Blir snart kjøpt opp


Nå bygges selskapet opp, sammen med Big John.....
Alle vet da at selskapet skal selges med minst 5X fortjeneste....

Hadde vært gull om det skjedde!! Men hva ser du for deg er tidsperspektivet for det??? Har jo ikke vært noen gullgruve for langsiktige det siste året, så da er det vel på tide at det begynner å gå oppover snart ??
stashman
29.11.2017 kl 09:56 2494

Ville gjerne tro det, men har vi noen fakta på tidligere hendelser med små selskap som Fredriksen har kjøpt seg opp i?
01.12.2017 kl 00:35 2224

tolmodighet, tolmodighet desverre virker det som mange ikke har den evnen, her jages det øre passer ikke for min investering horisont, blir for mye stress for mitt vedkommede jeg er en langsiktig investor .
Gertleif
01.12.2017 kl 01:25 2182

Særs villedende overskrift (grunnen til at jeg klikket inn!).

Ønsker dere lykke til.

Linken du viser til er en av grunnene til at jeg har kjøpt aksjer her, Husker at aksjekursen på aktiv kapital bare gikk høyere og høyere før den ble tatt av børs, nesten samme opplegget nå, har aldri før, vært trykt opp så mye lån til markedet, inkasso kommer til å bli gull.
nå som den gang.

Her bommer du Ts
Denne kjöper opp, blir selv ikke kjöpt opp så lenge JF sitter og eierskapet er over 50 %
Utbytte maskin blir dette. bare å laste opp og sitte long

Helt enig med deg der, hanibal. Har sjøl vært inne siden det het IGE og har en god avkastning hittil. Men er overbevist om at den kommer til å bli bedre og bedre framover. Bare å sitte og vente og la øretrillerene holde på med sitt, men til syvende og sist er det vi langsiktige som sitter igjen med gullkalven. (Tror og håper jeg)