SDRL - Multimilliard Contract - Short Squeeze og Reprising


Denne er så betydelig og kom på et så kjært tidspunkt at den fortjener en egen tråd. Den er stor, men allikevel bare en i rekken av flere fremover. Den må gjennom en godkjenning i Balder utviklingsplan, men det er formalia.

Med en kontraktsverdi på hele 302m/usd eller nærmere 3 milliarder nok så forsvinner også utfordringen om og rundt låneforfalla noe som har gruset kursen og vi står nå foran en gedigen reprising med nye analyser og forhøyede kursmål på løpende bånd fremover ... ;)

Mandag blir det Vorspiel på OSE og Nachtspiel over dammen ... ;)

----------------------------------

20 Dec 2019

SDRL – Seadrill Limited Announces Contract Award for the West Phoenix

Hamilton, Bermuda, December 20, 2019 - Seadrill Limited (“Seadrill”) has secured a multiple well contract with Vår Energy AS for the West Phoenix for work on the Balder re-development project in Norway. Total contract value for the firm portion of the contract is expected to be approximately $302 million with commencement expected at the end of 2Q 2021 and running through 3Q 2023. In addition to the base rate a well based performance bonus mechanism is included in the award giving potential for incremental revenue. The contract is subject to authority approval of the Balder Future plan for development and operations (PDO).

https://www.seadrill.com/investors/news/pr-story.aspx?ResultPageURL=https://www.globenewswire.com/HexMLItem/Content/FullText/Attachments/All/Identifier/1963756/language/en

https://finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2019/12/20/7484175/seadrill-sikrer-milliardkontrakt

* More to come!
Redigert 21.12.2019 kl 03:18 Du må logge inn for å svare
Fradrag
25.01.2020 kl 20:06 2903

Bare ikke kjøp før du er sikker på at trenden har snudd, det tror jeg ikke skjer i år.

Hver gang jeg leser short-gjengen rope selg, venter 4-5 dager til før å laste opp ;)
25.01.2020 kl 20:20 2862

Hvorfor tror du ikke det skjer? Er du grønn eller noe sånt? De eneste grønne selskapene som kan tjene penger er grønnsaker og marihuana!!

Hehe ja vell....hvorfor ikke??? Tenker du at Anton venter til 2021 med å signere avtaler for å få opp ratene på kontraktene? Du er ikke dum du for det var jo akkurat hva Anton sa i et intervju for 3 mnd siden. De har ikke det ikke travelt med å signere dårlige avtaler....og at bankene / lånegiverne var på Drillen sin side....var der det han sa?? De så vel for seg deler av dette senarioet og derfor har de sørget for å ha mer cash i kassen av alle selskaper innen denne bransjen. Kanskje ikke ledelsen er så dum allikevel.

https://finansavisen.no/nyheter/oljeservice/2019/11/21/7475122/seadrill-snakker-med-bankene-igjen
Redigert 25.01.2020 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
Hammers
25.01.2020 kl 20:45 2816

Som ventet var det massiv MENINGSLØS kritikk å få.
Kritikk av folk som ikke kjenner til TA - eller forstår HVEM som er negative til aksjen.
Det er da ikke JEG, men de aksjonærene som evt kjøper eller selger i dette selskapet.
Det er DERES signaler jeg tolker! Det er DE som lager signalene ut fra kunnskapen de sitter med.

Korrekt at jeg ikke kan noe som helst om SDRL. DET er det handlerne som gjør.
Jeg kan selv være stokk dum - og likevel kunne slå de selvutnevnte ekspertene. De som vet så mye at de er blendet!
Akkurat som jeg fra oktober f.eks har truffet blink i BDI (tørrbulkindeksen). Ref egen tråd.

Korrekt at det ble bom i SSO, men det kom av EQUINORS massive kjøp. Ny info traff markedet like etter mitt innlegg.
Slikt skjer - og det tok SAMTLIGE på senga. Ingen kunne vel på forhånd vite dette?
I hvert fall ikke de som solgte seg ut - og som skapte de signalene jeg så korrekt tolket - helt til nyheten kom!

Hilsen Hammers........som minner om mitt ENESTE BUDSKAP i går.
Det var "en linje" som ikke burde brytes - for aksjonærens skyld......https://www.tradingview.com/x/RNLSvnl0/
Redigert 25.01.2020 kl 20:47 Du må logge inn for å svare

Denne linjen tegnet min sønn på 5 år i dag også...så det er jo ikke magi. Tror du seadrill aksjonærene er idioter ....De kjenner seadrill mønsteret bedre enn deg. Tipper du ikke har en eneste aksje i seadrill. Slutt å plag oss på dette forumet .....mener seadrill....hold deg til de andre aksjene du også er negativ til. .. for en type du er.
25.01.2020 kl 21:06 2774

Helt i orden du trenger ikke å forsvare deg, mye av det du sier er riktig og det vil aksjonærene i sdrl snart forstå!

Olje stuper og børser stuper
Tollar
25.01.2020 kl 21:25 2729

Sdrl havnet høyere i usa enn ose igår. Ose har holdt mitstanden på 12,50 2 dager og vil sannsyligvis stige mandag basert på avviket ift sluttkurs usa. Holder usa også mandag, har vi brudd opp og 22,50 skal testes. Dette basert på TA.

Om det i tillegg skulle komme kontrakter, vil dette være selvforsterkende. Det finnes grunner og håp for at sdrl skal ha en nordlig vind over seg til uken som kommer.
Celsius
26.01.2020 kl 19:29 2360

Synes alvorlig synd på alle aksjonærer i sdrl som lar seg forføre av Risky.

Ser han skryter fælt på andre tråder hvor store penger han tjente på andres kjøp av hans aksjer.
Redigert 26.01.2020 kl 19:47 Du må logge inn for å svare
Celsius
29.01.2020 kl 23:45 2061


Er jo et under at denne fortsatt holder seg over kommende emisjonskurs kr 5.

Dersom hver 10. nordmann tar del i gjeldsnedbetalingen i Sdrl (med sine 50 gjeldsmilliarder) må de alle ut med 100.000 fra sparekontoen sin.

Om bare hver 100. nordmenn er med på gildet, må de hver i sær punge ut 1 million.

Og er det bare hver 1000. nordmann som skal punge ut for gjelda, må de by på 10 millioner pr. snute.

Noen her trodde de hadde tatt del i nedturen med Sjødrillen...

You aint seen nothimg, yet.

Men gled dere ihvertfall på vegne av rischioso som skryter av å ha tjent store penger på salg av drillen i januar.

Hvem kjøpte forresten rischiosos aksjer nylig, godt oppe på 20-tallet for et par uker siden...

Ja, MEN så var det det med kontrakter da - tikker det ikke inn en kontrakt av betydning innen Q4 presentasjonen så vil kurspresset fortsette - mao, det er helt nødvendig at det kommer kontrakter asap for Q4 vil mest sannsynlig ikke bli noen kurstrigger og den er kun knappe 18 børsdager unna - så vi får heie på Anton ...

Dette er en SDRL tråd og her diskuterer vi SDRL - skal du diskutere meddebattanter så må du etablere en egen tråd for det.
Celsius
30.01.2020 kl 00:12 1992

Du har rett rischioso.

Likevel da litt rart at du skryter over din profitt i Sdrl på helt andre tråder. Du må jo ha fått folk her til å gå på limpinnen i ditt jag etter penger, finding "even bigger fool".

Jeg antar du avventer kriseemisjonen i drillen med det første. Er den over, eller under 5 kroner, tror du ?

Eller snakker vi egentlig fra nå om den endelige løsning for drillen, når JF kaster håndkleet, og språket er KONKURS.....

Hammers
30.01.2020 kl 01:32 1938

Jeg leser aldri Risotto's innlegg - hvis det ikke er på mine egne tråder.

Hvis det er slik at han sitter og skryter om stor profitt og millionkjøp i en aksje som er ved ATL - ja da skjønner nok de fleste at dette bare er tull og tøys. Bare å hoppe over slike aktører. Slike med NULL troverdighet - og trolig med fanget fullt av dårlige investeringer!

Hilsen Hammers
Redigert 30.01.2020 kl 01:32 Du må logge inn for å svare

RE - Likevel da litt rart at du skryter over din profitt i Sdrl på helt andre tråder. Du må jo ha fått folk her til å gå på limpinnen i ditt jag etter penger, finding "even bigger fool".

* Hvilke andre tråder - du mener når jeg postet negativt om REC der du er aksjonær og som et svar på din påstand om at jeg hadde tapt på drillen - er det når jeg korrigerer dine løgner du mener at jeg skryter - vel, det sier vel sitt ...

RE - Jeg antar du avventer kriseemisjonen i drillen med det første. Er den over, eller under 5 kroner, tror du ?

* En slik påstand beviser jo at du ikke har lest deg opp på caset, men det kommer jo ikke som noen overraskelse for det har du vel aldri gjort - noen plass ...

RE - Eller snakker vi egentlig fra nå om den endelige løsning for drillen, når JF kaster håndkleet, og språket er KONKURS.....

* Om du tar denne setningen og sender den inn på hvilken som helst REC tråd så vil den passe der - (Forlengelse av straffetollen inn til Kina, nedstengelse av ML, slunken cash kasse, mislykkede forsøk på salg av Butte, nærstående forfall de ikke har penger til, betydelig uavklart skattekrav spøker i kulissene, JUM - største aksjonær over mange år kaster inn håndklet og nærmest gir bort aksjeposten til 1,35nok/aksje, en kriseemisjon står på trappene og menigheten drømmer om batteribonanza uten at det foreligger noe konkret) - ja, noe nærmere konkurs enn det er det vel vanskelig å komme uten å være det ... ;)

Drillen har 1,4 milliarder på bok og over 6 milliarder i back log. Rater er stigende hvor kontrakter nå vil tikke inn fortløpende fremover som en del av strategien med å holde tilbake og ikke binde seg opp tidligere på lave rater - bare i desember så tikket det inn 2 betydelige kontrakter som økte bacloggen med 4,5 milliarder.

JF kastet ikke inn håndklet men gikk av som CEO - han sitter fortsatt med sine millioner av aksjer og skal fortsette og bidra fra sidelinjen - i motsetning til JUM som for alvor kastet inn håndklet og har gitt opp alt som har med REC å gjøre - dette for å sette tullet ditt i perspektiv ...

Og jeg kommer ikke til å stoppe med å kommentere på REC trådene selv om du fortsetter å skjemme deg ut her - bare sånn at det er sagt ... ;)
Redigert 30.01.2020 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Celsius
30.01.2020 kl 07:20 1789

Håper du har kommet gjennom natten, og har sovet godt rischioso.

Jeg skriver om SDRL her, på denne drilltråden, ettersom jeg kjenner selskapet meget godt. Og gjennom svært mange år.

Jeg trenger ikke "bevise" min kunnskap for noen. Jeg trenger heller ikke skryte på meg mine transaksjoner i SDRL (og det gjør jeg heller ikke i andre selskap).

Ettersom denne tråden er om SDRL er det merkelig du har fullt fokus på meg som RECaksjonær. Du må imidlertid tåle at jeg gjengir ditt merkverdige skryt på RECtråder om hvordan du har gjort deg rik på å starte tråder i SDRL OG PRS for deretter å pumpe og dumpe oljeaksjene dine der ved å finne "even bigger fool" i disse selskaper og på de tråder du de hausser i vei. Du kaster stein i glasshus, og har ingen troverdighet når du på infantilt vis skryter av oppskriften du benytter for å prakke på andre dine egne oljeaksjer til overpris.

SDRL har vært teknisk konkurs og gjennomgått en stygg restrukturering som er fullstendig uoversiktlig selv for profesjonelle investeringshus. Det er komplett umulig å si om SDRL overlever de nærmeste 3 år.

Flere tar til orde for kursmål GODT UNDER 10 KRONER. I stor grad "tenk på et tall", så ikke merkelig at 5 kroner er target, også etter proffe analytikervurderinger.

Konseptuelt går olja sydover så det holder, omtrent på linje med den politiske iskant.

Du må tåle å høre om SDRL her. Og tåle å høre om deg selv som TS som søker "even bigger fools".
Tollar
30.01.2020 kl 08:38 1663

Har SDRL 6 milliarder Dollars i back log?

Ser at det er aktivitet og kontrakter som signeres hver eneste dag. Merkelig at seadrill ikke har noe å vise til. Tause A må finne seg noe annet å gjøre. Casino på TV Norge passer han nok best.

Redigert 30.01.2020 kl 08:55 Du må logge inn for å svare

1,8milliarder i Q3 + (1,7 + 2,8 i des) 4,5milliarder - det skulle vel bli i overkant av 6milliarder ... ;)
Redigert 30.01.2020 kl 09:38 Du må logge inn for å svare

Når du snakker om en snarlig emisjon og selskapet har 1,4 milliarder i cash - ja, da har du ikke peil overhodet og har bevist din uvitenhet - også her ... :)))
Redigert 30.01.2020 kl 09:40 Du må logge inn for å svare
InertGas
30.01.2020 kl 09:46 1541

Celsius, jobber du for Danske Bank? Vet jo hvem hovedaksjonæren er i den banken og det er jo ganske mulig at de har en "ever so small little hidden agenda" i deres utalelse.... 5 kroner ja... Jeg venter og er klar..
Celsius
30.01.2020 kl 22:34 1390

Risky case.

Det er stor jubel i SDRL de dager selskapet faller mindre enn 2 % intradag.

JA, de dager bør man juble. Men de dager er få, framover nå.

Ser rischioso tok fullstendig av da SDRL, mot normal, steg fra 10-tallet til 20-tallet, way back in early january, da han startet haussetråden her. Da var rischioso rask på labben og hausset wild west, og prakket på dere andre hans aksjer til pris type DOBBELT, i forhold til det dere lydhøre aksjonærer sitter igjen med nå, et par uker senere.

Jeg synes bare det er merkelig at de som kjøpte rischiosos SDRLaksjer på høyt 20-tallet for 2 uker siden etter haussinga hans på denne tråden, priser rischioso som en profet himmelhøyt nå, på rett over 10, og etter at rischioso skryter på seg på andre tråder å ha blitt styrtrik på å finne "even bigger fools".

Det må vel tilskrives ren sadomasochisme 😉

Regner med rischioso hausser videre mens han shorter SDRL. Han selger nok stort nå på 12'ern, og gjør sitt gjenkjøp når SDRL snart toucher target på 5-tallet.

Verden vil bedras. Det er jo en mager trøst at rischioso også ble rik ved å kjøre nøyaktig samme løp i THIN....

Tror dessverre mange her kaster gode penger etter dårlig (les: kaste pengene sine etter rischioso).

Men jeg ønsker alle (andre) aksjonærer i SDRL lykke til.

Blir spennende om analytikertarget kr 5,00 inntrer før påske.

Man kan jo da alltids håpe på Oppstandelsen.
Eller håpe på at rischioso soper opp deres aksjer, på 5ern for inndekning av hans short.

All the best !


Redigert 30.01.2020 kl 22:39 Du må logge inn for å svare

Kan ikke du lage en egen tråd?? Slitsomt å lese .
Celsius
30.01.2020 kl 22:51 1335

Ikke slitsomt.

Bare krevende.

Trådnavn alla: Riscioso garanterer gjenkjøp kr 5 ?

Skriv noe om selskapet da! Alle vet at han hauser og baisser ettersom det passer.
Du tror vel ikke seriøst at det kun er folk her inne som kjøper og selger aksjer i sdrill? Og nei, jeg har ikke kjøpt hans aksjer på 20kr,+
Hammers
30.01.2020 kl 22:58 1313

Den nakne sannhet ser dere her; https://www.tradingview.com/x/klev2iKY/

SDRL henger i dag etter neglene på kanten av "Selveste Preikestolen".
Blir fallet 600 meter ned - eller klarer man å karre seg opp på fjellhylla ved børsens sluttsignal?

Følg med, følg med.......for dette er et DRISTIG nummer!

Hilsen Hammers........som sitter i en mobil solstol med sin notisblokk - og bivåner det hele på trygg grunn!
Celsius
30.01.2020 kl 23:02 1294

5ern er for de heldige.

Men jeg tror ikke en gang rischioso garanterer krona nå.

Stave ordet....... : R A G N A R O K K
Celsius
30.01.2020 kl 23:03 1289

Oooobs

Dobbelpostet.

Men en god ting kan saktens tåle gjentakelse 🥴
Redigert 30.01.2020 kl 23:04 Du må logge inn for å svare

bare å dekke inn. Ingen/få selger nå. Shorten er minkende og kinaputtene er ute. De gikk vel inn på ca 10kr og sørget for kurs ned til 8-9. Tapte et lass med penger. Lykke til med 5ern
Celsius
30.01.2020 kl 23:32 1195

Er jo ikke opptatt av Sdrl kurs personlig

Forlot denne på kurs 160 og skal aldri inn (i selskapets gjenværende, men akk kortvarige, levetid)

foreslår at du oppretter kontakt med trådstarter, da det tydeligvis er han du er interresert i.
Celsius
31.01.2020 kl 00:26 1088

Jeg forstod SDRL var dødsdømt da selskapet famlet rundt kr 150 med klart sydadgående tendens

Etter datidens kurs, pulverisert i første omgang med emisjoner og såkalt "restrukturering" på amerikansk mane'r, gjenstår nå kun smuler av JFs gamle imperium

Sjødrillen er i live fortsatt, men det er kun av nostalgiske grunner, enn så lenge.

Minner mye (av JF) her om Fred Olsen Energy, om det ringer en bjelle.

Et dårlig tegn at kursen går i minus når indexene flyr til himmels - et tegn på at mange ikke ønsker å sitte gjennom Q4 presentasjonen om knappe 3 uker eller knappe 16 børsdager ...

Det er kun meldinger om nye kontrakter som vil kunne snu den trenden og de lar vente på seg ...
Tollar
04.02.2020 kl 07:46 635

Den eneste tekniske indikatoren denne aksjen har med seg er at den er oversolgt....:) Tause A gjør ingenting på hverken innteksts -eller gjeldssiden. Han evner rett og slett ikke styre en slik komplisert selskapsstruktur og burde derfor bane vei for en handlekraftig og dyktig leder. På den måten gjør han jobben sin som er å ivareta aksjonærenes interesser. Seadrill vill med lederbytte, kostnadskontroll og eller/kontrakter kunne gå tikroninger på kort tid....

Fordrukken snak. Man har brugt penge på opgradering af rigge og man er opmærksom på omkostningerne. Man har flere bud ude, men tager ikke kontrakter, der ikke giver overskud. Vi så gode kontrakter i december og flere vil følge efter og med gode rater. Kursen har holdt sig stabil til trods for den megen uro de sidste 2 uger og vi kan godt regne med, at shorterne dækker ind, men de passer på, ikke at gøre det for hurtigt. Hvor meget de når, inden de næste kontrakter tikker ind, må tiden vise.