APCL og SENEGALhttps://www.laviesenegalaise.com/franck-timis-patron-de-la-filiale-senegalaise-dafrican-petroleum-a-porte-plainte-contre-letat-du-senegal

"The Senegalese subsidiary of African Petroleum filed a complaint against the State of Senegal. The firm of Franck Timis has appealed to the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi) to challenge the allocation to Total of "Sosp" (Senegal Deep South Offshore) and "Rop" (Deep Offshore Rufisque), two oil blocks where the company holds 90%.

Libération, who gives the information, specifies that the complaint was filed on July 11th. The paper adds that the Cirdi will soon meet to appoint the referees responsible for the investigation of the case.

African petroleum announced the complaint less than a month ago. In a letter to its shareholders, the oil company was "to prevail its rights, according to the contract of production and sharing (CPP) on this block". It said, however, "open to engaging in a constructive dialogue with the Senegalese authorities through the appropriate official channels, with a view to finding a satisfactory solution in the interest of all parties". Obviously the two sides did not find an agreement."
søkeren
15.07.2018 kl 12:08 11965

Fristende å se i sammenheng med denne. (hentet fra en annen tråd)

Publié le 13/07/2018 à 20:15 - Mis à jour le 13/07/2018 à 20:15

Mais d’un simple souhait, les Chinois passent vite au concret pour venir s’inviter dans la danse. « Une grande entreprise chinoise, la China National Offshore Oil Corporation (Cnooc), a gagné un bloc offshore vers la frontière entre le Sénégal et la Guinée-Bissau (Sénégal Offshore Sud Profond). Nous espérons que cette coopération va connaître un grand développement », ajoute le diplomate.

https://www.senenews.com/actualites/petrole-et-gaz-au-senegal-la-chine-prete-a-tout-chambouler_240849.html
Redigert i går kl 20:08
Juuzen
15.07.2018 kl 12:42 11901

Hvis Google oversetter riktig, så er det intet nytt som står skrevet her? Eller fikk jeg ikke med meg budskapet? For meg er dette gammelt nytt og ikke skjønner jeg hvorfor det må lages en ny tråd på dette grunnlaget. Det vi vet i dag har vi visst i ett år.

Da er vel spørsmålet hvor riktig søkerens avisutklipp er. Artikkelen sier jo at CNOOC har vunnet SOSP.

Det er vel så i samarbeid med FAR, de har en fellesavtale om å søke på (blant annet) SOSP sammen. FAR har jo også en rigg tilgjengelig, de skal jo bore på A2 om noen måneder, der de har en opsjon på en brønn til.

Så får vi vel se om det kommer en offentlig uttalelse, for om det er riktig, vil vi jo etterhvert få en bekreftelse. Om det er riktig, betyr det vel også at APCL ikke er inkludert, fordi de ikke ville gått til voldgift på SOSP dersom de var en del av et konsortium der. Så om det er riktig, kommer vel APCL også med en uttalelse etterhvert. (Men om de er med i et konsortium, trekker de jo voldgiften og kommer med en melding der også).

Det er jo alltid en sjanse for at det ikke er korrekt, selv om de gjengir den kinesiske ambassadøren i Senegal. Det kommer vel noen nyheter om dette i forbindelse med den kinesiske Presidentens offisielle besøk i Senegal til helgen.
Redigert 15.07.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
Hektar
15.07.2018 kl 15:16 11674

Jinping tar ikke den turen uten å få koe ut av det eller? Får håpe det er andre ting han kanskje er ute etter.

Er vel ingen som tviler på at det beste for Senegal er å bli kvitt APCL, og det er nok også det beste for OSE. Men ikke for aksjonærer så klart.
Warom
15.07.2018 kl 16:09 11576

FoT;
Jeg tror det egentlig er AGC Profond det her er snakk om. Det er flere artikler om denne og det virker som om at det er artikkelforfatteren som har benyttet SOSP ved å sette det i parantes.
En annen artikkel:

https://www.lequotidien.sn/visite-detat-du-president-chinois-les-21-et-22-xi-jinping-sur-une-autoroute-a-dakar/

....nevner ikke SOSP i det hele tatt. Her nevnes kun grensen Guinea-Bissau, som stemmer overens med AGC, men ikke SOSP da den grenser til området mellom Senegal og Guinea-Bissau. Snakkes også om jobben som er startet, som stemmer på AGC men ikke SOSP.

Jeg er egentlig ganske sikker på at det er denne(altså AGC Profond) blokken det snakkes om, for hvorfor ikke nevne at de har to blokker om de har fått en til, altså en i tillegg til AGC? Merk «at the Guinea-Bissau border» og «continuing to explore its block»:

Beijing wants its share of Senegalese oil China would not spit on a slice of the Senegalese oil pie. According to Ambassador Zhang, a Chinese company, the China National Offshore Oil Corporation (Cnooc) has already been awarded an offshore block "at the Guinea-Bissau border". According to the ambassador, a delegation of the company has just left Dakar and has already started the training of executives "while continuing to explore its block while waiting for more."

" " satt av meg i siste avsnittet for å vise poenget.

EDIT: Har bare fjernet dobbelt opp av samme avsnitt.

Redigert 15.07.2018 kl 17:01 Du må logge inn for å svare

Warom,

du har sikkert rett. Det beviser vel bare hvor forsiktig man skal være med å ta avis eller magasinartikler alt for alvorlig. De kan ha det meste riktig, men trekke feil konklusjoner.

Sikkert best å vente på offisielle nyheter - det gjelder jo både Senegal og Gambia.
rischioso
16.07.2018 kl 11:52 10899

A&F (fremogtilbake)

fornuftig input - denne trådens desidert beste, nesten for godt til å være sant og jammen på tide, kan det ha noe med det omvendte nick-bytte å gjøre...??…(spøk)...:)
Redigert 16.07.2018 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
oivindl
16.07.2018 kl 12:07 11179

Absolutt fornuftig AogF. Det samme gjelder selvfølgelig alle som skriver her inne. De må underlegges og tåle, samme kildekritikk som andre kilder. Mange har en like lemfeldig omgang med sannheten og samme problem med å trekke fornuftige konklusjoner.

Litt gøy å se hva debattantene på Hotcopper skrive om meldingen ang. SOSP og AGC Profond. Forøvrig ingen tvil om at Warom har rett i at dette gjelder sistnevnte lisens selv om de går i fella også på australske forumet.

https://hotcopper.com.au/threads/cnooc-to-take-sosp-far-ami.4304808/#.W0yDTFo8yf0
rischioso
17.07.2018 kl 23:10 10829

Det ble brått stille på denne tråden - kom det ingen nyheter i helgen allikevel...??…
thief
17.07.2018 kl 23:21 10789

he..he, lite å finne på:)Er ferie nå, ikke så mange som bruker tiden på forumet, andre ting å gjøre. Det burde du oxo! Etterlyser at folk skal skrive,da sliter man litt, ikke bra!De som er inne i apcl, sitter ikke dag ut og dag inn å kikker på kursen, bare deg det. Melding kommer når den kommer,og det kan være i morgen , en uke eller en mnd, ingen vet sikkert.Men blir den positiv, går man glipp av lett 100% før man får kjøpt seg inn! Så de som er inne er ikke veldig opptatt av de daglige bevegelsene nå, avgjørelse som gjelder. Så får du bruke energien din på å studere daglige bevegelser og bruke dagene forran skjermen,mens "vanlige" koser seg ute i solen! Håpløst å la aksjene styre livet!

Fortsatt god ferie, godt at ikke ose også har 4 uker sommerferie, hadde vel verden gått under!
oivindl
17.07.2018 kl 23:47 10728

Etter å ha hausset ELE ned 50% i stedet for opp 100%, som lovet, og endelig kommet seg ut, er det nok greit å søke trøst på APCL tråden;-)
rischioso
18.07.2018 kl 00:16 10677

thief

RE - I morgen, om 1 uke eller om 1 mnd...??…

* Det nærmeste er Gambia og der er det behandling av avvisning søknad som gjelder hvor det gjenstår 2-3mdr før man får en avklaring på den mens den ordinære arbitration saken står på hold...

For Senegal så er jo arbitration saken nettopp etablert og da vil det jo ta 5-6mdr minst før den er klar til å kunne starte så hvor du får 1 dag/1uke eller 1 måned i fra kunne vært artig å vite - men når man ikke forholder seg til realitetene så er vel alt mulig....)

Fortsatt God Ferie!
Redigert 18.07.2018 kl 00:18 Du må logge inn for å svare
thief
18.07.2018 kl 02:14 10579

Må du slutte med det røret ditt ris!!Apcl har sagt de er klare til å forhandle med myndighetene når som helst.Så selv om de har startet arbitration,betyr det ikke at den MÅ gå sin gang.Regner jeg med du oxo skjønner.Ingen vet hva som ble forhandlet om i disse 2 månedene på overtid med Senegal.Åpenbart at det var noe,siden det gikk så langt på overtid.Og hvem som føler presset, har ikke du oversikt over heller:)Så jo en avtale kan komme når som helst:)

Passe på å komme deg opp til 9 i morgen da,så du ikke går glipp av de første handlene på ose!OSE ER LIVET,he..he
rischioso
18.07.2018 kl 03:56 10527

thief,

hvem som rører skjønner nok de fleste...:)

Når Gambia har søkt om å få saken avvist så er de jo ikke interessert i å forhandle nettopp fordi om de får medhold så er de jo kvitt APCL og det gjenstår en time line på 2-3mdr før en slik avklaring foreligger. Av samme grunn er det jo ikke annet enn rør fra din side å håpe på en løsning i den settingen innen avklaringen foreligger.

Når det kommer til Senegal så har APCL ventet på en respons i hele 14mdr, og siden de ikke fikk noen tilbakemelding som de også selv har meldt så er jo sannnsynligheten svært liten (om noe) for at Senegal skulle være interessert nå når de også vet at saken ikke vil kunne starte før om minst 5-6mdr frem i tid for det skal velges dommere etc.

Dermed er det jo igjen bare rør fra din side å skulle også her håpe på en snarlig løsning...

Også er du jo på ferie og da burde det vel være andre ting å foreta seg enn å sitte på natta og beskylde andre for å røre når det er du selv som står for akkurat den biten...;)

Fortsatt God Ferie!
Redigert 18.07.2018 kl 04:23 Du må logge inn for å svare
thief
18.07.2018 kl 11:29 10226

Har brannvakt vettu,da er man oppe litt sent. Men du derimot skulle vært i seng for lengst. Innlegg kl4.23,da burde varsellampene lyse RØDT:)!!
Når det gjelder Gambia går saken sin gang.Der løser det seg uansett ikke før avgjørelse på rule 41(5).Den kan vel komme om en mnd eller 2,ikke akkurat lenge til.Blir ikke saken avvist(som mest sannsynlig blir tilfellet), kan Gambia fort være interessert i en avtale.Interessen er vel ikke akkurat stor for at dette skal drøye,de vil komme i gang med blokkene sine fortest mulig.Og hvis saken ikke blir avvist,er de nok ikke så veldig sikre på utfallet.Risken for en kjempesmell blir da straks litt nærmere og skummel.

Når vi snakker om Senegal,så har de vel "snakket" sammen.Hva tror du apcl gjorde de siste 5mnd(2mnd overtid fra egen deadline)??Selvfølgelig har Senegal respondert.Men er ikke dermed sagt at apcl var fornøyd med svaret,og setter yttligere press!For deg høres det ut som Senegal vil at saken skal ta lengst mulig tid:"når de også vet at saken ikke vil kunne starte før om minst 5-6mdr frem i tid for det skal velges dommere etc." Tror du virkelig Senegal vil at saken skal drøye,he...he!Hva tror du Total ønsker??Senegal hadde flere budgivere på rop,som ville gi mer enn Total.Men Total ble valgt av politiske grunner,så å ødelegge noe for dem er det siste Senegal vil.Og hvis total ikke for drillet som planlagt(2019),blir de vel ikke veldig happy.Og i verste fall kan de vel miste lisensen oxo.Så at Senegal vil drøye dette lengst mulig,virker ikke veldig troverdig.Da vil det være mye bedre å gjøre Total fornøyd.Få denne saken ut av verden.Apcl får en liten bit av kaka,sosp(som Senegal enda ikke har klønet det til på med andre selskap) og en mikroskopisk del av rop.De ser nok at dette er rette veien,enn mye usikkerhet og et potensielt nederlag.Og de sparer mye penger!

Men du får følge med ris!
rischioso
18.07.2018 kl 13:03 10126

thief,

du er som tyven om natten...:)

RE GAMBIA

Avvisningssaken blir avklart om 2-3mdr og da kan det ikke bli i løpet av 1 dag/eller 1uke som du tidligere skrev..

RE SENEGAL

Når det gjelder Senegal så har selskapet i 14 mdr sagt at de er åpne for å forhandle og ikke at de har forhandlet - det er en viss forskjel på akkurat det. Og trusselen om arbitration har Senegal visst om lenge for det har selskapet annonsert, men på tross av det så har Senegal ignorert selskapet. Du påstår noe annet, men du har ikke bevis. Jeg forholder meg til hva selskapet har meldt og hva som skjer noe du også burde gjøre om du ikke vil miste alle pengene dine...
Mao, Senegal har valgt å la det gå til arbitration på tross av at de hadde 14mdr på seg til å komme med en løsning - akkurat det burde fortelle alle og enhver om hva de har planer om å gjøre videre - så igjen, en snarlig løsning virker heller ikke her å være rett rundt hjørnet...

RE TOTAL

Den påstanden om at Total ikke vil vente og vil legge press på myndighetene holder ikke. Total var fullstendig klar over at ROP lisensen var APCL sin men allikevel valgte de å overta den den - det betyr også at de var klar over risken, men så vel kanskje ikke på den som noen stor risk når de så de ble kjent med alle kontraktsbruddene APCL har hatt for vi bør utgå fra at Total har tatt en grundig vurdering før de tok over lisensen og begynte å investere i den - ringer det noen bjeller snart...??…:)

Så du burde være den som for alvor følger med for det kan fort bli den største brannslukkingen du vil bli en del av om ting ikke går som du trodde og legger vi utviklingen frem til i dag til grunn så ser det alt annet enn lyst ut...
Redigert 18.07.2018 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
Liverbirds
18.07.2018 kl 13:54 10036

Takk for gode innlegg, thief
thief
18.07.2018 kl 14:17 9993

Ris,har slukket mye større branner enn denne:)Og om jeg taper 60-70k,er ikke det verdens undergang heller!Men satser på at det blir 200-300k i gevinst!

Følg med i ELE du,der er det rally ser jeg:)

Og med en dag/uke/mnd,mente jeg ikke Gambia.Det skrev jeg heller ikke,hvis du kan lese:) Der siktet jeg til Senegal.Tegn på at du begynner å bli sliten,når ordene stokker seg for deg:)!
Redigert 18.07.2018 kl 14:21 Du må logge inn for å svare
oivindl
18.07.2018 kl 21:04 9803

Thief, ingen grunn til å diskutere med Rischioso.

Han er jo enig med deg:
"Gambia er den som har kommet lengst i prosessen hvor rettsaken nå starter og hvor utgiftene for Gambia vil komme fortløpende noe som kan trigge en løsning.

Senegal vil nok merke presset fra Total for ROP vil nå kunne bli fryst av ICSID så snart saken starter og gjennom det trigge en løsning.

Spennende tider okke som hvor den mulige oppsiden er så mange ganger større enn en mulig nedside fra dagens kursnivå."

thief,

Gambia er langt unna en avklaring...
Senegal er enda lengre unna...

oivindl,

rettssaken mot Gambia er på hold pga avvisningssøknaden. Gambia sliter dermed minst - APCL har absolutt ingen inntekter og spiser fra cashbeholdningen som minsker for hver eneste dag.

Senegal vil nok ikke merke noe press i fra Total for Total har med vel viten overtatt noe som tilhørte andre og har ingen rett til å stille krav om og rundt tvisten - også er det nok av andre som kan være interessert i ROP så de går nok heller stille i dørene i håpet om også og overta SOSP hvis og når den tiden kommer....

Vi bør ikke undervurdere alle andre som følger caset og som også skjønner at ørkenvandringen har startet noe forøvrig omsetningsvolumet bekrefter.

En fortsatt fin kveld ønskes alle!
oivindl
18.07.2018 kl 22:37 9671

Rischioso, fikk bare ikke de ulike uttalelsene dine til å henge sammen;-)
Hvor skulle Senegal føle press fra Total for noen uker siden, men ikke i dag?
oivindl
18.07.2018 kl 22:42 9660

Rischioso, fikk bare ikke de ulike uttalelsene dine til å henge sammen;-)
Hvorfor skulle Senegal føle press fra Total for noen uker siden, men ikke i dag?
thief
18.07.2018 kl 23:26 9587

Forskjellen er at han har solgt,total idiot hele mannen,eller er det guttunge:)!Er jo bare til å le av alle innleggene hans,ettersom han er inne eller ute!Det som var relevant når han kjøpte,spiller ingen rolle når han selger.Det verste er at han fortsetter å skrive hver dag, etter han har solgt,tragisk!Nå er han vel ute av ele oxo,etter å ha prøvd og hause lekepapiret fra 5-6kr.4kr skulle visst garantert holde,hvor er de nå,2.4kr!!!!Mange som har tapt på å høre på våset hans der!Gidder jeg ikke bry meg mer med han.Brannvakt ferdig i dag,nå er det 3uker ferie:)Da får man legge forumet til side litt.Blir ensomt for risgutten,he..he!

thief,

takk for de vennlige ordene - skal holde fortet frem til du er tilbake...;)

Ønsker deg (og dine) en heisdundrande fin ferie!

oivindl,

du eier ikke tidsbegrep. Når det gjelder hva andre skal ha sagt så er det som oftest nærmest i går, mens når det gjelder avklaringer så er det gjerne allerede i morgen - morroklumpen..:)
Redigert 19.07.2018 kl 01:04 Du må logge inn for å svare
thief
19.07.2018 kl 01:17 9486

Takk ris:)
Du får ta litt ferie du oxo, alle trenger det! Så er det på`n igjen i august:)!

GOD SOMMER,over og ut!
oivindl
19.07.2018 kl 08:25 9324

Hvilken betydning har tiden her?
"Senegal vil nok merke presset fra Total..."
"Senegal vil nok ikke merke noe press i fra Total...)"

Trump kunne ikke gjort dette bedre;-)
Redigert 19.07.2018 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
Frodo1
19.07.2018 kl 10:04 9186

Tid har betydning på aksjekurs utvikling. Skal vi virkelig under 1 kr igjen?
Viking_I
19.07.2018 kl 11:13 9150

https://yerimpost.com/contentieux-contre-le-senegal-les-exigences-de-timis-devant-le-cirdi/
"Litigation against Senegal: Timis' demands before the Cirdi
YERIMPOST.COM Frank Timis really has bigger eyes than belly. In his complaint to the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi) for arbitration against the State of Senegal, the businessman seeks compensation. The daily Libération explains that the company African Petroleum Limited Senegal requires primo the confirmation of its right on the two blocks Senegal South offshore and Rufisque deep offshore. Then, the company claims damages and interests which it reserves the right to fix the amount. The State of Senegal has received the complaint and intends to reveal its arguments against the Romanian."
"Frank Timis claims a "repair" in kind by confirming the ownership of "his rights" on the ... two blocks deep offshore Rufisque and south Senegal offshore and damages and interests which he reserves the right to set the amount later."
Redigert 19.07.2018 kl 11:45 Du må logge inn for å svare
kanie12
19.07.2018 kl 15:04 9015

Har kommet fram til at Rich må være Nav-klient. Skriver meldinger på forumet til alle tider av døgnet. Han har solgt sine 5000 aksjer og skal handle igjen på 0,80kr. Ekke lett når man ikke har kapital.
trados
19.07.2018 kl 15:44 8943

Skjønner ikke at dere bruker tid på riskokern RISCHIOSO.
Jeg har bestemt meg for å ignorere han.
Han skifter jo side, like ofte som jeg bytter bokser. Og det er hver dag. Akkurat nå to ganger om dagen på grunn av varmen.
Karen er ikke helt god.
abroker
19.07.2018 kl 16:15 8894

APCL går mot "SpennaGal" og leit om
vi dukker under 1.kr ?

Oversatt fra fransk

XALIMANEWS: It was by referral to the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi) that Frank Timis attacked the Senegalese state. A complaint that aims to challenge the allocation of two oil blocks to Total of "Sosp" (Deep South offshore Senegal) and "Rop" (Deep Offshore Rufisque).
In addition to these claims, Frank Timis wants damages for an amount he should fix later, writes Libération. The sum should turn around several billion Fcfa. A compensation in kind by the confirmation of the establishment of rights over the two blocks is also to be expected in this case.

http://xalimasn.com/petrole-senegalais-frank-timis-reclame-deux-blocs-et-des-milliards-de-fcfa/
tuja
20.07.2018 kl 10:49 8610

Kanskje på tide å øke litt i APCL. :)

En til. Beklager hvis de er lagt ut tidligere. Følger dårlig med nå. Fra igår.


Maïmoune July 19, 2018 at 18 h 43 min
RECALL !

Offshore Rufisque Oil: Clarity in favor of Total, Frank Timis to drag Senegal to justice
Deep offshore rufisque is at the center of a fierce French and British war since the permits, formerly owned by Frank Timis' African Petroleum (AP), were reallocated in May 2017 to Total. This after the expiry of the first exploration period.Far from throwing the handle after the ax, AP has attached the services of the dreaded Parisian law firm Betto Seraglini to mediate with the State of Senegal.
According to Africaintelligence, if no agreement is reached by April 18, the junior reserves the right to appeal to the courts for arbitration.
Accordingly, the initiation of legal proceedings would deprive Total of all rights to continue exploration work on deep offshore Rufisque for the duration of the arbitration.
In fact, at the "Senegambia space", it is the crossing of the desert for Africa Petroleum whose two permits (A1, A4), located south of SNE and FAN, were also canceled by the president Adama Barrow .
For the record, besides Total, the American super major ExxonMobil, his compatriots Kosmos Energy and Anadarko, the British Shell, the Australian Woodside Energy and the Chinese Citic, were interested in these blocks. Moreover, there is no shortage of comments to link the resignation of Minister Thierno Alassane Sall to the allocation of these blocks to the French gas oil.
Unhappiness never comes alone, the Senegalese Ministry of Petroleum, Mansour Elimane Kane, also refused the request of PA crossing the 2nd exploration period on the block of Senegal Offshore Deep South (SOSP), located in the region of Casamance.

Samme link som over.


Det er skremmende å se at det fortsatt settes nærmest likhetstegn mellom APCL og Timis.


Redigert 20.07.2018 kl 10:53 Du må logge inn for å svare
Warom
20.07.2018 kl 10:52 8584

FF;
Her en annen gjengivelse fra artikkelen som henvises til her.

http://senejournal.com/2018/07/19/petrole-senegalais-frank-timis-reclame-deux-blocs-et-des-milliards-de-fcfa/

It was by referral to the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi) that Frank Timis attacked the Senegalese state. A complaint that aims to challenge the allocation of two oil blocks to Total of "Sosp" (Deep South offshore Senegal) and "Rop" (Deep Offshore Rufisque). In addition to this demand, the Romanian businessman also claims money.
The complaint was filed on July 11th. A decision of the International Center for the Settlement of Investment Disputes (Cirdi) is expected in the coming days and a meeting to appoint the arbitrators responsible for the investigation of the case is about to be conducted.

In addition to these claims, Frank Timis wants damages for an amount he should fix later, writes Libération. The sum should turn around several billion CFA francs. A compensation in kind by confirming the ownership of its rights over the two blocks is also to be expected in this case.

Men, det som virker helt opplagt er at noen har sett saksdokumentene, og flere milliarder CFA tilsvarer omtrentelig flere titalls millioner NOK / mange millioner dollar. Betto(som vi må kunne anta "står bak" kravet) går ikke ut på den måten om ikke de kan bygge sak på det. Et forlik vil selvfølgelig være et kompromiss på halvveien, men saken bygges med juridisk begrunnelse på at vi (Betto) mener vi har krav på begge lisenser + flere millioner dollar. Det kan bli spennende(for å si det slik;))
Warom
20.07.2018 kl 10:55 8569

I tillegg ett par interessante artikler fra freedomnewspaper i dag.

https://freedomnewspaper.com/2018/07/20/gambia-i-have-two-main-concerns-regarding-the-oil-and-gas-development-in-the-gambia/

https://freedomnewspaper.com/2018/07/20/gambia-request-for-information-on-licensing-oil-exploration-blocks-in-the-gambia-writes-center-for-good-governance/

Poenget her mer det at det stilles flere og flere spørsmål rundt "oljesektoren" i Gambia fra i dette tilfellet kanskje det man kan kalle opposisjonen.