REC ruler men hvor er EQUINOR?

kompetansen
REC 16.01.2020 kl 00:04 660


Fantastisk at det løsner med tollsaken!! Et kjempepotensialet åpner seg ved at verdensledende Moses Lake kan restarte.Det intensive trykket for å mangedoble sol/fornybar om ikke kloden skal gå under vil kunne gi REC med sine unike løsninger til en pengemaskin.Tollsaken gir visse analytikere som ikke klarer å se bildet for REC en uppercut.Minner mye om ekspertene da Henry Ford kom med T-Forden. "Analytikerne" kunne da fastslå at biler ikke var tingen , det en trengte var hurtigere hester!
Røkke har skjønt det og vil med sin kapital og store industrielle og strategiske kompetanse kunne bidra til pengestrømmer til aksjonærene..Med både Moses Lake og Butte i sekken vil inntjeningen kunne bli utrolig siden solenergieni nå MÅ må rett opp..Men hvor er Equinor ? Equinor har formulert et mål om sterk satsing på fornybar og har gått inn med tyngde i Scatec. Men hvorfor ikke REC? Equinor vil da kunne være i hele solenergiverdilkjeden, og oppsiden i REC må vel antas å være større i REC enn i Scatec dag!!
Equinor vil kunne med sin tyngde løfte REC, Og Equinor og Røkke ville vært dynamitt!
.
Redigert 20.01.2021 kl 11:05 Du må logge inn for å svare
questi
16.01.2020 kl 00:59 573

Hittil har det vært dumt å gå inn i den nedre delen av solarkjeden, da Kina både blokkerte for import og for kjøp av selskaper i eget land, samtidig som særlig de nedre ledd led av overproduksjon.