Topp 20 har økt beholdningen siste uke


Topp 20 har økt beholdningen fra forrige uke med 396 936 aksjer. Se walleniuswilhelmsen/investor relatioins for oppdatert listeDet er VERDIPAPIRFONDET DNB NORGE (IV) som har øket med de antall aksjene.
jaroas50
26.06.2018 kl 16:02 2092

Lurer på hvor langt ned denne dritten skal ?
kaffe2
26.06.2018 kl 17:11 2053

Det er når alt ser mørkt ut de gode muligheten byr seg. Nå: WWL på taper lista nesten hver dag. Kursen er nesten halvert på to måneder, ledelsen sitter musestille, og Triumph vil innføre toll på biler. Det smerter for en aksjonær i WWL og han vil helst selge hele dritten! Da er tiden inne!

20 største sitter på drøyt 80 %, noe allokeringer mellom fondene men totalt sett en økning forrige uke på 400 000 aksjer - som da kommer fra mindre investorer/tradere (trolig mest det siste). Straffetoll eller ei - med mindre du tror på kortreiste shoveldosere, gravemaskiner og annet til gruve/jordbruk (ting må også flytte internt i USA, for de som er redd den orange mannen), så er det ontet som tilsier at det verden skal stoppe. Og for å drive vekst, så må «store ting» flyttes. Med endring av ruter inngår også endring av rater, så jeg har troen på at folk trenger mat, metaller og til en viss grad biler (selv om det nok er et noe mer volatilt marked), så jeg akkumulerer. Prøv å legge inn kjøpsordre 35-40 øre under gjeldende kurs, og se hvordan robotene fungerer. Jeg har fått ned snittet og økt beholdning på det, og satser på å vinne veddemålet på to poser peanøtter. 45 etter Q2! Dog uten garantier, tapsviljen blandt WWL-aksjonærer synes temporært større enn seiersviljen. Når Trump opplever at ikke bare Harley Davidson, men også John Deere, Caterpillar og Heavy Duty segmentene blandt andre amerikanske produsenter vurderer oversjøisk forflytning, så tvitrer han nok anderledes. Ingen er tjent med en handelskrig, men USA fortjener helt klart mer på IKT produkter produsert i Kina, som kopieres og selges til halv pris etterpå, men det er en annen skål.

Godt fornøyd med dagen, fikk brukt litt av skattepengene som kom i dag og senket snittet i morges. Noen andre som fortsatt er med? Både CAT og John Deere i grønt så langt i dag, så kanskje en ny stigning i morgen?
jaroas50
28.06.2018 kl 14:57 1700

Ender faen meg i minus i dag også

Ja, det gjorde den visst. Men vi så da 40-tallet i løpet av dagen, det er da noe? Jeg blir sittende, og plukker litt nå og da
jaroas50
28.06.2018 kl 20:16 1599

Nå gikk børsen kraftig i minus til slutt, men gikk ned nesten 2 kr fra dagshøyeste. Hvorfor det mon tro ?