***PISA*** ZVERIGE - 11% FRITATT - KUNNE IKKE SVENSK

Slettet bruker
04.12.2019 kl 14:27 469


Hei folkens:)

Og...det ene multikulturelle skjelettet etter det andre faller ut av skapet for tiden, folkens - i går jublet Svenske og Norske myndigheter over fremragende resultater på PISA undersøkelsen fra 2018 - det var bare en liten hake - 11% av elevene ble fritatt på grunn av analfabetisme i 2018, i 2015 var tallet 5,7% - Norge kommer tett på Zvenskene med 7,9% fritak som er dobbelt så mye som gjennomsnittet i OECD landene - hei hvor det går - ZnageZz....


Regeringen slår sig för bröstet efter att Pisa-undersökningen visat att svenska elever blir allt bättre.
Men över elva procent av eleverna fick inte ens delta – då de inte behärskar det svenska språket.
Det är den högsta siffran i hela världen.
– Det här är en tragedi som kommer sluta i förskräckelse, säger Moderaternas utbildningspolitiska talesperson Kristina Axén Olin.
https://www.expressen.se/nyheter/11-procent-fick-inte-delta-i-pisa-kunde-inte-svenska/


-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Chorizo
04.12.2019 kl 14:31 467

Ja, dæ va så my beir i Nårge i gammle dar! Da alle va lys i huden! Da kunna vi all læsa. Åsså døm som va dysslekkkkktikkkkkkerrra.
Slettet bruker
04.12.2019 kl 14:41 456

Hei folkens:))

Og...det er en ren skandale at myndighetene selger inn resultatene som at alt går såre vel når forholdene på bakken viser det motsatte, folkens - hvorfor denne maniske trangen til å mørklegge - hva er målet og hva er hensikten - i Norge har antall elever som blir fritatt økt fra 2,7% i 2015 til 7,8 i 2018 - skal eventyret om Jehovas Vitner repeteres igjen - stay tuned....

I Norge har andelen elever som fritas fra PISA-undersøkelsen på grunn av manglende norskkunnskaper, økt fra 2,7 prosent i 2015 til 7,9 prosent i fjor – den sistnevnte andelen er altså omtrent dobbelt så stor som OECD-gjennomsnittet.
https://www.document.no/2019/12/04/sverige-11-prosent-av-skoleelevene-fritatt-fra-pisa-undersokelsen-fordi-de-ikke-kan-svensk/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
polemiker
04.12.2019 kl 15:30 429

Jada, utviklingen mot et uland går betydelig raskere enn selv det de mest pessisimistiske av oss har forutsett. Norge følger hakk i hel og det er vel ikke så mange som ikke tror at vi får svensketilstander her i landet også etterhvert.

Når 8% av landets 15-åringer ikke engang får delta i Pisa testen sier vel det litt om hva vi har i vente om en to-tre år. Disse 8% utgjøres i all hovedsak muslimsk trash fra Midtøsten og Afrika. Disse er nok ikke fordelt javn utover landet, men konstrert til de store byene hvor man har innvandrergettoer.

Skolene i disse områdene har et stadig fallende andel av norske barn og mange på skoler er det nå 100% barn med innvandrerbakgrunn som begynner i 1. klasse. Tilnærmet ingen av dem har norsk som morsmål, selv om de er født her i landet.

Politikerne tror de kan bøte på problemet ved å gi gratis barnehage til innvandrere og at de dermed skal lære seg norsk der. Problemet er at det er stadig ferre nordmenn som orker å jobbe i barnehager eller skoler i disse gettoene. Ikke vil de bo der og grunnet elendige arbeidsforhold med uoppdragene unger og foreldre som hverken kan eller vil samarbeide, søker folk seg vekk.

Man trenger følgelig ikke ha så mye intelligens for å skjønne at dette vil medføre enorme problemer og kostnader for samfunnet i årene som kommer. Det vil kreve en kraftig økning av politiressurser, sosialarbeidere, barnevern, vektere, fengselplasser osv. Det er ikke spørsmål OM det vil bli skyteepisoder, henrettelser, halshugginger, voldtektsepedemier, sprengninger ala det vi ser i Sverige, men NÅR det slår ut i full blomst.

Politikerne håper vel at det skal drøye en 5-6 år, men der tar de trolig feil nok engang. 8% analfabeter på landsbasis betyr trolig at det er egentlig 30% i disse innvandrerbydelene. De har liten eller ingen sjanse til noen videregående utdannelse og sannsynligheten for at de noen gang kommer i arbeid er svært liten. De vil bli med i de lokale kriminelle gjengene og livnære seg på tyveri og narkotikasalg resten av livet.
Slettet bruker
04.12.2019 kl 16:22 410

Hei pole/folkens:))

Og...den store og økende prosenten av Zvenske og Norske innvandrere/arabere i skolepliktig alder kaster nok ikke bort tiden på skolearbeid, folkens - de har det travelt med å kaste krenketkortet - svart belte i NAV reglementet her på berget og manualen i hjemmelagede Zvenske eksplosiver inngår også i det obligatoriske pensum...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Hr.Suhr
04.12.2019 kl 17:29 391

Var det ikke mye omgangssyke også da, når undersøkelsen pågikk?
Og for vår del, hva med trønderne, når ble de så glupe liksom?
Kanskje var det flere svaksynte ifjor også.
Nei, denne rapporteringen her må være noe rasistene har funnet på.
Load
05.12.2019 kl 09:18 323

Jeg tar en råsjans her og tipper at Pølsa er uenig i denne konklusjonen.
Sotah
05.12.2019 kl 09:27 316

Da er det to muligheter. Å pælme ut de som ikke kan lese og skrive, eller å lære dem det. Hva tror dere det blir?
Slettet bruker
05.12.2019 kl 10:10 308

Hei Zoten/folkens:))

Og...jamenn, jamenn når herberget er fullt må samaritanene med blod på hendene selv undervises, Zoten - folkeskikk kommer ikke med morsmelka, vettu,,,ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
convert
05.12.2019 kl 11:32 295

Sotah. Det blir selvsagt ingen av delene. Man kan neppe lære folk med IQ rundt 70 et fremmedspråk (i dette tilfellet svensk). De blir heller ikke kastet ut med det første. Så Sverige må vel bare ta konsekvensene av den politikk som er ført, og leve med at 15-20% av folket forblir analfabeter.