19/1-2020 så utløper denne, det blir spennende.

tran5
13.01.2020 kl 08:20 4392

Kunngjøring fra Handelsdepartementet nr. 3 fra 2019 om innlevering av den endelige gjennomgangen av antisubsidie-tiltakene mot importert solcellekvalitet med opprinnelse i USA
Artikkel Kilde: Trade Remedy Investigation Bureau, Handelsdepartementet 2019-01-18 15:00 Artikkeltype: Original innholdskategori: Policy
    20. januar 2014 utstedte handelsdepartementet 2014 kunngjøring nr. 4, som besluttet å iverksette de endelige utligningstiltakene for importert polysilisium av solenergi med opprinnelse i USA i en periode på fem år fra 20. januar 2014.
     9. oktober 2018 offentliggjorde handelsdepartementet kunngjøring nr. 77 fra 2018, hvor hun kunngjorde at utligningstiltakene mot importert solcellekvalitet med opprinnelse i USA utløper 19. januar 2019. I henhold til Forskrift fra Folkerepublikken Kina om utjevningstilskudd, hvis det etter bestemmelsen blir bestemt at opphør av innkreving av utligningsskatter kan føre til at subsidier og skade fortsetter eller gjenopptas, kan perioden for innkreving av utligningsskatter bli utvidet på riktig måte. Fra datoen for denne kunngjøringen kan innenlandske næringer eller fysiske personer, juridiske personer eller tilknyttede organisasjoner som representerer innenlandske næringer, søke Handelsdepartementet om en endelig gjennomgang skriftlig 60 dager før utløpsdatoen for utligningstiltakene.
     16. november 2018 mottok handelsdepartementet søknaden om den endelige gjennomgangen av utjevningstiltak som formelt ble sendt inn av seks selskaper inkludert Jiangsu Zhongneng Silicon Technology Development Co., Ltd. på vegne av den kinesiske polysilisiumindustrien i solenergi. Søkeren argumenterer for at dersom utjevningstiltakene avsluttes, kan subsidier for importert solkvalitets polysilisium med opprinnelse i USA fortsette eller gjenta seg igjen, og skade på kinesiske industrier kan fortsette eller gjenta seg igjen, og ber handelsdepartementet om å bestemme at vedlikehold av Utjevningstiltak for importert polysilisium i solenergi. I henhold til de relevante bestemmelsene i "Antisubsidieforskriften fra Folkerepublikken Kina", Handelsdepartementets kvalifikasjoner for søkere, relaterte produkter under etterforskning og lignende produkter i Kina, import av produkter under etterforskning under gjennomføringen av utjevningstiltak, muligheten for at subsidier fortsetter eller blir tilbakevendende, og erstatning Muligheten for fortsatt eller tilbakefall og tilhørende bevis ble undersøkt. Eksisterende bevis viser at søkeren overholder bestemmelsene i artiklene 11, 13 og 17 i "Anti-Subsidy Regulations of the People's Republic of China" om industri og industriell representasjon, og er kvalifisert for å søke på vegne av den kinesiske polysilisiumindustrien i solenergi. Etterforskningsbyrået mener at påstanden fra søkeren og de forelagte bevismateriale som fremlegges, oppfyller kravene for å inngi en sak ved den endelige gjennomgangen.
     I henhold til artikkel 47 i "Anti-Subsidy Regulations of the People's Republic of China", har handelsdepartementet besluttet å foreta en endelig gjennomgang og utredning av de utjevningstiltakene som gjelder importert solkvalitets polysilisium med opprinnelse i USA fra 20. januar 2019. De relaterte forhold kunngjøres som følger:
     I. Fortsett å iverksette utjevningstiltak
     I henhold til anbefalingen fra Handelsdepartementet, bestemte tolltariffkommisjonen for statsrådet at i løpet av gjennomgangsgjennomgangen av utligningsperioden vil skatteomfanget og utligningsskattesatsen som ble kunngjort av handelsdepartementets kunngjøring nr. 4 av 2014, fortsatt brukes på importerte solkvaliteter med opprinnelse i USA. Polysilicon pålegger en utligningstoll.
     Undersøkelsesperiode for gjennomgang
     Gjennomgangsperioden for tilskuddet til denne gjennomgangen er fra 1. januar 2018 til 31. desember 2018, og undersøkelsesperioden for industriell skade er fra 1. januar 2014 til 31. desember 2018.
     For det tredje omfanget av gjennomgangsundersøkelsesprodukter
     Produktomfanget av denne gjennomgangen er i samsvar med produktomfanget som gjelder gjeldende utjevningstiltak kunngjort av Handelsdepartementet i sin kunngjøring nr. 4 i 2014.
     For det fjerde, se innholdet
     Innholdet i denne granskningsundersøkelsen er om avslutning av utjevningstiltakene mot importert solkisolisk polysilisium med opprinnelse i USA kan føre til fortsatt eller tilbakefall av subsidier og skader.
     Handelsdepartementet kan undersøke andre tilskuddsgjenstander som kan bli oppdaget under denne gjennomgangen.
     V. Deltakelse i undersøkelsesregistrering
     Interesserte parter og regjeringene i interesserte land kan registrere seg hos Trade Remedy Investigation Bureau i Handelsdepartementet for å delta i denne antistøtteperiodenes endelige granskningsutredning innen 20 dager fra datoen for kunngjøringen. De interesserte som deltar i etterforskningen skal gi grunnleggende identitetsinformasjon i samsvar med "Referanseformat for registrering og deltakelse i etterforskningen", subsidiere mengden og mengden av produktene som er undersøkt og eksportert til eller importert fra Kina i løpet av undersøkelsesperioden, mengden og mengden lignende produkter som er produsert og solgt, og relatert informasjon Og annet forklarende materiale. "Referanseformat for registrering for etterforskning" kan lastes ned fra undernettstedet til Trade Remedy Investigation Bureau (http://trb.mofcom.gov.cn) til nettstedet for handelsdepartementet.
     De interesserte parter som er referert til i denne kunngjøringen er enkeltpersoner og organisasjoner som er fastsatt i artikkel 19 i "Folkerepublikken Kinas motregningsforskrift."
     Seks, tilgang til offentlig informasjon
     Interesserte parter og myndigheter i interesserte land kan laste ned, laste ned eller gå til Trade Information Remedy Open Information Consultation Office i Handelsdepartementet (tlf: 0086-10-65197856) for å finne, lese, kopiere og kopiere den ikke-fortrolige teksten til søknaden som er sendt inn av søkeren i denne saken. . Under etterforskningen kan interesserte parter og myndighetene i interesserte land sjekke den offentlige informasjonen om saken gjennom relevante nettsteder, eller finne, lese, kopiere og kopiere den offentlige informasjonen om saken ved Trade Remedy Open Information Reference Room i Handelsdepartementet.
     Kommentarer til opposisjonssaken
     Hvis interesserte parter og myndighetene i interesserte land har kommentarer om produktomfanget og produktklassifiseringen, søkerens kvalifikasjoner, landene som er kartlagt, og andre relaterte spørsmål ved denne undersøkelsen, kan skriftlige kommentarer sendes offentligheten innen 20 dager fra datoen for denne kunngjøringen. Trade Remedy Investigation Bureau, Handelsdepartementet.
     Kartleggingsmetode
     I henhold til artikkel 20 i "Antisubsidieforskriften fra Folkerepublikken Kina" kan Handelsdepartementet bruke spørreskjemaer, prøvetaking, høringer, inspeksjoner på stedet og andre metoder for å innhente informasjon fra relevante interesserte parter og myndighetene i interesserte land og foreta undersøkelser.
     For å få den informasjonen som er nødvendig for etterforskningen av denne saken, utsteder Handelsdepartementet den til registrerte utenlandske eksportører eller produsenter, myndigheter i eksporterende land, innenlandske produsenter og innenlandske importører innen ti virkedager fra fristen for registrering av deltakelse i etterforskningen som er spesifisert i denne kunngjøringen. Spørreskjema. De interesserte parter og myndigheter i interesserte land som deltar i undersøkelsesregistreringen kan også laste ned spørreskjemaet fra relevante nettsteder.
     Andre interesserte parter og myndigheter i interesserte land som ikke har gjennomført etterforskning og registrering, kan laste dem ned direkte fra relevante nettsteder, eller be om spørreskjemaet ovenfor fra Trade Remedy Investigation Bureau i Handelsdepartementet og fylle ut rapporten etter behov.
     Alle interesserte parter og myndigheter i interesserte land bør sende inn fullstendige og nøyaktige svar innen ønsket tid. Svararket skal inneholde all informasjonen som kreves av spørreskjemaet.
     Innlevering og behandling av konfidensiell informasjon
     Hvis informasjonen som er gitt av den berørte part og regjeringen i det interesserte landet til Handelsdepartementet, må holdes hemmelig, kan den sende inn en forespørsel til Handelsdepartementet om å holde relevant informasjon konfidensiell og forklare årsakene. Hvis handelsdepartementet er enig i forespørselen, bør den berørte part og regjeringen i det interesserte landet gi et ikke-fortrolig sammendrag av den konfidensielle informasjonen samtidig. Den ikke-fortrolige sammendraget skal inneholde tilstrekkelig og meningsfull informasjon slik at andre interesserte parter og myndighetene i interesserte land kan ha en rimelig forståelse av den konfidensielle informasjonen. Hvis en ikke-fortrolig sammendrag ikke kan gis, skal årsakene oppgis. Hvis informasjonen som er gitt av den interesserte og regjeringen i det interesserte landet ikke indikerer behovet for taushetsplikt, vil handelsdepartementet behandle informasjonen som offentlig informasjon.
     X. Konsekvenser av ikke-samarbeid
     I henhold til artikkel 21 i "Antisubsidieforskriften fra Folkerepublikken Kina", når Handelsdepartementet gjennomfører en etterforskning, skal de berørte parter og regjeringen i det interesserte landet sannelig rapportere situasjonen og gi relevant informasjon. Hvis de berørte parter og regjeringen i det interesserte land ikke med sannhet rapporterer situasjonen, gir relevant informasjon eller ikke klarer å gi nødvendig informasjon innen rimelig tid, eller på annen måte hindre etterforskningen alvorlig, kan Handelsdepartementet Den beste informasjonen.
     11. Undersøkelsesperiode
     Undersøkelsen begynner 20. januar 2019 og slutter før 19. januar 2020.
     Kontaktinformasjon fra Handelsdepartementet
     Institutt for
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
kraka
13.01.2020 kl 08:54 4298

Investor
Number of shares
% of total
Type
Country
AKER CAPITAL AS
64,217,774
22.95%
Comp.
NOR
VERDIPAPIRFONDET DNB TEKNOLOGI
19,562,286
6.99%
Comp.
NOR
CACEIS BANK
8,517,119
3.04%
Nom.
LUX
BNP PARIBAS
6,731,327
2.41%
Nom.
GBR
SKANDIA TIME GLOBAL
6,479,671
2.32%
Comp.
SWE
NORDNET BANK AB
3,434,236
1.23%
Nom.
SWE
ØRN AS
2,700,000
0.96%
Comp.
NOR
AVANZA BANK AB
2,241,065
0.80%
Nom.
SWE
DANSKE BANK A/S
2,155,447
0.77%
Nom.
DNK
MORGAN STANLEY & CO. INTERNATIONAL
1,930,943
0.69%
Comp.
GBR
NORDEA BANK ABP
1,583,386
0.57%
Nom.
DNK
CLEARSTREAM BANKING S.A.
1,530,642
0.55%
Nom.
LUX
SWEDBANK AB
1,406,630
0.50%
Nom.
SWE
GOLDMAN SACHS & CO. LLC
1,362,481
0.49%
Nom.
USA
NORDNET LIVSFORSIKRING AS
1,020,907
0.36%
Comp.
NOR
THE BANK OF NEW YORK MELLON SA/NV
1,008,110
0.36%
Nom.
DNK
ABDALY SPESIALIST ALLMENNMEDISIN A
904,365
0.32%
Comp.
NOR
UBS SWITZERLAND AG
887,496
0.32%
Nom.
CHE
LION HOLDING AS
860,000
0.31%
Comp.
NOR
J.P. MORGAN SECURITIES PLC
854,418
0.31%
Comp.
GBR
Total number owned by top 20
129,388,303
46.24%


Total number of shares
279,820,066
100%


Last updated 13.01.2020
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
kraka
13.01.2020 kl 13:42 3915

Er dette begynnelsen på noe stort??? :-)
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
sologmåne
13.01.2020 kl 15:46 3614

Kraka
Vi krysser fingre 🤞 spennende tider framover selv om polypriser er rekordlave pga kinesisk nyttår.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
garve
13.01.2020 kl 16:10 3518

Da var vi på kr. 3
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Heks
13.01.2020 kl 16:12 3493

Fin urealisert gevinst i løpet av en halv time. Kjøpte meg inn på dippen ned.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.01.2020 kl 07:58 2971

"Artikkel Kilde: Trade Remedy Investigation Bureau, Handelsdepartementet 2019-01-18 15:00 Artikkeltype: Original innholdskategori: Policy
20. januar 2014 utstedte handelsdepartementet 2014 kunngjøring nr. 4, som besluttet å iverksette de endelige utligningstiltakene for importert polysilisium av solenergi med opprinnelse i USA i en periode på fem år fra 20. januar 2014.
9. oktober 2018 offentliggjorde handelsdepartementet kunngjøring nr. 77 fra 2018, hvor hun kunngjorde at utligningstiltakene mot importert solcellekvalitet med opprinnelse i USA utløper 19. januar 2019. I henhold til Forskrift fra Folkerepublikken Kina om utjevningstilskudd, hvis det etter bestemmelsen blir bestemt at opphør av innkreving av utligningsskatter kan føre til at subsidier og skade fortsetter eller gjenopptas, kan perioden for innkreving av utligningsskatter bli utvidet på riktig måte."

At utligningstiltakene mot importert solcellekvalitet produsert i USA utløper automatisk 19. januar 2020, innebærer at hvis ikke Kina tar grep for å videreføre disse tiltakene, opphører de fra og med kommende mandag 20. januar. Avtalen mellom USA og Kina som skal signeres i dag er på et overordnet plan, og det må altså en faktisk handling til fra Kina for å forlenge disse tiltakene etter 20. januar. Kommer ikke dette i løpet av uken er tiltakene mot solcellekvalitet med opprinnelse i USA pr definisjon opphørte.

Om det at toll på kinesiske varer trolig opprettholdes til etter presidentvalget i USA i november 2020 medfører at Kina nå vedtar å videreføre utligningstiltakene, avhenger av hvor overraskende eller ventet dette er for Kina, samt om Kina heller velger andre og mer forholdsmessige tiltak. Mest trolig er dette godt kjent for Kina og den kinesiske forhandlingsdelegasjonen, og dermed ikke oppleves som en negativ nyhet, men at dette heller er informasjon som tilfaller alle oss andre først nå.

Kommer det ingen vedtak fra Kina om forlengelse av utligningstiltakene er REC over 5 kroner i løpet av kommende uke.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.01.2020 kl 08:42 2795

Jeg følger Aker og Røkke i denne. REC er godt posisjonert for endringer i etterspørsel i tiden som kommer, og selskapet styrkes. Aksjen skal over 10 kroner i løpet av 2020, kanskje så snart som første halvår.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.01.2020 kl 09:46 2667

REC er sakte men sikkert på vei oppover. Aksjen kan godt slutte i pluss i dag, på at investorene tenker at mye allerede er innbakt i kursen. Vi kan godt se REC over 3,30 - 3,40 mot slutten av dagen. Endel som ser kjøpsanledningen i REC nå.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
15.01.2020 kl 09:55 2614

REC er snart i pluss. Kan vi se et rally utover dagen, 3,50 - 3,70...?
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
garve
15.01.2020 kl 09:56 2606

Godt mulig, vi har fremdeles ingen indikasjoner på hvor Kina kommer til å kutte toll

Salgsordrene trekkes, man må stadig høyere opp for å få rec-aksjer.

De lure i dag var de som satt på kjøpsknappen fra start

Oppe igjen på 3,25 nå
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
fersk1
15.01.2020 kl 10:45 2453

Med så mye usikkerhet,så tror jeg heller kursen slutter nærmere 3
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
garve
15.01.2020 kl 11:10 2348

Ingenting som tyder på det, press oppover
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
fattigstakkar
15.01.2020 kl 11:14 2328

Volumene ble omsatt på lavere kurser. Snitt i dag er 3,10
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
sologmåne
15.01.2020 kl 11:31 2264

Volum nå er vel ikke så verst. 3.30
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
kongkveite
15.01.2020 kl 13:32 2104

God stemning , bikket lett volum fra igår. NOEN er hissig på grøten ! 🕺🤘
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
garve
15.01.2020 kl 15:37 1969

Hmm, får vi et rykk opp på slutten i dag, eller ender vi ned mot kr. 3?

Vært mye trading i dag, så til sammen ok volum og store svingninger
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Sann
15.01.2020 kl 15:44 1921

Hva skjer? Spørsmålet sendes til de trofaste, har dere mistet troen rett før avtalesignering og kursfest?
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
garve
15.01.2020 kl 15:53 1858

Dete blir gambling, uansett om man velger å tro på at avtalen omfatter poly og velger å sitte over natten, eller om man ikke har tro på avtalen og velger å selge seg ut. Skikkelig tautrekking og derfor ligger kursen ganske flatt akkurat nå.

Spennende å se om det skjer noe etter kl. 16 og i sluttauksjonen.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Jono
15.01.2020 kl 15:55 1848

ja, det er mulig at jeg ikke har fulgt godt nok med i "timen", men at Kina skulle være enten eller for REC, selv ikke kan forstå, og hva da med alle store investeringer som har vært gjort i Kina de siste årene, om ikke egen fabrikk, så mener jeg å huske at er brukt flere hundre millioner på, men som ingen snakker/skriver om lengre...
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
drekkapilsen
16.01.2020 kl 00:13 1606

Tror dere rec går mer enn 50% i morgen? Mye kan tyde på det
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
questi
16.01.2020 kl 00:24 1551

Røkke har en utrolig fordel akkurat nå...

De 34% gjenværende prosentene i TianREC som kan kjøpes av REC er på spottpris nå :)
Hadde polysilmarkedet vært på det hotteste hadde de vært dyrere, men nå kan Røkke kjøpe dem for en brøkdel av hva de koster.
Det lønner seg å se inn i fremtiden og velge riktig tidspunkt for å slå til med en investering.

Jeg tror det lønner seg å ha kontakter gjennom JV i Kina. Det gir deg fortrinn i denne provinsen og i nærliggende provinser. Når Kina skal fornye zombie-industrien sin.. så blir det mange muligheter for YouserGroup og indirekte også for REC og Røkke å være med.
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare
Skalleknarp
16.01.2020 kl 00:31 1525

Ut fra REC aktiviteten på HO siste timer skulle en tro st den vil ta en araber flikkflakk eller to i morgen🤠https://aksjelive.e24.no/article/8momE1
Redigert 21.01.2021 kl 03:16 Du må logge inn for å svare