Soros satser 9 milliarder på å fremme globalismen.

polemiker
SOROS 25.01.2020 kl 21:02 2343

Venstreaktivisten og milliardær Soros lanserte i sin tale i Davos at han vil bruke minst 1 milliard dollar for å bekjempe nasjonalisme og fremme globalisme og fri flyt av mennesker.

Han synes ikke at universitet og høyskoler er venstrevridde nok, så han skal lansere sitt nye prosjekt via sin marxistiske stiftelse "Open Society" under navnet Society University Network (OSUN). Universitene vil få støtte til å drive ennå mer globalistpropaganda ovenfor studentene.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 11:15 731

Du støtter at en senator har blitt drept i all hemmlighet uten rettsak eller kjent dom og de har iverksatt en coverup for å få det til å se ut som at han døde naturlig. Det er å støtte diktatur. Det du beskriver er nærmest definisjonen på et diktatur.
polemiker
26.01.2020 kl 11:27 717

Jeg har både hørt og lest hele talen hans, og jeg tror han har helt rett når det gjelder XI og Kina, men bommer totalt når det gjelder Trump. Kineserne bruker teknologi som de har fått tak i fra USA med korrupsjon, bestikkelser og rene kommersielle transaksjoner. Selskapet som sønnen til Joe Biden frontet har bl.a. levert teknologi for ansiktsgjenkjenning.

Soros snakker om demokrati, men nekter selv å innse at Trump ble valgt i et demokratisk valg. Han påstår at disse "universitetene" hans skal brukes til meningsutveksling og debatt for å utveksle ideer. I utgangspunktet en nobel tanke, men det er vel ingen som har noen tro på at Trump tilhengere vil bli invitert eller får komme til orde i disse forsamlingene. Folk som har et snev av høyrevridning blir som kjent kjeppjaget fra campus over hele verden allerede i dag.

Det Soros vil skape er en slags ny variant av Hitlerjugend hvor han kan hjernevaske og indoktrinere de unge med sin filosofi og globalistiske ideer. Han røper vel også at han er minst like narsisistisk som han påstår Trump er.

I consider OSUN the most important and enduring project of my life and I should like to see it implemented while I am still around. I hope that those who share this vision will join us in making it a reality.

Soros vil bygge opp sitt ettermæle og status, Trump will make America great again.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 12:22 707

Det er McCain selv som hevdet han hadde brain tumor og det er han selv som har valgt hva offentligheten skulle tro om hans død.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 12:45 694

Det kreves 2/3 flertall i senatet for å avsette en senator. Ingen president eller militær tribunal har myndighet til å gjøre dette. Det står i grunnloven. Påstår du at Trump administrasjonen har bypasset senatet, drept Mccain men vist han en slags nåde ved å la han dø med ære? Du blir verre for hver dag som går.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 12:53 689

"Soros snakker om demokrati, men nekter selv å innse at Trump ble valgt i et demokratisk valg."

Hvordan kan du påstå dette? Du vil nekte folk retten til å kritisere en politiker de mener gjør en dårlig jobb. Du er akkurat den type folk Soros advarer mot. Du er imot ytringsfrihet og, basert på utallige innlegg her på forumet, så er du også en svoren motstander av pressefrihet. Forøvrig så er det latterlig at du kaller Soros for marxist, som om han er en gammel kommunist. Han kjempet mot kommunistiske diktatur siden lenge før du ble født og gjør det ennå. Han kjemper også mot andre former for undertrykkende og frihetsbekjempende autoritære styresett.
polemiker
26.01.2020 kl 13:54 673

Nå handler ikke dette om meg, men det er vel en sedvandlig avsporng fra din side. Når er det jeg har uttrykt at jeg vil nekte folk å kritisere politikere? Jeg gjør det jo selv hele tiden! Forutsetningen da er at man forholder sesg til fakta og ikke kommer med løgner eller trekker ting ut av sin sammenheng.

Ytringsfrihet er jeg selvsagt for og noe jeg har kjempet for i åresvis. Venstresiden som du representerer har derimot vært den aller største trusselen mot ytringsfriheten nå. Massiv sensur, outing, gapestokk og en systematisk mørkelegging og faktavegreing helt til topps i politikken og i mainstream media.

Disse media har selvsagt rett til å uttrykke hva de vil og fortsette med sine løgner og falske nyeheter, men det er noe helt annet når det gjelder statsfinansierte media. De skal de enten være objektive eller så bør de avvikles. Om man skal gi pressestøtte bør man sørge for en rettferdig fordeling slik at hele det politiske spektret er representert og blir behandlet likt.

Jeg kaller ikke Soros for marxist, men prosjektet hans Open Society kan vel best betegnes for å være et kulturmarxistisk prosjekt og verktøy. Han er også avslørt på at han støtter en rekke venstreekstremistiske organisasjoner som både er ekstremt voldelige og benytter seg av de samme metodene som totalitære stater gjør.

Russerne har blitt kritisert for at de blander seg inn i andre lands demokratiske valg, men det er vel ingen i verden som har lykkes bedre enn Soros i å manipulere valg i andre land.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 14:05 669

"Ytringsfrihet er jeg selvsagt for og noe jeg har kjempet for i åresvis."

Løgn, og det beviser denne topicen til fulle og også det faktum at du sjikanerer alle medier som skriver negativt om ting du er tilhenger av. Jeg har aldri sett deg kritisere Trump for sin bruk av uttrykk som "fake news media" om saker som ikke er falske og den stalinistiske merkelappen "folkefiender" om journalister som gjør jobben sin. Tvert imot, du har adoptert samme argumentasjon. Du er kun tilhenger av ytringer du selv er enig i og du støtter autoritære lederers forsøk på å undertrykke meninger de ikke liker.
Redigert 26.01.2020 kl 14:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2020 kl 14:45 658

Havfruen

"Det er dessuten ikke Trump som driver rettsoppgjøret mot forrædere i USA. Det skjer ved både militære og sivile domstoler under rettsstatens premisser! En rettsstat krever at det finnes en nasjon der lovens jurisdiksjon gjelder og holdes i hevd - i globalismen finnes verken rettsstat eller demokrati - og dermed heller ingen frihet!"

Likevel påstår du at Mccain i all hemmlighet ble drept av et militært tribunal når den eneste instansen, ifølge grunnloven, som kan dømme en senator er senatet selv. I tillegg påstår du at presidenten ikke var involvert i dette grove overtrampet av grunnloven og den usedvanlig effektive cover-up operasjonen som nødvendigvis må ha funnet sted siden 99,9% tror at Mccain døde av hjernekreft. Hvem er disse folkene som iscenesatte dette grove bruddet på rettsikkerhet og grunnlov og bør ikke de straffes?
cinet
26.01.2020 kl 15:11 655

DEMS ER FERDIG
SCHIFTY SCHITT PÅ VEI TIL VENEZUELA
DEEP STATE IN PANIC MODE
FAKE NEWS VIL BLI TOTALT AVSLØRT
JABBE ER BLINDet AV DT_HAT

SE VIDEO


Gutfeld: Impeachment isn't meant for you or me, it's for the media's emotional gratification
The media love impeachment because it allows them to escape from their own self-reflection.

Video link:https://video.foxnews.com/v/6126568774001

SANNHETEN OG HUMOR I EN HERLIG MIX

FREDRIK FAKE NEWS WHERE ARE U?
Redigert 26.01.2020 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
cinet
26.01.2020 kl 15:29 651

SORO ER DEN STØRSTE DEEP STATE MEMBERS AV DEM ALLE. HAR SPONSET HILLARY MAFFIOSSOS FOUNDATION I MANGE ÅR:

Han vervet i tillegg den korrupte deep state juristen fra FBI ( Greenaway var plantet kjøpt og betalt av Hillary, og forfalsket rapportene somb le sendt til FISA-cort)

"
X-FBI agent frøken GREENAWAY hoppet rett over til SORO, og jobber for denne dems-donoren den dag i dag, Blir snart hentet av Duhram.

US Embassy pressed Ukraine to drop probe of George Soros group during 2016 election
While the 2016 presidential race was raging in America, Ukrainian prosecutors ran into some unexpectedly strong headwinds as they pursued an investigation into the activities of a nonprofit in their homeland known as the Anti-Corruption Action Centre (AntAC).

The focus on AntAC — whose youthful street activists famously wore “Ukraine F*&k Corruption” T-shirts — was part of a larger probe by Ukraine’s Prosecutor General’s Office into whether $4.4 million in U.S. funds to fight corruption inside the former Soviet republic had been improperly diverted.
The prosecutors soon would learn the resistance they faced was blowing directly from the U.S. Embassy in Kiev, where the Obama administration took the rare step of trying to press the Ukrainian government to back off its investigation of both the U.S. aid and the group."
Redigert 26.01.2020 kl 15:30 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.01.2020 kl 15:32 647

Følte galehuset ikke var komplett før flatjordfjolset hadde vært innom med sin daglige spam.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 17:05 633


‘WE ALL KNEW’: JOHN MCCAIN’S WIDOW COMMENTS ON JEFFREY EPSTEIN’S SEX TRAFFICKING CHARGES

‘They were afraid of him. For whatever reason, they were afraid of him,’ Cindy McCain says.

Cindy McCain, American philanthropist and widow of deceased Arizona Senator and former presidential candidate John McCain, has landed in hot water after indirectly admitting that America’s most-powerful individuals were aware of Jeffrey Epstein’s sex crimes against minors.

https://www.infowars.com/we-all-knew-john-mccains-widow-comments-on-jeffrey-epsteins-sex-trafficking-charges/
polemiker
26.01.2020 kl 17:14 629

Kan du peke på noe konkret i denne topicen som idikerer at jeg i mot ytringsfrihet?

Du har naturligvis rett i at jeg misliker nyhetsmedia og organisasjoner som i hovedsak kommer med "fake news". Dette har jeg og mange andre mislikt i åresvis, og lenge før Trump ble president. CNN, MSNBC, NBC, NRK, TV2 og en drøss andre media har levert propaganda, mørklagt ubehagelige fakta, kommet med løgn og fanteri i lang tid, så derfor var det svært befriende at verden endelig fikk en president som også hadde gjennomskuet dette.

Egentlig var det ganske uhørt at en presidentkandidat gikk ut med et slik frontalangrep på fake news media. Alle "eksperter" kunne fortelle at det ville være det samme som å begå et PR-messig selvmord og at pressen ville knuse deg. Det har de da også prøvd på 24/7 i over 5 år nå, men det har bare slått tilbake på dem selv.

Folk har nå totalt mistet tillititen til MSM media og både lesere og seere flykter fra disse kanalene. Snart er det bare indoktrinerte sosialister som ikke klarer å tenke selv eller andre som ikke helt har mental kapasitet til litt enkel kildekritikk som gidder å bruke tid på slike media.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 17:35 621

"Folk har nå totalt mistet tillititen til MSM media og både lesere og seere flykter fra disse kanalene."

Det er ikke rart når verdens mektigste mann sverter dem urettmessig dag etter dag. Han sier at de lyver når det er han selv som er den store løgneren og det er et faktum at mange faktisk tror hvert ord han sier. Da blir etterhvert meninger av den typen som feks Havfruen og Change representerer her på tråden mer og mer fremtredende og folk begynner å tro på galskapen. Hva synes feks du om påstanden de kommer med i fullt alvor om at Mccain ikke døde av hjernekreft men at han i all hemmlighet ble drept av de militære. .
Slettet bruker
26.01.2020 kl 17:59 611


NTBs dekning av riksrettssaken mot Trump er søppel

Av: Hans Rustad 25. januar 2020, 20:31

Det er tøft å være Trumps personlige advokat. Hans team får kjørt seg. De må hele tiden være bedre enn Demokratene, som får det meste gratis. Men det gjør at folk som Jay Sekulow må overbevise. Det holder ikke med slagord og pompøse fraser. Foto: Sarah Silbiger/Reuters/Scanpix

NTB har et særlig ansvar for å dekke et polarisert USA på en fair måte. Men det finnes ingen fairness i NTBs dekning. Den er totalt enøyd på Demokratenes side.

NTB presenterer faktabokser uten fakta, og rapporteringen er ren propaganda.

Det hjelper ikke at NRKs Anders Magnus er like dårlig. Resultatet er et publikum som er ignorante om den viktigste politiske striden i vår tid.

Nær halvparten av Norges befolkning tror ikke at Donald Trump blir gjenvalgt som USAs president.

Nordmenn er delt på midten når det kommer til troen på gjenvelgelse av USAs president, viser en fersk spørreundersøkelse Norstat har laget for ABC Nyheter.

46 prosent av de spurte tror ikke at Donald Trump blir gjenvalgt som president 3. november, mens 40 prosent svarer ja. Samtidig svarer 15 prosent «vet ikke» på spørsmålet.

Flere kvinner enn menn er tvilende til at Trump blir gjenvalgt som USAs president. (NTB)
Egentlig er det overraskende at andelen som tror Trump taper 3. november, ikke er enda høyere. At så mange som 40 prosent tror han blir gjenvalgt, viser at folk klarer å tenke selvstendig. Kanskje dette er et varsel?

Charles Moore skriver i Telegraph at Boris Johnson viste at det er mulig å vinne valg uten å ha BBC i ryggen. NRK og de andre mediene opptrer som kingmakers, og alle partier/politikere danser etter deres pipe.

Uthengningen av Trump er en fordumming både av publikum og journalistene selv. Egentlig er det verst for mediene.

Lørdag holdt Trumps advokater sine innlegg. De holdt på i bare to timer. Adam Schiff holdt på i 21 timer.

Det var masse «mat» i Jay Sekulow, Michael Purpura og Pat Cipollones innlegg. De demonstrerte at Schiff utelot at mange av vitnene han selv hadde innkalt, konkluderte med at de aldri hadde hørt Trump si at hjelpen til Ukraina var avhengig av at de etterforsket Bidens.

Demokratene lager sammenhenger som ikke er der. Det gjorde de under Russia-gate, og de gjør det om Ukraina.

Schiff overdrev trusselen fra Russland noe voldsomt: Han sa det var nødvendig å kjempe mot russerne i Ukraina, så amerikanerne slapp å gjøre det på hjemmebane. Han snakket om at Trumps innstilling av hjelpen hadde kostet ukrainske soldater livet. Men unnlot å nevne at Trumps suspensjon av hjelpen i noen uker, ikke berørte den militære hjelpen. Leveransene av panserbrytende Javelin-raketter fortsatte. Disse var det Trump som hadde bestemt at Ukraina skulle få. Obama leverte bare ulltepper.

Schiff snakker som om Mueller-rapporten ikke foreligger. Den konkluderte med at det ikke var bevis på samarbeid mellom russerne og Trump. Schiff snakker fortsatt om Trump som en russisk agent. Derfor var det nødvendig med en riksrettssak, for Demokratene kan ikke stole på at velgerne forstår hvor farlig Trump er.

Dette er loony talk. Men NTB referer det som om det var normalt å snakke om at landet befinner i unntakstilstand:

Lederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff, mener Trump vil fortsette å utøve maktmisbruk med mindre han avsettes.

– Det kommer ikke til å stoppe. Dere vet det ikke kommer til å stoppe med mindre Kongressen gjør noe med det, sa Schiff da han la fram de siste argumentene fredag, samtidig som han kalte presidenten en trussel mot landet.

Han påpekte også at Trump ikke har vist anger etter at Ukraina-samtalen ble kjent. (NTB)
Demokratene stoler med andre ord ikke på et demokratisk valg, men vil gripe inn for å få Trump avsatt. Ikke noe av denne tenkningen kommer frem i norske medier. Den er anti-demokratisk.

Jerry Nadler er særlig skrudd. Han sa at Trump må avsettes nå, ellers blir han en diktator.

Justiskomiteens leder Jerry Nadler kalte Trump en diktator.

– Han behøver ikke å respektere Kongressen. Han behøver ikke respektere folkets representanter. Kun hans vilje skjer. Han er en diktator, sa Nadler ifølge Reuters. (NTB)
Schiff var like forrykt da han gjengav et rykte på CBS som sa at republikanske senatorer var blitt truet med at deres hoder kom til å bli satt på stake hvis de våget å stemme mot Trump. Dette fikk flere republikanere som har flørtet med tanken om å stemme for flere vitneforklaringer, til å ta kraftig avstand fra Schiff. Det finnes ikke noe grunnlag for ryktet. Det var ren bakvaskelse.

NTB har ikke med ett ord nevnt at medier som Washington Post, New York Post og CNN er blitt aktivister som driver krig mot presidenten, med plantede historier og bevisste løgner.

Løgner har en mangel: De er kjedelige. Anders Magnus er kjedelig å høre på, det samme er Tove Bjørgaas og Gro Holm.

Hvis man stoler på norske medier, er det ikke mulig å forstå noe av det som foregår i USA.

I Bergen sitter en postdoktor som har bevart fatningen:

– Jeg tviler på om det er mulig å slå Trump, sier postdoktor Hilmar Mjelde ved Universitet i Bergen.

Han viser til at de demokratiske kandidatene som ligger på topp, er for gamle. Han peker samtidig på at USA har en helt annen politisk kultur enn de fleste europeiske land.

– Europeere sliter med å forstå hvordan en så uvøren og udannet type som Trump kan velges til president, sier Mjelde.

1009 respondenter ble spurt i undersøkelsen. (NTB)
Jeg tror Mjelde tar feil. Trump er uvøren, men han er ikke udannet. Kravet om at norske politikere skal følge en viss språknorm, er en hersketeknikk.

Er det noen som synes Trine Skei Grande er spesielt dannet?

I over ett år etter valget i 2016 kjørte NRK en jingle hvor politikere kommenterte valgresultatet, og den ble avsluttet med Skei Grande som sa at han ble valgt på å være drittsekk.

Der har du nivået på NRK og Grande. De sparker nedover, mot velgerne.

https://www.document.no/2020/01/25/ntbs-dekning-er-riksrettssaken-mot-trump-er-soppel/
Slettet bruker
26.01.2020 kl 18:04 606

Du vinner aldri Jabba-jesus.
Slettet bruker
26.01.2020 kl 18:46 594

Tror du også at McCain ble dømt til døden av et militær tribunal i all hemmelighet og at hjernekreften bare var cover up polemiker?
polemiker
26.01.2020 kl 19:54 580

Nei, jeg tror han døde av kreft.
cinet
26.01.2020 kl 21:50 562

Krigen mot fake news er vunnet i USA og U.K.
Europa står for tur. Det vil bli et sjokk for fredrik fake news/batti news m.fl.

Slettet bruker
27.01.2020 kl 06:31 528

Du mener diskusjonen med deg om Mccain ble avlivet av militæret eller døde av kreft?
Enig i dette. Den diskusjonen er jeg enten dømt til å tape eller gi opp.