MDG håper på dyrere bensin etter at FrP gikk ut av regjering

pasoc
23.01.2020 kl 13:52 428

Bör snart innföres en särskatt på det å leve. Lever en her på kloden forurenser en. Det bör bli meget höy beskatning i Asia da det er der folkemasse og forsöppling tar helt av. Formålet er å redde kloden så da bär alt väre lov. De som ikke betaler sin skatt er det bare å avlive for klodens skyld. Stå på MDG jeg vet at dere kan klare å få til noe slikt.

En liten miljöarbeiderleir for de som ikke betaler er da helt på sin plass! Det er bare å se til Tyskland for 70 år siden, de fikk dette til med stor suksess.
Store bokstaver på forsiden av leiren "MDG for kloden. Leiren der vi skaper drivsstoff/resursser enn å forbruke!".
Redigert 23.01.2020 kl 13:55 Du må logge inn for å svare
Mr Big
23.01.2020 kl 14:05 403

Når man har unger som uttaler seg så hører man mye rart, 33 år.
Hva med den nye olje- og energiminister 33 år gammel, hahaha. Herregud, hvor skal dette ende?

Joda, det baller på seg.

Og nå når FrP er ute vil de tre gjenværende partiene "se på" veiprising på nytt, at de sannsynligvis vil få med AP er som forventet.

For vi vet jo allerede at SV og MDG allerede er klare som egg når det gjelder å ødelegge for bilistene.

Herregud så glad jeg er for at slipper å oppholde meg i Norge mer enn noen få uker i året, åssen holder dere ut folkens? Imponerende at folk fremdeles går rundt og tror at Norge er "verdens beste", ja de trodde det i DDR også.
Redigert 23.01.2020 kl 16:18 Du må logge inn for å svare

Idiot partiet skjønner ikke mye. Ikke farlig for dem som bor i Oslo, der alt er lagt tilrette for eliten. Har disse idiotene regnet ut hvor mye mer dette vil straffe folk å bo i distriktene?
Skrur
23.01.2020 kl 14:35 345

Bra olje minister) nå blir det fart på båter og rigger som ligger til kai. Miljøvennlige båter og rigger belønnes, mens gammelt skrot fra før 2000 tallet skrotet til spiker. Minister som flirer av iskanten)) lykke til med jobben og sats på bærekraftig miljøtiltak.
Mr Big
23.01.2020 kl 14:42 329

Hun vet sikkert ikke hva en rigg er for noe)))
mishka
23.01.2020 kl 15:07 312

Enig der, Fjordgubben. Ta f.eks. firmabilskatt på en bil til 600K.NOK i Norge. Da er inntekspåslaget 151K. På en bil til 600K i Tyskland er inntekspåslaget 6K. i mnd og 72K i året, altså som det meste annet under halvparten. Det sinnsyke er bare at grunnlaget for norsk firmabilskatt er en bil som allerede har vektavgift, co2 avgift og fandens manns oldemor. En bil til 600K i Norge koster minst 150K mindre i Tyskland. Og kommer så veiprising fastsatt av noen MDG-drittunger i tillegg så er løpet kjørt fullstendig.
Redigert 23.01.2020 kl 18:16 Du må logge inn for å svare

Kanskje kan de klare å få samfunnet til å stoppe nesten helt opp ved å legge ned all verdiskapning som forurense (nesten all) og så samtidig gjøre det dyrere med drivstoff og veiprising.
Men jeg tror nok at selv om samtlige innbyggere i Norge så skulle skytes for å redde klima så vil det ikke gi noe målbart resultat. Det vi sikkert gi renere luft i Oslo hvis de sparer noen få til å rydde bort alt som kan råtne på kort sikt, men på verdensbasis ingen målbare resultater på klima.

Ja. De rett og slett saboterer landet fordi de tror det er nødvendig pga miljøet.

Hva vil de si når det viser seg at økonomien går helt på rævva pga alle disse vanvittige tiltakene, joda de vil påstå at "vi ikke hadde noe valg", fordi de "måtte redde miljøet".

Altså samme som kommunistene sa da de ødela Sovjet fordi de "måtte ordne opp i problemet med at kapitalistene tok penger fra arbeiderne".

Det er helt tragisk å stå å se på at både Norge og Sverige er i ferd med å bli ødelagt av PK-kjerringer, noe ulike metoder, men like fullt vil vi se mer av resultatene av deres vanvittige politikk, og det blir stygt.

Her i George Orwells hjemland ser vi noe lysere på framtiden selv om PK-gjengen forsøker seg her også men foreløpig har de ikke klart å gjøre stort pga at topartisystemet sørger for at at resultatet blir en mye mer konservativ politikk der småpartiene har nærmest ingen makt.