NEL: Lørdag 29 Februar SKUDDÅRSDAG!


God morgen og godt nyttår.

Ja nå er det nytt år og nye muligheter. Nådde ikke mitt personlige kursmål på 9,60 i året som gikk. Men vi starter med ny frisk og ny tro da vi vet hvilke store muligheter som bør ligge forran oss i nær framtid.

Det har ikke vært de store kontraktene dette året som er gått, men noen smådrypp har det vært. Hadde vel forventet at NIKOLA sin utrullingsplan var på plass innet utgangen av 2019. Men den gan ei. De er mye på overtid nå. Mye twitring har det vært, men uten noe serlig substans synes jeg. Dette må nå bli bedre eller så er det nedover igjen, dette har vi som har vært inne i NEL en tid fått erfare mange ganger.

Løkke har ikke fått ned en eneste av de store ballene han er ute etter å ta ned, iallefall ikke noe som vi vet om. Er spent på hva dette nye året bringer. Nåvel, vi får gi dem litt tid enda.
Det som jeg fortsatt stusser over er den planlagte utrullingen av stasjoner som etter planen skulle være langt på vei nå, ikke er kommer igang enda. Vi vet ikke mer enn det vi visste for et par år siden angående dette.

Når det gjelder Korea og Kina samt de andre større indusrielle aktørene er jeg fortsatt veldig spent på hva som kommer derfra. Disse folka er serriøse og hydrogen kommer garantert, men blir det fra NEL? Det har vokst opp mange gode og store serriøse aktører bare på et par år.

Nåvel, det har iallefall vært stor interesse for denne tråden i året som gikk og den type diskusjon og meningsutvekslinger en slik gir tråd gir. Vi viderefører den inn 2020. Skal prøve å henge med så lenge interessen er til stede. Her kan vi også følge kursutvikling fra mnd til mnd. starter med blanke ark.

Ha en fin dag og et fortsatt godt nyttår

2019.
Kurs pr 1 juli kr 7,20.
Kurs pr 1aug kr 7,12
Kurs pr 1 sept kr 6,78
Kurs pr 1 okt kr 8,32
Kurs pr 1 nov 2019 kr 7,92
Kurs pr 1 des 2019 kr 7,93
2020
Kurs pr. 1 jan 2020 kr 8,65,-
Kurs pr. 1 feb 2020 kr 9,18

Løkke til videre i 2020
Redigert 21.01.2021 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Sann
01.03.2020 kl 11:20 1330

Det er riktig at børser som institusjon ikke hadde fungert om absolutt alle handlet likt samtidig. Det vil heller aldri skje da nedsnødde småsparere i mindre grad har evnen til å posisjonere seg optimalt. Tradere og profesjonelle investorer har en rekke flere verktøy og parametre som er hensyntatt i nedsalget vi ser nå.
Og som alltid er det disse i det store og hele som tar gevinstene i børsuroen vi ser nå.
Strategi
01.03.2020 kl 09:23 1472

Må påpeke at det er lite realisme her.

Dette er vel fakta; Nel er voldsomt overpriset og rir på den grønne bølgen som mange andre selskaper som av en eller annen fundamental grunn / eller ikke legges under denne kategorien.
Nel er en tradingaksje : daytradernes favoritt og har enome volum omsatte aksjer daglig.

Dette er desverre ikke fundamentert i eksisterende verdier, hele fundamentet er basert på tro og håp alla Thin Film of REC.
Å forholde seg til pris settele på underliggende verdier er tydeligvis gammeldags, men faktum er at det vil ta lang tid og flere emisjoner til før selskapet tjener penger.
Kursen er blåst voldsom opp og alle er klar over dette.

På bakrunn av dette tror jeg NEL kan få store fall i dagens usikre klima, så min anbefaling her er å være meget forsiktig.lektor79
01.03.2020 kl 00:52 1673

Rett til helvette som alt annet

jeg traff tydeligvis en nerve her.
la oss forestille oss om at alle, absolutt ALLE gjør som baisehodene i NEL gjør. det hadde fått fatale følger for ALLE firmaene på absolutt ALLE børser i verden. Det er da enda godt at det fins seriøse aksjeeiere på børsene verden over og som ikke tenker lenger enn nesetippen. Løkke til og fortsatt god helg.
Sann
29.02.2020 kl 23:28 1772

Det som er mer kvalmende er inkompetente innlegg fra enkelte i den nye saueflokken her inne den siste tiden og i motsetning til de som har fulgt og også tradet Nel i en årrekke. Trading forstår du deg tydeligvis ikke på når du karakteriserer personer som har tro på et kursfall for baisehoder. Å posisjonere seg i forhold til geopolitiske forhold og hendelser er nettopp det finansmarkedet og profesjonelle investorer hele tiden gjør. De er ikke baisehoder av den grunn når de samtidig underbygger sine handlinger på et reelt grunnlag.

opplever baisingen til nikko som direkte kvalmende. tenk hvis vi alle tenker som dette baisehodet. vi skjønner alle at det hadde aldri gått bra.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
piphans
29.02.2020 kl 22:03 2146

Anheuser-Busch med kæmpe tab bare i Kina på 2 måneder. Kan det få konsekvenser for bestilling af Nikola trucks
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
takumi
29.02.2020 kl 21:49 2194

Det er jo ikke mr Erik som er på jordet her, han sier jo bare at det feil å si at nel har holdt stand slik det blir påstått her, og det er jo helt korrekt av han å påpeke at det er feil. Nel har da vitterlig ikke holdt stand når kursen har gått fra 15 til 9 kr!
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Satch
29.02.2020 kl 21:10 2273

Jeg er, og har alltid vært utelukkende positiv til NEL så selv om selskapet ikke har endret seg i denne støyen så føler jeg også på at vi må tenke oss om litt. Markedene var overmodne for en korreksjon og Corona trigget starten på den naturlige korreksjonen i tillegg til følgende av selve viruset. Folk argumenterer gjerne med at det er flere som dør at vanlig influensa etc enn Corona, men i folhold til antallet smittede er vel tallene anderledes. Mener å ha lest (rett meg gjerne om dette er feil) at influensa har en dødelighetsrate på 0,2% og Corona på 2%. Det er jo langt hissigere, selv om det hovedsaklig er eldre med andre underliggende tilstander som er mest sannsynlig å rammes av alvorlige sykdomsforløp. Corona er også svært lett smittsomt. Men om man løfter nesa litt og ser på konsekvensene utover dødeligheten så er de økonomiske og for det øvrige samfunnet ganske stygge. Fullstendig isolering av mistenkt smittede og bekreftet smittede kan ved god spredning medføre følger vi ikke ser omfanget av enda. Usikkerheten rundt dette er nok til at man bør trå varsomt. Jeg har full forståelse for Rogneveien og Nikko her, argumentene er fullt forståelige. Jeg har også solgt meg ut inntil videre, selv om jeg er fullstendig klar over at jeg kan gå glipp av startskuddet. Ønsker dere lykke til alle sammen. :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
29.02.2020 kl 19:08 2421

– Frykter økonomisk krise
Frykten er at bedriftene begynner å si opp folk og arbeidsledigheten øker, ifølge Lie.

– Det er det man frykter nå, at dette skal utløse en økonomisk krise i tillegg til en humanitær krise.

En stor usikkerhet er hvor mye mindre vil økonomien vil vokse, både i Europa, USA og andre land enn det den lå an til å vokse fra før av, påpeker Haugland.

– I verste fall er det duket for et økonomisk tilbakeslag, og mer finansiell uro. Akkurat nå er usikkerheten total, og det blir reflektert i aksjemarkedene.

https://e24.no/boers-og-finans/i/mRwb0p/viruset-gir-dobbel-sjokk-i-oekonomien-derfor-stuper-boersene
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
29.02.2020 kl 19:05 2434

Som trader er det selvsagt mye, mye større mulighet for å tjene penger når kursen stiger. Et feilkjøp kan jo da rettes med å sitte med aksjene noen dager. Nå er det det samme som å kaste gode penger etter dårlige. Jeg må si at jeg undrer meg voldsomt over at småaksjonærer bare sitter helt stille og ser at sparepengene forsvinner dag for dag. Men det er jo selvsagt opp til dem, akkurat som det er opp til meg når tid jeg vil kjøpe.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare

Hei..Sann.
Tro meg, Sann er inne på noe vesentlig her.

Her er ikke tale om å snakke ned aksjen noe som helst. Ingen her på HO er istand til å snakke ned aksjen ett neste øre..
Vi må se alvoret i hvitøyet, ikke bare med NEL men med hele det finansielle verdensbildet.

Denne virus epedemien var det som satte igang den korreksjonen som har vært advart mot lenge, Den er ignag nå.

Vi vet bare ikke hvor dyp den blir, men vi er nok ikke på langt nær ferdig med den, knapt nok igang tror jeg.

Hele verdensøkonomien vitner jo om dette, få opp øya folkens. Velg gjerne å sitte inne med aksjer, det er hver enmkelts valg, men innrøm at vi er inne i noe meget stygt. Tallenes tale er jo klare.

Tror personlig vi står forran en stygg uke.

Men det snur, vi vet bare ikke når.
Da er Rogneveien der med klingende mynt og kjøper. (hvis jeg ikke er død av Corona da)

Uansett, venner.
Lykke til... Denne gange med bokstaven y
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Sann
29.02.2020 kl 18:01 2550

Du er jo helt på jordet. Mange her inne har jo advart om dette i dagesvis og selv solgt seg ned eller ut i trå med det globale finansmarkedet for øvrig. Om man da sitter rolig og lar verdiene falle er vel det ens egen feil og ikke de som vil inn på en lavere inngang. Det er da vel ikke det samme som å snakke ned aksjen men derimot en tro på en negativ kursutvikling.
Nå meldes det i helgen fra Kina at industritallene er katastrofalt dårligere enn antatt og frykten i finansmarkedene nå med den hurtige spredningen til andre land for tilsvarende svekket økonomi,
Frykten for Coronaviruset i seg selv finnes kun i befolkningen og er ikke den som påvirker aksjemarkedet mest. Det som imidlertid påvirker aksjemarkedet er frykten i finansmarkedet om de økonomiske konsekvenser av pandemien når denne nå sprer seg og at de negative tallene som nå viser seg i Kina forplanter seg globalt. Det er denne frykten i finansmarkedene og for en kommende resesjon som påvirker aksjemarkedet fremover. Dette er ikke Nel skånet for og spesielt ikke Nel eller øvrige ESG aksjer da disse alltid vil få den største korreksjonen. Mandag og kommende uke med Q4 i tillegg ser derfor ikke lyst ut og mange ser det derfor riktig å stå utenfor med håp om en lavere inngang. Det er dette aksjemarkedet for svært mange dreier seg om og da blir det patetisk å påstå at dette er for å provosere de som velger å sitte stille.
Om media skulle melde 90% mulighet for fullskala krig mellom USA og Iran neste uke tror jeg også mange ville solgt seg ut. Om du velger å sitte rolig er det din sak men ikke påstå at dette har noe med nedsnakking av aksjen å gjøre når man samtidig forteller hvorfor man velger å selge seg ut. Skjerpings....
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
29.02.2020 kl 17:59 2559

Forstår ikke stresset med lav inngang.
Spiller da vel ingen rolle hvilket nivå kursen er på om du trader aktivt?
Du kjøper/selger flere ganger daglig.
Stort sett alltid topp og bunn.
Samme f. om Corona eller ikke da vel?

Er vel bare å leve med at viruset (som alle andre virus) er globalt.
Det vil sikkert dø flere av de tre andre virusene som herjer i år enn av Corona.
Flere fabrikker i Kina har tatt opp igjen arbeidet.
Resten av verden må nesten også godta spredning da folk får reise fritt.
De fleste virus starter hvert eneste år i Asia.

Trade og kos dere.
Men spar oss for hausing hele tiden.
Blir så ensformig.

Søk heller opp hva NEL driver med om dagen.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
29.02.2020 kl 17:03 2635

Det er du som oppfører deg tåpelig nå. Selvsagt ønsker jeg lavest mulig inngang. Hvis jeg ønsket noe annet som trader, ville jeg vært helt på bærtur. Du får ta deg en bolle...
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare

Nikko du er bare en elendi baiser som ønsker best mulig inngang. Tror du virkelig at dine oppgulp her på Hegnar forum får ned kursen? Du har virkelig vist oss ditt sanne JEG.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
uopplyst
29.02.2020 kl 16:13 2727

Hva gjør deg kvalifisert til å fortelle forumets skribenter "hva aksjen skal ned i" samt det øvrige tøvet du skriver?

Forumets medlemmer skjønner at du ønsker lavest mulig inngang.

Å tro at dine håpløse påstander skal bevege kursen det aller minste er rett og slett realitetsbrist samt en fornærmelse mot andre brukere av forumet.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
29.02.2020 kl 14:32 2873

Lykke til med dine spådommer.
Min mening: Tullprat.
Har du virkelig ikke levd såpass lenge at du har hørt om alle andre virus siste 20 åra?
Stoppet verdens børser og industriproduksjon?

Med den kunnskapen håper jeg virkelig ikke du driver med aksjer....😂😷😛
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Keirax
29.02.2020 kl 14:06 2924

Og dette har du studert og regnet på så intenst at du landet på 5-6kr. Hvorfor ikke 2-3 eller 7-8?
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
lektor79
29.02.2020 kl 13:25 2993

Nel skal ned i 5-6 kroner. Coronakrisen har så vidt startet. Dette er verdensomspennende situasjon som ikke har startet. Epidemien vil stoppe opp alle verdens børser og industriproduksjon.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare

Det er vel vi enig i. Bare vi får ristet av oss Coronnaen.

Løkke til.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
StangInn
29.02.2020 kl 13:22 3002

Jeg var på besøk på NEL på Notodden torsdag i forbindelse med min jobb, og jeg fikk en glimrende presentasjon og omvisning. Det utvikles nye produkter, de skalerer opp og skal ansette flere i tiden som kommer. Føler meg trygg på at et blir en finfin fremtid å være aksjonær i NEL. Happy weekend :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
28.02.2020 kl 23:54 3357

😊😊👍🏻👍🏻💰💰
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare

Til alle aksjonærer i Nel,
ønsker dere alt vel.
Tøffe tider,
gjennom kursfall vi lider.
Nå en velfortjent helg,
sitter og tenker på om man skal selg????
Har en mager trøst,
troen på at Nel skal bli størst,
på denne grønne bølge,
som vi nå må følge.
Kanskje på mandag, vi melding får?
Så vi de 20,- kroner når.

God helg!
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Satch
28.02.2020 kl 23:37 3394

Skjønner det, men rett skal være rett, nel har gått som en rakett, og uten noen særskilt grunn. Nedgangen var like rask som oppgangen. :) mine tanker rundt neste uke er spredt. Futtene ser oppløftende ut etter rentekutt i junaiten etc, og TG avsluttet på 9,98kr ikveld.VIX er fortsatt høy, men har roet seg litt sammenliknet med tidligere i dag. Men oljeprisen er ustabil og Corona er fortsatt høyaktuell så jeg tror det kan gå begge veier, avhengig av hvordan helgen utvikler seg. Ønsker dere det beste, om dere sitter inne i aksjer eller på gjerdet. :)
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
28.02.2020 kl 23:20 3419

Bare påpeker det rogneveien sier jeg om at Nel har holdt stand... de har jo gått kraftig ned siste uke. Enig i at aksjen var høyt priset, men nedgangen har jo vært voldsom!!. Hva tror folk om neste uke?
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
28.02.2020 kl 23:05 3459

Meninger er jo fint det, men er vel greit å påpeke at Nel har falt veldig mye og mer enn de fleste andre? Tror de fleste er enige i det, selv om Nel er jo en volatil aksje. Henger ikke ut noen, bare presiserer fakta fra siste uke. Ønsker uansett alle alt godt jeg 😀👍
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Satch
28.02.2020 kl 23:02 3467

Men har du tenkt tanken på hvor mange ganger nel har steget sammenliknet med Oslo børs siste tiden? Du regner jo fallet fra toppen. Dagens kurs er jo den samme som for bare 3 uker siden.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.02.2020 kl 22:47 3507

Du kritiserer andre debutanter for deres meninger. Fei for egen dør.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
28.02.2020 kl 22:44 3519

Bare påpeker usannheter om at Nel har holdt stand jeg. Er vel ikke helt tilfellet med nedgang fra 15.50 til 9,65 på 1 uke. Mitt valg å bli værende ja, men når fakta ikke stemmer er det vel lov å si ifra? Hvorfor skal jeg skjerpe meg når jeg bare presiserer feil, og er uenig? Er ikke det greit her?
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.02.2020 kl 22:35 3547

Det er ditt eget valg at du har blitt sittende i aksjen gjennom fallet. Vi bestemmer ikke kursen. Skjerpings !!!!
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
28.02.2020 kl 22:30 3565

Helt enig nikko, men vær saklig :) At ikke Nel har blitt straffet er jo useriøst å skrive med 3 ganger nedgang av Oslo børs. Det blir jo litt tåpelig og provoserende for oss som har blitt med ned denne uka. Jeg personlig føler jo at Nel har fått en ekstrem nedgang uten at aksjen er blitt svekka. Hold det bare på et sakelig grunnlag. Mange har jo hatt en ekstremt tøff uke og fortjener ikke at folk utenfor sier at vi ikke har tapt nok penger.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.02.2020 kl 22:12 3615

Det er da helt naturlig at vi som er ute ønsker en lavest mulig inngang igjen. Vi er minst like positive til Nel Hydrogen som du.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Mr Erik
28.02.2020 kl 22:09 3627

Merker at du er ute av aksjen rogneveien. Synes det er litt skuffende å se at du skiver det du gjør bare i håp om å få en billigst mulig inngang. At nel har holdt stand er jo bare surr... Nel har jo latterlig nok falt 3 ganger så mye som Oslo børs. Mener du det er i slippe unna, eller er det et håp om å komme deg billig inn til uka? Synes dere som virker å verdsette et grønt skifte faller rett igjennom selv når det kommer til kurs. Håper Nel kommer raskt tilbake. Og at vi får kontroll på viruset. God helg
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.02.2020 kl 22:08 3639

Nei, Dow hentet seg veldig inn på slutten etter at det ble lovet kraftige rentekutt. Sluttkurs -1,39%
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
cover
28.02.2020 kl 22:02 3647

Tradegate closed 0,961 EUR (9,99 NOK)
stort volum 40,4 mill.
Dow ned 2,8%
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare
Nikko
28.02.2020 kl 21:37 3707

Hehe. Ja det kan du si. Hvis dette fortsetter så får jeg kanskje mine "billige" aksjer i Nel.
Redigert 21.01.2021 kl 03:54 Du må logge inn for å svare