Ultimovacs - størst potensial av alle aksjer i Skandinavia?


Hvem er Ultimovacs?

Ultimovacs er et norsk legemiddelselskap som utvikler nye løsninger innen immunterapi mot kreft. Selskapet er spunnet ut av forskning på Radiumhospitalet og ble grunnlagt i 2011..

De er nå i gang med å utvikle en generell og universell kreftvaksine, noe som er helt enestående innen kreftforskning. Vaksinen har navnet UV1.

Tidligere i år presentert Ultimovacs langsiktige resultater fra en klinisk studie med UV1-behandling hos pasienter med ikke-småcellet lungekreft (NSCLC), atten pasienter deltok i studien. Dette er pasienter som var svært syke og var i stadium 3b/4 og i utgangspunktet uten håp.

I gruppen som fikk høyest dose, var fem av seks fremdeles i live fire år etter behandlingsstart. Median overlevelsen var 28.2 måneder på tidspunktet Ultiomovcs presenterte resultatene - til sammenligning er median progresjonsfri overlevelse med radiokjemoterapi alene er cirka åtte til ti måneder..

Dette er knallsterke resultater, som i utgangspunktet her helt fantastiske, først og fremst for pasientene og pårørende, men også for Ultimovacs.

Hva skjer så videre?

Jo, Ultimovacs inngår samarbeid med selveste Bristol-Myers Squibb. UV1 vil bli testet i en stor, randomisert kombinasjonsstudie i mesoteliom initiert av Rikshospitalet.

Rikshospitalet er studiens sponsor, og Bristol-Myers Squibb og Ultimovacs har inngått avtaler med Rikshospitalet for å støtte forberedelsene og gjennomføringen av studien. Bristol tar kostnader på cirka 220 millioner, og Ultimovas cirka 15 millioner, med andre ord en fantastisk avtale for Ultimo.

118 pasienter vil bli inkludert i studien. Halvparten av pasientene vil bli behandlet med kombinasjonen av UV1, nivolumab og ipilimumab, mens den andre halvparten vil bare motta nivolumab og ipilimumab.
Studien er planlagt å gjennomføres på seks sykehus i fem land (Norge, Sverige, Danmark, Finland og Australia), og studien er snart initiert og inkludering av pasienter er ventet i første kvartal 2020.


Oppsummert:

1 Studie i føflekk-kreft hvor man sammenligner ipilimumab (ipi) og nivolumab (nivo) i kombinasjon med trippelkombinasjonen UV1/ipi/nivo. og

2. Studie i mesoteliom, samme behandlingsgrupper som i føflekkreftstudien.


Når disse to studiene er avsluttet har vi prøvd vaksinen i prostatakreft, ikke-småcellet lungekreft, føflekkreft og mesoteliom (kreft i lungehinnen – pleura).Hvem er eiere?

Bjørn Rune Gjelsten

Hagen

Radiumhospitalet

Kristoffer Stensrud

Professor Gustav Gaudernack er representert med 500 000 aksjer.

Innsidere og topp 20 eier 80% av selskapet og det er nesten ingen frie aksjer i omløp.

Ultimovacs er det mest konservative og forsiktige biotek selskapet på OSE, dette er en helt bevisst strategi fra en nøktern og meget faglig dyktig ledelse. Dette har ført til at selskapet gjerne går under radaren til flere potensielle investorer.

Jeg snakket med en forskningsleder på utprøvningsenheten på radiumhospitalet som har et rent ideologisk syn på biotek, han kjente i utgangspunktet ikke til prisingen på de norske selskapene, men ble svært overrasket over prisingen til Ultimovacs, og sa han trodde selskapet i utgangspunktet var priset flere ganger høyere enn de andre biotek selskapene på OSE.

Triggere neste 1-4 måneder:

- Presentasjon i US, 6-8 februar

- Melding om FPI(første pasient inn)

- Kommer en større artikkel i et anerkjent tidsskrift i April.

- Ultimovacs melder siste inkluderte pasient i den USA baserte fase 1 studien i malignant melanoma.


Oppsummert:

Gigantisk potensial, universell kreft vaksine

Samarbeid med Big Pharma hvor Bristol-Myers Squibb investerer rundt 220 millioner i studien

Fantastiske resulter fra fase1

Solid ledelse

Kapitalsterke eiere

Topp 20 og innsidere eier 80%

Fullfinansiert

Tett med triggere

Undervurdert, upopulær og underanalysert. Kommer volumet kommer også stigningen. Dette kan bli gøy.

Selskapet vil oppleve en kraftig reprising neste månedene, potensialet i selskapet er så stort at det kan egentlig være svært vanskelig å forstå.

Kursmål neste 3 mnd - 200kr

Kursmål ved positive resultater - tenk på et tall..
Redigert 23.01.2020 kl 11:02 Du må logge inn for å svare

Liten tvil i at markedet ikke har fulgt med å tatt innover seg resultatene fra fase 1 og ikke minst Bristol-Myers nyheten - samtidig som det er spennende triggere i nær fremtid. Et annet underkommunisert poeng er eierstrukturen, dette selskapet går ikke på billigsalg og er på ingen måte lett å kuppe. Blir spennende fremover, ikke minst for pasientene og ikke minst alle oss andre, kreft er dessverre noe som vil på et tidspunkt berøre oss alle på en eller annen måte.
focuss
05.01.2020 kl 19:42 6594

Hva skyldes den plutselige økte interessen fredag?

Jeg tror det er en kombinasjon av flere ting. Biotek generelt har steget betydelig, mens Ultimovacs har stått stille - dette i kombinasjon med kommende presentasjon i US og inkludering av første pasient i kommende studie.

Samtidig tror jeg mange fikk det travelt når kursen begynte å stige litt, husk at her er svært få frie aksjer i selskapet.
Her kan kursen virkelig eksplodere, kursen per i dag rettferdig gjør på langt nær det fantastiske potensialet som ligger her.

Tipper det blir svært trangt inn døren fremover.

Her gjelder det å bli med, her blir det kraftig reprising.

Ser at jeg glemte en solid trigger (oppdaterer hoved innlegget), den USA baserte fase 1 studien i malignant melanoma skal det i henhold til Q3 rapporten inkludere 10 ekstra pasienter. Disse skal inkluderes i løpet av Q1, Ultimovacs vil som nevnt melde siste pasient inn. Her kan forventes melding innen utgangen av Q1 - samtidig vet vi at ledelsen er nøktern, så her kan komme melding ganske raskt.

På en dag biotek fikk juling holdt Ultimovacs seg godt i går, det lover bra for videre stigning og reprising. Ingen biotek aksjer i skandinavia har større potensial - på tiden at kursen reflekterer dette.

Samtidig har aksjen nesten ikke omtale på HO, Xtrainvestor og andre forumer, det lover godt - ikke mange som har fått opp øynene - enda.
Redigert 07.01.2020 kl 09:07 Du må logge inn for å svare
Tota
07.01.2020 kl 10:52 6003

Hvor mange aksjer er det i selskapet?

27 860 400 aksjer. Topp 20 eier 80%, så det er få frie aksjer. Som nevnt over så er det vel neppe noen selskaper i Skandinavia med større potensial, men små-investorene har tydeligvis ikke oppdaget dette. Slettes ikke utenkelig at selskapet går flere hundre prosenter på triggerne som det TS viser til, og de vil materialisere seg alle sammen i løpet av 1-3 måneder - her ser man nok fort kurser flere ganger dagens.
Redigert 07.01.2020 kl 16:17 Du må logge inn for å svare

Da har Ultimovacs tatt en pust i bakken i to dager, på lavere volum. Vil vi se videre posisjonering til kommende triggere de neste dagene? Ikke overrasket om vi ser 60kr denne uken.

Hvem av triggerne kommer først? Presentasjon i US?

Det kan komme melding om FPI(første pasient inn) og siste inkluderte pasient i den USA baserte fase 1 studien i malignant melanoma. Disse kan komme når som helst.

Utrolig lite snakk om Ultiomovacs på alle aksjeforumene, hvor høyt skal den gå før flere faktisk leser seg opp på teknologien og potensialet? Les rapporter og artikler og høre på podkasten til radforsk.
Sydney
10.01.2020 kl 00:15 5309

Kan noen legge fram resultatene fra de forskjellige formene som har blitt testet? Og 28 mnd for, hvor mange måneder lever de vanligvis i grad 3-4?

For pasienter med spredning er median overlevelse 7–11 måneder. Bare et fåtall av pasientene overlever fem år, dessverre. Median overlevelsen til Ultimovcs var her 28.2 mnd, men flere av pasientene lever fremdeles, hadde man oppnådd tilsvarende resultater i randomisert studie hadde det vært bare helt fantastisk - først og fremst for pasienter og pårørende, men også aksjonærene i Ultimovacs. Det som er ekstremt spennende nå er at UV1 har blitt testet sammen med såkalte Checkpoint inhibitors, som har vist svært gode resultater alene, disse er nå kombinert med UV1. Vi får vite mer 7 Februar, CEO uttalte på radforsk podkasten at han gledet seg stort til å legge frem resultatene, og la til (men jeg kjenner da også til hvordan dette har gått).https://soundcloud.com/user-972208711/episode-108 fra fra cirka 18 minutter.

Har lenge hatt Ultimovacs på radaren, og selv om jeg for egen del ikke har sett muligheten til å gå inn så er det utvilsomt en aksje jeg vil komme tilbake til når anledningen byr seg (såfremt prisen ikke er blitt avskrekkende i mellomtiden).

Sperre post på 47kr, regner med noen tar denne i en jafs. Personlig tror jeg det er lurt å være inne før triggerne de neste ukene materialiserer seg. Hva er avskrekkende dyrt for en universell kreftvaksine?
Redigert 10.01.2020 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Dakota
10.01.2020 kl 09:35 5111

Kan bli DYR etter 7.2 ! ?
Dakota
10.01.2020 kl 09:53 5087

CEO GLEDER seg til og offentliggjøre resultatene,pass på ULTIMO!!!

Dette blir bra, neste 1 til 3 mnd kan bli et fyrverkeri.

Blir spennende å om vi snart får nyheter rundt nye samarbeid, Big pharma lukter garantert på Ultimovacs, og oppmerksomheten vil økes drastisk den kommende tiden. De har ligget lavt, helt bevisst. En ting er sikkert når man ser på eierstrukturen så er det at her blir ikke det billig salg, skal store internasjonaleselskap få kloa i teknoligen til Ultimovacs, må de virkelig betale. Ikke slik som Algeta som gikk på billig salg til bayer.
Dakota
10.01.2020 kl 12:34 5004

ULTIMO:Har noen hørt en mer positiv CEO før framleggelse av FAKTA?

Nei, og vedkommende er kjent som svært nøktern og forsiktig. Dette kommer til å bli veldig bra. Når vi ser tilbake om 6mnd vil det virke utrolig at man i begynnelsen av Januar kunne handle Ultimovacs under 50kr

En ny spennende uke ligger fremfor oss. Jeg besøkte Oslo cancer cluster og må si jeg var svært imponert. Ikke bare over Ultimovacs, men over hva vi faktisk får til i Norge når det gjelder kreftforskning.

Mange etablerte vitenskapsmenn i Norge tok ikke Gustav Gaudernack seriøst når han på tidlig 90-tallet mente man kunne kurere kreftpasienter ved hjelp av deres egent immunforsvar, skånsomt og enkelt. Vel, der ingen som flirer må. Gaudernack har nødvendig informasjon og et fantastisk bibliotek som har blitt brukt til utviklingen av UV1, rett og slett en utrolig pioner.

Kreftforskning kan være en av de nye store næringene i Norge i fremtiden. Big Pharma har begynt å få opp øynene for hva vi får til i Norge. Heldigvis har Ultimovacs solide eier - så her går ikke selskapet over til utenlandske hender, i hvert fall ikke for småpenger..

Hurra for forskere som Gustav G og Norske investorer som gjør forskning og kommersialisering mulig.

Fortsetter litt opp i dag, utrolig at denne handles under 50kr...nærmer seg presentasjon i US, her vil vi se økende interesse og forventninger, flere store triggere neste ukene månedene. Ingen selskap i skandinavia med større potensial. Håper flest mulig får muligheten til å være med på et potensielt nytt biotek eventyr. Selskapet er i i startgropen og har bevisst ikke drevet markedsføring, mediedekningen vil nok ta seg betraktelig opp kommende måneder og uker.
Redigert 13.01.2020 kl 15:21 Du må logge inn for å svare

Ny dag, Ultimovacs tikker oppover, mens annen Biotek fikk en negativ dag. Interessen for Ultimovacs på HO, XI og andre forum er totalt fraværende - til tross for at Ultimovacs er aksjen på OSE med desidert størst potensial, men her vil interessen ta seg opp med stigende kurser og en god del mediedekning de neste ukene.

Blir spennende å se hvordan markedet reagerer når triggerne materialiserer seg. Vi bikker snart over 50 tallet. Utrolig at selskapet handles på disse kursene. Men mye vil skje fremover. Hør radium podkast, les presentasjoner, besøk Oslo cancer cluster, snakk med fagpersoner og les artikler..Ultimovacs blir en vinner.
Polygon
14.01.2020 kl 08:42 4086

Det er interessante diskusjoner om Ultimovacs på TekInvestor. Hvor også CEO i selskapet deltar. For et par måneder siden uttalte han: “Jeg kan jo legge til også da at jeg følger med i noen av disse investorforumene, og noen steder er de jo helt på bærtur! Så på bærtur at jeg neppe vil klare å korrigere det. Men noen andre steder, så er det faktisk veldig kloke, fornuftige, gode kommentarer som kommer - og det er høyt nivå på en del av det. Og da valgte jeg, når jeg ser misforståelser, og sånne ting der, med en setning å korrigere og fortelle hvordan ting egentlig er, så gjør jeg det. Og det kommer jeg også til å fortsette med. […] og fått mye positive tilbakemeldinger på det”

Og dette forumet er altså TekInvestor og tråden om Ultimovacs
Redigert 14.01.2020 kl 08:46 Du må logge inn for å svare
MD12
14.01.2020 kl 10:24 3999

Kjøpte en post i dag. Blir spennende å følge utviklingen.
Redigert 14.01.2020 kl 10:25 Du må logge inn for å svare

Ja, triggerne kommer tett som haggel nå. Igjen - der er ikke selskap med større potensial i Skandinavia.
Sydney
14.01.2020 kl 12:54 3898

Har de lovet resultater 7.2 eller hvor har du det fra?
Dakota
14.01.2020 kl 15:06 3831

lytt til soundcloud,S.Johnny lengere oppe på denne side

Konferanse i US 6-8 Februar, poster tilgjengelig 7 februar. Det nevnes også i podkasten at det diskuteres med flere selskaper angående samarbeid, og at det kan forventes nyheter rundt dette.. Altså mye som skjer i Q1. 50kr ryker snart.
Sydney
14.01.2020 kl 18:14 3737

At man sannsynligvid kan bruke dette på de føeste kreftformer var tungs på vekskålen for meg. Dessuten avslørte jo ceo gode resultater når han sier: jeg vet jo litt og gleder med VELDIG til å vise resultater. Det er jo ett stykke fram men dette virker overnevisende. Dessuten har de cash til å holde på. Skulle gjerne hatt litt mer konkret rundt godkjenningsløpet. Fast track orpham drug etc?
heilo888
14.01.2020 kl 18:23 3719

Ja her er det langt frem og enda noe uklart rundt godkjenningsløpet.
Tror kanskje Ultimo har steget litt for mye på kort tid i det siste. Antar det nå blir en konsolidering og kanskje en dipp ned kursmessig.
Sydney
14.01.2020 kl 22:47 3592

Det spørs jo helt på resultater i begynnelsen av februar...
Sydney
14.01.2020 kl 23:00 3572

Tenker vi klarer ti prosent til før resultater. De resultatene soer ceo at han gleder seg til å presentere og at han vet en del om de. Er det ikke en ganske enkelt kandidat den nærmeste tiden?

Saken er også den at aksjen har, etter min mening steget alt for lite på Bristol-Myers nyheten.

Her inngår lille Ultimovacs et samarbeid med et verdensledende farmasi selskap, hvor i tillegg Bristol-Myers tar 90% av kostnadene ved studien.

Ultimovacs kunne godt vært priset til 5-6 mrd ut i fra det vi vet i dag og basert på potensialet fremover..
Redigert 15.01.2020 kl 09:36 Du må logge inn for å svare
Sydney
15.01.2020 kl 10:04 3396

Jeg traff godt.med.denne inngangen skjønner jeg. Flaks ettersom jeg hadde tenkt å vente nærmere mot 7.2. noen nyheter i det hele?
focuss
15.01.2020 kl 10:09 3375

Ultimovacs
Enig. BMS samarbeidet er gull verdt. Rart om det er det markedet oppdager først nå.

Det er nok en kombinasjon av at markedet kanskje begynne å ta Bristol-Myers Squibb avtalen litt mer innover seg - som nevnt kunne selskapet lett vært priset til 5-6-7 mrd etter denne avtalen og med det potensialet som ligger i aksjen.

Samtidig har vi jo en ekstremt sterk nyhetsstrøm i vente fremover.

Kan også bekrefte at det kommer en større artikkel om Ultimovacs, potensial og UV1 i et større tidsskrift om ikke lenge.

Tror det mye godt handler om at markedet først og fremst må forstå potensialet i aksjen, og det har de uten tvil ikke gjort og på langt nær. Kanskje vi tar en pust i bakken nå, men hadde vært hyggelig å passert 60kr i dag. Potensialet er gigantisk og for et lite selskap fra Norge og få den avtalen de gjorde med Bristol-Myers er som månelanding og regne.