Hva er / blir verdien på hele PCIB, og blir vi kjøpt ?


Min beste venn her inne, Fabian2, tror kursen kan gå til 1400kr.

Jeg ser det slik :
Jeg mener at det er umulig at PCIB ikke går over 500kr. Oppsiden er uendelig.
Per Walday, styret, AstraZeneca, Radforsk og store eiere er allerede klar over verdiene som ligger i Fimachem, Fimavacc og Fimanac. Et salg i dag ville blitt på over 500kr.
Hvis vi spoler frem til 2021 (snart ferdig med GGK) er det umulig at de ikke går over 1000kr.

Jeg kan gjerne begrunne hvorfor, men hvis dere drar frem kalkulatoren tipper jeg dere innerst inne ser det selv. Det er enkel multiplikasjon.

Jeg gjentar, oppsiden er ~»uendelig», dvs >20.000kr. Jeg tror ingen her inne trenger mer.

P.S
20.000 ser selvsagt useriøst ut.
Det er halve AstraZeneka.
Er det umulig ?
I don`t think so
Redigert 30.11.2019 kl 09:00 Du må logge inn for å svare

OK, men i dette tilfellet har AstraZeneca satt av 6 måneder til forhandlinger. Bedre indikasjon får man ikke.
Heldigvis har Per Walday indikert at det bare er Fimanac AZ er interessert i. Jeg håper han har rett. Hvis de byr på nac vil rest-PCIB (og vi) strutte av penger og vacc/chem kan utvikles langt raskere. Da kan vi sitte med lommer fulle av penger og et rest-PCIB som fortsatt har potensiale til å bli BP.

Så ikke at du allerede hadde svart Abradinho 👌
Redigert 15.12.2019 kl 17:43 Du må logge inn for å svare

Ja, vi tar en Algeta på FimaNAc og utviklinga av chem/vacc
kan skje uten press i det hele tatt! Tipper vi passerer 100 før nyttår!
bravi
15.12.2019 kl 19:02 3902

Scoop, det er et ordtak som sier at man skal ikke selge skinnet før bjørnen er skutt. Har du hørt om det?

Har hørt det ordtaket.
Du får velge om du ønsker å kjøpe aksjen på 77kr med risiko om at det ikke blir en avtale som AZ sier de ønsker eller på f.eks 500kr etter en avtale.
Greit for meg 😊
focuss
15.12.2019 kl 19:22 3852

Når har AZ sagt de ønsker en avtale?
Krosta
16.12.2019 kl 02:33 3563

Du kan for eksempel lese om det fra børsmelding 26. nov.

"The research collaboration runs to the end of 2019 and the companies have agreed to use the following 6 months
(until end June 2020) to evaluate the potential for further collaboration."

Fra og med testingen av synergier mellom AZ og PCIB stanses den 31.12 skal det altså brukes max 6 måneder til forhandlinger om en eventuell fortsettelse av samarbeidet mellom AZ og PCIB.

Da kommer det sikkert mld om penger på bordet tidlig januar! AZ vil ikke miste hånda på rattet her...
focuss
16.12.2019 kl 06:18 3482

Krosta
Jeg har lest meldingen og synes det er rart de ikke skriver " forhandlinger (negotiate)" hvis det er det de mener. For meg høres det ut som det en prosess for å vurdere om det er grunnlag for at "negotiations" skal begynne.Mye mer uforpliktende. AZ har jo inngått en avtale om leveringsteknologi med Starpharma.
Redigert 16.12.2019 kl 06:25 Du må logge inn for å svare

Du har rett, focuss. De har bare blitt enige om «å prate sammen» som du skrev i går. Sikkert lurt av deg å heller kjøpe Trvx 👍
Redigert 16.12.2019 kl 06:50 Du må logge inn for å svare

Fra Jaxi på TI

jeg tipper en fimaVACC avtale vil ha ca 100 mill NOK i upfront
og ca 300 mill NOK i milestones oxo kommer royalties av salget av event. godkjent behandling

FimaNAc avtale med AstraZeneca
En semi eksklusiv NAc Onklogi avtale som dekker flere onkologi indikasjoner.
ca 1 milliard NOK Upfront + Milestones ca 3 milliarder NOK oxo kommer royalties av salget av event. godkjente behandlinger.

En egen NAc avtale som oxo omfatter andre sykdommer som f.eks diabetes eller hjerte/kar sykdommer vil nok kunne ha en enda større verdi…

PCIB har Orphan Drug Designation i US and Europe, given by FDA (Food and Drug Administration) and EMA ( European Medicines Agency’s Committee) for bile duct cancer a indication with a high unmet need and without approved products.

An Orphan Drug Designation is a status assigned to medicines developed for rare condition. ODD are grounded on proven medical plausibility of the orphan condition, and potentially significant benefits of the proposed treatment.

Avtale med en partner i Asia for fimaChem(sør-korea og Taiwan)
la oss si Asia (sør-korea og Taiwan) representerer 3000 pasienter for GGK og “off-label use” noe i første omgang er ett lavt estimat for Asia men, blir oxo Japan aktuellt iløpet av 2020 vil tallet øke.

3000 pasienter x 100k$ pr. behandling = 300mill$
300mill$ x 9 (dollarkurs) = 2,7milliarder NOK “peak sales for Sør-korea og Taiwan”

En partneravtale vi kunne se noe sånn ut, en normal upfront payment på en slik type avtale er 10% av årlig estimert inntekt. DVS ca 270mill NOK upfront og 50% av salgsinntektene (Royalties) som da blir 1,35milliarder NOK årlig.

så summert blir det 1.370 millioner NOK i upfront payment iløpet av våren 2020 og 3.300 millioner NOK i milestones utbetalinger + Royalties

“så kommer event. flere VACC dealer og ikke minst BioNTech innen NAc gjerne iløpet av 2020”


Fra Snøffelen på TI

For øvrig skal jeg villig innrømme at denne studien i AstraZenecas regi har gått meg hus forbi. Men når det først er slik, betyr det samtidig at AstraZeneca objektivt har større interesse av hva PCIB er i gang med i RELEASE spesielt (og kanskje kjemoterapi generelt) enn hva jeg har gått rundt og trodd. Interessant.

Har tenkt det samme en stund etter at det ble kjent at AstraZeneca ble kjent som samarbeidspartneren på fimaNAC; at det er ganske sannsynlig at AZ også kan være meget interessert i fimaCHEM, og kombinere sin CPI (Check Point Inhibitor), Durvalumab, med Amphinex.

Flere har sikkert sett følgende på flere kvartalspresentasjoner under fimaCHEM, under punktet om
“Inducing immunogenic tumour cell death”, siste punkt på slide 8 av 22:

http://pcibiotech.no/wp-content/uploads/2017/08/PCI-Biotech-Q2-2017-Presentation.pdf 1

Der det står:
“Preclinical and clinical data supports the notion of potential abscopal effects with fimaCHEM
May be ideal for combination with checkpoint inhibitors”

Mao AZ sin CPI Durvalumab kan være den perfekte kombinasjonen Amphinex.

Og AZ har flere saker gående på Bililary Tract Cancers. Dvs de prøver å kombinere sin Durvalumab (D) på forskjellige måter med Gem/Cis og en annen CPI (Tremelimumab) (T).

Utgangspunktet for å forstå AZ sin forsøk på å få til noe med Durvalumab tenker jeg må være et fase 2 studie med resultater publisert i 2019 der de har prøvd Durvalumab alene, og i kombinasjon med en annen CPI:

https://ascopubs.org/doi/abs/10.1200/JCO.2019.37.4_suppl.387 1

Evaluation of safety and tolerability of durvalumab (D) with or without tremelimumab (T) in patients (pts) with biliary tract cancer (BTC).

Pts were enrolled to D (N = 42) or D+T (N = 65). In the D cohort, 2 pts had a partial response (PR) and 7 pts had a PR in the D+T cohort; disease control rate at 12 weeks was 16.7% and 32.2%, respectively. Median duration of response for the D cohort was 9.7 months and 8.5 months for the D+T cohort. Median overall survival was 8.1 (95% CI, 5.6-10.1) months and 10.1 (95% CI, 6.2-11.4) months for the D and D+T cohorts, respectively.

Ikke veldig imponerende resultater, men likevel ganske interessant fordi det var god bivirkningsprofil.

"Grade ≥ 3 trAEs occurred in 19% and 23% of pts in the D and D+T cohorts. trAEs led to discontinuation in 2 pts in the D cohort and 5 pts in the D+T cohort. A death due to trAE (drug-induced liver injury) was reported in the D+T cohort, none in the D cohort. "

Selv med et litt uheldig dødsfall er 19% og 23% interessante tall på bivirkning Durvalumab monoterapi.

Eks er jo hhv gemcitabine og gemcitabine/cisplatin på 69% og 71%, sjekk Table 2 i ABC02 studiet:

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa0908721 1

Hvis vi spoler tilbake til Durvalumab monoterapi så var altså MOS på 8,1 mnd, med en AE (adverse effects) på 19% mens ABC02 med gem/cis ga altså 11,7 mnd men med AE på 71%.

På en måte fremstår Durvalumab monoterapi som en palliativ benadling med MOS resultater som et sted midt i mellom palliativ behandling (beste smertelindring uten kjemi-, radio- eller immunoterapi) anbefalt (men ikke godkjent) behandling, altså gem(cis).

Så min feeling på hva AZ har tenkt her er; hvorfor ikke prøve kanskje det kommer noe ut av det siden det ser ut som at at CPIen Durvalumab i tillegg til Gem/Cis neppe gir noe veldig mye mer bivirkninger ut over det man allerede har fra gem/cis, og de har jo både penger til det samt at det er svært lite konkurranse, så hvorfor ikke, det har det råd til.
474 pasienter og OS som endepunkt tilsier at forventet økt levetid er betydelig mindre enn i PCIB sitt RELEASE på 186 pasienter.

I tillegg til TOPAZ, AZ sitt fase 3 studie med 474 pasienter og OS som primære-endepunkt prøver også AZ å finne ut om de kan på en eller annen måte kan få noe ut av Durvalumab og den andre CPIen fra studiet jeg refererte over med AE på hhv 19% og 23%. Og da i et fase 2 studie på 128 pasienter med 5 forskjellige armer der, ca 26 i hver arm A, B, C, D og E der Durvalumab, Gemcitabine, Cisplatin og den andre CPIen, Tremelimumab kombineres på forskjellige måter.

 clinicaltrials.gov

Durvalumab and Tremelimumab With Gemcitabine or Gemcitabine/Cisplatin...

Durvalumab and Tremelimumab With Gemcitabine or Gemcitabine/Cisplatin Compared to Gemcitabine/Cisplatin in CCA Patients - Full Text View.

Oppsummert, AZ prøver å skvise litt mer ut av sin CPI, Durvalumab, fordi de kan og har penger til det, men det Amphinex viser av resultater på GGK (sjekk Investor sine svært gode Kaplan Meier plott), at AZ nå har sett potensialet i fimaNAC og skjønner hvor potent teknologien, samt at PCI Biotech lenge har sagt at Amphinexkan være en ideell kombinasjon med CPI får meg til å tro at AZ kanskje kan være interessert i mer enn bare fimaNAC.

Skulle ikke forundre meg om fimaCHEM også er diskutert i møtene mellom PCIB og AZ, i tillegg til fimaNAC.

fabian2
16.02.2020 kl 21:59 2550

Selvsagt er AZ ikke bare ute etter fimaNac , de er ute etter fremtidens medisin. Vi som har avskrevet oppkjøpsforsøk/bud og helst diskutert en av tre armer , og tror man kan vente 4 måneder før det skjer noe kursdrivende ...kan vise seg å ta skammelig feil ...kanskje har vi tenkt "for smått".....morsomt at vi spekulerer....ikke forvent noen "tips" 26.2......Ellers: AZ har enorme økonomiske muskler , og det er kanskje best at de overtar hele PCIB , når man tenker på de som er syke i morgen.
Redigert 16.02.2020 kl 22:18 Du må logge inn for å svare
heilo888
16.02.2020 kl 23:55 2436

Kan overhode ikke tenke meg at PCIB er til salgs, iallefall ikke før om mange år.
Ingen større eiere er interessert i å selge nå.
Her må må man først få vist potensiale, og aller helst bygge et medium stort norsk biotek-selskap i løpet av de kommende 10 årene.
Redigert 16.02.2020 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
fabian2
17.02.2020 kl 00:02 2422

Enig , Heilo. Men som før selger jeg ikke under mitt anslagstall på 1400.... Egentlig er jeg redd vi blir "tvangsutløst"
fabian2
01.03.2020 kl 08:39 1988

Faren er slett ikke over. De beste hoder har regnet ut at det er mer lønnsomt for AstraZeneca å kjøpe hele PCIB nå , istedet for å ha utporsjonerte avtaler med PCIB....... You might be in for a surprise :)

Blir spennende fremover.
"And now we have further potential partnerships being evaluated during the first half of this year. So those were the highlights for the fourth quarter 2019."
bravi
01.03.2020 kl 10:04 1915

Kursen har kommet under kraftig press etter at viruset slo inn på børsen. Det er vel ikke annet å vente, selskap er emisjonsfinansiert og har hittil ikke landet noen avtaler, altså et kort med store usikkerheter. Hvis AZ ønsker denne teknologien er det sannsynlig at de kjøper hele Pcib samlet, da vil de få kontroll på hele caset. Det er vel slik at virker en av delene f.eks fimaNac er det bortimot sikkert at både fimaChem og fimaVacc også virker, det er jo mye samme teknologi.

Hva kan oppkøpsprisen bli? Skal jeg tippe vil jeg tro 120-150kr, det vil bli akseptert av majoriteten av aksjonærene.
Redigert 01.03.2020 kl 10:15 Du må logge inn for å svare
rockpus
01.03.2020 kl 10:34 1893

Scoopfinder:

Har du solgt? Ser at du har ikke skrevet et eneste innlegg om PCIB siden 28/1.
Computum
01.03.2020 kl 10:40 1880

Kanskje det burde opprettes en aksjonsgruppe mot salg under 50, som i Biotec for noen år siden? Dengang var det Smith &Nephew man var redd for ville kjøpe opp selskapet for småpenger. Dette vet du alt om, bravi :-)
bravi
01.03.2020 kl 11:02 1857

Ja husker godt den aksjonsgruppen, etter den seansen har jeg helt mistet troen på slike aksjoner, totalt dødfødt og bortkastet aktivitet.

Frykter at problemene med kurs fall i Pcib ikke er over enda, det er helt åpent enda med virus problematikken. Vet ikke om Artic analysen er nok til å forhindre nye kursfall. Det som hadde hjulpet mest er en oppdatering fra Pcib på forhandlingene med AZ og indikasjon på at dette går veien samt antydninger om at avtale/ oppkjøp er nært forestående. Men det får vi selvfølgelig ikke.
Computum
01.03.2020 kl 11:07 1844

Du så tydeligvis ikke ironien? Mange her på forumet forventet jo dengang at big farma nærmest sto i kø. Forventningene er ikke mindre for PCIB. Men er de realistiske?
bravi
01.03.2020 kl 11:15 1830

Jada jeg forsto ironien. Men så lenge jeg sitter med aksjer i dette papiret vil jeg helst fortrenge det. Selvfølgelig burde jeg ha solgt når kursen var omkring 80, dette er en tabbe jeg har gjort mange ganger tidligere også, bla. med Biotec Ph. når den var over 20.

Det eneste holdbare i aksjemarkedet er at "man må ta gevinster når man har dem". Å gjøre det er værre enn det høres ut som, frykten for å bli løpende etter hvis kursen stger enda mere er ofte sterk. Akkurat dette er et av de største problemene med aksjehandel.
bravi
01.03.2020 kl 11:24 1812

Computum, må si at erfaringen fra Biotec.Ph sitter i ryggmargen. Etter det er jeg mye mere skeptisk til det som presenteres fra selskapenes ledelse (spesielt biotek selskaper) og det som blir skrivet her på forumet. Ta f.eks Photocure hvor vi ser nesegruse og ukritiske oppfatninger av det som blir presentert.
fabian2
01.03.2020 kl 12:20 1763

Du trenger ikke å være så bekymret , bravi. ...den nye og grundige analysen til Artic vil virke. Dessuten: Tvangssalgene er definitivt over. Det som kommer til å skje i morgen , er enten at vi beveger oss omkring 37-38-39 , eller at det går litt oppover. Kanskje 4-5 % opp som fredag. Noen har "friske" penger igjen. Og erfaringsmessig er folk svake for nye kursmål.....selv i hysteriske tider. Et bittelite rally til 44 vil ikke forbause meg
Redigert 01.03.2020 kl 12:30 Du må logge inn for å svare
fabian2
01.03.2020 kl 12:40 1750

Analysen til Artic ble såvidt kjent før like før børsen stengte
heilo888
01.03.2020 kl 17:36 1654

Utrolig mye viss, vass på denne tråden!

Som svar til det som er spørsmålet i denne tråden så lander de fleste kompetente vurderinger på at salgsverdien på hele platformen til PCIB bør ligge på 50-100 milliarder, og kanskje et godt stykke over det også om resultatene fortsetter å komme inn som til nå.
fabian2
01.03.2020 kl 18:05 1621

Fint at du Heilo sier fra. Mange av oss har mast for mye om dagssvigninger og corona. Total oppkjøpspris ligger stort sett beregnet til mellom 1300 og 2500 pr aksje.
Redigert 01.03.2020 kl 18:16 Du må logge inn for å svare
bravi
02.03.2020 kl 00:22 1454

Lurer litt på hvilken planet enkelte befinner seg på. Oppkjøp til 50-100 mrd. er ikke noe som noen trenger å fantasere om i hele tatt, det er først når fimaChem, fimaVacc og fimaNac er ferdig godkjent og klar til å brukes på pasienter at prisen kan komme så høyt, ikke tidlig i godkjenningsprossessene som det er nå.
Innen forhandlingene med AZ skal være ferdig i løpet av H1 har ikke noe av dette kommet mye lengre med godkjenningene enn det er i dag. I dag er Mcap 1,34 mrd. da klarer jeg ikke å se at AZ betaler 50 mrd. om f.eks 2 måneder, sånt er bare tull og vås. Flere har skrevet at det er sannsynlig at AZ kjøper hele Pcib, da vil de kanskje på det høyeste strekke seg opp mot 5 mrd. Som tilsvarer kurs omkring 135. Tror de aller fleste vil være godt fornøyd med det.
fabian2
02.03.2020 kl 10:41 1294

Et bittelite rally til 44 i dag foreslo jeg i går , nå har vi vært der....videre skjer det kanskje ikke så mye før i morgen

Aksjer til halv pris!
fabian2
02.03.2020 kl 11:53 1211

Ja , aksjer til halv pris av 86 som er Artics nye kursmål , men det er selvsagt bare begynnelsen til begynnelsen :)

Fra Snøffelen på TI

Greit å se at big pharma fortsetter som før og kjøper opp lovende selskaper som er i klinisk fase innen onkologi…

Gilead kjøper Forty Seven Inc for 4.9 mrd dollar. Aksjen var verdsatt så lavt som 2 mrd kroner i oktober 2019 og kjøpes altså nå for 46 milliarder kroner.

Fin påminnelse av at det kan ligge store verdier som ikke blir synlige før et big pharma bestemmmer seg.

 Forty Seven, Inc. 3

Gilead to Acquire Forty Seven for $4.9 Billion | Forty Seven, Inc. 3

– Gilead Gains Forty Seven’s Investigational Immuno-Oncology Therapy in Multiple Clinical Studies for Diseases Including Myelodysplastic Syndrome, Acute Myeloid Leukemia and Diffuse Large B-Cell Lymphoma – – Transaction Supports Gilead’s Strategic…

Såvidt jeg kan se har de ennå ikke startet registreringsstudier:

https://ir.fortyseveninc.com/static-files/0f037510-1313-4bfc-bb28-7dc844dd3084


https://ir.fortyseveninc.com/news-releases/news-release-details/gilead-acquire-forty-seven-49-billion

Rockpus, jeg har ikke solgt en eneste PCIB aksje, jeg har kjøpt mer.
Men jeg er sjelden her inne på forumet.
Jeg er tryggere på PCIB enn noengang før. Men corona vil rocke markedet. I verste fall vil Release bli litt forsinket, men ellers vil ikke det fundamentale forstyrres. Det viktigste fremover er at man har likviditet og mage til å tåle svingninger.
Jeg tror mer og mer at AZ byr på hele PCIB. De er allerede interessert i flere indikasjoner. Jeg tror ikke de ønsker flere lisensavtaler. Ergo er det mest logiske å kjøpe hele. Er vi heldige vil BioNTech med Roche i ryggen gi dem kamp til døra.
Det skjer i 2020.
Hold på hatten 😇
oljen
26.03.2020 kl 20:27 552

Interessant tråd om PCIB. Løfter denne. Gode bidrag fra Scoopfinder m.fl.

Tiden er i ferd med å renne ut for AstraZeneca. Jeg sitter lastet i håp om at de sluker hele PCIB for 500-1000 kr aksjen.