Er sosialdemokrater den største trusselen mot demokratiet?

polemiker
17.07.2018 kl 12:38 694

Det at hardbarkede sosialister og folk på ytre venstre er i mot demokrati og ytringsfrihet er vel ikke noen hemmelighet. De ville aller helst hatt full pressesensur og tilsvarende på sosiale media. Dette har vi sett tydelige spor av her i landet også, ikke minst på dette fora. Sosialistene har laget sin egen meningskorridor for hva som er lov å si og mene.

Nå har ikke kommunistpartiene Rødt, SV og MDG så stor oppslutning, så de utgjør ikke så stor trussel. Sosialdemokrater derimot, har bred oppslutning. Det som man imidlertid ser over hele verden nå er at disse gradevis går i en mer totalitær retning når de ikke selv sitter ved makten. Sitter de ved makten hyller de naturligvis demokrati (men ikke like glad i ytringsfrihet som vi vet). Uansett gjør de som de vil uavhengig av hva folket måtte mene. (EU/EØS). Valgløfter er til for å brytes osv.

I USA trekker hele estabilisementet og Deep State stadig lengere til venstre og blir mer radikale for hver dag. Demonstrasjoner og arrangerte opptøyer blir mer og mer voldelige og målrettet. Trump sympatisører blir angrepet, trakkasert, kastet ut av restauranter. Media angriper uhemmet alle som åpent ikke tar avstand fra eller uttrykker hat mot presidenten. Til og med folkevalgte demokrater i kongressen står nå åpent frem og oppfordrer til mobbing, utskjelling og fysisk skremme republikanere bort fra offentlige steder (Maxime Waters).

I går kom det ennå en folkevalgt på banen og gikk sågar ennå et steg lengere. Steve Cohen antydet at det er på tide med et militærkupp?

"Where are our military folks ? The Commander in Chief is in the hands of our enemy!"
https://twitter.com/repcohen/status/1018922567380455426
polemiker
17.07.2018 kl 13:03 684

Vi ser samme tendens i Sverige. Sosialdemokratene har der målrettet byttet ut ledelsen i politiet og omorganisert til en toppstyrt struktur. De har byttet ut ledelsen i forsvaret også. Det samme gjelder i alle andre viktige samfunnsinstitusjoner i landet. Det er allerede avslørt forbindelser mellom sosialdemokratene og voldelige venstregrupperinger (AFA), så om de taper valget til høsten kan jeg nesten garantere at det blir uroligheter.

Nå forbereder de svenske politikerne seg på å innføre unntakstilstand i forkant av et "kupp" som de tror kommer snart. Dette skal være styrt fra Russland og i samarbeid med NMR mener de. "Sista lyckliga sommaren".

"Ett kuppanfall kan vara planerat och förberett i förväg, men kan också vara mer improviserat och utlöst av krisdynamik eller förekomsten av ett lockande tillfälle, som fallet var med Krim”, konstaterar FOI i rapporten."
https://www.expressen.se/nyheter/qs/varningen-till-sverige--nar-baltikum-rustar-for-krig-/

Svenskene har fra 1975 til i dag redusert sitt forsvarsbudsjett fra 3.1% av BNP til 1%.
Slettet bruker
17.07.2018 kl 14:29 668

"Kuppet" man venter på i Sverige er kanskje at SD får "for stor" oppslutning?
Slettet bruker
17.07.2018 kl 14:44 661

Kom nylig over en europeisk forsvarsbudsjettsliste, hvor Sverige ikke engang var gjort verdig bunnplasseringen, de var simpelthen utelatt.

Ja, Sverige er nærmest garantert end-stage status, som diktatur, innen hvite svensker mister makten for all fremtid.


Med en seks prosents økning annonsert, vil eksempelvis Australia oppnå 2%-målet innen 2021, noe som kan holde ved like forsvarsevnen med 77.000 mann.


Personlig mener jeg at Norge burde ansette yrkessoldater, en innsatsstyrke på minimum femti tusen stridsdyktige og krigsvillige menn. Verneplikten kan bevares, derfra skal bare de mest motiverte rekrutteres, helst ingen kvinner. Norske profesjonelle elitesoldater, dersom vi ikke har råd til å miste makten.

Spesialisert på urban-warfare, står Norge best mulig rustet til å motstå opptøyene som kommer i Sverige og noe senere til Oslo.


Politiet har 16 589 lønnede årsverk, ser for meg en dobling innen ti år, dersom Forsvaret skal holdes i bakgrunnen til det blir helt krise.
Redigert 17.07.2018 kl 15:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.07.2018 kl 18:28 642

Kom nylig over en europeisk forsvarsbudsjettsliste, hvor Sverige ikke engang var gjort verdig bunnplasseringen, de var simpelthen utelatt.


Det må i så fall ha være en liste over europeiske NATO-land. Sverige er ikke med i NATO.

Sverige bruker ikke minst på forsvar i Europa.

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=File:Total_general_government_expenditure_on_defence,_2016_(%25_of_GDP_%25_of_total_expenditure).png
Slettet bruker
17.07.2018 kl 18:50 635

Military expenditure (% of GDP) in Sweden was reported at 1.0345 % in 2016.

Give me a break.

Hvilke europeiske shitholes har lavere forsvarsutgifter enn dette?
Redigert 17.07.2018 kl 18:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.07.2018 kl 19:00 629

Ifølge eurostat i linken jeg ga deg, ganske mange.
Slettet bruker
17.07.2018 kl 19:05 626

Hver tredje dag slutter en polis, oppsigelsene er sannsynligvis i protest mot arbeidsforholdene som følge av migrantimporten.

Sosialdemokratene i Sverige er omtrent like ille for landet som ANC i Sør-Afrika, når det kommer til tryggheten for befolkningen generelt.
Redigert 17.07.2018 kl 19:06 Du må logge inn for å svare
polemiker
17.07.2018 kl 19:16 621

Nå må vi huske på at Sverige har fått blåst opp BNP ganske så kraftig de senere årene pga. en massiv innvandring. Dette er i følge eksperter en investering for fremtiden med leger, ingeniører og rakettforskere i fleng. Sverige er jo som kjent ikke medlem av noen militær allianse, så noen skarpe sosialister fant ut at man like godt kunne avvikle forsvaret og hjelpe en ny fiende inn i landet uten sverdslag.

Kanskje tanken bak var å gjøre Sverige om til en muslimsk enklave fullt opp med religiøse tilhengere av en bestialsk religion med en stor hang til innavl. Russerne har jo brent seg kraftig på å innvadere et slik land før, så noe nytt Afghanistan eventyr er de nok ikke så sugne på. Sverige sendte jo de "gul båtarna" til middelhavet for å speede opp prosessen, men nå burde de starte direkteruter med fly i stedet.
velkjent
17.07.2018 kl 20:42 597

Vårt hjemlige sosialdemokratiske parti ( Ap) har aldri stått i første rekke når det gjelder forsvaret, snarere tvert i mot. Det er derfor ganske patetisk når dets forsvarspolitikere maser om å bruke mer penger på forsvaret når det skinner gjennom at det primært dreier seg om heimevern og infanteri, angivelig for å skaffe stemmer til neste valg. I vår teknologiske virkelighet dreier forsvar seg om å hindre invasjon og å virke avskrekkende på en potensiell angriper. Følgelig må ressursene brukes på luft-og sjøstridskreftene og disse skal være oppsatt med profesjonelle aktører, ikke rekrutter med 12-18 mnd. erfaring. Da er dethurtig reaksjon og slagkraft som teller ikke nødvendigvis % av BNP.
Slettet bruker
17.07.2018 kl 20:45 594

Å prate om demokrati uten at det finnes noen folkegodkjent valglov er ikke annet en hyklersk propaganda. Høyforræderi mot folket.
Slettet bruker
17.07.2018 kl 21:07 589

Svaret er ubetinget ja. Med støttespillere i Venstre, SV og Rødt. Dette er innvandringsliberale partier som åpenbart ikke bryr seg om folk drepes av asylfanter og fakeflyktninger
Slettet bruker
17.07.2018 kl 21:38 582

Det er godt vi har demokratiske fyrtårn som Putin, Trump, Erdogan og Kim. Folk som virkelig står opp for demokratiske verdier, inkludert viktigheten av en fri og uavhengig presse.