Bondevik får kritikk etter å ha kalt Trump «utilregnelig»

Slettet bruker
19.07.2018 kl 12:35 1136

Kjell Magne Bondevik brukte sterke ord da han beskrev Donald Trumps visitt i Europa. Det har satt sinnene i kok.

«Forræder», «Drittsekk», «Logrer for Putin». Det har haglet med kritikk mot den amerikanske presidenten både fra inn og utlandet etter hans Europa-turne.
Det oppsiktsvekkende utspillet får mange til å reagere med sinne. Også hans egne kristne støttespillere mener han mistet fatningen i sin beskrivelse av den amerikanske presidenten.

Flere minner Bondevik på at han er ikke den som bør snakke høyest om utilregnelighet med tanke på hans egne avgjørelser da han satt som statsminister.

– Mannen som godkjente den kriminelle bombingen av Serbia er vel helst ikke den som skal snakke høyest om hvem som er utilregnelig, eller hva, Kjell Magne BOMBEVIK, skriver en mann.

Fra kommentarfeltet: Morten Høkklbø • for 2 timer siden

Mannen som sykemeldte seg på psykiatrisk grunnlag for å unngå mediaoppslag om at han var utro mot kona bør holde kjeften sin om andres utilregnelighet. Han har gått inn i historien som som statsministeren som sutret seg til jobben, og som en av de svakeste og mest udugelige statsministrene i norsk historie!

Bente kachiun • for en time siden

Bytt ut utilregnelig med narsissist, og diagnosen er klar. For hvem var det som i 2004 sørget for at St. Olavs Orden skulle tildeles statsminister og utenriksminister etter å ha sittet ett år, øvrige statsråder etter fire år. Storkorset av St. Olavs Orden ble så tildelt Kjell Magne, utenriksministeren kommandør med stjerne. Slik belønnet statsministeren seg selv for god statsmannskunst, en velfortjent utmerkelse i egne øyne. For Kjell Magne hadde da vitterlig tatt imot den første amerikanske presidenten på offisielt Norges-besøk, Bill Clinton, og i ettertid hatt god kontakt med toppledelsen(e) i Det hvite Hus.


https://resett.no/2018/07/19/bondevik-far-kritikk-etter-a-ha-kalt-trump-utilregnelig/
Redigert 19.07.2018 kl 12:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.07.2018 kl 13:49 1113

Ut fra sammenhengen, antar jeg at Bondevik kan ha ment å si "uberegnelig", ikke "utilregnelig", men at han snakket feil. Jeg vil heller ikke bli veldig overrasket om Bondevik faktisk har uttalt "uberegnelig", og at ordet "utilregnelig" har kommet av slurv eller en frekkis fra journalisten i Dagbladet, en avis som hater Trump.

Angående den totalt useriøse kommentaren fra Morten Høkklbø, så er det svakt av Resett å ikke sensurere den bort. Kommentaren synes bygge på det gamle og falske ryktet om at Bondevik hadde vært utro med Marit Arnstad og at han er far til hennes barn, et rykte som for lengst er avkreftet. Det er nå allment kjent at det var en nå avdød NRK-journalist som er far til barnet.
Redigert 19.07.2018 kl 13:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
19.07.2018 kl 14:04 1106

Høres i så fall ut som litt for tette bånd mellom politikere og journalister...
Slettet bruker
19.07.2018 kl 14:38 1096

Ja, det kan du si. Vi har flere eksempler på det. Men hva er initialene til faren ?
nekkejk
19.07.2018 kl 16:11 1082

At Bondevik får kritikk på Resett og i Resetts kommentarfelt er vel ikke særlig oppsiktsvekkende, og ikke mye å bry seg om.
Useriøst tøv!

Slettet bruker
19.07.2018 kl 16:39 1073

nekkejk skrev Innlegget er slettet
Både Bondevik og nekkejk bør overhøres i taushet.

Moraliserer over og stigmatiserer andre. Har ingenting å komme med selv.
Slettet bruker
19.07.2018 kl 17:25 1059

Media og politikereliten deler seng, noe som resulterer i at befolkningen mister tilliten og respekten til dem begge.
Slettet bruker
19.07.2018 kl 18:32 1046

Ja, bløffe kan han, den kanaljen. Og uforglemmelig blir partisjonen på TV fra hans moskebesøk, der han, liksom tilfeldig, blafrer gjennom sidene på den fremlagte koran, mens han høyt proklamerer at "ja, vi tilber jo den samme gud". For vi, som har gjort oss kjent med denne boken, hoppet i stolen. Han har jo ikke lest i den, han kan ikke da ha oversett Sure 109 som klart og tydelig påviser denne umulighet, nå og i all fremtid.
Jeg håper inderlig at mine skattepenger ikke finansierer sysselsettingen i hans "fredskontor". Er det virkelig noen som forventer seg en fred derfra?