---- Sissener i fistel etter rødgrønt kutt i Frelsesarméen

Slettet bruker
AP 21.12.2019 kl 17:59 662

Ikke altid jeg er enig med Hr- Sissener, men hjerte på rett plass har han.

"- De tømmer mange tonn med søppel i året i Oslo. Da får heller byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og byråd Lan Marie Berg (MDG) tømme søppelet selv, tordner Sissener."

Starter privat kronerulling

Sissener er i et leserinnlegg forbannet på det rødgrønne byrådet i Oslo (SV MDG AP), som han mener har kuttet 1,5 millioner i støtte til Frelsesarmeens jobbprosjekt til rusmisbrukere (se faktaramme lenger ned).

Sissner skriver at for fjerde året på rad kutter de rødgrønne partiene i den økonomiske støtten til Frelsesarmeens arbeidstreningstiltak «Jobben». Sissener skriver i innlegget at rundt 80 rusmisbrukere hver dag har stor glede av å stå opp om morgenen og gjøre en innsats for samfunnet og fellesskapet gjennom dette tilbudet.

Prinsippene rir
- Det er prinsipper som rir fornuften her, slik at det rødgrønne byrådet verken ønsker private barnehager privat omsorg og heller ikke frivillige organisasjoner, sier Sissener til Nettavisen.

- Er dette et politisk motivert kutt?

- Ja, det er jeg nesten helt sikker på at det er, svarer Sissener.

- Dette er helt klart politisk motivert. Alt skal drives av offentlige, som driver dyrere og dårligere. Nå sender byrådet 25 mennesker ut i kulden i januar, fortsetter han.

Tøm søpla selv
Sissener peker på at byrådet er villig til å bruke 10 millioner kroner på vektere for å fjerne disse rusmisbrukerne, og så kutter de i et forbedringsprogram.

- Det hører ikke noe sted hjemme. Dette er ikke dramatisk for Oslo by, men det er dramatisk for de menneskene det gjelder. De har et sted å komme hver dag og mottar symbollønn, det skal de ikke lenger få lov til.

https://www.nettavisen.no/okonomi/sissener-i-fistel-etter-rodgront-kutt-i-frelsesarmeen-starter-privat-kronerulling/3423899526.html
Redigert 21.01.2021 kl 02:08 Du må logge inn for å svare