Det er Siv Jensen som er problemet

Slettet bruker
16.01.2020 kl 09:55 921

Disse blikkene sier alt. Siv Jensen møter adm. dir. i NHO Ole Erik Almlid på NHOs årsmiddag i Spektrum i Oslo onsdag 8. januar. Siv er først og fremst finansminister og FrP følger med som en portefølje. Sivs blikk sier: – Du kan stole på meg. Almlid har koblet norsk næringsliv opp til den samme gigantiske omstillingen som EU har lansert: Det skal brukes 10.000 milliarder kroner på et grønt skifte. Samtidig skal man fastsette minstelønn i en økonomi som står stille, dvs er uten vekst. Hvor er Siv Jensens advarsler mot denne politikken som FrPs velgere ville steilet hvis de kjente til den. Vindmøller er bare toppen av isfjellet.

Ansvaret for at Fremskrittspartiet befinner seg i en umulig situasjon, er Siv Jensens. Jensen har siden september visst at regjeringen snudde og ville tillate IS-kvinnen å komme tilbake til Norge. Hun forsøker å overbevise publikum om at hun advarte kollegene om sprengkraften i saken. Det lyder ikke overbevisende.

Reaksjonene innad i FrP er like mye et opprør mot Jensens lederskap. Hun tar ikke tak i de prinsipielle sakene. Når hun kaller regjeringen grå og kjedelig er det først og fremst seg selv hun karakteriserer.

Fremskrittspartiets regjeringsdeltakelse er kommet til veis ende. Det er tydelig at Siv ikke ønsker det skal være slutt. Men varsellampene har lyst lenge. Hvor mange redningsoperasjoner kan man gjennomføre som føder en mus? Ut fra tidligere erfaringer er det ikke vanskelig å spå at de kravene FrP stiller vil gi noen få symbolske resultater uten særlig substans. Når man vil stille ultimatum, men ikke har formulert dem på forhånd, har man tapt før forhandlingene har begynt.

Siv har hatt fem måneder til å forberede et motstøt på. Hun hevder hun advarte de andre i regjeringen om sprengkraften i saken. Slik hørtes det ikke ut onsdag. Hun ble tatt på sengen.

FrP ble nødt for å falle tilbake på det som var Ine Eriksen Søreide og regjerngens argumentasjon for hemmelighold: Sikkerheten til de involverte. Spørsmålet er om ikke dette var et fikenblad. Hensynet til regjeringens sikkerhet veide tyngst. Dermed godtok Siv premisser som satte henne sjakkmatt.

Det er for sent å snyte seg når nesen er borte. Det er for sent å stenge stalldøra etter at hesten er løpt ut.

Siv har latt seg rundspille. Først av regjeringspartnerne, og så av tillitsvalgte. Hun må nå gi inntrykk av handlekraft. Men ingen tror på at Siv kommer til å bryte ut. Hun vil forsøke å vise til at alternativet – Jonas Gahr Støre – er mye verre. FrP sørger for at Norge ikke får en regjering som kan gjøre enda større skade. Men en politiker som må argumentere ut fra størst eller minst skade har tapt.

Derfor begynte Siv onsdag å snakke om at det også skulle være «gøy» å styre landet. Det lød helt malplassert.

Siv har det med å spore av og snakke floskler i stedet for politikk. Hun begynner å snakke «spill». Velgerne hennes er fed up av spill. De vil ha ekte vare. De vil ha rene ord for pengene.

Det er ikke tilfeldig at det er IS som får tillitsvalgte til å reagere så sterkt. IS står for noe. Man skifter ikke politikk i et så betent spørsmål uten å vurdere konsekvensene. FrP burde stilt ultimatum bak lukkede dører: Tar dere denne kvinnen tilbake går FrP ut.

For de tre andre partiene er det en underliggende tendens: De har en imøtekommenhet overfor islam og muslimer som er grenseløs. Den er irrasjonell.

Derfor er hverken disse tre partiene eller mediene opptatt av utviklingen i nabolandene. Det ville tvunget dem ut av idyllen og den søvngjengeraktige tilstanden.

Torsdag legger den sosialdemokratiske regjeringen i Danmark frem nye lovforslag som åpner for å ilegge kontaktforbud og bostedskarantene for terrordømte: De får ikke kommunisere med andre jihadister og får forbud mot å oppholde seg i bestemte områder. I tillegg får politiet anledning til å komme uanmeldt på besøk og gjennomsøke alt elektronisk utstyr. Tidligere er det kommet forslag om kameraer med ansiktsgjenkjenning i ghettoene.

Dette er sosialdemokratiets svar på truslene samfunnet står overfor. Det er inngripende overvåking og kontroll. Tror norske politikere og medier at dette er noe danskene finner på for moro skyld?

Det er rød blokk som foreslår dette.

I Norge lukker man øynene og håper virkeligheten skal forsvinne.

Hos naboen i øst er det langt verre. Er det noe som virkelig burde bekymre og oppta politikere og medier er det Sverige.

Bomben på Østermalm natt til mandag ble hørt over store deler av Stockholm. Samtidig gikk eksploderte en i Uppsala. Sverige er på vei inn i en situason der rikspolitisjefen ber om militær assistanse. Sverige beveger seg mot unntakstilstand.

Dette står i forsvarsmaktens egne skriv. Der nevnes også muligheten for store befolkningsbevegelser over til nabolandene.

Selv hovedstrømsmediene i Sverige har daglige oppslag som forteller om en helt annen virkelighet enn det norske medier holder seg med:

Flickor angrips av ”moralpoliser” i utsatt område

Flickor som angrips av ”moralpoliser”, elever som mobbas för att de äter griskött och klaner som agerar domstolar. Det är några tendenser som framkommer i en femårig studie av det utsatta området Norrby i Borås som publiceras i dag fredag.

– Det är många som blir drabbade och vars frihet begränsas, säger Peder Englund på Centrum för kunskap och säkerhet (CKS) som ligger bakom rapporten.

Det har vært flere slike rapporter som forteller om en sterk økning i antall salafister, klankriminalitet. Politiet, ambulanse og brannvesen har mistet kontroll over territorier.

For norske medier er det Sylvi Listhaugs tur til Rinkeby som var «saken», ikke hvordan det sto til i Rinkeby.

Ali Aminali er en dyktig sosialrådgiver og konservativ politiker i Danmark. Han deltar og deler informasjon for å fortelle samfunnet at utviklingen går i feil retning.

»Det er voldsom læsning,« forklarer socialrådgiver og forfatter Ali Aminali om en ny rapport fra Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, VIVE, hvor en række indvandrerkvinder beskriver, hvordan de fastholdes i ægteskaber mod deres vilje.

Ifølge ham viser en helt særlig tendens, hvor tidligt den sociale kontrol begynder i nogle religiøse miljøer.

»Jeg mødte en pige på en 14-15 år, som jeg hjalp med at få et fritidsjob. Jeg lagde mærke til, hun havde en forlovelsesring på fingeren. Så jeg spurgte, hvad der lå i det. Så sagde hun: ‘Vi er bare halal-kærester’.«

Document kunne fylt flere aviser hver eneste dag, så mange historier er det. Vi rekker bare en brøkdel. Men vi får med oss nok til at vi ser at vi er på vei inn i uføre det skal bli vanskelig å komme ut av.

Vi vet positivt at det også er mange i FrPs stortingsgruppe som vet. Innvandringsutvalget har hatt gode høringer.

Den som vet har ingen unnskyldning for å la det skure.

Det er Siv Jensen som ikke har tatt inn over seg utviklingen. I stedet forsøker hun seg på spin.

Stortingsgruppen må huske på at vi vet at de vet. Siv Jensen virker hinsides pedagogisk rekkevidde. Men storingsrepresentantene er ikke satt til å tjene Siv Jensen, men velgerne.

Det bør de huske på.

Det er på tide å sette strek.


https://www.document.no/2020/01/16/siv-er-problemet/
Slettet bruker
16.01.2020 kl 10:44 906

Det var meget bra skrevet.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 10:50 894

Vi trenger nytt blod. Jensen lar seg dessverre skamme av det utålelige norske ekkokammer, og blir til slutt som en ulldott.
Sylvi Listhaug!!!!!
Slettet bruker
16.01.2020 kl 11:29 871

De burde sende Solvik-Olsen på et profft partileder kurs. Kanskje han kan styre skuta ?
Listhaug er litt for mye Bilderberg-kanin.

I dag tidlig så Siv sliten ut altså. Hadde ikke sovet i natt, og håret sto på tvers.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 11:35 864

Ingen tvil om at SIV er problemet og at hennes oppvisning i saken med IS kvinnen står til stryk. Siv har null troverdighet igjen og velgerne får det med seg.

Jensen har siden september visst at regjeringen snudde og ville tillate IS-kvinnen å komme tilbake til Norge.Siv har hatt fem måneder på seg til å forberede et motstøt. Hun hevder hun advarte de andre i regjeringen om sprengkraften i saken. Slik hørtes det ikke ut onsdag. Hun ble tatt på sengen.Siv har latt seg rundspille – først av regjeringspartnerne, deretter av tillitsvalgte. Hun må nå gi inntrykk av handlekraft. Men ingen tror på at Siv kommer til å bryte ut. Det er ikke tilfeldig at det er IS som får tillitsvalgte til å reagere så sterkt. IS står for noe. Man skifter ikke politikk i et så betent spørsmål uten å vurdere konsekvensene. FrP burde stilt ultimatum bak lukkede dører: Tar dere denne kvinnen tilbake, går FrP ut.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 11:47 854

Jensen har ødelagt FRP til oppslutningen ble borte, mens hun selv satt gjemt bort i finansdepartementet og ikke var tilgjengelig for kritikken.

"FrP burde stilt ultimatum bak lukkede dører: Tar dere denne kvinnen tilbake går FrP ut."

Siv truer med at FRP vil komme med STERKE MOTKRAV - men FRP UT AV REGJERING og regjeringssamarbeid er det ENESTE MOTKRAV!

IS-kvinnen - eller hva det er som skjuler seg under teltet - kunne reist til Pakistan med barna sine - slett ikke noe u-land uten legehjelp:
https://heavenlybeautypakistan.blogspot.com/2010/10/islamabad-understand-relatively-quiet.html
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/Islamabad%2C_Pakistan_Monument.jpg
https://rentacarislamabad.files.wordpress.com/2013/11/centarus.jpg
Sannheten er at tredjeverden har en annen måte enn Vesten å løse sine velferdsproblemer på: De sender alle trengende til Vesten!!!
Slettet bruker
16.01.2020 kl 11:57 838

Gallup om angivelig støtte til IS-kvinner i Norge, tror jeg er løgn.
Det norske folk vil ikke ha trøblete personer i Norge. Og særlig ikke
når det ikke på noen som helst måte er nødvendig.

Det er viktig at det norske folk står imot i denne saken.

Angivelig syke barn kan leges der nede. Det får være grenser for å
kunne bruke angivelig syke barn som urimelig brekkstang.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 12:04 827

Grunnen til at hun fikk finansministerposten,var at det er stort og tungrodd dep. Som ville ta all hennes tid og energi. Og resten av partimedlemmene ville få de noe lettere dep å håndtere. Vi har sett hvordan det har gått! På tide å komme seg ut av kontorene å bygge partiet på nytt. De blir latterliggjort av mikropartiene som aldri skulle vert i regjering 🤮
Slettet bruker
16.01.2020 kl 12:11 816

Den muligheten som partiet FRP hadde i går kan sammenlignes med når Norge ikke tok ut Petter Northug til vinter OL i 2006.
Norge kom trettendeplass med to gull-, åtte sølv og ni bronsemedaljer, p.g.a noe arrogante ledere som ikke likte mennesker med egne meninger og stil. Tipper FRP nå er på vei til en "trettendeplass" og blir ULV ULV partiet.

kokkohill
16.01.2020 kl 12:13 809

SV Kristin endret også personlighet totalt som finansminister .
Slettet bruker
16.01.2020 kl 12:17 801

Nå kjører media partiet under 7%

Kan ikke rope ulv, ulv flere ganger nå
Er det en klønete exit-strategi vi er vitne til eller er Frp-leder Siv Jensen igjen overrumplet av eget parti?

https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/qLwAW0/kan-ikke-rope-ulv-ulv-flere-ganger-naa
Slettet bruker
16.01.2020 kl 12:24 791

Stinker fishy synes jeg at Yngve gjerne ville se at oljefondet bikket 10mrd før han forlot skuta......og da måtte de gruse krona til en gærningvaluta.
Mulig en gedigen nasjonal finansforbrytelse som vil komme frem om noen år.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 12:37 771

Tone S Aglen i VG er kirurgisk nådeløs.

Det er smått absurd om Frp krever å veksle inn det de kaller «en terrorist» med noen friske penger til bompenger og pelsdyr. Det er rett og slett vanskelig å se hvordan Frp kan komme ut av denne situasjonen med æren, regjeringsdeltakelsen og grasrota i behold.
CapitaL
16.01.2020 kl 12:59 752

På tide Støre og Vedum tar over styringen av landet... med litt hjelp fra SV og MDG blir det så bra atte :)))
Betonghue
16.01.2020 kl 13:20 739

Sylvi og Gjedda !! Han er i alle fall den enste politiker jeg vet om som åpent har erklært ; muslimsk innvandring er UØNSKET !
Krever baller å stå for dette, i et hav av muslim-elskere !
Zorin
16.01.2020 kl 13:25 730

Noen vil jo påstå at FrPs velgere allerede har fått godt betalt politisk etter 6 år i regjering.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 14:06 709

"Jensen har ødelagt FRP til oppslutningen ble borte, mens hun selv satt gjemt bort i finansdepartementet og ikke var tilgjengelig for kritikken."

----------

Det er nettopp det som har skjedd. Bilderberger-Siv har ødelagt partiet som Carl bygget opp til å bli jevnstort med AP. Nå er ikke partiet til å kjenne igjen og det partiet som tidligere tok til orde for folkeavstemminger, ønsker nå kun at folket skal holde kjeft.
Carl ga Willoch reisepass pga. bensinavgifter, mens Siv står for det helt motsatte. Det er trist å se at det partiet jeg tidligere representerte fullstendig er ødelagt og har blitt til det jeg kjempet imot. Glemt er idealer som frihet under ansvar for enkeltmennesket, nå er de sammen med Høyre blitt globalismens forkjempere.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 14:19 696

Og der snur media saken.

Dette er underholdene, kanskje Siv klarer å forhandle bomprisene ned med 3% og parti oppslutningen ned med 5%.
Mange vil nok se det som Vinn Vinn.

"At regjeringen hjelper et sykt barn, er ikke grunnlag for at Frp skal kunne presse gjennom en ny kravliste, mener KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad."

https://www.vg.no/nyheter/i/jd7Bgz/ropstad-frp-sier-noe-annet-naa-enn-paa-tirsdag
Redigert 16.01.2020 kl 14:19 Du må logge inn for å svare
Sotah
16.01.2020 kl 18:28 647

Det blir morsomt å se FrP etter Jensen. Fritt frem for full krig og skittentøyvask for åpen scene. Jeg kjenner at jeg gleder meg. Bolkesjø kan fort bli som en speiderleir i KFUM i forhold.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:34 642

Lysglimt kan komme inn og du får se, men klarer du virkelig ikke å være tålmodig, vente og se som vanlig praxis for deg?
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:43 639

Hei Zoten/folkens:))

Og...hehehe - det blir vel så spennende å følge Arabermedløper partiene sitt regjerings prosjekt, Zoten - Araberpartiet, SV, Rødt, MDG-ml og SP høres ut som ei god smørje, og før stortingsvalget neste år er allerede så store skader skjedd at folk flest har fått nok - det er bare å minne om at varslerne i Sverigedemokraterna for øyeblikket nærmer seg 30% - tiden fram til September 2021 er akkurat passe for å gjennomlyse og røyke Araberpartiene ut i åpent lende - åpne grenser, ubegrenset arabertilstrømming og en eksplosiv økning i skatter og avgifter med gjeninnføring av døds skatten som toppen av kransekaka vil nok brenne fingrene på velgerne...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 16.01.2020 kl 18:49 Du må logge inn for å svare
Sotah
16.01.2020 kl 18:48 634

Det kan fort bli bare AP og SP også. Utrivelig miks, etter mitt skjønn. De blå favner i sum svimlende 30 % i øyeblikket, og støttehjulene KrF og Venstre er iferd med å gå i oppløsning. Det blir stygge landsmøter til våren. Du så det først her.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:51 630

Trygve *S* pp må bli sjef og parkere jonashadji, da blir jeg helgla
Redigert 16.01.2020 kl 18:52 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:54 628

Og det er ingen som forstår hvorfor SD i Sverige har fått enorm oppgang i det siste.
Hvorfor kan ikke det Norske folket forstå dette og stemme Frp før det er for sent?
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:55 627

Norge er et land som elsker små partier, vi vil begynne med 0,1 igjen. Blir slit med mer enn 10. Ryk ned til 0,1.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 18:59 613

Hei Zoten/folkens:))

Og...en uggen Sylvi Listhaug fra stortingets talerstol i hver spørretime vil filleriste arabermedløper partiene proporsjonalt med økt kalifatizering, bilbranner, klanoppgjør +++ - nå går åker Grande på barrikadene og sier njet til krav fra FRP - da er det bare for araber Jonas å starte prosjektet - her vil det single i glass...ZnageZz....

Vi står på den regjeringsplattformen vi har inngått, og vi ser ingen grunn til å endre den, sier Grande til NTB.
Frp truer med å forlate regjeringen dersom ikke en liste med krav blir innfridd. NTB har fått bekreftet at kravene trolig vil innebære en form for reforhandling av Granavolden-plattformen.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2020/01/16/195642081/venstre-lederen-sier-nei-til-frp-krav-som-vil-bety-reforhandling-av-regjeringsplattformen

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Slettet bruker
16.01.2020 kl 19:32 594

Er tiden inne til at FRP på grasrota og alle medlemmene/tillitsvalgte nå gir et klart signal med nok er nok i forhold til partiprogrammet og hva de har lovet velgere og tar grep og bytter ut Siv som partileder?
Slettet bruker
16.01.2020 kl 19:38 587

AP kom med islam trampeklapp plo prat og ting har skjedd.

Klart Siv er PROBLEMET.
lol
msm leksen
90:10 sikkert skyldig
problemet SIV
Redigert 16.01.2020 kl 19:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.01.2020 kl 20:08 571

Vi skal fort se at det blir Venstre som forlater regjeringen først får all sympati og FRP blir sittende igjen i regjeringen med IS kvinnen som en møllestein rundt halsen.
Trine S Grande og co er ikke idioter.
Slettet bruker
16.01.2020 kl 20:15 565

For tidlig å si at Siv er norgeshistoriens største problem men akkurat nå er 91% sikker og enig om at siv skal av pga hun er Norges største problem i 2020.
Redigert 16.01.2020 kl 20:16 Du må logge inn for å svare
polemiker
16.01.2020 kl 21:19 528

Om FRP nå begynner å blande inn bompenger, vindkraft og lakrispiper, blir det bare patetisk. Om det er noen igjen som har et snev av strategisk sans igjen må de nå benytte sjansen til å få medhold i krav om kraftig innstramming i muslimimporten.

Det er fortsatt en flertallsregjering og som muliggjør drastiske innstramminger uten at sosialister og arabermedløpere vil ha noe de skal ha sagt. Hent frem innstrammingslisten som ble fremlagt av Listhaug for noen år siden og stram ytterligere inn på dem. Forby fetter- og kusineekteskap. Dobble kravet til inntekt og minst 5 år uten noen form for ytelser fra staten. Minimum 5 års statsborgerskap og minst 25 års aldergrense for å hente utenlandsbruder

Antall kvoteflyktninger settes til samme antall som blir returnert foregående år osv. Får de til noe slikt, kan vi altids ta oss råd til å oppbevare denne IS terroristen og ungene hennes. Innsparing for skattebetalerne blir 1000-vis ganger mer og ikke minst menneskelig besparelser i form av ferre voldtekter, drap, ran, terror, bilbranner osv.

Når dette er blitt banket igjennom og vedtatt, kan de heller trekke seg pent og pyntelig ut etterpå. Vidre støtte er da selvsagt betinget at ikke de tre gjenværende partiene reverserer dette når FRP går ut. Alle skjønner at Frp har et balletak på Erna nå, så det bør de utnytte. Det kalles politikk.
Spill
16.01.2020 kl 21:34 513

Frp er et parti med usynlige ledere.
Velgerne kjenner ikke igjen partiet og ledernes fravær gjør at de færreste får med seg hvilke saker Frp greier å påvirke og tidvis vinne.
Siv skriver om dette på sin Facebook,men forventer hun og partiet at potensielle velgere skal følge med der for å vite hva som skjer?
Selv da nestleder Søviknes ikke satt i regjeringen var også han,som angivelig har så god kontakt med velgerne i Os,helt usynlig i media.
Nå er også han mer statsråd enn leder.

At ‘’markedspartiet’’ er så elendige til å markedsføre seg er tragisk,for hvordan kan velgerne vite hva de står for om lederne kun er synlige i to-tre uke før valgene?

Selvsagt vil Ernas regjering kunne fungere fra sak til sak,for hun samarbeider åpenbart like gjerne med tødgrønne partier som med Frp.
Orker velgerne tanken på Støres svake ledelse som statsminister sammen med SV,MDG,Rødt og SP?
Slettet bruker
16.01.2020 kl 21:44 501

Msm VG Nrk dagbla styrer hva og hvem som er synlige, og alle ho og sånt henger seg på når journalistene sier hopp eller stopp.
Siw er nå skyldig i alt og skal få svi
Redigert 16.01.2020 kl 21:45 Du må logge inn for å svare