***SELJORD SKOLE*** FORBYR JUL - ZNIKER INN TRADISJON

Slettet bruker
30.11.2019 kl 13:48 5090

Hei folkens:))

Og...for ikke å støte de unevnelige zniker like godt Seljord skole inn tradisjon i stedt for Jul, folkens - elevene får ikke ta ordet Jul i sin munn for ikke å støte araberne med følge - vi er jo på god vei over i galskapens tidsalder - skrekk og gru...ZnageZz...


I samtale med mat og helselærer Solfrid Bjørge, forteller læreren at de tar bevisste valg før jul:
– Vi har bevisst kalt det for tradisjonsmat og ikke julemat for ikke å støte noen. Jeg har også gjort et bevisst valg ved å ikke kjøpe servietter som det står «merry christmas» på, det blir ikke rød duk og røde julekuler. Enkelte trosretninger er veldig sensitive og mange søker fritak når de hører at det er jul. Vi prøver å gjøre det mer nøytralt, sier Bjørge.
https://resett.no/2019/11/30/ungdomsskoleelever-far-ikke-bruke-begrepet-jul/

Link til gled for bektiztene:
https://www.ta.no/nyheter/seljord-kommune/skole/fikk-ikke-lov-til-a-si-julemat-matte-si-tradisjonsmat-bevisst-for-a-ikke-stote-noen/s/5-50-851056

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 01.12.2019 kl 13:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
01.12.2019 kl 13:01 1800

Hei folkens:))

Og...da kommer reaksjonene fra politikerne på tinget også, folkens - vi skal selvsagt stå opp og stå fast på våre kulturelle verdier og ikke la arabermedløperne med følge sette dagsordenen og uimotsagt fortsette islamifiseringen - zånn er det bare - stay tuned...ZnageZz...

Å kaste egne tradisjoner for å unngå å støte noen, er en selvmotsigelse når grunnlaget baseres på at alle skal få delta, mener han.  
– Jeg er sikker på at norske juletradisjoner er noe de fleste nordmenn, uansett religion og bakgrunn, setter pris på. Om noen likevel ikke vil delta i juletradisjoner er det helt legitimt og deres frie valg. Men vi må ikke være så forsiktige og tannløse at vi fører en blidgjøringslinje som tar alle typer forhåndshensyn og som går på bekostning av norske tradisjoner og hvem vi er, sier han og avslutter:  
– Det er en form for ødeleggende politisk korrekthet, ikke inkludering.
annonse
https://resett.no/2019/12/01/reagerer-pa-at-elever-ikke-far-si-julemat-vi-ma-slutte-med-en-odeleggende-form-for-politisk-korrekthet/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
01.12.2019 kl 13:14 1787

Stenge julegatene også da? De religiøse som føler seg krenket av julen kan jo knapt gå ut døra i desember og januar. Ikke en gang på nærmeste matbutikk vil de bli skånet for alt som følger julen med.
wave
02.12.2019 kl 07:14 1709

Nordmenn er alt for dårlig integrert her i landet. Vi må lære å tilpasse oss og verdsette de nye seder og skikker som for tiden beriker for land. Det er tross alt ikke den norske væremåten eller våre gamle tradisjoner våre nye landsmenn er kommet hit for å oppleve.

For å være seriøs; noen ganger blir man slått av hvor kontraproduktivt relativt velmenende mennesker kan opptre.
polemiker
02.12.2019 kl 10:28 1685

Nettopp! Denne batikkheksen mente det sikkert godt, men hun er så innsauset i sin egen "godhet" at hun ikke skjønner at hun bare gjør ting ennå verre. Hun har sikkert observert at noen hijabkledde jentebarn er blitt holdt borte fra typiske julearrangementer og kom derfor opp med den geniale ideen om å kalle det for noe annet, slik at islamist foreldrene ikke skulle holde ungene hjemme.

Seljord er en liten Telmarkskommune som opprinneloig var smekkfull av god gammeldags norsk kultur. Den burde egentlig ha vært på Norges kulturarv liste og muslimer burde vært bannlyst fra å sette sine bein der, eller i det minste få lov til å bosette seg der.

Seljord har levd i en beskyttet tilværelse i hundrevis av år og har vært forskånet fra muslimsk innvandring inntil slusene ble åpnet for noen få år siden. Da opprettet kommunen et flyktningmottak i bygda og har fått sin rikelig andel med berikelser som følge av det. Noen husker kanskje historien om en annen batikkheks som jobbet på dette mottaket som ville ha med seg seks afghanske gutter ut på hytta si. Slik gikk det ikke, hun og en av guttene druknet da båten de brukte for å komme over til hytta kantret.
Slettet bruker
02.12.2019 kl 11:47 1662

Hei pole/folkens:))

Og...hehehe - mange radikalizerte rødvinstanter i Seljordområdet som mener Jul er haram, ja - regner med at det er denne røverhistorien om lærerinnen som tok med seg de 5 afghanske guttene på eventyr du henviser til, pole...ZnageZz....

– Ja, det er Egenæs. Hun er identifisert av en bekjent, sier operasjonsleder Tor Ragnar Steffensen i Telemark-politiet til NTB søndag kveld.
Den 53 år gamle læreren, Gunhild Egenæs har vært savnet i Seljordsvatnet etter at båten hun satt i kantret og sank torsdag. Hun var sammen med fem andre i båten da ulykken inntraff. Hennes pårørende er varslet. Mellom Vesleøy og Storøy i Seljordsvatnet ble en død kvinne funnet søndag ettermiddag.
– Vedkommende fraktes nå til Oslo universitetssykehus for videre undersøkelser, opplyser lensmann Sigrid Dahl i Bø og Sauherad i Telemark i en pressemelding.
https://www.aftenposten.no/norge/i/b3Ond/kvinne-funnet-doed-paa-13-meters-dyp-i-seljordsvatnet

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 02.12.2019 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
Chorizo
02.12.2019 kl 11:52 1655

Du verden så mye tøv fra bruntrolla. Jøye meg.
Slettet bruker
02.12.2019 kl 12:35 1645

Hei benekte/folkens:))

Og...husk at du lovte å oppføre deg som folk, men du gjorde det ikke, benekte - du vet hva adm. sa til deg, vettu...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 02.12.2019 kl 12:38 Du må logge inn for å svare
ArneB 5.0
02.12.2019 kl 16:24 1611

Du beviser med all tydelighet, TS, at du er helt alene på tullingtoppen her på HO. All begrunnelse for min påstand er totalt overflødig.
Slettet bruker
02.12.2019 kl 16:34 1606

Hei toern/folkens:))

Og...du får rette skytset/hatet ditt mot radizzene og haram utspillet ved Seljord skole samt Telemarksavisa, toern - håper det går bra med deg ellers også:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 02.12.2019 kl 16:35 Du må logge inn for å svare
Hr.Suhr
02.12.2019 kl 17:12 1596

Regner med at den skattefinansierte lokalavisen, i likhet med landet ellers, er blokkert
for innlegg fra vettuge folk der i grenda også.
Egentlig burde alle oppvakte landet rundt boikotte PK-regisserte juleforvrengninger, så
kunne knelerne bare sitte der alene og overgå hverandre i hykleri.
(Tøff og modig type du JBJB)
Slettet bruker
03.12.2019 kl 11:17 1546

Hei folkens:))

Og...saken fra Seljord der elevene ikke får bruke ordet Jul har satt MSM og radizzene på krigsstien - mønsteret fra liknende saker gjentar seg og radizzene er ikke sene om å kaste Jehovas Vitner og Pinsevennene foran bussen for å mørklegge realitetene - selvsagt for å slippe å nevne elefanten i rommet og den ubehagelige sannheten - nå finnes nesten ingen fra de nevnte menighetene i Seljord, derimot mange fra de krenkede...ZnageZz....

Ut fra våre kilder skal det være to JV-familier i Seljord, kanskje med to elever ved Seljord skole.
– At det handler om JV er ikke sant, det handler om vår nye landsmenn fra muslimske land, sier en kilde i Seljord til oss.
I Seljord kommune bor det 2.891 innbyggere (3. kvartal 2019), der innvandrerbefolkningen utgjorde 299 personer (10,4 prosent av befolkningen). Innvandrerbefolkningen fordeler seg nokså jevnt mellom vestlige og ikke-vestlige. Flest vestlige er fra Polen og Tyskland, mens det er flest ikke-vestlige fra Eritrea og Somalia. Samtidig har Seljord kommune de siste årene tatt imot det som våre kilder omtaler som «mange flyktninger» relatert til innbyggertallet.
Det meste tyder dermed på at det igjen reageres overfølsomt overfor muslimer.
For øvrig er det et folkemøte i Seljord i kveld, bestemt lenge før denne saken, som skal handle om Seljords svake økonomi. Men mye tyder på at også julenekt-saken blir et tema.
https://www.rights.no/2019/12/fullt-juleoppgjor-i-seljord/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Nuka
03.12.2019 kl 12:27 1536

Når muslimene anser Jesus som en viktig profet, så forstår jeg ikke hvorfor de skal boykotte jula. http://www.islam.no/aktuelt/read/442/maria-og-jesus-i-islam
Slettet bruker
03.12.2019 kl 12:58 1524

Hei Nuka/folkens:))

Og...det er mye du ikke forstår, Nuka - som vantro hund kan du lese deg opp på hvorfor Jul er haram, vettu...ZnageZz...

Muslimene og de kristnes synspunkter skiller seg fra hverandre på to områder. For det første; selv om muslimene tror på jomfruunnfangelsen og jomfrufødselen som en handling gjennom Guds Ånd, tror de ikke at Jesus er Guds Sønn. De tror at han er en av en lang rekkeprofeter og var nest etter Mohammed i rang (K. 6:83-87). For muslimene representerer den kristne lære om treenigheten en form for polyteisme, idet den kunngjør troen på tre guder i stedet for èn (K. 4:171, 5:17, 5:72-77).

For det andre; muslimene tror ikke på Jesu korsfestelse og oppstandelse (K. 4:157-58). De mener at selv om det synes som om Jesus ble korsfestet, tok Gud ham til seg (K. 3:55, 4:157-158) Muslimene tror ikke på den kristne lære om synd, slik at det, teologisk sett, ikke er behov for at Jesus skulle ofres gjennom korsfestelsen og oppstandelsen. Videre tror muslimene at hver av oss vil komme til å stå til ansvar for våre handlinger på Dommens Dag og dermed være ansvarlige for vår egen frelse. Derfor kan vi ikke regne med at noen andre, selv ikke Jesus, kan frelse oss fra våre synder.

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
03.12.2019 kl 13:58 1504

Årets ord å bevare. Jul igjen.
Ferdig snakka.
Slettet bruker
03.12.2019 kl 14:03 1499

Hei folkens:))

Og...hehehe - når arabermedløpøerne i Aftenposten går på barrikadene for Islam skal man lyttet - Jehovas Vitner eventyret repeteres på inn og utpust...ZnageZz...

Et anonymt tips fra en bestemor, hvilken nyhetssak er nå egentlig det? spør programleder Sigrud Sollund (for øvrig selv forfatter av en bok om «Hersketeknikker»).
Nei, hva skal vel en bestemor fra Telemark, åpenbart glad i norske tradisjoner, stille opp mot den urbane eliten i henholdsvis Aftenposten og Stavanger Aftenblad, samt «folkeopplysningskanalen» NRK?
TA-redaktør svarer med at det har stor nyhetsverdi. For hvis en endrer tradisjonene med jul i skoleverket i Seljord eller andre steder, er det noe som må opp til alminnelig debatt blant folk flest. Så når bestemoren tipser avisen, de sjekker det opp, og skolen bekrefter det hun sier, ja da er det absolutt en sak, fastslår Mellingen. Hvilket han har helt rett da, da dette ble saken som dominerte i helgen. Vel og merke uten at de nasjonale mediene videreformidlet det de måtte mene var lokalt dårlig journalistikk? For det var alternative medier som tok saken.
Hva er så akilleshælen i saken? Selvsagt; islam.
https://www.rights.no/2019/12/ta-nekter-a-fortelle-hvem-som-skal-skjermes-for-jul/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Nuka
03.12.2019 kl 14:20 1492

Det du skriver er bare vas. Bortsett fra noen få sinnsyke islamister , så blir ingen muslimer støtt over julegrøt og julegaver. Jødene tror heller ikke at Jesus var Guds Sønn, og selvfølgelig ikke heller på oppstandelsen.
Slettet bruker
03.12.2019 kl 14:35 1481

Hei folkens:))

Og...hehehe - her skal det fornektes, fordreies og formørkes, big time...ZnageZz...


Jul og julefeiring er ingen islamsk kikk. I utgangspunktet er jul og julefeiringen kristelige tradisjoner, selv om mange hevder at en slik feiring fant sted lenge før Jesus og at juletre er blitt brukt før kristendommen. Det er ingen tvil i at julefeiringen slik den er i dag har kristelige røtter.
For en muslim er det utenkelig å delta i andre religioners utøvelser. Å delta i f. eks. en kristelig eller jødisk gudstjeneste er noe som ikke passer inn i islam. Det samme gjelder å synge eller sitere tekster som strider med islams lære. Selvfølgelig kan man sitere tekster som strider med islams lære dersom man vil diskutere dem eller dersom man gjengir hva andre har sagt. I Koranen selv finner man sitater som Satan (Iblis), Farao (Fir’aoun) eller Namroud har sagt. Det som er forbudt i islam er å delta på religiøse handlinger som om man er enig i det som blir sagt eller gjort. Dette har noe med å være seriøs i det man tror på og å ta seg selv på alvor.
http://www.islam.no/aktuelt/read/411/muslimer-og-julefeiring

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 03.12.2019 kl 14:39 Du må logge inn for å svare
Betonghue
03.12.2019 kl 14:46 1476

Sagt det utallige ganger; Lille Tulla - vil ni knulla!? Sammen kunne vi blitt DYNAMITT i kampen mot det fremmede svineriet som invaderer oss - med ynk- og gummiryggenes velsignelse!
Er på flyttefot til et varmere land - blir du med ?
Slettet bruker
03.12.2019 kl 18:18 1438

Hei folkens:))

Og...dagens leder i Aftenposten fremstår mer som et bestillingsverk fra Islams Råd Norge og et stakkarslig forsøk på brannslukning - forsøk på å kaste små menigheter foran bussen når Islam er utfordringen er blitt Juletradisjon der i gården...stay tuned...ZnageZz...

Så var det neste triks i boka for å fremme egne holdninger, for Aftenposten fortsetter:
Selv den aktuelle læreren sier i sitt neste sitat at «vi sier at maten vi lager er typisk julemat». Også dette – at det er en viss forvirring rundt sentrale fakta – er en vanlig ingrediens i julefarsen.
Faksimile fra TA 30.11
La oss ta hele sitatet fra denne læreren, så kan du vurdere selv om det er hold i Aftenpostens tolkning:
 – Vi har bevisst kalt det for tradisjonsmat og ikke julemat for ikke å støte noen. Jeg har også gjort et bevisst valg ved å ikke kjøpe servietter som det står «Merry Christmas» på, det blir ikke rød duk og røde julekuler. Enkelte trosretninger er veldig sensitive og mange søker fritak når de hører at det er jul. Vi prøver å gjøre det mer nøytralt.
 – Sier dere julekaker?
 – Nei, bare tradisjonsbakst, men vi går innom at det er en juletradisjon med sju slag, selv om det er veldig få som kjenner alle sju slaga nå til dags. Vi sier at maten vi lager er veldig typisk julemat.
https://www.rights.no/2019/12/julefarse-fra-aftenposten/


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Per K
03.12.2019 kl 18:41 1429

Men hvorfor drar du ISLAM inn i dette ?. Det er jo faktisk jehovas vitne som de ville skåne. Greit og lese hele saken før man kommenterer.
Slettet bruker
03.12.2019 kl 18:50 1423

Hei PK/folkens:))

Og...les deg opp på saken PK - ikke dum deg ut mer, er du znill...ZnageZz....

Ut fra våre kilder skal det være to JV-familier i Seljord, kanskje med to elever ved Seljord skole.
– At det handler om JV er ikke sant, det handler om vår nye landsmenn fra muslimske land, sier en kilde i Seljord til oss.
I Seljord kommune bor det 2.891 innbyggere (3. kvartal 2019), der innvandrerbefolkningen utgjorde 299 personer (10,4 prosent av befolkningen). Innvandrerbefolkningen fordeler seg nokså jevnt mellom vestlige og ikke-vestlige. Flest vestlige er fra Polen og Tyskland, mens det er flest ikke-vestlige fra Eritrea og Somalia. Samtidig har Seljord kommune de siste årene tatt imot det som våre kilder omtaler som «mange flyktninger» relatert til innbyggertallet.
Det meste tyder dermed på at det igjen reageres overfølsomt overfor muslimer.
For øvrig er det et folkemøte i Seljord i kveld, bestemt lenge før denne saken, som skal handle om Seljords svake økonomi. Men mye tyder på at også julenekt-saken blir et tema.
https://www.rights.no/2019/12/fullt-juleoppgjor-i-seljord/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla