Dagens Kommentar 16.07.18

Eysteinh
REC 16.07.2018 kl 14:33 11618

Hei. Har ikke vært aktiv på en stund på forumet, men for de som husker meg så pleide jeg drøfte REC sammen med blant annet Antonberg(AB). Jeg har mange gode minner fra diskusjonene og når AB av ulike grunner ikke kunne logge seg inn på forumet og ønsket å sende "en siste hilsen" så hadde jeg ikke noe problem med å hjelpe han med dette da han kontaktet meg på Facebook. Som alltid oppfordrer jeg til å tenke selv, og jeg er selv enda usikker på rec som investering. Jeg trakk meg ut i 2014 som konsekvens av egen rapport om industrien der jeg så at det trolig ville forbli høy overkapasitet i perioden 2014-2019. I alle fall her er AB sitt innlegg:

"Kjære venner, jeg har bedt EysteinH om å poste min nekrolog og hilsen til dere.

Fredag 14. Juli ble min konto AntonBerg stengt på Hegnar Forum.

Årsaken til dette er ukjent da jeg ikke har mottatt noen forklaring. Kontoen var ganske gammel, og Hegnar stengte det gamle forumet i løpet av fredagen. Det kan være at min konto ble stengt i den forbindelse. Alternativt har jeg irritert vettet av så mange og mottatt en så omfattende klagestorm at administrator stengte kontoen. Det siste er kanskje mest sannsynlig da jeg var blant de første som migrerte over til det nye forumet.

Dersom administrator har stengt min konto ber jeg om at den også blir slettet. Om noen skal erklære meg død, så vil jeg gjerne bli begravet. Jeg har ikke mottatt noe email fra admin og jeg kommer heller ikke til å spørre. Jeg får nå mer tid til å dyrke andre hobbyer.

I løpet av min tid har jeg diskutert med de fleste av dere. Jeg vil takke alle, store som små, for gode og til tider temperamentsfulle diskusjoner. Diskusjon er sunt og lærerikt. Jeg vil takke Hegnar og alle med å holde ut med meg så lenge. Jeg var på god vei mot 20,000 innlegg og jeg vil tro Hegnar har tjent litt reklameinntekter på alle disse.

Jeg har pratet mye om selskapet REC på den ene siden, og aksjen REC på den andre. Avhengig av markedssituasjon og tekniske svingninger har man noen ganger vært positiv til selskapet og negativ til aksjen. Folk har best likt at jeg snakket positivt om selskapet og bedt meg klappe igjen om aksjen. Å snakke om aksjen er liksom forbeholdt teknikerne som har «aksjeforståelse» - det har ikke jeg. Men selskap og aksje er to sider av samme mynt. Jeg har alltid vært et sandkorn i maskineriet og særlig hatt de kortsiktige tradere på nakken når jeg har talt imot mønstret de vil tjene penger på.

Jeg har forsøkt å engasjere, utfordre, irritere og stimulere folk til å selvstendig tanke, hente kunnskap fra flere kilder og bidra til diskusjon. Å være kritisk og tenke utenfor boks.

«Suksess kommer gjennom knallhard jobbing, kanskje 3-4 prosent talent, enorm fokus, skepsis til alle oppleste og vedtatte sannheter, skepsis til alle autoriteter, disiplin, forsakelse og at man kan gå egne veier - uten å la seg lede av andre». - Spetalen

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2016/06/Spetalen-Slik-blir-du-en-god-investor

Med mindre administrator innen kort tid åpner opp min konto, så er dette mitt siste innlegg i diskusjon med dere. Det er kanskje bra at jeg blir pensjonert og flere vil nok mene det var på høy tid å bli kvitt meg. Jeg ønsker alle sammen lykke til videre uansett hvilken personlig investeringsstrategi og selskaper dere måtte trives best med. Jeg har satt pris på diskusjoner med både mot- og meddebattanter. Så håper jeg noen av dere også diskutere og analyserer selskaper og industrien og ikke alt handler om TA. Lykke til!

Endelig vil jeg takke Eystein for å poste dette innlegget for meg, og takke for de gamle dagene da forumdiskusjonene var på topp. Jeg vil takke alle nick jeg har diskutert med i årevis.

Jeg er en systemkritiker, en Sokrates. Med dette tar jeg mitt giftbeger og sier farvel på Fleksnes-vis da vi sitter på hver vår ende av noen skjermer.

LA8PV over og ut!
https://www.youtube.com/watch?v=Hc7V-0QP-Sw
AB"


Redigert 20.01.2021 kl 22:53 Du må logge inn for å svare
spanjolen
17.07.2018 kl 16:37 5962

Da nærmer det seg tallslipp og fine ord om fremtiden. Vi har nå nådd 0.8 og jeg tror det er bunnen. Vil gjerne høre hva dere mener.
Mvh Spanjolen på ferie.
Redigert 17.07.2018 kl 16:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.07.2018 kl 20:00 5480

Eysteinh: Vi er mange som har satt stor pris på kunnskapen og de daglige kommentarene til AB. Han har vært en stor berikelse - og jeg håper han snart er tilbake på forum. Hvis du har kontakt med ham, så hils og ønsk ham god sommer. :-)
Redigert 18.07.2018 kl 20:01 Du må logge inn for å svare
stockwalker
18.07.2018 kl 22:04 5325

Da kom jeg inn igjen.. og ser fram til nye 10 år med Rec småprat og ergrelse
Hammers
18.07.2018 kl 22:34 5252

Stock.
Enig, sikkert mange kursmessige ergrelser, men fra MEG får du normalt ingen smalltalk og koseprat!
Jeg taler rett fra levra.......slik kursbildet "egentlig" er!

Hilsen Hammers
Odi.1
18.07.2018 kl 22:49 5205

qesti -, " jeg tror det rammet brukere som hadde likt navn og passord både på det gamle og det nye forumet. "

Virket mitt, på det gamle, og bare flyttet over med samme bruker og passord.
Slettet bruker
19.07.2018 kl 01:30 5057

Hammers: Ingen som forventer smaltalk og koseprat, men ufine og sjikanøse personkarakteristikker er uakseptabelt - og et minimum av saklighet og folkeskikk er et pluss. Lykke til!
Redigert 19.07.2018 kl 01:33 Du må logge inn for å svare
Hammers
19.07.2018 kl 10:19 4722

Matus.
JEG synes på MIN SIDE at det er UFINT og SJIKANØST av DEG å jevnlig slenge ut denne type påstander om meg!
KUN generell og grunnløs synsing fra din side - uten et eneste eksempel å vise til.
Hvilken åndelig tilstand du da befinner deg i må gudene vite......kl 01.30 om natta, og din sjikane kommer!

Det hadde vært fint å fått noen eksempler på hva din sarte sjel har vanskelig for å tolerere mtp hva jeg skriver.
Umulig å "forbedre seg" uten å vite hva som er galt!
Kanskje det egentlig ikke ER meg du er mest irritert på, men rett og slett den herjingen dere jevnlig gjennomgår i det solselskapet dere har satset massevis av penger på.
At også DU har funnet ut at du har satset på FEIL HEST, og at du må ha noen å legge din forbannelse på?
Hva vet jeg?

Hilsen Hammers......jevnlig småskala hestetipper!