stood by them in white apparel; Which also said,
Ye men of Galilee, why stand ye gazing up into heaven?
THIS SAME JESUS, (not some "Jesus" in some other form or some other man calling himself "christ") which is taken up from you into heaven, shall so come in like manner as ye have seen him go into heaven.
Then returned they unto Jerusalem from the mount called Olivet, which is from Jerusalem a sabbath day's journey.
(Acts 1:1-12 KJV)

This is what Paul wrote. Paul suffered many things to bring us this gospel. His writings are trustworthy!
Quote:
"And if Christ be not risen, then is our preaching vain, and your faith is also vain. Yea, and we are found false witnesses of God; because we have testified of God that he raised up Christ: whom he raised not up, if so be that the dead rise not. For if the dead rise not, then is not Christ raised: And if Christ be not raised, your faith is vain; ye are yet in your sins.
Then they also which are fallen asleep in Christ are perished. If in this life only we have hope in Christ, we are of all men most miserable.
But now is Christ risen from the dead, and become the firstfruits of them that slept. For since by man came death, by man came also the resurrection of the dead.
For as in Adam all die, even so in Christ shall all be made alive. But every man in his own order: Christ the firstfruits; afterward they that are Christ's at his coming.
Then cometh the end, when he shall have delivered up the kingdom to God, even the Father; when he shall have put down all rule and all authority and power.
For he must reign, till he hath put all enemies under his feet.
The last enemy that shall be destroyed is death."
(1 Corinthians 15:14-26 KJV.)

Yes, Jesus rose from the dead.
Slettet bruker
02.12.2019 kl 09:56 1264

Human Consciousness Exists Before Birth, According To Quantum Physicists.

Dr. David Hamilton believes that consciousness has always existed and will continue to do so through quantum particles. When a mother gives birth, that consciousness is concentrated into a flesh and blood body. Hence, we all existed even prior to our birth.

Dr. Robert Lanza, like David Hamilton, also believes that the energy contained in the universe, enters our body and creates the mind. We release this energy finally when we die.
https://www.robertlanza.com/

Lanza has received numerous awards and other recognition, including TIME Magazine’s 2014 Time 100 list of the "100 Most Influential People in the World",[34] Prospect magazine 2015 list of “Top 50 World Thinkers”,[35] Marquis Who’s Who 2018 Lifetime Achievement Award,[36] the 2013 “Il Leone di San Marco Award in Medicine” (Italian Heritage and Culture Committee, along with Regis Philbin, who received the award in Entertainment),[37] a 2010 National Institutes of Health (NIH) Director’s Award for “Translating Basic Science Discoveries into New and Better Treatments”;[38] a 2010 “Movers and Shakers” Who Will Shape Biotech Over the Next 20 Years (BioWorld, along with Craig Venter and President Barack Obama);[39] a 2005 Wired magazine "Rave Award" for medicine “For eye-opening work on embryonic stem cells”,[40] and a 2006 Mass High Tech journal “All Star” award for biotechnology for “pushing stem cells’ future”.[41][42]
Slettet bruker
02.12.2019 kl 11:47 1247

Eller om hvorfor prestene har forlatt kristendommens evangelium til fordel for den globalistiske moralkodeksen...

… hvis du klarer å forstå ordene du leser, Pølsa! (Får du virkelig betalt for onelinere der du driter deg ut også???)

Gode innlegg fra Tesla og fra MERLOT som er inne på det samme som jeg skriver om! ;-)

Redigert 02.12.2019 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Chorizo
02.12.2019 kl 11:54 1240

Hehe. Du vet at religion er eventyr? Oppspinn.

Interessant at en noksagt som deg tror du kan belære prester om kristendom :) Du har mange vekttall fra menighetsfakultetet, tipper jeg. Hehe!