PLT - Gått 1000% på få mnd (fra 7,8 til 78), hva nå?

PLT 27.01.2020 kl 09:38 21606

PLT har vært en fantastisk reise fra kr 7,80 til kr 78 fra i fjor sommer til i dag.

Men denne oppgangen kan ikke begrunnes eller forsvares i forhold til de tall som PLT leverer eller børsmeldinger fra selskapet? Så da må en undres på om dette nå er blitt en "hype"?
Tiden er nok inne til gevinstsikring i PLT.
Fallet nedover kan komme raskt om gevinstsikringen begynner?
Synspunkter?
Redigert 28.01.2020 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
onuk
10.02.2020 kl 10:12 1284

Oljen si meg en ting, den virus som du tydeligvis har på hjernen, er den smittsom? I tilfelle ja, så er den ja laaaaangt verre enn Toyota Corolla viruset! Uansett, god bedring. Også med din helse. :)

Markedets størrelse burde være mulig å se. Det er intet mindre enn enormt! Ikke minst med tanke på anvendeligheten av TLens. For her snakker vi ikke bare om smartklokker og smartphones.

Og dersom, jeg sier dersom, TLens representerer disruptive linse-teknologi, så står vi de facto foran et helt utrolig fantastisk industrieventyr! Og med tanke på det lave antall askjer i selskapet, så står vi aksjonærer foran noe som kan bli tidenes investorreise på OSE!.

Jeg bare lurer på hva det er som foregår bak kulissene i poLight for tiden og hvor mye Isaksen har anledning å introdusere oss for på førstkommende fredag. Kommer det flere positive meldinger i løpet av uken?
oljen
14.02.2020 kl 15:41 1001

Dette går jo strålende. Under 70 kroner og ned på 60-tallet igjen kommende uke?

God helg!

Deres innlegg er så utrolig kreative 😂
Fradrag
14.02.2020 kl 16:16 903

11% ned i dag. mandag kommer til å bli stygg med alle nyhetene om falske tall fra Kina som vil komme over helga.
https://twitter.com/alanwongw/status/1227799635160252416
Redigert 14.02.2020 kl 16:18 Du må logge inn for å svare

Jeg kan huske at denne richiosio spådde photocure nedenom og hjem. Kurser ned på 40- 50 tallet. Siden har photocure gått som en kule. Fradrag spår dommedag til det kjedsommelige. I mellomtiden står han fast i sin short i Tesla. Oljen opererer med kursmål i PLT på 1000 kroner den ene dagen og 60 kroner den neste. Det får meg til å stille spørsmål rundt deres troverdighet. Jeg er forundret over at de fremdeles har tilgang på Hegnar forum. I etterhvert annet seriøst forum ville de ha blitt kastet ut.
Redigert 14.02.2020 kl 16:26 Du må logge inn for å svare
KBBNMF
14.02.2020 kl 16:28 864

Viktig å huske at fradrags ord kun er omsorg for oss «småsparere» - en slags hard kjærlighet 😃

Fra spøk til alvor, mandag til onsdag med oppgang var fradrag fraværende, når kursen så vender sørover er han der og elger edder og galle på alt og alle.

Man blir jo oppriktig trist på vegne av oss alle når enkelte mennesker holder på slik. Først og fremst fordi det er rimelig snevert å tro at man kan styre kursen på et selskap dit man vil ved å klage på et lite nettforum. En annen annen er det totale fraværet av empati og det å ønske at andre lykkes.

Fellesskapstanken burde stå sterkt selv i kapitalmarkedet. Det er ingenting i vegen for at både vi med folkeskikk og også fradrag og oljen skal kunne tjene penger. Gode råd, tips og graving er det vi vil ha. Ikke hånlig latter og mobbing som de forfekter.

Vil rette en lang og kraftig applaus til typer som krammz med flere som bidrar positivt. De bidrar heldigvis også på andre forum slik at en trenger å være her inne så mye.
Alekxxx
14.02.2020 kl 16:31 855

En fantastisk uke avsluttes med en dritt dag.
På kort sikt så er det vel bestillinger av linser til klokkene som er lansert.
Ettersom det skal selges 2 klokker på samme bestilling så regner eg med det vil komme nye ordre ila måneden.
Fradrag
14.02.2020 kl 16:37 839

Dere kan takke med på mandag for penger spart ved å selge i dag. Dette viruset kommer til å stenge ned hele Kina, spre seg til resten av verden og kræsje økonomien.
Beijing innfører 14 dagers karantene for ankomster

Alle mennesker som returnerer til Kinas hovedstad Beijing bør ilegge seg hjemmekarantene i 14 dager for å hindre spredning av covid-19-viruset, melder byens offisielle avis Beijing Daily ifølge Reuters.

De som nekter å ilegge seg hjemmekarantene eller nekter å følge de offisielle reglene for å begrense spredning av viruset, vil bli straffet, skriver avisen.

Vårherre skrev Innlegget er slettet
Tydelig at det preger deg at folk har mening. Syntes uttalelsen din her var meget lite hyggelig. Lite voksent...
Redigert 14.02.2020 kl 16:46 Du må logge inn for å svare

Vårherre skrev Innlegget er slettet
Det er en glede å tale vårherre rett i mot. Det plager meg ikke.
Redigert 14.02.2020 kl 17:04 Du må logge inn for å svare
Orwell
14.02.2020 kl 17:13 794

Humaneye skrev Innlegget er slettet
Vårherre banner åpenbart i kirka

Det er ingenting som er endret i PLT - caset er inntakt. I mellomtiden sitter våherre å sprer rundt seg med eder og galle. Fradrag spår dommedag. Oljen kommer med kursmål fra 60 til 1000 kroner alt etter hvordan det passer han selv - alt er som det bruker å være - under solen er intet nytt.
Redigert 14.02.2020 kl 17:18 Du må logge inn for å svare
Kraamz
14.02.2020 kl 18:03 641

Om man skal arrestere noen som poster patenter som er datert langt tilbake blir det fort meg🙂 Om noen har gått på smell grunnet dette så kan jeg ikke annet enn beklage, da dette bare er for å opplyse om muligheter i markedet og for å gi en pekepinn på hva som er potensialet🙂

Jeg har bare holdt meg på sidelinjen og lest innlegg her på forumet, men nå kan jeg ikke la vær å kommentere!
Jeg har selv en liten post med aksjer i Polight, og setter pris på både positive og negative kommentarer. Men nå tar det helt av her, og det blir bare for dumt.
Vårherre, Fradrag og oljen - Dere må gjerne komme med negative kommentarer, men det bør begrunnes saklig, og overhodet ikke ende i personangrep som det til tider gjør nå. Såpass voksne mener jeg dere må være! Dersom dere ikke har tenkt å endre dere, bør dere forsvinne fra forumet!
De fleste oppfører seg fint her, og ønsker spesielt å rette en stor takk til Kraamz. Dine innlegg har vært meget nyttige for meg som ny aksjonær i Polight. Takker også alle dere andre, som bidrar med nyttig informasjon.

Gleder meg til fremtiden i Polight

Ha en god helg:)
happi67
14.02.2020 kl 18:14 605

Du har gjort en super jobb,kraamz. Kan ikke forstå at stemningen er så dyster pga en dupp. Det har vært en fin tone her på poligth tråden og håper at den kommer tilbake. Så får vi som har troen handle billig. Ja en fin helg 😃
onuk
14.02.2020 kl 18:16 600

For all del Kraamz, ikke slutt med gravearbeidet ditt. Vi fikk i dag bekreftet fra Isaksen at TLens på alle skrivemåter nesten til 100 prosent kan tilbakeføres til Polight.
Hvis det har vært mange patentanmeldelser gjennom tidene, hvor de forskjellige firmaer ikke tok skrittet fullt ut å lansere et produkt som beskrevet i patentanmeldelsen, så kan hverken du eller Polight blir lastet for det.
Xiaomi har forandret på dette for godt. Polight er kommet for å bli. De eneste som ikke skjønner dette er norske skattemyndigheter samt tragiske sjeler som oljen, fradrag og nå helt nytt i bilde vårherre som sikkert har svidd av noen hundrelapper ifm en mislykket tråde i PLT siden i går.

Kraamz, ikke bry deg om folk som aldri vil lykkes (med noe?), fortsett med det supre grave arbeidet ditt. :)

Tullprat, alle som har fulgt med på forumet de seneste måneder vet godt hvorfor jeg reagerer. Ett knippe av forumskribenter hiver seg over hver eneste kommentator, som de oppfatter negativ til Polight og går til person angrep og latterliggjøring av vedkommende.
Så sitter resten ( som du selv Småspareren) og godtar det. Hvorfor finner du deg i det?

Jeg formulerte meg kanskje ikke forståelig nok.
Det jeg prøvde å få fram, er at du gjerne må være negativ, men det bør begrunnes bedre enn dine siste innlegg, og absolutt ikke ende i personangrep. Det er ikke positivt med bare overpositive kommentarer. Så synes det er fint at du er her, men ønsker ikke den oppførselen du har hatt i ettermiddag. Hvis det er saklige begrunnede negative innlegg, så vil du nok heller ikke få så mye dritt tilbake.

Til de av dere som tror på tåpelige forklaringer om at jeg hoppet på polight i går, som en forklaring på min vrede i dag, kan jeg fortelle at jeg har hatt 10-12 tusen aksjer i Polight siden oktober 2019 og vært på børsen siden 2002.
Poenget er at jeg er drittlei en del kommentatorer her inne som kommer med mye svada, de jeg skal forsette plukke på hvis de ikke tar seg sammen.
Dubois
14.02.2020 kl 18:42 532

Til de som tror at skatteetaten spår fremtiden, skatteetaten er ikke venture capitalist, de ser kun på fortiden.

Nei, du virker ikke som du vil forstå. Jeg har ikke fått mange negative tilbakemeldinger men andre har det. Du må lese igjennom forumet.

Vårherre prater med to tunger. Det synes jeg alle skal vite - skrevet for en måned siden - da lå kursen rundt 50 kroner.

Teknisk ser alt svært bra ut, og det er ingenting fundamentalt som har endret seg.


Vårherre
13.01.2020 kl 18:12
2486

Nå er det bare dårlige nyheter som kan få denne aksjen til å falle tilbake, isåfall ikke under kr.45,- for de av dere som er opptatt teknisk analyse vil jo se at det er utløst ett gedigent kjøps signal. Nå er det bare å hive innpå med aksjer, nå peker alle piler mot himmelen.
Snart kommer meglerhusene med nye positive analyser og kursmål. At noen får høydeskrekk som vi så tilløp til idag, er helt som det skal være. Vi andre skal bare takke og ta imot.
Redigert 14.02.2020 kl 18:59 Du må logge inn for å svare
Orwell
14.02.2020 kl 18:53 491

Hei Kraamz. Du har gjort en flott jobb! Morsomt med folk som virkelig engasjerer seg, ønsker å tjene penger og heier på norske selskap som prøver seg i dette segmentet.
Det jeg stusser over er disse som sier de er long, men oppfører seg short. Jeg prøver å forstå dem..
Det er selvfølgelig ingen sjangs i havet at Tlens teknologien forsvinner ned sluket, men fare for at Polight ikke klarer å kommersialisere i tilfredsstillende grad og at de blir kjøpt opp. Det ville vært synd for oss som bryr oss om norsk verdiskapning og innovasjonsevne
Kraamz
14.02.2020 kl 18:56 479

Takker for masse motiverende tilbakemeldinger folkens🙂 Håper vi kan fortsette med god stemning i videre diskusjon rundt Polight og dets flotte fremtidsrettede produkt fra no av folkens🙂. Håper oppriktig at alle som bidrar her kommer utav dette med stor gevinst! Det er jo trossalt en mulig gamechanger dette, når jeg sier mulig så har jeg stor tro på det men, det er for mange ting som kan skje til å si at dette er bankers! Derfor håper jeg vi kan ta diskusjonen videre fra krangling til det som er forran oss per no! Isaksen kom ut med mye bra i dag! Det jeg ser mest negativt på er dette med spekulasjoner rundt emisjon🤔 Hvordan ville en emisjon i PLT sett ut? Noen som har erfaringer? Evt argumenter imot en emisjon? Jeg syntest det var positivt at vi har frem til q1 2021 med cash! Men er det da nødvendig med emisjon?🙂

Stakkars mann, jeg har da aldri vært negativ til Polight. Jeg har vært negativ til deg og resten av denne menigheten som prøver å dulle folk inn i en tro om att allt er rosenrødt.
Innlegget du refererer til er helt topp, som om det kom fra ett meglerhus. Takk for at du henter det frem, Jeg håper mange hørte på meg den gangen og kjøpte.
Det var den dagen Polight passerte 50 kr.
Siden den gang er kjøpssignalet forsterket, for nå tar volumet seg opp radikalt.
Redigert 14.02.2020 kl 19:12 Du må logge inn for å svare
Orwell
14.02.2020 kl 19:04 455

Skattegreia er en ikke-sak, som uvitende folk har tolket feil, og avisene sanker klikk på... Satt på spissen har skattetaten tolket dette som en hobby, fordi det ikke har gitt omsetning. Dette finner du i brosjyrer som "dette må du vite for å starte for deg selv ABC", fra næringsetaten, etc. Prøv å google "må jeg betale moms"