NANO: Er det årlige halvårsfallet på gang?

Slettet bruker
NANO 18.12.2019 kl 15:48 62527

Jeg har nylig vist med harde data i en tidligere tråd at NANO har falt sterkt hvert første halvår de siste 3 år. Fallet har typisk startet etter ASH og blitt forsterket etter nyttår. Selv om dette er et relevant og observert faktum i et par analysemiljø jeg beveger meg i, ser det ikke ut til at det er samme vilje til å hensynta disse historiske fakta her på forumet. Aksjen har jo falt nesten 80% fra topp, så her på forumet synes mesteparten av debatten å basere seg enten
a) på hvor mye raseri/bitterhet man har bygget opp på flere års tap som ender i ensidig baissing av aksjen, eller man
b) hausser fortvilt og ser typisk "egenbehandling" og fryktredusering ved at noen bedriver ufaglige personangrep på dem som prøver å debattere aksjen nøytralt.

Ingen av delene er særlig fruktbart, det skjønner de fleste.

Vel, la det ligge, og la oss gjøre et nytt forsøk på å vurdere aksjen ut fra klare sesongrelaterte/trendtekniske forhold. da forholder det seg slik:
- Hvis de siste 3 års mønster gjentar seg også H1 2020, vil aksjen oppleve et nytt kraftig fall første halvår. Overordnet hovedtrend over 4 år er nådeløs på dette.

Finner vi tegn på at en slik prosess kan være i gang allerede?
- Vel, aksjen har i dag gått på en første kraftig korreksjon etter siste mnd. stigning før/under/etter ASH (der man også har hatt jevnlige korreksjoner, men ikke så karakteristiske som denne)
- Dette fallet sammenfaller teknisk også med de tre foregående års mønstre, i oppstarten av et begynnende fall
- Likevel gjenstår å se om aksjen faktisk er begynt på en kopi av tidligere vårsesongers fall, eller bare har et kortere stans, før den stiger videre

Som nøytral observatør kan verken jeg eller andre si at det foreligger entydig sterke argumenter i noen retning for verken sterkt videre fall, eller sterk videre stigning:
- det at selskapet fremdeles har nokså lang horisont igjen av hovedløpet, tilsier et svakt og avventende første halvår 2020 (altså gjentakelse av 2016-19)
- ulike scenarier kan live opp dette bildet underveis, og motvirke et svakt første halvår

Uansett, det er lite fruktbart å fornekte alle utfallsrom som ikke tilslutter seg den kroniske haussingen her.
Den har slått så dundrende feil de siste 3 år at man bør begynne å se seg selv i speilet før man erklærer seg selv som kyndig (etter 3 års vedvarende bomskudd om togavganger og stjerneturer?!) og deretter øser ut de fleste skjellsord i ordboken over dem som prøver å vurdere aksjen helhetlig.

På forhånd takk for alle som prøver å debattere ut fra sak.
Redigert 21.01.2021 kl 09:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.02.2020 kl 14:37 5212

JMan19,
jeg startet denne tråden for å levere saklige, nøytrale vurderinger av NANO, som forhåpentligvis virker som en motvekt mot de tåpelige - og dypt feilaktige - hausse-eskapadene her over flere år.
Svar meg: Hva er galt med min analyse her, bortsett fra at jeg ikke hausser som en annen fjott?

PS: Jeg antar tallet 19 i ditt nick indikerer alder?


Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.02.2020 kl 14:45 5234

dr.,
jeg har fått med meg en fantastisk oppgang i ULTIMO og sitter med så lenge det bærer oppover.
Men jeg har samtidig på en annen tråd advart om at vi etter hvert kan nærme oss et "NANO-syndrom" også der:
- et voldsomt prematurt rykk før virkelighet og reell horisont mot realistisk utløsning/kommersialisering slår inn i markedet - og man risikerer en flere års ventefase med fallende hovedtrend

På basis av historiske mønstre for sektoren advarte jeg NANO-hausserne mot dette for flere år siden, og har blitt kronisk angrepet for det i alle ettertid.
Ikke minst har hatet blomstret når jeg har fått stadig mer rett etter som årene har gått. Og akkurat her: Advarselen om syklisk fall i H1, som nå har slått inn for fjerde år på rad.

Nå har jeg faktisk avlevert en lignende advarsel på en ULTIMO-tråd, ikke om at aksjen skal falle akkurat nå, men at man må være obs på at alle historiske sykliske mønstre indikerer at det vil skje før eller senere. Jeg ser nemlig at all edruelighet har forlatt de fleste på ULTIMO-trådene nå, og man ser bare opptur til evig tid.
Altså en stor risiko for at de naive NANO-tabbene (og TRVX, PCIB, osv.) om evig oppgang vil bli gjentatt her også.

Bare så det er nevnt.

Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
05.02.2020 kl 14:57 5212

Oi Oi Oi...........korsar,personangrep det liker vi ikke.......snart kommer onkel admin.........

stein og glasshus.........du skjønner hva jeg mener hehe
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.02.2020 kl 16:15 5160

Tardy,
syns heller du skulle konsentrere deg om det som leveres av treffsikker kursvurdering her. Dette skrev jeg kl. 11:14 idag, mens hausserne som vanlig ikke er i nærheten av realisme fremdeles:

----------------------------------------------
Korsar
I dag kl 11:14 226
Ikke noe annet nytt for NANO de siste par dager enn at markedet har snudd og NANO har holdt seg på 24-tallet som indikert.
Men dagens OSE og makroene er nå såpass sterkt at NANO kan godt klarer å snuse på 25 igjen i dag.
--------------------------------------------

Sånn er det bare...
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
B Ricch
05.02.2020 kl 17:40 5095

Du er treffsikker, Korsar. Du treffer alltid blink, aldri sett noen treffe så bra som deg. Har stilt deg spørsmål før, men da hadde du mot all formodning for dårlig tid til å svare. Ser nå at du bruker masse tid her og poster innspill flere ganger om dagen. Da benytter jeg sjansen til å spørre igjen. Hva tenker du om nano sin forskning og de gode resultatene de har levert? Fundamentalt sett er nano best i verden på kreftmedisin og de har jo fått fast track hos FDA. Dette har du kanskje noen tanker om? Hva kan du se for deg nano være verdt om ting går etter planen og de får utgitt medisinen? Hvis det nå kommer ut en nyhet om enda flere pasienter som har 100% complete response, en nyhet som for så vidt kan komme når som helst, tror du ikke dette vil være svært kursdrivende i positiv retning og hvor tror du kursen havner da? Setter pris på om svarer ordentlig denne gangen. Takk på forhånd.
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.02.2020 kl 18:53 5038

Alt dette har jeg svart utfyllende på i flere sammenhenger tidligere. Dine "spørsmål" er bare dårlig fordekt haussing, og når du topper dette med å presterer å skrive at "Fundamentalt sett er nano best i verden på kreftmedisin" så setter du selv utenfor all seriøs debatt. Vet du noe om hvor verdens medisinske forskningsfront ligger? Likevel erklærer du et lite, uerfarent selskap så langt kommet til fase 2 for "Fundamentalt sett best i verden på kreftmedisin"?!

Jeg forholder meg til realitetene i sånne ting, og følger NANOs utvikling på selskapets egne premisser, og ikke ut fra de vanlige hausserkravene om at de som ikke hausser med ikke har peiling. Jeg gjentar: De som dokumentert aldri har hatt peiling på NANO, det er dem som har hausset seg bort fra alle realiteter i flere år. Du ønsker åpenbart å assosiere deg med sånt?

Jeg gjentar: Dette er en tråd som jeg selv har startet, der jeg har bedt om saklige/konstruktive bidrag. Ikke tåpelige forsøk på å tvinge andre til å lalle med.
NANO er ikke tjent med denne håpløse atferden.

Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 07:39 4848

Likevel erklærer du et lite, uerfarent selskap så langt kommet til fase 2 for "Fundamentalt sett best i verden på kreftmedisin"?!

ett lite uerfarent selskap..........dett måtte jeg faktisk lese flere ganger.......kommer nok å tenke på det hele dagen tror jeg

ja hva skal man si......man få jo ikke lov å si hva man tenker her på HO!!!!!
@BRicch ......han er treffsikker idag også og imorgen og neste uke,neste år "opp og ned...sidelengs og fundamentalt" må innrømme først trodde jeg at alt bare var FAKE og at han er bare litt tullete....men plutselig kommer dagen da du skjønner at han er seriøst og virkelig mener det han skriver her dag inn og ut.........og dette er seriøst skremmende,han bør skaffe seg hjelp etter min mening..... før han gjør noe dumt
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.02.2020 kl 12:55 4674

Tardy,
jeg forstår din frustrasjon over å ha tapt masse penger på NANO mens jeg har måket inn.
Så ett sted må du nesten få ta ut raseriet ditt. Det er ikke mitt problem at du kontinuerlig dummer deg ut her med hatinnleggene dine. Alle skjønner at man skriver ikke vedvarende hatinnlegg uten å ha tapt mye.
Jeg vil selvsagt beholde stilen og fortsette å vurdere NANO saklig og nøkternt.
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
JT
06.02.2020 kl 13:04 4662

Så lenge du holder deg til dine egne tråder så er det topp stemning.
Her kan du backtrade og diskutere med deg selv på de ulike brukerkontoene dine.
Redigert 21.01.2021 kl 06:44 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 14:05 4611

jeg dummer meg ut.....mmmmmmmmmmmhh????? pass deg for kompisen din i fylla..du veit hva jeg snakker om......

og nei.... jeg har ikke tapt......
og nei.....du har helt sikkert ikke måket inn.......heeelt sikkert ikke

hvor arrogant går det an å være din tulling.........å kalle Nano ett uerfarent lite selskap........
her er det folk som driver med forskning vær eneste dag fordi verden trenger nye behandlinger og medisin......og du kommer med sånne påstander......du har virkelig ikke alle skruene på plass korsar.........pakk tingene dine og kom deg vekk.......you son of a B......... ikke glem å informere admin om dette
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 14:39 4581

https://finansavisen.no/forum/thread/2049/view/20603/1

hvor mange ganger har du blitt avslørt korsi.....
og aldri noe svar fra deg.......utrolig morsomt......men du har måket inn selvfølgelig
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
B Ricch
06.02.2020 kl 14:44 4592

Det er åpenbart hva hensikten til Korsar er. Han lar være å svare på alt som forbinder nano med noe positivt. Og han har helt klart ikke noe særlig peiling på kreftforskning. Han gjør ikke noe annet enn spå kursen opp eller ned og er glad i fortelle oss om sine bragder, han deler gjerne sine gode kjøp først etter det har blitt et godt kjøp. Han kan jo ikke risikere å bomme for da går det jo som med trvx. Han bommet ikke bare en gang, men to ganger. Det at nano er i en negativ trend er det jo ingen tvil om, det skyldes jo blant annet av sånne som Korsar. Det som er interessant med nano er at sammenlignet med andre selskaper som for eksempel pcib, er det fundamentale i nano mye sterkere og likevel 1/3 av prisen. Nå ser det ut som om det blir noe av pcib, men det gjør også med nano. Og da kan man jo bare se markedet. Nano sin behandling er mer effektiv uten noe mer bivirkninger enn behandlingen tidligere fru Stordalen fikk. Nano sin behandling koster en brøkdel av den og vil derfor kunne bli brukt i mye større grad. Er du daytrader er det klart at nano ikke nødvendigvis er akjseren du treffer lettest på, men er du interessert i å tjene en god slump om kanskje 1 år, 2,3 4 eller 5 år så er det mulig å skaffe seg mye i nano nå betydelig mye billigere enn bare om litt.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 15:15 4593

veldig godt skrevet BRicch......selvfølgelig veit jeg hva han holder på med....har lest om han i flere år men aldri svart han eller blandet meg inn i samtaler han hadde med andre angående sin backtrading........men nå gå han litt over grensa og da klarer jeg faktisk ikke å holde meg tilbake....fordi jeg veit at jeg har rett og da må jeg rett og slett si hva jeg mener.......men også være veldig forsiktig .....han liker å snakker til admin......ellers lykke til med din investering i nano.....2020 blir interessant
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Forum forum
06.02.2020 kl 15:33 4569

I mens øker shorten med 65 000 aksjer.
Over 2% short i selskapet.

Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.02.2020 kl 15:37 4610

Ja, da beveger NANO seg fortsatt sideveis, som indikert over flere dager, og det er ikke signalisert noe hast med å entre for en mulig rask opptur.
Tvert i mot er fallende overordnet hovedtrend fremdeles gjeldende. Ikke umulig at man får testet 24 før stenging, altså.

Vi nærmer oss forøvrig stadig mer tiden for å begynne å passe opp for en overraskende emisjon.
Ut fra tidligere emisjoner er det imidlertid ikke lett å si om selskapet denne gangen vil gå for en overraskende tidlig emisjon, eller om de vil drøye i håp om bedre emisjonskurs. dette vil nok selskapet prøve å finne en best mulig løsning på.

Uansett er dette en såpass realistisk risiko nå at det tilsier ytterligere forsiktighet med å entre aksjen i håp om et kvikt bunnfiske.
Det kan fort slå andre veien i denne fasen.



Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
frontal
06.02.2020 kl 15:52 4589

Ja og det bør ikke undervurderes.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.02.2020 kl 15:58 4587

Shortere har en tendens til å plukke seg perioder der det kan komme raske kurssenkinger, f.eks. en emisjon. Eller info om framdriftsproblemer.
Det er grunn til å bekymre seg for begge deler i disse tider.

Men i det store bildet gjennom året betyr shorting selvsagt ikke så mye for selskapets generelle kursnivå. Det har markedet et helt annet og mer langsiktig perspektiv på.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
06.02.2020 kl 16:33 4541

Ja, da fikk vi faktisk "testet 24" før stenging, og det endte på 24,94.
For alle praktiske formål, altså en ny signalløs og sideveis dag.

Og dermed bygges spenningen opp ytterligere, hva er det som kan gi en forløsning av denne retningsløsheten?
- Og vil det skje noe før Q4 den 27 februar?
- Vil det evt. også komme en emisjon før ordinær GS den 17. april? Til dess kan det jo bli spilt inn mye rundt finans og andre grep.
- I det hele tatt, nettopp den foreløpig nokså tomme kalenderen i H1 skaper en betydelig usikkerhet rundt hva som faktisk vil meldes og bli foretatt.

Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Lango
06.02.2020 kl 17:29 4503

Du skriver så mye rart av og til. Hvordan kan vi nærme oss tiden for en overraskende emisjon? Hvis vi nærmer oss tiden for det, vil det vel ikke være overraskende?

Det kommer ingen emisjon nå, hvorfor kommer du med denne tanken? Det er penger til å holde på i nærmere et år før jeg ser noen fare for det. Og det er nok en annen kurs da, jeg ser flere positive sider i denne aksjen.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 19:16 4438

Er det ikke litt morsomt hvordan han ignorerer realiteten.....jeg elsker når han skriver..»som indikert»..mitt siste spørsmål til deg seriøst......og jeg veit det kommer ikke noe svar.....og da viser du virkelig hvor seriøst du er......hvem har lagt ut linken....du eller kompisen din..veldig enkelt spørsmål.... jeg er spent buddy come on
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 19:22 4427

Hadde jeg måket inn som du sier hadde jeg ikke brukt ett minutt på Ho.....men det har du ikke.....ikke sant
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
06.02.2020 kl 20:04 4381

Svarer du ikke......er du ferdig Korsar.....og du er avslørt som en løgner igjen....alle husker den dagen du la ut linken
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.02.2020 kl 13:03 4146

For ordens skyld, hvis noen lurer på hvem som har levert saklig info her:
NANO er nå ned ca. 30% siden denne tråden ble startet.

Ad Tardys meningsløse hatinnlegg her:
Tardy er blant dem som har skreket kjøp i hele denne fasen, samt levert den pinlige rekken av åndfulle innlegg rettet mot min person og ikke NANOs faktiske tilstand.
Jeg syns derfor noen burde kreve et svar fra Tardy hvorfor han fortsatt angriper den som har advart korrekt, mens han har tatt feil hele veien?

Og som jeg skrev i trådstarten: "På forhånd takk for alle som prøver å debattere ut fra sak".
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
07.02.2020 kl 13:11 4132

"- Vil det evt. også komme en emisjon før ordinær GS den 17. april?"

Isåfall ville jeg tolket det svært negativt. Jeg håper og tror at ledelsen har de samme forventninger til cohort 2 i Archer-1 som det jeg selv har, og da ville det vært ganske meningsløst å kjøre en emisjon like i forkant av disse resultatene - særlig når det slett ikke er nødvendig.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
heilo888
07.02.2020 kl 13:14 4143

Korsar har vært avslørt som en notorisk feilinformant og løgner i flere år her på HO!
Mitt beste råd er rett å slett å blokkere vedkommende for å unngå regelmessig feilinformasjon
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
07.02.2020 kl 13:19 4137

heilo888 er den som jeg akkurat nå avslørte på en annen tråd for å levere alvorlig feilinformasjon om formalkravene rundt godkjenningsprosesser:
https://finansavisen.no/forum/thread/77275/view/1542754

Det er ikke til å tro hva de som har tapt mest på NANO kan finne på å si om sånt!
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Lango
07.02.2020 kl 13:34 4116

Hei dr stock.
Nei, det vil helt sikkert ikke komme noen emisjon dette halvåret vi er inne i nå. Vi venter på nyheter som vil komme dette halvåret, jeg tror dette kommer til å løfte kursen mye, så vil jeg tro det kommer en ventet emisjon i oktober-november eller kanskje ikke før nyåret 2021. Men innen den til tror jeg kusen er løftet mye. Mulige andre løsninger også, som gjør at det ikke trengs flere emisjoner.

Hvis noen lurer på hvorfor jeg mener det ikke kommer emisjon nå, er det etter å lest regnskapstallene. Her er det nok kontanter til videre drift lenge.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
heilo888
07.02.2020 kl 13:42 4108

Problemet er at Korsar overhodet ikke er oppdatert på nåværende praksis når det gjelder det regulatoriske rundt godkjenning av legemiddler internasjonalt.

Blir nesten like latterlig som den gang han hevdet at BgBio var "FDA-godkjent" uten at han hadde den ringeste anelse om hva som lå i en godkjenning fra FDA. Den gang argumenterte han lenge til tross sin manglende forståelse men måtte til slutt "krype til korset" som så mange ganger ellers.

Skriver dette for å advare andre til å tro på feilinformanten Korsar!
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Kongen
07.02.2020 kl 17:46 4016

Nei tardy har ikke gjort noen av tingene du skriver i innlegget ditt. Løgn nok en gang.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2020 kl 22:50 3631

Ja, i morra er det atter en børsdag.
Usikre makroer i natt og en retningsløs uke bak oss gjør at NANOs ukestart foreløpig er like retningsløs..
Teknisk er det imidlertid også denne uken opplegg for en fortsatt sideveis, udramatisk kursutvikling i det korte bildet.
Med en fallende hovedtrend i bakgrunnen.
Ha en fin børsuke!


Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 10:24 3522

Den fallende hovedtrenden fortsetter å gnage: Nå 23-tallet.
Markedet er fremdeles like forventet kynisk med å vekte realistisk gjennomføringshorisont mot kurs.
Min spådom om H1 halvårsfall er nå allerede teknisk verifisert med 30% nedgang siden varsel.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Forum forum
10.02.2020 kl 10:31 3532

Aksjen presses ned, men på stadig mindre volum. Dette betyr at bunnen er nær.
Lagt til noen aksjer i potten i dag som ikke helt uventet vil gi megaavkastning om ikke alt for lang tid.

Knappe to uker til Q4.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 10:45 3498

Tja, det skal bli interessant å se hvilke valg de ulike NANO-aktører gjør nå, først fram til Q4, og så utfallsrommet deretter.
Det er klart det nå snart gnages på beinet, og at aksjen kan etablere nok bunnfiskere til å stanse denne trenden.
Det er ennå ikke kritisk: Vi må under 20-støtten før man begynner å suge ut margen.
Og det må må vi for all del håpe ikke skjer.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Tardyferon
10.02.2020 kl 10:47 3496

når var det jeg skrek kjøp...........kan ikke husker det korsi..nok ett løgn fra din side......eller jeg vil kaller det provokasjon......

det eneste jeg krever er ett simpelt svar.......hvorfor og hvem har lagt ut denne linken......fordi jeg ser faktisk veldig alvorlig på dette

og vennligst ikke kom med tullet ditt......"jeg advarte dere",fakta og blablabla......det samme driver du med på ultimo nå.....du har solgt før fredagens melding osv,osv,osv men veit du hva det driter jeg i.........du kom med feilinformasjon flere ganger...dette er fakta.........DIN LØGNER.......KORSAR!!!!!!!!
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 10:53 3581

Jeg blander meg ikke i diskusjonen men konstaterer at det er en forbannet kjedelig utvikling i aksjekursen enten en vil innrømme det eller ei.
Både Nano og Targo er rett ut inne i et sant negativt terreng nå.
Så får vi bare håpe at det snart kan meldes noe positivt slik at vi kan få et løft.
Kjøpte forøvrig noe mer Nano idag, ofte det skjer noe når mange nok har blitt negative.
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Bullinvestor
10.02.2020 kl 11:07 3575

Det beste man kan gjøre er å blokkere de man ikke ønsker noe innspill fra.. hvis man ikke gjør det ja da blir det som ungene i lekekassa ute i barnehagen. NettTroll er ett farlig virus som det er lett å bli smittet av!!! Derfor er det flere på forumet mitt som lyser blokkert/rødt👍
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 11:27 3538

Tardy,
det er bare sørgelig med disse gjentatte raseriutbruddene du leverer her, som respons på mine helt saklige og korrekte vurderinger av aksjens utvikling siden 18 des., på en tråd jeg startet for å følge aksjens utvikling i en spennende fase.
Må nesten minne om at meningen med forumet er å drøfte aksjer pro et contra. Dine raserianfall i takt med fallet i NANOs kurs passer dårlig inn i dette, da sånt ikke hjelper til å analysere årsaksforhold.



Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Bullinvestor
10.02.2020 kl 11:59 3501

Nano er i ett slikt leie at kursen kan dobles på dagen.. tålmodighet er en dyd..
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 12:11 3484

Vel, det er fremdeles drøyt to uker til Q4.
I denne ventefasen - i påvente av ny fundamental info - er det typisk at aksjen herjes med på rene handletekniske grunnlag.
Når aksjen i tillegg henger i løse luften noen kroner over første solide støtte på 20, er det ikke rart at fallende hovedtrend fortsetter å henge over kursutviklingen.
Og som ble påpekt ovenfor, den siste tids fall skjer på nokså lavt volum.

Bullinvestor skriver at "kursen kan dobles på dagen". Tja, jeg tror første delmål må være å stoppe fallende trend, og rigge aksjen for en begynnende gjenvinning.
Det er fremdeles så langt fram til de store data at man ikke må være for utålmodig, som Bullinvestor også sier
Jeg avventer fremdeles re-entring, men krysser gjerne fingre for dem som akter å ta plass på disse nivåene. Det er i alle fall 80% lavere enn ATH, da også noen hoppet på.
Så de som kommer inn nå vil uansett ikke gjøre seg bort ifht det :-)
Redigert 21.01.2021 kl 00:01 Du må logge inn for å svare