Nano - Reprising!


DNbs siste analyse er for lengst utdatert og kom 5. april 2018 med kjøpsanbefaling og kursmål 80 kr. DNB Markets oppjusterte kursmålet til 110 kroner fra 80 kroner da Luigi Costa gikk av, uten at det har konsekvenser for verdikorreksjonen i forrige innlegg.

Etter det har flg. formidable nyheter funnet sted:
25.juni 2018
Nordic Nanovector Appoints Eduardo Bravo as Chief Executive Officer
21.juni. 2018
First Patient Dosed in Pivotal PARADIGME
13.juni .2018
Archer-1 Trial of Betalutin® plus Rituximab in 2L Follicular Lymphoma Approved to Start in Norway
12.juni 2018
Betalutin® has been granted Fast Track
11.juni 2018
Nordic Nanovector to present preclinical data demonstrating Betalutin® reverses resistance to anti-CD20 treatment in NHL cells. Highlight the synergistic anti-tumour effects of combining Betalutin® with Rituximab.
-------------------------------------
Betalutin has strong data thus far Recommendation: Buy
DnB have also adjusted the USDNOK rate (as all revenue forecasting is done in USD) to 7.8 from 8.2 previously.
Men den er pr. i dag 8,148. All revenue forecasting is done in USD. Omregn derved tilbake til 8,148. Dette alene gir 80x8,148/7,8=83,56 på inntekter. Kostnadene er imidlertid i stor grad i nkr.
Target price is NOK 80 ned fra (135)

Feil i metoden DnB benytter: Internrente på 10% - weighted average cost of capital.WACC. WACC is the minimum acceptable rate of return at which a company yields returns for its investors. Dette er tidligere diskutert og utgjør en kraftig nedvurdering. Langsiktig internasjonal lånerente bør legges til grunn. U.S. 30 Year Treasury Bond ligger nå på 2,974%. Vi kan rolig bestemme at en internrente kan legges på samme nivå neste 30 år, siden man kan binde lånerenten på dette nivået neste 30 år. Siden neddiskonteringen av Nano fremover består av netto kostnader først og inntekter senere, blir effekten av en så høy internrente mye kraftigere i begynnelsen. Så den dynamiske virkningen i dette gir større utslag enn en lineær korreksjon. Bare på grunn av alt for høy DnB-internrente kan vi 4 doble verdien av NAV.
83,56x4=334kr.

Beregningsmetode ellers:
DnB benytter Sum-of-the-parts ("SOTP") analyse.
Siste detaljerte analyse fra DnB er fra helt tilbake til 12. desember 2017. DnB skrev da:
We have made some adjustments to our model on the back of this year’s ASH meeting. Among others, we have divided the FL indication into 3L FL and 2L FL, and for these indications upped the LOA to 50% from 45%. At the same time, we have increased our market share expectation from 25% in 3L FL to 30% on the back of the strong data. On the other hand, on prospects of intensifying competition in the earlier treatment lines, we have lowered our market share expectation to 15% from 25% in 2L FL.
Men dette er altså FØR FDA fast track og FØR Archer-1 analysene som viser svært høy sannsynlighet for symbiotisk effekt for Betalutin/Rituximab, ikke bare for 3FL og 2FL, men også for 1FL!

Vi får dermed et helt annet regnestykke.
La oss for enkelhets skyld sette
3FL 70% (DnB 30%)
2FL 70% (DnB 15%)
1FL 30% (DnB 0%)
Og vi er i en helt annen verden hva gjelder verdier og sannsynligheter. Vi vet at den høyeste omsetningen ligger på 1FL med ca 86%.
Altså har DnB bare regnet med sine prosenter for 14% av salget.
Andel kostnader i forhold til inntekter gir dermed også en vesentlig lavere kostnadsprosent ved høyere salg og dermed en akselererende høyere verdi.
DnB gir flg multiplikator, der jeg har slått sammen 3FL og 2FL fra DNB til 25%.
0,25X14% + 0X86% = 0,035
Mens en korrigert beregning gir
0,7x14%+0,3x86% = 0,356

Jeg har som man ser ikke korrigert for LOA som DnB har satt til 50%, men som etter fast track godkjennelsen nok ligger på ca. 68% pr. statistikk, men sannsynligvis høyere i virkeligheten.. Den bør settes vesentlig høyere. Det vil gi en ytterligere økning. Også 25% markedsandel for DnB er satt høyt. Det er altså flere ting å gå på i regnestykket over, som ytterligere ville økt beregnet aksjeverdi i Nano.


Dette gir altså over 10 ganger høyere verdi.
DnB-tallene har vi allerede korrigert til 334 kr. Med spesielt salg innen 1FL, der jeg riktignok har regnet anvendelse kun for 30%, som er lavt satt, får vi likevel en NAV på 3340kr. pr. aksje.
Korsar
17.08.2018 kl 16:08 5504

Hehe,
- kurtasjekostnader? Kjører du ikke ditt eget, og betaler de få tierne kurtasjen utgjør? Jeg bruker selvsagt ikke eksternt meglerhus til mine trades.
- 50% sjanse til å lykkes? Dette er da ikke terningkast, jeg har vurdert en rekke makrofaktorer inkl. antatt oljepris i tillegg til funaementale selskapsspesifikke forhold. Ut fra egen statistikk treffer jeg på slike trades i ca 68% av gangene.

PS: Du fikk visst ikke med deg at jeg først skrev feil, og deretter korrigerte snitt til 17,26. Vennligst benytt det når du skal sjekke onsdag! :-)


«Ut fra egen statistikk treffer jeg på slike trades i ca 68% av gangene.»

He he, hadde jeg hatt det hadde jeg vært rikere enn Buffet.
Det er dessverre umulig min gode mann ?

La meg omformulere litt,- i oppgangstider stiger de fleste selskaper.
Du må derfor sammenligne med OSEBX for å se om du slår totalen. Da får du dessverre et helt annet tall enn 68%
Redigert 17.08.2018 kl 16:21 Du må logge inn for å svare
Korsar
17.08.2018 kl 16:21 5483

Med "slike trades" mente jeg for ordens skyld oljerelaterte trades. Med over 40 års erfaring med forskning og ledelse i den bransjen vet jeg litt mer enn folk flest om oddsene når en del situasjoner byr seg. Jeg går ikke inn i såpass store trades uten at jeg vurderer å ha bedre odds enn 50/50 til å ha vurdert rett. Husk: Jeg gjør dette bare når det passer meg; Jeg skal ikke levere til kunder som sitter og venter på at jeg skal vinne for dem. Da ville jeg måttet gå inn på veddemål med mye større usikkerhet og mine odds ville sunket til rett over 50% som ellers her i livet. Årsaken til over 50% er at man har litt mer info om ting enn om man kastet terning.

Når det gjelder andre bransjer bør en informert trader klare litt over 50% over langs.

PS: Du må ikke blande sammen det jeg skriver om treffprosent på trades på den ene siden, og om man slår indeksen på den andre siden (som jeg ikke snakker om i det hele tatt); jeg teller her at jeg har fått rett utvikling i 68% av mine trades i oljerelatert siden årtusenskiftet. Dette er da helt uavhengig av indeks.
Og nettofortjeneste varierer selvsagt stort fra trade til trade: I noen av tilfellene jeg kom ut i pluss her ble det bare noen kroner i pluss, andre ganger både 10% og 20% nettomargin.

NANO?
Siden dette er en NANO-tråd: I NANO har jeg tradet intenst mange ganger, og har så langt kommet ut positivt på 226 av 302 trader jeg har ført statistikk for. Nettofortjenesten på NANO trades er foreløpig på 2,6 mill. Deler du dette på 226 trades, får du drøyt 11,500 i netto uttelling pr. trade. Når man samtidig vet at snittstørrelsen på postene kan beregnes til 420.000, er den prosentuelle fortjenesten pr. trade på 2,73% (forbehold om at jeg siterer fra de rette regnestykkene i farten her). Det er jeg meget godt fornøyd med i tilfellet NANO.

NB: Dette gjelder trades over noen få dager; jeg holder her utenfor det jeg har tjent på mer langtsittende poster i NANO, som jeg har realisert i to hovedvendinger; da aksjen toppet ut på 129 på slutten av 2016 (jeg solgte i sjiktet 115-120), og den andre oppgangsrunden tidlig sommer 2017 der jeg også satt en stund til det var på tide å sikre gevinst igjen.
Redigert 17.08.2018 kl 16:41 Du må logge inn for å svare
Kongen
17.08.2018 kl 17:13 5424

Du er et stusselig menneske Korsar. Tror du selv på det du skriver. Hver gang du nevner tall og noe konkret skal vi ta forbehold så du kan endre det om det blir bevist feil. Men når feks Merlin kommer med et kursmål med forbehold om at enkelte ting må klaffe da er du på og hakker uten så mye å nevne de forbeholdene han har tatt.

Backtrading er så stusselig og det er helt sykt at du sitter her dag ut og dag inn og bare snakker svada for folk som ikke bryr seg om hva du skriver.

Hvordan har du tid til å «trade» når du sitter på forumet her 24/7 og skryter av hvor god du er? Er lett å bli rik på børs på et forum med fasiten i hånda!!
Du får heller begynne å laste opp screenshots av dine trades, burde ikke være noe problem?
Hugoil
17.08.2018 kl 17:19 5409

"Årsaken til over 50% er at man har litt mer info om ting enn om man kastet terning."

..ja, ogh så skal man jo ha tid til å skrive litt også. For ikke å si komme på det man skriver. + hattebyttene mellom nickene. Ikke rart du ikke rekker og printscreen "nano sluttseddel" i innboksen for troverdighet. Det er jo ingenting å skjule, nå som du har oppgitt gjennomsnittstallene. Evt. bortsett fra skrønen om det.

sukk, har sluttet å lese disse trådsidene.
Redigert 17.08.2018 kl 17:19 Du må logge inn for å svare
Korsar
17.08.2018 kl 17:39 5439

Hehe,
her dukker de opp, de bitre taperne som har tatt så styggelig feil om kursutviklingen så lenge i NANO, faktisk på på tredje året nå at de erklærer at verken markedet eller Korsar har peiling....
Vel, hvis dere syns det hjelper på skammen med usakligheter mot meg, skal dere selvsagt få fortsette å drive med det. Men dere vet innerst inne at dere hadde spart store penger på å høre på meg disse årene. Men innrømme det?! Nei, da er det bedre å skylde på andre, ikke sant? :-)

Jeg blir i utlandet den neste uken og rekker neppe å skrive mye her, men nå har dere fått en konkret sak å ta ut mindremannshatet deres på, jfr. min rapporterte inngåtte trade i DNO.
Ønsker en hyggelig helg til alle!

Redigert 17.08.2018 kl 17:40 Du må logge inn for å svare

Korsar, selvsagt må du sammenligne med indeks. Hvis du ikke klarer å slå indeks over tid er det idiotisk å trade, for risiko er langt større enn om du bare hadde sittet passivt i indeksen og latt tiden jobbe for deg.
Et annet poeng er at det er UMULIG å utnytte kunnskap i selskaper man ikke er innsider i. Om du har jobbet 100 år i oljeindustrien hjelper det deg ingenting. Kursbevegelser på kort sikt er nemlig styrt av psykologi. Det er støy. Det er umulig å forutse.
At du tror du kan lure folk med erfaring betyr bare at du ikke har erfaring selv.
Det du skriver er bare drømmer man har før man lærer.
Alle må gjennom det. Jeg har vært der selv.
Noen lærer, andre lærer aldri.
Jeg har en kompis som er svært intelligent, men har aldri lært. Jeg tror det skyldes hans personlighet. Et tap går på hans selvfølelse.
Jeg vet det smerter ham ulidelig å se min suksess.
Jeg tjener mest på å sitte i indeks.
I tillegg krydrer jeg med Pho, pcib og Nano
Redigert 17.08.2018 kl 18:09 Du må logge inn for å svare
17.08.2018 kl 22:48 5239

Synes det bkir galt å ikke la andre ha sin egen tilnærming til børs.
Og alvorlig talt, er det slik at om korsar hadde vedlagt dokumentasjon på suksess i trading, hadde det påvirket noen? Hadde dere overhodet hatt interesse i å sjekke det? Er i grunn imponert om de som roper at NANO skal i 60 får rett. Det stemmer ikke med noe informasjon jeg har fortolket fra teknisk. Og ville overhodet ikke tradet på det, lav kurs er ikke en periode trading er av interesse for meg.
Noen har nok tjent på å trade NANO, noen har nok tapt på det også. Flott med å være tro til investeringsstrategien en selv kartla sier jeg.
Synes vi skulle diskutert selskapet i stedet.
Kvartalsrapport og presentasjon på tur!

God helg
18.08.2018 kl 08:20 5082

Korsar: Syns du "prater" og forklarer vel mye til å ha så lang fartstid i gamet, for meg virker det som om du panikkslagen prøver å overbevise deg selv. Tenker det er få som gidder å lese innleggene til endestopp.

Jeg tror selskapet allerede har vært igjennom en reprising. Fra 130,- til 64,-

Jeg har fremdeles target 70,- ved godkjent søknad. Ser ut til at markedet også har landet der.
rockpus
18.08.2018 kl 23:50 4642

Korsar:

Med den enorme påståtte suksess du har i aksjemarkedet, hvilken nytteverdi mener du da å ha av din deltagelser i disse diskusjonene på HO?

Det var hendig for Korsar at han er borte til onsdag.
Når han kommer tilbake på onsdag vedder jeg på at han har vært så dyktig at han har solgt DNO på høyeste omsatte kurs mellom fredag til onsdag ?

Så enkelt er det å bli rik.
1 - kjøp på lavest omsatte kurs
2 - selg på høyest omsatte kurs

?
Redigert 19.08.2018 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
20.08.2018 kl 09:00 4091

Den lure øyelegen fortsetter akkumuleringen ufortrødent videre. Selvfølgelig intet negativt om det. Det pussige er at kursen i Nano er upåvirket. Det sier meg at det er stor sannsynlighet for at det er han som har hyret inn XTX for daglig å pleie kursen. Smarting!!

At han har et godt øye for aksjer kan det ikke herske noen tvil om. NANO synes å ha kommet litt i glemmeboken til markedet igjen nå, men det er det absolutt ingen grunn til. Vi som kjenner selskapet skjønner at dette er selve kronjuvelen på Oslo Børs.
Redigert 20.08.2018 kl 09:13 Du må logge inn for å svare

Skal han flagge tro ?? Eller er han nå fornøyd ? Er jo ikke all verdens volum han har kjøpt i det siste , så at kursen ikke har gått så mye er vel også en forklaring på det eller ??

At Londonmannen har redusert betydelig i Nano må jo være et bull signal i seg selv og salgssignal for PHO?
Han hauset opp nano i skyene da den lå på 80-90-100 men så selger han på 40-50 tallet? FOR EN RARING.

Disclaimer: "Ja, vi vet at han har fortsatt troen på nano men vil gjerne doble pengene sine i PHO først" :-)

Hva er aksjonærenes forventninger til Q2 på onsdag ?
1mattis1
20.08.2018 kl 09:59 3942

Det må være oppriktig smertefullt for enkelte her inne, at Korsar's DNO er oppe 3% så langt i dag. ;)
Nor96
20.08.2018 kl 10:13 3904

1mattis1: Tipper han røyk ut på stopploss..
1mattis1
20.08.2018 kl 10:15 3902

Nor96
Kan være... Startet stygt. Men du skjønner nok hva jeg vil fram til. :)
tixis
20.08.2018 kl 10:30 6100

Forventer egentlig ikke så mye men at man kan,si noe om antall sentre som rekrutterer.
I den sammenheng hadde det vært fint om man kunne opplyse om hvor mange pasienter som er rekruttert til nå. Gjør de d og tallet kommer inn høyt vil nok det overraske markedet og sette fart på kursen.
Ellers blir det vel bare litt smått og godt. Kan jo komme mye nyttig som vi ikke tenker på nå, men og forvente noe tall fra studiene kan vi bare glemme inntil ASH.
I mens så for robotene holde på. Mine aksjer får de ikke før budet kommer på bordet en gang i slutten av 2019 eller begynnelsen av 2018.
Har ikke spesielt tro på noe partneravtale med det første. Nok penger på bok til å kjøre videre i motsetning til Algeta som nærmest ble tvunget inn i en avtale pga pengemangel.

NANO aksjonærene har ingen forventninger lenger :(

Kom igjen ! Hvor er entusiasmen ?

De fleste som hauset opp aksjen har gått over til PHO ser det ut til. Kan det være forklaringen?

Om alt går som planlagt er vi fylt til randen av ting som skal hauses etter onsdag, så nyt disse rolige dagene. Kan vi få bekreftelse på at de har sendt inn to abstrakter til ASH mon tro?
20.08.2018 kl 13:51 5822

Når W. Buffet uttalte at børs er overføring fra de utlåmodige til de tålmodige. Mente han 3-måneders perspektiv? 0.o
Er vel bare litt over 2 måneder til vi får innsyn i hva som er tilsendt til ASH, med en FPD meldt.

Når sist ble et abstrakt fra Nano tatt godt i mot av markedet? Markedet har svart at "...det her liker vi ikke..."
Redigert 20.08.2018 kl 21:25 Du må logge inn for å svare
tixis
21.08.2018 kl 07:03 5402

Er d merke det som farer med løgn?
Er d vi som lyver for oss selv og tror på det?
Er d selskapet som lyver?

Eller kan d være at en del eiere i selskapet ikke skjønner en pøkk av hva som foregår?
Tenker da ikke på trådene som lever sitt eget liv

Interessen for å gå inn i NANO er så absolutt til stede i markedet. Sliter fortsatt med forventninger om billigere inngang. Sjelden at kvartalspresentasjoner har ført til oppgang, så de fleste føler nok at de trygt kan vente med inngang til etter kvartalspresentasjonen (i tilfelle det skulle dukke opp noe negativt som forsinkelser o.l.). 70 dager igjen til abstraktene legges ut, og det er ikke all verdens tid for å posisjonere seg, så etter kvartalspresentasjonen vil det nok gå oppover i fravær av negative nyheter.
21.08.2018 kl 09:02 5243

Ikke vits å bruke energi på å diskutere med NanoVekter. Vedkommede prater ut i fra egen posisjon og ønsker, og har ingenting i mot å spre misinformasjon eller direkte lyve. Bare et par poster siden her i tråden han kommer med påstand om kurs på 70 kr/aksjer når filing for approval for 3FL gjøres.

Abstraktene er informasjon en kan fortolke mer om hva som er i anmarsj fra. Om markedet benytter det som en sell on news, får det være opp til de som vil tegne kurs. Det kan være gull i fortolkning av hva vi har i vente på presentasjon.
Nå har vi fått indikasjon på biomarkører for DLBCL, og Archer-1 har forevist potensial som kan by på et reelt paradigme-skifte i behandlingen til de som blir syke.
21.08.2018 kl 09:08 5225

Du verden, det er interessant å bytte 1 og 1 aksje nå? Lite tilgjengelig? He,he.
Jimmi
21.08.2018 kl 09:31 5225


Blir spennende i morgen folkens.

Jeg sitter fullastet, og gleder meg til å se en ledelse som lyser av optimisme, og formidler for markedet hvilket potensiale vi står overfor.

Jeg tror vi kommer til å se en fin stigning i kursen fremover høsten, og før ASH kommer kursen til å ligge godt oppe på hundretallet igjen. Vi som følger selskapet, og har tro på det fundamentale vet faktisk hva som kommer. Dette blir større enn høsten 2016:)

Vi er på Fast-track. Mye tyder på at vi står overfor et paradigmeskifte innen kreftbehandling her. Tenk dere den enkle behandlingen, og quality of life for pasientene. Dette er ikke priset inn i selskapet i dag..

Vi venter på flere hyggelige meldinger fremover, og jeg anbefaler de som har tro på Betalutin å ta plass nå. Det kan fort bli en reprising av selskapet i meget positiv retning denne høsten.

Er ikke lenge til de som sitter og venter på lavere inngang skjønner tegningen, og begynner å kjøpe nå.

Vi skal opp!bateman
21.08.2018 kl 09:32 5221

Ikke utenkelig med nedgang i morgen. Spent på å se pengebruken, er den økende?

Bateman.

om den ikke er økende er det noe feil. Den burde stige relativt kraftig fremover, noe Kvale også bekreftet i forrige Q&A. Nå er det ramp up på distribusjon som kjøres samtidig med studiene.

Archer-1. Denne behandlingen kan endre måten man bruker CD 20 på totalt.
Jimmi
21.08.2018 kl 09:45 5182


Vi skal opp fremover høsten mot ASH.

Hva som skjer i morgen, og fra dag til dag fremover, er for meg og mange andre helt uinteressant.

Tradere, roboter og shortere kan bare holde på. Det fundamentale vinner til slutt.

Nano blir solgt for mellom 30- 50 mrd til slutt. Da spiller det liten rolle om kursen er 60 eller 64 i dag. De fleste store som sitter inne i selskapet har skjønt dette for lenge siden.
21.08.2018 kl 09:47 5170

Og da blei det en ekstra lott i dag også.

Er litt mer optimist, og holder fast ved mitt opprinnelige kursmål på 1610 kr og prislapp på 75 mrd (forutsetter full klaff med Archer).

5 603 aksjer så langt i omsetning. :-)
bateman
21.08.2018 kl 09:55 5136

Støtter doktoren der! Hvis vi ser en ORR på nærmere 100% for Archer, så er faktisk ikke det kursmålet usannsynlig.
Lotepus
21.08.2018 kl 13:05 4937

Om ting er som normalt i Nano , vil vi se 50 tallet igjen i morgen . Etter presentasjonen .

Det er min våte drøm