Sløsing med skattepenger


Nå må offentlig sektor redusere kostnadene. Norge bruker 3-TRE ganger så mye pr. pers. på statsbudsjettet. Og Sverige er ikke akkurat et U-land
Byråkratiet og kameraderiet må reduseres.

Sløseriombudsmannen: Sjefer slutter aldri

Men det må sies at sammenlignet med Kong Raymond og Oslo kommune fremstår både Vy og Bane NOR som femtedivisjonsspillere.
De siste fire årene har Oslo-byrådet økt antallet PR-rådgivere med hele 63 prosent, og ved siste opptelling i august i fjor kunne Nettavisen meddele at skattebetalerne finansierer hele 133 kommunikasjonsrådgivere.

Sløseriombudsmannen gransker hvordan byråkrater og politikere bruker våre skattepenger. Dette innlegget, som også har vært på trykk i Vi Menn, er en kommentar fra Sløseriombudsmannen. Du kan følge Sløseriombudsmannen på Facebook.
Zorin
14.01.2020 kl 14:13 379

Sløsing er å gi mer enn ti milliarder i skatteletter til de 1% rikeste her i landet. SSB har for lengst dokumentert at det er ikke med på å skape mer arbeidsplasser, mens Finansavisen har skrevet bl.a. at i stedet gjør mange som Stein Erik Hagen og sylter ned pengene i skatteparadis. Vært mye bedre for folk og bedrifter å gi de svakeste i samfunnet disse pengene. De bruker i det minste pengene på tannreguleringer, briller, fysioterapitimer og mat...

Jeg stoler ikke på et eneste siffer som kommer ut av det tidligere landet sverige lenger. Men jeg kan være enig i at det er overforbruk.