Landssvik svineriet og emigrantstatens hjemkomst.

Slettet bruker
MUMLE 19.01.2020 kl 17:52 433

i inneværende år skal det jubileres for.

Da andre verdenskrig brøt ut i 1939, erklærte Norge seg nøytralt, men 9. april 1940 angrep tyske tropper landet. Kong Haakon og regjeringen nektet å overgi seg, men etter to måneder hadde tyskerne erobret hele landet, og fra da av og til frigjøringen i 1945 sto Norge under tysk okkupasjon. Kongen og regjeringen flyktet til London og fortsatte kampen derfra.

https://no.wikipedia.org/wiki/Kapitulasjonsavtalen_1940

Den er blitt så maltrakter at den ikke lenger kan være seriøs. https://no.wikipedia.org/wiki/Kapitulasjon

https://snl.no/kapitulere

https://snl.no/Norge_under_andre_verdenskrig

Slettet bruker
19.01.2020 kl 17:52 431

http://www.landssvik.no/London6.htm (Etter den norske kapitulasjonen 10. juni 1940 var det selvfølgelig at Norge skulle styres fra Berlin, som Norge ble styrt fra København 4-500 år før, dette var god latin i de samme antall år. EØS Kongeriket Norge styres nå fra Brussel. Der bor nå Jens Stoltenberg arbeidsmann her fra APe land i selveste Belgias Kong Leopold den annen (sitt Belgisk Kongo, der drepte han halvparten og lemlestete resten av befolkningen. Byen Brussel er bygget i Kongos blod.) Et europeisk oppdyrket kongelig svin som gjør Pol Pot til smågutt. Stalin harmløs og Hitler til en nyfødt. https://no.wikipedia.org/wiki/Leopold_II_av_Belgia
http://www.landssvik.no/London6.htm
(http://www.astrup.krigshistorie.net/kapitulasjon.htm)
http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/12/13/195263423/store-forutsetter-hoyesterett-folger-eu-lovverket-i-arbeidslivssporsmal

Slettet bruker
19.01.2020 kl 17:55 423

Landssviksvineriet.
http://www.landssvik.no/London5.htm
Hvor forsvant alle de verdier, de hjemvendte rømte inndro og tok beslag i, etter de hadde drepte sine de «hensatte og igjen glemte» landsmenn som blodet skvatt på Akers hus festning i dette landssviksvineriet sitt? Uøvd når de allierte som våre befriere sto som nye okkupanter her i fedrelandet? https://www.document.no/2012/11/29/oliver-langeland-toralv-fanebust-og-ytringsfriheten/
Nazistens profitører http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2396804
http://forum.hegnar.no/thread.asp?id=2319254
Norge var tilnærmet gjeldfri etter denne svære krigen emigrantstaten i ettertid var med i, men 3 år etter krigen var Norge konk og måtte ha Marshallhjelp Rf over "mitt fedreland hører til de land som "mangler valuta" og trenger Marshallhjelp".
http://www.landssvik.no/Skrifter.htm
https://www.tk.no/meninger/kristiansund/krigen/landssvikanordningen-og-lovgivernes-bakgrunn/o/5-51-90982

Slettet bruker
19.01.2020 kl 17:57 418

De alliertes krig mot sivile norske fartøy
Kjeldstadli skriver i sin bok ”Hjemmestyrkene” (1959) ikke noe om at britene senket det norske sivile hurtigruteskipet ”Mira” under det første Lofotraidet i april 1941. Men Astrup Nilssen har vært opptatt av dette og gir på sine hjemmesider en oversikt over britenes angrep på den sivile norske kysttrafikken. Nedenfor er angitt Astrup Nielsens eksempler på slike angrep. I noen tilfeller er data i det etterfølgende innhentet fra andre internettkilder også, og noen eksempler som Astrup Nilsen ikke nevner, er også tatt med. http://www.landssvik.no/London5.htm

Slettet bruker
19.01.2020 kl 18:34 389

Selv en idiot av en norsk utdannet økonom. (Som tilfelles med norske byråkrater advokater og forskere og øvrig akademisk skrot, ingen av dem kan omsettes i samme grad som våre råvarer, Tvert imot. De er alle ukjent i verden, men verdensberømt her i Norge.) Ingen av dette skolerte kan underslå det faktum, at lille Norge en flekk på kloden her opp i iskanten, i emigrantstaten og klovneriket fravær, var i bedre forfatning etter, enn før denne krigen emigrantstaten i ettertid, mente selv at den var med i.

Etter fem år med såkalt krig var Landet i bedre forfatning etter, enn før denne krigen tok til, dette er det tørre tall på. 3 år etter emigrantstaten hjemkomst fraktet tilbake på de samme skipene som kongedømmet ble bannet om bord og stakk av i, var den norske staten konk og måtte ha Marshallhjelp. Det er ikke noe stort ved den norske staten. Uten salg av råolje og øvrige råvarer er kongeriket Norge et selverklært idiotvelde Island, og det i storskalaformat.
Redigert 19.01.2020 kl 18:39 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.01.2020 kl 07:44 350

AB Breiviks Advokat Geir Lippestad gjentar stadig at Norge er en rettstat?
Om våre fiender kunne gjort så mye annerledes, om de ville forvolde oss maks skade. Det finnes god empiri på. "Du kan ikke gjøre meg en større tjeneste enn å gjøre nordmennene til mine venner" skal Hitler ha sagt før Operasjon "Weser-übung" Selv han ville ikke ha på seg " å tvinge folk til å bo her". Nå henter våre folkevalgte et helt nytt folk, fra klodens mest tilbakestående steder, og frakter dem for bosetting her i Norge. De får fri reise og blir godt betalt for å bosette seg her, noe de også gjør med hele familier. Hva Norge utdanner over svære offentlige budsjetter, og i mengder. Går det 13 av på dusinet, 10 ganger bedre for en tiendepart av lønn/pris om de har noe arbeid overhode i EU som USA. Norge må være et Utopia?
Slettet bruker
20.01.2020 kl 07:46 347

Paal Berg takket Quisling
Paal Berg kom med en offentlige takk til Quisling gjengitt i NRK radio 15. april 1940. Etter det heftet noe ubehagelig ved denne prosessen. Berg uttalte følgende i radioen sitert fra UK- 45 Bind I, kap IV, side 304:

«Etter at regjeringen Nygaardsvold hadde forlatt Oslo, var det i landets hovedstad ikke lenger noen representant for den utøvende makt. I denne for land og folk skjebnesvangre tid har herr Quisling stilt seg til disposisjon i den hensikt å bidra sitt til å. unngå blodsutgydelse i de okkuperte distrikter og til at ro og orden skulle opprettholdes.

Ved nå å tre tilbake har han på nytt vist sin ansvarsfølelse og sitt fedrelandssinn.

Jeg takker derfor herr Quisling for hans erklæring ved hvilken den av Høyesterett etablerte ordning er blitt gjort mulig.»
http://www.landssvik.no/Hoyesterett1.htm
Slettet bruker
20.01.2020 kl 07:58 337

Det var flere som skulle vært skambanket og snauklipt. Og for den del satt opp etter veggen og fått eg en kule 10.

Administrasjonsrådets lojalitetserklæring
En annen opplysning i fra Schelderups referat fra Bergs redegjørelse 17.4.1940 er også verd å merke seg. Det kommer her fram at Bräuer hadde satt opp e forslag til lojalitetserklæring med to punkter for medlemmene av Administrasjonsrådet:

”1. Lojalt samarbeide med de tyske myndigheter

2. ”Persönlich haftbar” for ro og orden.”

Bräuer lot seg i følge Berg overtale til å stryke punkt 2, men alle de forespurte medlemmene av Administrasjonsrådet sa ja, og aksepterte å gi ovennevnte lojalitetserklæring overfor okkupantene.

Å gå inn i et slikt frivillig samarbeid med okkupasjonsmakten og samtidig avgi en lojalitetserklæring om et lojalt samarbeid med fienden kan vanskelig oppfattes som noe annet enn å yte ”fienden bistand i raad eller daad”. Ingen av medlemmene av Administrasjonsrådet ble tiltalt eller straffet under landssvikoppgjøret.

Det manglet heller ikke på støtte og tilslutning til dette lojale samarbeidet med okkupasjonsmakten. I følge den ovennevnte beretningen fra DNA– komitéen står det på side 15:

”Følgende skrivelse ble den 18. april oversendt Kongeriket Norges

Høyesterett:



Kongeriket Norges Høyesterett.

Undertegnede organisasjoner innen de besatte områders arbeids– og næringsliv føler trang til å bringe Høyesterettsjustitiarius og dommere sin varme takk. Ved å ta initiativet til, innenfor den gjeldende forfatnings ramme, å få opprettet Administrasjonsrådet har Høyesterett lagt grunnlaget for å skape ordnede forhold innen disse områder.

Administrasjonsrådet og de øvrige lovlige myndigheter kan være forvisset om at våre organisasjoner lojalt og energisk vil støtte dem i deres store og vanskelige arbeid.

Oslo, den 13. april 1940.

Ærbødigst

Norges Rederforbund, Arne Bjørn-Hansen, president. Norges Industriforbund, H Horn, president. Den Norske Bankforening, E. Sandberg, formann. Norges Håndverkerforbund, Sigurd Wahl, formann. Arbeidernes faglige Landsorganisasjom. Elias Volan, fung. formann. Norsk Arbeidsgiverforening, Finn Dahl, formann. Norske Forsikringsselskapers Forbund, A. Sommerfeldt, viseformann. Norges Handelstands Forbund, E. Steen, formann.”
http://www.landssvik.no/Hoyesterett1.htm
Redigert 20.01.2020 kl 07:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.01.2020 kl 19:18 279

Når grunnlovsstridig lovgivningsvirksomhet skal begrunnes med ”konstitusjonell nødrett”, må det også vises til hvilken lovnød som hadde oppstått. Faktum er at det ikke var noen lovnød som kunne begrunne nye straffelover, se kap. 3.7, og da oppstår et gedigent pedagogisk problem. http://www.landssvik.no/Elverum12.htm