PEN - Oppgang i vente - meldinger på gang - turbulent marked

gunnarius
PEN 01.02.2020 kl 12:23 48640

Hvis det er ok for dere - den forrige tråden ble vel lang og ny opprettes. Det siste som ble debattert i den forrige tråden var graden av nye meldinger.

Har behov for å minne om at de som sitter per def long i aksjen, bør selv CoV og videre negativ effekt på oljeetterspørselen kunne ses i et midlertidig perspektiv. Det kan ta noen mnd. før vaksine finnes, men toppen av utbredelsen vil trolig kunne vurderes om noen dager. Ingen har per i dag oversikt over hvordan CoV og innstilte flyavganger etc. påvirker Kinas og den globale oljeetterspørselen. Bilkjøringen bør kunne holdes intakt eller øke – gitt bilistene anser bilkjøring - og risk for smitte - som mer safe enn offentlig transportmiddel.

Det skrives at OPEC vurderer å fremskyve planlagt OPEC møte i mars til februar. All den tid OPEC medlemmer og den russiske energiminister Novak har hatt samtaler, så kan resultatet bli møte i februar og faktisk foreligger muligheten for at det kuttes enda mer. Gitt CoV kan redusere den globale oljeetterspørselen med indikert 250.000 f/d, ligger denne reduksjon innenfor OPECs og Russlands evne til ytterligere kutt. Oljekartellet vil sette alle kluter til for å holde oljeprisen over $60.

Russia ready to hasten OPEC+ meeting to Feb on coronavirus

Reuters, Moscow
Saturday, 1 February 2020

https://english.alarabiya.net/en/business/2020/02/01/Russia-ready-to-hasten-OPEC-meeting-to-Feb-on-coronavirus.html

Har selv fulgt PEN siden transformasjonen fra NEC. Har således hatt og har kontakt med selskapet etter behov. Selv om det foreligger vanntette skott hva angår sensitiv informasjon, merker man uansett om gløden og optimismen hos ledelsen er til stede. Og det er min soleklare oppfatning at det arbeides jevnt og trutt etter de retningslinjer og strategi som nedfelt i rapporter og presentasjoner. Dette betyr at selv om det er stille på overflaten, kan det koke hektisk lenger ned i dypet. Hva jeg forsøker å si: Det er mer trolig at PEN kommer opp med noe nytt innen M&A - enn ikke. De to skisserte HoTs kjenner vi til. Utover disse så vil markedet trolig kunne erfare news om Tunisia, som det mest nærliggende. Det er følgelig ikke noen disharmoni mellom hva som fra min side oppfattes som minst business as usual til begrenset innsidekjøp som nylig meldt.

Til tross noe traurig i øyeblikket, så borer og forseres PENs operasjoner, mens aksjonærene og markedet griner sine modige tårer. Ved den tid CoV kulminerer og oljeprisen ligger over $60 igjen, kan PEN ha skapt ny produksjon (2 brønner med ca. 350 nye fat oilje innen mars og dertil to nye brønner med 350 nye fat innen juni). I tillegg har man game changer, Salloum West, hvor en melding om den siste godkjennelsen avventes. Deretter spudding som guidet av selskapet innen Q1.

Hver enkelt må selv vurdere O&G segmentet og Panoro som investeringsobjekt, men det er min soleklare oppfatning at hadde man hatt ledig kapital innen O&G ville PEN til ¨NOK 18 per aksje vært et naturlig valg. Det foreligger som ekstraordinært at aksjen - fra å være genierklært og en vidunderfull aksje, skal kunne kjøpes til rundt 30% reduksjon tidligere kurs og til 50% av planlagt tegning nye BWE aksjer.

Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
sveno
18.02.2020 kl 09:43 4868

Litt som du antyder ja. Ser ut som de pakker en dårlig nyhet inn i glanspapir. De kommer først i gang med boring i mai, og da blir det vel høsten for Salloum-boringen:
"drilled in advance of the Salloum West exploration well, also targeting the Bireno formation, which has been slightly delayed due to outstanding regulatory approvals."
Slightly delayed begynner vel å bli en kraftig underdrivelse.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
sibira
18.02.2020 kl 10:09 4732

Savner vurderinger fra FF og Gunnarius på dagens melding.
Hadde vært fint å få deres vurderinger ......
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Alby
18.02.2020 kl 10:09 4734


Nedover og nedover 😡
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Svindel2
18.02.2020 kl 10:21 4715

Verdsettelsen av BWE/BWO trekker også potensielt ned PEN. Oljeprisen er ned og de fleste oljeaksjer er kraftig ned. Ender nok i rødt, men det kunne fort vert verre også....
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
bmw5
18.02.2020 kl 10:23 4700

Pen har nå fått tillatelse til å bore TU og som alltid innen olje tar det tid før man kan sette i gang. Har man erfaring innen oljevirksomhet så vet man at at det skal tilrettelegges (mobilisere) for en sikker boring og drift. Meget bra melding.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
18.02.2020 kl 10:27 4743

Mine vurderinger er nok ikke mere verdt enn andres. Jeg tenker at de har gjort om programmet fordi de trøbler med å få godkjennelse av SAMW-1. Skyldes nok det Jaja fant.

At de bruker ventetiden til å bore en annen brønn er jo da bra, men det skaper altså usikkerhet mhp. SAMW-1 slik jeg ser det.

Når det gjelder brønnstimulering av gamle brønner er det veldig vanlig. Det kan sikkert være flere måter å gjøre det på, men det vanligste er vel å pumpe syre ned i brønnen. Denne skal løse opp slam etc. som har satt seg i sprekker i formasjonen og hindrer skikkelig flow inn til perforingen i brønnbanen samt i selve perforeringshullene.

Øker de fra 3500 bopd til 5000 bopd er jo det veldig positivt, men vi vet ikke hvor lenge de kan opprettholde det.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
18.02.2020 kl 10:28 4750

Vanskelig å se for seg at alle andre tillatelser og myndighetsgodkjenning er på plass og denne angivelig fra forsvarsdep. og brakkene nå skulle komme som en vesentlig hindring ingen hadde forutsett. Har fremdeles god tro på at Salloum West brønnen vil bli boret.

Også tydelig at PEN ikke har herredømme over timing og tar ingen sjanser, men benytter boreriggen slik det beskrives i meldingen. Finner denne løsningen fullt ut riktig i en strategisk setting. Markedet ville uansett ha straffet aksjen om PEN vedvarende trenerte situasjonen ytterligere. Nå forventer PEN at boringen vil komme igang på Salloum West - gitt man først får boret med boreriggen og økt produksjonen fra Guebiba onshore field.

En mulig Salloum West boring for den siste utestående godkjennelsen kan like fullt bli meldt og da er usikkerheten rundt Salloum West vesentlig reparert.

Det har vært så mye hurmulhei rundt BWO og BWE at endelig er denne brikken på plass. Dette vil trolig kunne skape mer ro i PEN aksjen også.

Meldingen i dag bærer preg av at selskapet ikke vet eksakt når en endelig siste godkjennelse vil kunne komme. Tar ingen sjanser, men gunner på videre i Tunisia. Underlig om markedet skulle tolke meldingen som annet enn positiv - gitt assets blir gjentand for forberdninger og workover. Man må ikke glemme at produksjonen økes fortløpende.

For Guebiba brønnen:

The expected incremental production uplift from this well is expected to significantly increase the daily output at the TPS operated assets.

Workover:

In addition, further production activities are underway, with three wells in the
final stages of being completed and brought on-line in stages by the end of 1Q
2020. Collectively, these workover activities are expected to increase the TPS
operated assets gross production to ca. 5,000 bopd.

Øvrige aktiviteter:

Other activities to boost daily output are also in the advanced phase of
planning, with implementation expected during the next few months. As an
example, a recent well stimulation exercise on one well in the Rhemoura field,
part of TPS operated assets, resulted in a fourfold increase in production. As a
result, the joint venture partners are now planning a campaign of similar
stimulations in several other TPS fields.

Meldingen i dag vedr. Tunisia bekrefter at PEN øker produksjonen og vil fortsette med ditto.

Er dette totalt sett en negativ melding for Tunisia biten? Nei, absolutt ikke.
For Salloum West meldingen kan fremdeles komme, når som helst og imens produseres det fra brønnene i økt tempo. .

Tror alle nå kan behøve Q4 - kun 5 børsdager til så .....
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
18.02.2020 kl 10:36 4724

Alt i alt er jeg enig med Gunnarius. Bra melding. Legger merke til at selskapet ikke bare er «pleased» men «extreme pleased» 😀

Skulle ønske det hadde smittet over på markedet riktignok.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
polion
18.02.2020 kl 11:33 4595

Interessen for PEN (aksjekursen inkludert) er sannelig ikke mye å skryte av, det hele er på grensa til småtragisk. Hva ellers gjelder Tunisia-satsingen, er det de på forumet som har uttalt seg negativt/nokså lunkent. Slik jeg ser det, har denne satsingen nærmest vist seg å være en suksess. Den gir PEN et bra bidrag i forhold til det resterende ruklet som selskapet besitter. Nevnte utsettelse for SAMW-1 er da absolutt ingen «kiste-spiker», utsettelsen fører bare til at endelig borreresultat lar vente litt på seg.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Black Peter
18.02.2020 kl 11:38 4580

For de som ikke har fulgt med, kommer det kanskje som en stor overraskelse at Salloum er utsatt og således negativ melding, da potensiell økt produksjon vil bli utsatt noe og kanskje noe lavere i det korte bildet. For de som følger med, var dette en veldig god løsning i påvente av endelig tillatelse Salloum, og generelt spiller det ingen rolle fra hvilken brønn(er) økt produksjon og inntjening kommer fra. Synes det var oppklarende melding, og det er ingenting som ikke tilsier at produksjon fra ny brønn inkludert optimaliseringsprosjekt ikke vil gi tilsvarende inntjening i det korte bildet som Salloum ville gitt(krever også noe infrastruktur 2-3mnd). Riktig nok har vi en større eierandel der + sannsynlig litt større flow, men Guebiba er tilknyttet eksisterende infrastruktur og vil gi økt produksjon umiddelbart.

Sitter med en følelse at av Tunisia kanskje ønsker større fokus på eksisterende produksjon først, Salloum er vi største eier av og er "Exploration" i kysten, mens eksiterende er onshore. Dette bare en gjetning fra min side. Uansett, økt inntjening gir nye muligheter i Tunisia.

Vi har beveget oss under noen støttenivåer flere dager intradag, men returnert til start på slutten av dagen. Kjent mønster og samme aktør, sånn det er i en volatil aksje med lav omsetning - lett offer for kursmanipulasjon. Nå var det negative futures, og utsettelse, så da øker kanskje volumet noe, tror vi rir av stormen til kvartalsrapporten er levert. Veien oppover er kort, men nå må de levere skikkelig blåe tall og få koblet på Tortue, da blir det fart på sakene!
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
SinnaNecer'n
18.02.2020 kl 11:41 4560

Meldingen isolert sett positiv, men (sannsynlig) ny utsettelse av SMW-1 brønnen indikerer en større politisk risiko en først antatt i Tunisia.. Regjeringen har ikke fått maskineriet til å fungere etter valget og det later til å være en del propper i systemet.....
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
18.02.2020 kl 11:58 4521

Ja, en ny regjering bør nok på plass, selv om denne manglende tillatelsen angivelig ikke er beroende på noe slikt.

Generelt for industrien gjelder: Man vet ikke den totale effekten av covid-19. Hva man imidlertid vet er at selv Russland ikke vil kunne innfri budsjettmål med oljepris vesentlig lavere enn $60. For saudiene og Aramco på børs vil den negative effekten være dramatisk. På den positive siden - shale og øvrig oljeproduksjon i USA lider også. Avmatingen vil trolig ble enda større enn tidligere meldt - funding likeså.

Egentlig ganske utrolig, her sitter Russland med jokeren. Det er ikke mye det bes om. Likefullt trenerer Putin med å komme opp med sitt tilsagn til ytterligere kutt. Om det blir et hastemøte i OPEC+ i løpet av februar er heller tvilsomt. Dvs. da går vel neste møte av stabelen 5. og 6. mars. Innen den tid eller den forbindelse bør Russland ha bestemt seg.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Jajaja
18.02.2020 kl 15:20 4349

> Øker de fra 3500 bopd til 5000 bopd er jo det veldig positivt, men vi vet ikke hvor lenge de kan opprettholde det.

ca 3500 fat/døgn var det i desember i Tunisia.
Rundt +- 4000 fat/døgn har det vært deretter, fram til sist oppgitte produksjon pr 16/2. Jf http://www.etap.com.tn/index.php?id=1630
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
18.02.2020 kl 15:23 4360

Me know. Stod i dagens melding også.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Jajaja
18.02.2020 kl 16:06 4279

In addition, further production activities are underway, with three wells in the final stages of being completed and brought on-line in stages by the end of 1Q 2020. Collectively, these workover activities are expected to increase the TPS operated assets gross production to ca. 5,000 bopd.

Total produksjon etter "workover" i Tunisia på 5000 fat/døgn i slutten av mars altså. Førstevalget SAMW-1 "i det blå". Men likevel energisk, "workovers" og klar med plan for en ny produksjonboring i slutten mai på Guebiba (med ETAP). Det må sies å være positivt.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
18.02.2020 kl 16:21 4248

Ja, og det er verdt å merke seg at den nye brønnen er en produksjonsbrønn. Det er således svært liten sjanse for tørr brønn. Uansett er flow spennende, og SAMW-1 blir enda mer spennende. Det blir ikke kjedelig resten av året.

Ser at vi har kontrakt på Norve ut august med Borr drilling, men den kan muligens forlenges.

https://borrdrilling.com/wp-content/uploads/2019/11/Borr-Drilling-Fleet-Availability-November-2019-1.pdf
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
sibira
18.02.2020 kl 17:31 4137

Atter en dag med kursnedgang i Pen - tross gladmelding på morgenen - ..☹️

.når starter oppturen ? Ved info q4 ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.02.2020 kl 18:09 4107

I sum er meldingen meget positiv og godt de kom med dette nå slik at vi slipper flere spekulasjoner og panikkutbrudd...Alt er på stell - det jobbes godt og seriøst - volumene økes jevn og sikkert. Dette holder i massevis for meg - bare la de som vil selge og gi bort sine aksjer - det må de så gjerne gjøre - men kursen idag har ingen ting å si for caset og de verdier som bygges nå og de neste par årene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Lamps8
18.02.2020 kl 18:42 4087

BWE er vel nødt til å stige fremover med sin prising og da følger antakelig PEN etter.

BWE har vel ca. 10 ganger så stor andel av Dussafu enn PEN, men verdsettes på børs kun 4 ganger så mye som PEN.
Ikke eksakt vitenskap å sammenlikne da PEN har virksomhet i Tunisia, mens BWE også har Maromba i Brasil.
Vet noen hvor mye Tunisia verdsettes med i PEN?
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
18.02.2020 kl 19:04 4056

Iallefall positivt at partene snakker med hverandre. Markedet avventer Russlands endelige bestemmelse om ytterligere kutt:

Google translate:

Alexander Novak hadde en telefonsamtale med energiministeren for kongeriket Saudi-Arabia, prins Abdulaziz bin Salman

Moskva 18. februar. - En telefonsamtale fant sted mellom energiministeren i Den russiske føderasjonen, Alexander Novak, og energiministeren for kongeriket Saudi-Arabia, prins Abdulaziz bin Salman.

Under samtalen diskuterte partene visse spørsmål om det bilaterale samarbeidet mellom Russland og Saudi-Arabia. I tillegg snakket de om dagens situasjon i oljemarkedet og samhandling i OPEC + -formatet.

https://minenergo.gov.ru/node/17067

Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
18.02.2020 kl 19:50 3998

Når det gjelder aksjekursutvikling BWE vil det være naturlig å legge analyser fra analytikerstanden til grunn, sammenholde disse og se det i relasjon BWEs Q4, 27. februar.

Blir en busy Q-uke med PEN på onsdag, BWE torsdag og BWO på fredag.

Skal ovennevnte selskap kunne utvikle seg på en fruktbar måte og generere gode aksjonærverdier, så hjelper ikke særlig produksjon og assets - her og nå nå må oljeprisen ha et prisleie som tilfredsstiller et slikt kriterium. Og da bare må OPEC+ lande en felles enighet om ytterligere kutt på neste møte - senest primo mars.

Markedet beynner å tvile på OPEC+ sin evne til å ta felles beslutninger og videre samarbeid.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Black Peter
19.02.2020 kl 09:36 3600

Kjøpte litt BWE i åpningen. Ser at "stabiliseringsperioden" løper til 19/3, så da tenker jeg vi får melding innen 2 uker vedrørende første 2 brønner Tortue. Nice!
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
sibira
19.02.2020 kl 09:43 3580

Oljeaksjene på Oslo børs går opp - men Pen går selvsagt ned på en slik dag !
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
19.02.2020 kl 09:53 3546

Det ligger egentlig i kortene, må nok regne med litt press i aksjen - gitt BWE. Nå vil jeg først se Q4 for de respektive selskapene før retningen bedre kan stakes ut. Åpenbart at PEN ved Tunisia/Gabon eller ut av V-A må differensiere seg fra BWE ved ytterligere M&A, slik at ikke bindingen blir overskyggende. PENs fordel er at selskapet har assets i to land som produserer, mens BWE er i oppbyggingsfasen. Skulle noe skje med Gabon og Dussafu vil begge selskap bli hardt rammet, men BWE utvilsomt mest.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Rek2
19.02.2020 kl 10:11 3499

Litt unaturlig at PEN er ned 3,48% mens oljeprisen er opp over 58USD...
:(
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
19.02.2020 kl 10:14 3493

Noe er spik spenna galt dersom BWE skal bestemme kursen på PEN synes nå jeg. Verden er full av partnerskap på oljefelt uten at kursen deres skal følge hverandre.

Og vi er ikke ferdig med Aje. Ikke på noen som helst måte. Vi skal høyst antakelig ha utbytte fra salget, og også store muligheter for en del av gassalget når det blir en realitet. Jeg tror det er Petronor som vil drive dette fremover og ikke Yinka, og jeg tror det blir en bra fremdrift på prosjektet med de med roret. Skulle ikke forundre meg om de kjøper opp New Age sin andel også.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Alby
19.02.2020 kl 10:19 3468


FF

Når handelen ikke er endelig så får vel Pen foreløpige inntekter ? Aje.

Håper på blå tall ved resultatframleggelsen
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
19.02.2020 kl 10:20 3461

Bra spørsmål. Vet ikke svaret, men vil tro du har rett.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
19.02.2020 kl 10:29 3441

Fortsatt ingen regjering på plass i Tunisia

Four months after the parliamentary elections, Tunisia is still unable to agree on a government because of the intensity of political tensions in Parliament, reported Agence France Presse.

https://www.middleeastmonitor.com/20200219-tunisia-saied-to-dissolve-parliament-if-fakhfakhs-government-dismissed/
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Kaisovski
19.02.2020 kl 10:29 3444

Hva er det som skjer her??
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Lamps8
19.02.2020 kl 10:30 3442

Ikke så veldig rart at PEN blir påvirket av BWE. Mye lavere prising av BWE og mange kjøper nok BWE og shorter PEN som en hedge. Risikoen i hedgen er at det skal skje noe positivt i Tunisia.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
19.02.2020 kl 10:42 3410

Strøk hele innlegget da jeg ikke liker å være så depressiv. Det blir nok bra snart.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
gunnarius
19.02.2020 kl 11:27 3324

Aje deal - har man noen ti-tusener med aksjer blir det vel ditto med kr også eller en mix med PetroNor aksjer. Blir bra uansett. Vil tro at ADME CEO som kjenner forholda meget godt i Nigeria står på max slik at myndighetsgodkjennelsen kan foreligge fortest mulig.

PEN skal angivelig ha gode lånemuligheter nå, så noe vekst og økt produksjon, yes pelase - gitt de riktige betingelsene. Dagens M&A marked inneholder trolig enkelte lukratvie avtaler som kan oppnås i en urolig tid med urolig oljepris. Selskapet har selv gjentatte ganger guidet dette og PEN jobber kontinuerlig med å sjekke mulighetene. Tror bestemt at selskapet ønsker selv å differensiere med mer enn det gjeldende i Tunisia og på Dussafu. Er egentlig en melding om videre vekst som det forventes mest at noe blir meldt soon. PEN ønsker selv å vokse, men ikke for enhver pris. Dvs. aksjonærene blir hørt og ivaretas på beste måte.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Trond.heim
19.02.2020 kl 11:40 3290

Tror på bra oppgang i løpet av kort tid:

Positivt Q4

Oljepris omkring 60 USD

Flowmelding fra to tilkoblede brønner:
Positiv overraskelse for mange.

Kursen bør se 20 tallet etter disse 3 hendelser
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
polion
19.02.2020 kl 13:13 3172

Minus 4 % i dag også, ser vitterlig ut til at det er dagens selskapsmelding fra PEN som får investorene til å pisse i buksa. Melding om at Q4-resultatet skal fremlegges neste onsdag lover slett ikke bra. Gruer meg allerede, mulig vi skal ned enda noen kroner innen den tid?
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Rek2
19.02.2020 kl 14:08 3143

Ja skal nok ned til 3 kr der den svingte oppover sist gang..... :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Black Peter
19.02.2020 kl 14:16 3131

Jeg regnet kjapt og konservativt over forventet produksjon i fat frem mot sommeren, fikk følgende tall ex. Aje:

2150 (ca.) pr. 1/1/20 (ca. 4000fat ETAP)
2800 ultimo mars (ca. 5000fat ETAP) + 2 brønner Tortue koblet til
3150 ultimo juni (ca. 5000fat ETAP) + 4 brønner Tortue koblet til
3500 ultimo juli (ca. 6000fat ETAP) + 4 brønner Tortue koblet til

Jeg antar ca. 1000 fat på ny brønn ETAP inkludert diverse workoverprogram - de har jo mye forskjellig i Pipen her..

I tillegg har vi muligheter for ytterligere produksjon senere i 2020, men på 3500fat kan vi ikke ligge på 17kroner, sånn er det bare.

Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Alby
19.02.2020 kl 15:51 3011


BP

Du skal el regne med Aje, handelen er ikke ferdigstilt enda ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare
Fluefiskeren
19.02.2020 kl 17:03 2908

Vaalco finner olje i avgrensingsbrønn i Gamba på Etame Marine.

«HOUSTON, Feb. 18, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- VAALCO Energy, Inc. (NYSE: EGY; LSE: EGY) (VAALCO or the Company) today announced that the South East Etame 4P appraisal wellbore drilled from the VAALCO operated South East Etame North Tchibala (SEENT) platform offshore Gabon in the Etame Marin permit area successfully encountered oil sands in the Gamba formation.

Highlights

Verified the presence of Gamba oil sands in the step out area at South East Etame;
Encountered approximately 20 feet of good-quality Gamba oil sands, with similar reservoir quality as exists in the South East Etame 2H well;
Drilled the South East Etame 4P appraisal wellbore to a total depth of 6,311 feet;
VAALCO currently estimates gross prospective resources of 1 to 2 million barrels of oil (MMBO), or 0.3 to 0.5 MMBO net revenue interest to VAALCO, present in this newly discovered step out area;
Drilling did not encounter H2S in the reservoir;
Operations are underway to begin drilling the South East Etame 4H development well based on this successful appraisal wellbore, and
Expected initial production rates are 1,200 to 2,500 gross BOPD, or 325 to 675 BOPD net revenue interest to VAALCO.»

Mer her:

https://www.offshoreenergytoday.com/vaalco-finds-oil-in-etame-well-offshore-gabon/

Dette er klart i underkant av hva som er funnet på Dussafu både når det gjelder pay og flow, men funn er funn. Ingen svovel. Det er positivt. Vaalco har hatt minst en brønn tidligere med høyt svovelinnhold.
Redigert 21.01.2021 kl 07:12 Du må logge inn for å svare