Slik er den nye regjeringen med kjærringer på toppen

Slettet bruker
25.01.2020 kl 20:47 167

En myk, rødgrå substans av uerfarne mennesker og mange følelser

Statsminister Erna Solberg tar selfie i forbindelse med statsrådskifte. Foto: Terje Pedersen/NTB scanpix

Den nye regjeringen er et speilbilde av offentlig sektor. Klimaomsorg og miljøterapi presenteres som bærekraft av den nye Solberg-regjeringen. Kvinner, myke menn, mistillit og feighet kamuflert som moral er oppskriften på et regjeringsprosjekt som vil ende i kaos.

Det viftes med regnbueflagg, det gråtes, det tas selfies og utenriksministeren forteller på Lindmo om hvor riktig det føles å ha hentet barna. Flertall der altså, det handler ikke lenger om det antatt syke barnet; nå er det barna, som om den fremdeles ferske regjeringskrisen aldri handlet om å hente IS-kvinnen til Norge eller ei. Den nye regjeringen er en myk, rødgrå substans med dels svært uerfarne mennesker, mange følelser og stor tro på at bærekraft skapes best gjennom avgiftsøkninger og avvikling av norsk sokkel. Følelsen av seminar og skinntilgivelser er overhengende, her skal klimaomsorg og miljøterapi møte Norges fremtidige utfordringer. Vi skal stole på at de gjør det beste de kan for oss, og at sammensetningen av folk med svært diskuterbar kompetanse er basert på et bedre verdisyn. De slemme er borte fra regjeringskontorene.

https://www.document.no/2020/01/25/en-myk-rodgra-substans-av-uerfarne-mennesker-og-mange-folelser/
Slettet bruker
25.01.2020 kl 20:58 156

En fresk måling av meningene beviser at av de veide på HO er 01% åpen bak Erna Raja Knut Arild regjeringen. Jesses og ArneB er støttejhul.
99% tror det blir stygg sak og gleder seg til det. Frp er nemlig ikke med.
SvadaAp er glad og står bak Knut Arild Raja i Erna RegjÆringa.
#karieræ.