Lavo.tv opp fra asken?


Nærmer vi oss et gunstig kjøpstidspunkt nå ?Kan være verdt å prøve noen kroner her, men det er absolutt en aksje å være forsiktig i.
Redigert 25.12.2019 kl 21:28 Du må logge inn for å svare

Ojojo dette er ikke bra....nå brenner det vrkelig et blått lys for Lavo.....er spennt på hva selskapet sier nå??
gojo
06.02.2020 kl 12:34 943

Dette er nok noe de har tatt høyde for. Reglene er jo ikke akkurat nye. Men bra er det jo slettes ikke.

Tror ikke det brenner noe blått lys på grunn av dette nei.
Redigert 06.02.2020 kl 12:35 Du må logge inn for å svare

Veldig uproft av ledelsen å gå på slike blemmer gang etter gang? Skuffende av Delib Økonomi som fører regnskapet deres, dette skal ikke skje.

Selskapet offentliggjorde årsrapporten for 2018 fem og en halv måned for sent, og rapporten for andre halvår 2019 nesten tre måneder for sent. Oslo børs noterer som et skjerpende moment at Lavo.tv ble ilagt et overtredelsesgebyr knyttet til brudd på informasjonsplikten i juni i fjor.

Hentet fra DN direkte

Er det ikke på tide med oppdatering vedrøre finansieringen? Den skulle vert på plass senest 14 febr.. Den bør komme på mandag. Er spent på om det blir ABO eller en annen løsning? Blir det ABO så er det 1-2 øre next. Blir det en annen løsning så er det 10-20 øre next.
mancity
20.02.2020 kl 09:31 539

Venter på både info om finansiering og oppdatering av forretningsplan. Dersom Lavo har samarbeid med MTG group bør meldingen om at MTG group fåt rettigheter til premier league fra sommeren 2022 gi nye muligheter. Ved avtale ABO og konverteringskurs 0,01-0,02 øre vil selskapet kun få inn 2-4 millioner i EK. Antar de da behøver ytterligere finansiering, hvilket problem hr de løst ved å inngå en slik avtale?

Lavo.TV AS – update on funding process
Reference is made to release 24 January 2020 concerning the above. The Company is still in the process of negotiating the detailed terms and conditions of the financing offer. The Company expects such discussions to be concluded within 2 to 3 weeks. It is of vital importance to the company that the new financing corresponds to the guidelines from Oslo Stock Exchange.
Lavo.tv's technology has been improved substantially through 2019, and the company will pursue new deals when the funding is in place.
gojo
26.02.2020 kl 12:27 444

Da er det bare til å utvide tålmodigheten. Tror absolutt det kan lønne seg, selv om ventetiden begynner å bli laaaang etterhvert. Tydelig at selskapet har et produkt de har tro på. Positivt med en oppdatering i så måte.

ojoj nå er det noe på gang. Kursen på 3 øre forsvinner nok i løpet av kort tid nå. Kan ikke forstå at noen selger under 20 øre jeg :) Hold på akjene nå og sett opp prisen kraftig.
gojo
27.02.2020 kl 08:27 357

It is of vital importance to the company that the new financing corresponds to the guidelines from Oslo Stock Exchange.

Ovenstående setning er hentet fra børsmelding som kom igår. Nå sier den vel ikke all verden, men den peker på viktigheten av å gjøre avtalen i tråd med reglene på Oslo Børs. Så kan man jo spekulere på hva det kommer til å bety for oss vanlige aksjonærer.
Aldara
27.02.2020 kl 08:30 352

Kan Oslo børs gå god for opplegget til abo..?
gojo
27.02.2020 kl 09:09 324

Med all støyen som har vært rundt ABO sine låneavtaler så tror jeg at finansieringsavtalen til Lavo.tv vil bli fulgt med argusøyne. Selvsagt vil den måtte være i tråd med reglene på Oslo Børs.

Husk også at ABO står i fare for å tape penger om ikke Lavo.tv presterer. Det er ene og alene på grunn av ABO at Lavo.tv eksisterer som selskap idag slik jeg ser det. Så må man også spørre seg hvorfor ABO ikke bare tar tapet på sitt engasjement i Lavo.tv, og overlater selskapet til seg selv.

Personlig vurderer jeg mulighetene til en brukbar avkastning her som såpass store at jeg avventer hva som kommer fra Lavo.tv den nærmeste tiden. Men som jeg har vært inne på ved flere anledninger. Risikoen er skyhøy.
gojo
10.03.2020 kl 09:00 180

Da skulle vi vel nærme oss sannhetens øyeblikk når det gjelder Lavo.tv. Kommer det ikke en positiv melding om finansieringssituasjonen i løpet av de neste dagene må vi vel så smått innse at "gamblingen" i denne aksjen ligger an til tap. Nå prises jo aksjen for øyeblikket til en gi bort pris om den rette meldingen skulle dukke opp. Men nå er det jo slik at jo lenger det drøyer, jo større er sjansen for at dette bærer galt av sted etter min mening.