NANO - på tide med nytt rykk oppover!


På Stocktalk var det en skribent som anbefalte kjøp på 20,00 - og aksjen steg så 60 % på kort tid. Han mener at aksjen kan 10- eller 34-doble seg fra 20,00.

Nå har aksjen falt litt tilbake - og det er på tide med inngang igjen for dem som evt. har solgt på 30 + - og/eller for dem som enda ikke har rukket å kjøpe aksjen.

Leste følgende på Stocktalk i dag:

Dagens LOD (27,30) er høyere enn intradagbunn for et par dager siden (27,04); om dette holder seg er det altså etablert en ny høyere bunn, og NANO vil i så fall ha et nytt gulv høyere enn 25-tallet.

Dermed skal det ikke rare kjøpsinteressen til for et nytt løft gjennom 28-30, for ikke å snakke om hva som vil skje ved neste positive melding/oppdatering.

Legg også merke til at det er relativt begrenset salgsinteresse under 28-30, selv om robotene/dem som "arbeider" for å oppnå lavere kurser gjør så godt de kan.

Det ligger for øvrig noen iceberg (skjult volum)-ordre på kjøp 27,30-27,50.

Hvorfor man burde kjøpe Nano: les dere litt opp på historikken og se kursbildet. Tror det var få idioter som bidro med penger i emisjonen 2016 da dem hentet inn en halv mrd på mindre enn 1 time på kurs 114. Siden da har det vært ett kursras i selskapet. Insiderne har lenge vært missfornøyde når det gjelder markedets prising av selskapet, når vi ser bort fra at ting har tatt en del lengre tid, så må man kunne si at Nano her levert. Når det er sagt så blir dette året meget viktig ang meldinger som skal leveres fra selskapet som igjen gjenspeiler kursbildet. Må igjen nevne det RL nevnte da kursen var rundt ALH 2016, han mente at Kursen burde vært nermere 400.
Å kjøpe noen aksjer på skarve 27,50 nå kan være lurt, jeg har iallfall trua!

Bullinvestor

Analysen til DNB konkluderer med kurs 72, og det er en analyse som ikke kan betegnes som annet enn konservativ (f.eks. utgjør ikke Archer-1 noe som helst av verdigrunnlaget). Den helt store kursøkningen kan vi neppe regne med å få før det foreligger positive oppdateringer.
Korsar
10.01.2020 kl 16:14 4654

DnBs analyse har vært mange hundre prosent feil i flere år.
Spørsmålet er vel heller hvor lenge vi skal vente på at den revurderes.

Jeg driter i disse analysene! ‘Lov å tenke sjæl’......Pho, PCIB har vært en kjempeinvestering. Targo har våknet kraftig opp fra dvalen og jeg er ok i pluss. Når det gjelder nano så merkes det når kursen faller fordi man er godt lastet. Noen ganger i livet så må man våge. Tenker jeg risikerer jo bare oppsparte midler og det er jo bare penger:)
God helg folkens!
Midas007
12.01.2020 kl 23:41 4201

Forbauser meg ikke om 26-tallet så vidt kommer til syne på mandag. NANO faller max til 25. Bedre kjøp enn NANO på disse nivåene skal man lete lenge etter.
frontal
13.01.2020 kl 18:06 3869

Kanskje vi får snart en ny "x antall mulig dobling av kursen" analyse av skribenten fra stocktalk? :-)
Mrhifi
13.01.2020 kl 20:05 3691

Du er så smart!!!! Kommer der positive news imorgen så er vi i + 32 kroner på 5 minutter 😁 ingen ved hvornår der kommer update og hvad indholdet af news er!!! Risk/Reward er fremragende....Nordic Nanovector får succes 🤑🤑🤑🤑🤑 keep the daytrading change😇😇🚀🚀🚀🚀🚀

Nesten 50 kroner opp til DNBs analysemål, og det er jo ikke akkurat superoptimistisk. De fleste som venter med å kjøpe fordi aksjen "skal bli enda billigere" kommer nok uansett aldri til å kjøpe aksjer fordi lista legges stadig lavere for hver gang man får innfridd et ønske om lavere pris. Regner man litt på hvor mange kroner aksjen kan gå opp sammenlignet med hvor mange kroner den kan gå ned så får man uansett et surrealistisk regnestykke der nedsiden er på 25 kr mens oppsiden er på alt fra det tidoble til det femtidoble.
frontal
13.01.2020 kl 21:19 3550

Faktum er følgende:

Innrullering går relativt treigt
Utsettelser
Emisjoner
Dårlig kommunikasjon med investorer
Blackrock exit

Har gjort NN til meget risikofylt investering i forhold til f.eks PCIB, PHO og TRVX.
Stinke
13.01.2020 kl 21:55 3467

NEI, faktum er følgende:

- Innrullering går relativt treigt: Nei, regn løgn -selskapet guider som vanlig H2 med readout.
- Utsettelser: Nei, men om du snakker om utsettelser for flere år siden så er det riktig. Per i dag ingen utsettelser. Faktisk var Bravo såpass optimist og han ser ikke bort i fra å innrullere tidligere enn guidet.
- Emisjoner: Alle utviklingsselkaper lever av emisjoner og er ingen nyhet, Det som er fordelen til NANO er at de snart er i mål og kanskje må ha en emisjon til rett før de skal på markedet. Når det er nevnt så har pipen til Nano utvidet seg så emisjoner er ikke så utvannende som noe liker å baise om. Nano er mye mer verdt nå enn for 1-2 år siden. Samtidig kan en partner komme inn da Nano nå er aktivt ute etter partnere i hele verden ex USA. Da blir det ingen emi.
-Dårlig kommunikasjon med investorer: Her er jeg enig at det er mer å gå på.
-Blackrock exit: Ubetydelig. Det som er et faktum er at mange av de store langsiktige investorene sitter med aksjen sine, og noen akkumulerer. Dette er proffe folk som ser hvor dette bærer hen. Se på OM-holding med flere.

Nano er det sikreste bettet av alle bioteks på OB med knallgode kliniske resultater i en av verdens største krefmarkeder som skriker etter nye behandlinger, spesielt er behovet stort for behandlinger uten kraftige bivirkninger, der er Nano i særklasse best.
Redigert 13.01.2020 kl 22:01 Du må logge inn for å svare
Stinke
14.01.2020 kl 00:00 3285

Mange har nok problemer med å skille troverdige seriøse skribenter mot de som later som ala Frotal, Lotepus, Korsar mfl.
Derfor kan det bære greit å se hva utenforstående analytikere mener om aksjen og deres kursmål.

DNB: kr 72.- (ca tredobling fra dagens kurs)
Jeffries: 60.- kr
Danske "økonomiske ukebrev" 170.-
Og Simply Wall Street har vel flere hundre kroner om jeg ikke husker feil.


Vi må heller ikke glemme at vi har fått innvilget PIM status i UK, det bekrefter ikke bare at Nano har gode resultater, men gjør det lettere å komme på markedet der.
Nordic Nanovector får klassifisering fra britene
25.10.2018 · Eivind Bøe
Nordic Nanovector har fått en klassifisering fra helsemyndighetene i Storbritannia, skriver kreftmedisinselskapet i en børsmelding.
Det er en Promising Innovative Medicine-klassifisering (PIM) for behandling av pasienter med tilbakevendende folikylært lymfom.
Den ble tildelt på bakgrunn av data fra første del av fase 1–2 Lymrit 37-01-studien.
Aksjen stiger 4,81 prosent til 50,35 kroner på Oslo Børs, som nummer tre på vinnerlisten torsdag formiddag.

https://aksjelive.e24.no/article/0EdbrE?offset=10

Til trådstarter: Nano kan absolutt gå 10-gangern minst som du skriver, antagelig mer. Så han på Stocktalk er nok ikke helt borte. Det er bare å regne så finner vi alle være egne kursmål. Den er uansett langt over dagens konkurskurs.
Redigert 14.01.2020 kl 00:02 Du må logge inn for å svare

Betalutin er per nå den beste medisinen, også innen kombinasjon. Hører du det Merlin? Den beste medisinen.

Dersom Nano tar nøkterne 5% av markedet på 290 milliarder så blir det 14,5 milliarder. Vi kan godt si 2,5% av markedet og aksjekursen vil fly mange hundre kroner.

Men ledelsen.
Hammers
14.01.2020 kl 00:47 3212

Stinke.
Ja, viktig å skille mellom de gode og de dårlige skribentene. Du ser jo ingen øvre grense.
Du lovpriser jo ALT som har med NANO å gjøre. Er DET en god skribent?????
Dette selv om selskapet har NULL inntekter og HITTIL har svidd av noe slikt som 1,5 milliarder NOK.
Hva sitter man igjen med? I hovedsak; FORTSATT NULL!

Det kom et UFORKLARLIG løft fra 20 til 33. Trolig noen som har lansert denne taperaksjen som en "Nyttårsrakett"!
Etter hvert har realitetene innhentet NANO.
Man har NULL å slå i bordet med - og mer enn EN aksjonær velger å benytte seg av det siste løftet til å komme seg ut:
https://www.tradingview.com/x/pgLJZhZD/

Denne elendigheten vil trolig fortsette i fler år framover. I mellomtiden vil nok selskapet ha behov for å fylle pengesekken. IGJEN!
NOEN typer aksjer bør man bare holde seg borte fra - på SIKT. BIOTECH og GRUVESELSKAPER er 2 soleklare kandidater.
Massevis av lovnader - og NULL inntekter! UTGIFTER er det derimot FLUST AV!

Hilsen Hammers
Redigert 14.01.2020 kl 00:49 Du må logge inn for å svare
Stinke
14.01.2020 kl 01:14 3182

Glemte å nevne Hammers, som en av de andre nettrollene her inne.

Igjen så kommer han med den komiske setningen "men de tjener jo ikke penger".
Nei og det skal de ikke gjøre før de kommer på markedet som er ganske snart, det er et utviklingsselskap vet du. Statoil brukte vel noen år innen de begynte å tjene penger de også vet du.

Når det gjelder pengebruken til Nano så er den helt normal, og faktisk ikke høy om man sammenligner det med andre selskaper. For en 15-20 år siden var det ikke uvanlig å bruke 15-20 milliarder til utvikling av en kreftmedisin, nå bruker Nano bare en tiendel av dette. Og man må jo spørre seg, hvorfor får Nano alle disse midlene om det er en taperaksje som Hammers hevder. Til orientering så var den siste emisjonen satt til CMA bruk. Altså for å file en søknad til FDA, få distribusjon og logistikk på plass, og FDA skal inspisere og sjekke at alt rundt dette er på plass. Dette tar Nano beviselig seriøst med god grunn i og med at de fleste som søker godkjenning ryker på CMA biten.

Vel Hammers har sine besøk på trådene her inne med jevne mellomrom og det er mange aksjer også som han dømmer nord og ned for å få seg en trade i hans favør. Man må altså skille mellom skribentene her inne. Hammers har null peil på Nano, på det tekniske bommer han 99 av 100 ganger, men å spre pest og kolera er han god til. Men at han er inkompetent på Nano ser vi jo lett vi som kan lese her inne.

Mulig jeg kan virke positiv til Nano, men det gjenstår å synke til et lavmål nivå som Hammers her som faktisk kommer med pur løgn, den elendigheten han snakker om er snart på markedet. Jeg forsøker å være dønn ærlig, men er selvfølgelig positiv til egne investeringer, og Nano er en "once in a lifteme opporturnity" på OB slike jeg ser det.
Så tenk på hvem dere lytter til, eller enda bedre, sett dere inn i selskapet med å besøke deres nettsider og se presentasjoenene som ligger der ut.

PS, kursen gikk opp før det kom noen nyttårsraketter. Det er flere deriblant DNB som har denne som nyttårsrakett med god grunn, slapp av litt så kommer nok kursen opp i rakettfart skal du se. Imens skal vel du trolle forumet her inne videre. God bedring.
Redigert 14.01.2020 kl 01:38 Du må logge inn for å svare

Det blir spennende å se om noen biter på når Bravo skal presentere selskapet for mulige partnere og investorer i begynnelsen av neste måned.
Ser Novartis stiller med sin direktør på område.

Han vil sikkert be om et møte med Bravo, om han ikke allerede har gjort det.

Får håpe truse "skvetterne" har tømt seg, så ny oppgang kan komme. Viser gode tendenser nå.

Kopiert denne fra et annet diskusjonsforum
Nocturne skriver:

(13t siden)
"Det er riktig. Generelt kan man si at man kan vektlegge formasjoner som har utviklet seg over tid mer enn formasjoner på kortere tidsintervaller / fått utvikle seg over kortere tid. Har forresten sett descending wedge i Nano også. Får se om det tilfelle i morgen (da må den nesten bryte opp!)"
Redigert 14.01.2020 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Burde vel returnere til 32-området over et par dager.

Tenkte da det falt videre idag at NANO har pleid å snu når det er minst forventet. For øvrig snudde alle farmasiaksjene simultant. Fikk jo også med meg i går det Nocturne skrev om " descending wedge", og i tillegg så mener jeg det finnes en "psykologisk støtte" når vi nærmer oss det runde tallet 25.
Redigert 14.01.2020 kl 10:59 Du må logge inn for å svare
Korsar
14.01.2020 kl 12:54 2509

Dagens rekyler i farmasektoren ser nå ut til å være stort sett avviklet. NANO var imidlertid ikek med på formiddagens rekyler, og forblir fremdeles i en litt trist/retningsløs posisjon etter gårsdagens tunge fall.
NANO er nå dermed ned drøyt 10% siste uke.

Trendlinjen siden 18. des peker dessverre fortsatt stabilt nedover.
Det må komme noe fundamentalt nytt fra selskapet skal fallende hovedtrend brytes.


Stinke
14.01.2020 kl 13:20 2447

Ser Korsar skiver her og, men han er blokkert. Men har ikke han en egen tråd der han backtrader og snakker med sine egen aliaser? Mannen virker jo desperat etter oppmerksomhet, litt kjipt da at de fleste har blokkert han :)

Her er det bare å laste opp til bedre til bedre tider. Nano er inne i sin mest spennede tid noensinne. For de med litt horisont så kan alle kjøp på 20-taller vise seg og bli en meget bra deal, mange vil nok dog lure på hvorfor de ikke kjøpte mer mens den lave kursen pågikk.

Redigert 14.01.2020 kl 13:42 Du må logge inn for å svare

Du gikk ikke glipp av noe denne gangen heller:). Korsarse har nok en gang vært i backtrade-humør og snakket med seg selv. Da har jeg også satt på blokk på Korsarse:).
Korsar
14.01.2020 kl 15:13 2210

Da er vi i gang med det andre raidforsøket mot farmasektoren, helt i tråd med hva jeg varslet på mandag:
- en blåkopi av forrige ukes raidmønster
Og dermed var det selvsagt riktig å selge seg ut etter den kortvarige rekylbølgen tidligere i dag.
Men men, de som blokkerer meg for å unngå intelligente innsigelser til haussetøvet deres, fikk selvsagt ikke med seg dette, og er atter en gang bittert og skummende på med på en ny nedtur.

Men nytter det å si noe - til folk som fremdeles hevder at de som taper mest på NANO - over flere år til og med - er de som forstår aksjen best?
Hehe :-)Men men, de som blokkerer meg for å unngå intelligente innsigelser................
folk blokkere deg fordi de er lei dine løgn............dag inn og ut....finnes det egentlig noe du ikke viste fra før......lure på hvorfor du ikke gjør snart en Einar Aas og blir ansatt i en av norges største meglerhus..........med all dine perfekte spådommer og analyser.......men kommer det spørsmål til deg rundt dine trades eller at folk krever forklaringer fordi du igjen dreit deg ut.....blir det veeeeeeeeeldig stille fra din side,ikke sant korsar

noen har sagt det før her inne..... det beste er nok å gi deg ingen form av oppmerksomhet........hvor blei det egentlig av Kratos....det veit du sikkert best...
hehe.....
Korsar
14.01.2020 kl 15:58 2105

Tardy,
atter en god børsanalyse fra din hånd.
Mye å lære der gett

Kratos blir å dukke opp når vi minst aner det, med han er veldig avhengig av godt samarbeid.
https://youtu.be/_D0XO3zK8zo
Korsar
14.01.2020 kl 16:29 2048

Men....hvorfor er alle disse Bitre Blokkererne (the double B group, aka de som er dobbelt så dumme som B-gjengen) på vidotta OGSÅ I DAG om NANOs utvikling?
Mange spør seg: Hvorfor får de aldri rett?
Eller sagt på denne måten: Hvorfor faller NANO når jeg sier det, men stiger ikke når B-gjengen skriker det?
Og enda verre: Hvorfor stiger derimot NANO når jeg tar et bett, og faller tungt straks etter jeg har solgt?

Mye å gruble på her gett

@ Korsar.......Hvorfor alle dine løgn.....hvorfor aldri svar når du blir spurt....hvorfor alle dine(back)trades.....hvorfor blir du ikke slettet av admin......hvorfor er du egentlig her Mr Millionær.....hvorfor er du så syk i hode ditt....mye å gruble på her gett
Redigert 14.01.2020 kl 17:29 Du må logge inn for å svare

Og ja du trenger ikke å spekulere i mine investeringer om jeg er pluss eller minus.....its not your fucking buisness....det er ikke meg som skriker hele tiden....,jeg advarte dere....jeg kjøpte på bunn og solgte på topp.....imorgen etter klokken 09.00 skal jeg fortelle dere om nano åpner i pluss eller minus.......hehe
Redigert 14.01.2020 kl 17:30 Du må logge inn for å svare

Korsar at det går Ann å lage så mye støy, må være kraftig mangel på testosteron, tror ikke du er så mye aktiv ellers. Driver du noe treningsaktivitet? Selv kan jeg løfte ca 160 kg i benkpress. Hvor ligger du Ann her?
Kodiaq
14.01.2020 kl 17:53 1859

Burde vel ligge til rette for en liten rekyl til et sted mellom 28-30 ila uken, 8 dager med fall. Sjelden man ser så mange dager med fall uten en liten rekyl/tilbakehenting.
Så også ut som det opparbeidet seg en liten støtte på 26, ingen som solgte selv om det lå en større kjøpsordre der på slutten av dagen.

Beklager folkens at det blei litt mye støy fra min side men synes bare nok er nok og jeg trengte å lufte meg litt......han Korsar er helt unik og syk...........lykke til...... nano kommer når den kommer......ting tar tid......👍 medisin blir det uansett.....takk til stinke,bullinvestor,forum....og alle dere som bidra med noe konstruktiv.....savner Nubi og uredd
Kratos
14.01.2020 kl 19:18 1736

Jeg har i likhet med Korsar vært negativ til Nano siden den stod i 35 kr, men nå synes jeg den har falt nok. Tenker en rekyl tilbake til 30 kr er innen rekkevidde. Lykke til!
Korsar
14.01.2020 kl 19:43 1693

Er nok bedre der også. Tar fremdeles 180.
Med langslagsbakgrunn i to styrkekrevende idretter skal det ikke så mye til.
Korsar
14.01.2020 kl 19:48 1668

Vi tenker ganske mye likt, ser jeg :-)
Jeg har tidligere omtalt omtrent det samme; at en midlertidig korrigering tilbake til rundt 30 burde snart ligge i de nokså korte kortene.
Uten at det vil snu langtidstrenden: For en helt annen sak er jo mellomlang/lang utvikling fram til ferien. Det kan bli en tung periode slik det ser ut nå.

Shorten redusert med 33k aksjer i går. Begynner de å bli nervøse foran resultatene fra Archer1 cohort 2?
raven12
14.01.2020 kl 20:55 1534

Hva er triggere og kommende nyheter nå? Og når?
focuss
14.01.2020 kl 21:41 1468

Når forventer du nye Archer-1 data og hva baserer du din forventning på?
Stinke
14.01.2020 kl 22:34 1367

Vi burde lage en triggerliste for 2020, det viktigste året i Nanos historie.(slik jeg ser det)

Foreslår at flere legger ut det de vet her, så får vi ei komplett liste etter hvert. Litt hektiske dager med regnskap mm. Men må følge med her og på Nano nå, jeg ser store muligheter med så lav kurs.

Jeg kan nevne hva vi har p vente på i år, men jeg har ikke alt i hodet sånn på sparket. Når milepælene slår eksakt inn er vanskelig å spå, men forsøker meg på noen estimater.

- Avlesning av Archer-1 Cohort 2, når som helst og innen 1h
- Interimavlesning av Paradigme, medio 2020 antagelig juni
- BTD, når som helst
- AA, etter interim vil jeg tro, dvs fra juni og i løpet av året (2h)
- Partnere i verden unntatt USA, når som helst
- Prime, når som helst. Jeg vil anta inne utgangen av 1h.
- Status på rekrutteringer til Paradigme, alle Q frem til ferdig innrullert.
- Readout Paradigme etter endt piv fase 2 studie, 2h 2020
- Readout Archer-1 2H 2020

Andre triggere: nye storeiere som kjøper seg opp, bud på selskapet, insidekjøp, nye analyser og kursmål, nyheter om samarbeidet vi har med Orano Med, nye samarbeid, redusert short(shorten er forresten redusert i dag:)

Fyll på, klipp og lim om dere har noe.

Redigert 14.01.2020 kl 22:36 Du må logge inn for å svare