Det er mye positivt på gang i Seadrill


Det kan se ut som Bahamas Petroleum begynner å nærme seg borestart. Antar at det blir oppstart allerede i q2 og leser jeg riktig så får West Saturn den jobben. Avgjørelsen blir tatt dei neste ukene.
Redigert 02.02.2020 kl 07:56 Du må logge inn for å svare

West Jupiter er endelig fortøyd på Tenerife det betyr vel at det er positive ting på gang når det gjelder neste kontrakt. Kan vel komme når som helst. Det er godt selskapet har is i magen og venter på godt betalte kontrakter.
abbos
02.02.2020 kl 10:04 9708

Bare de ikke venter så lenge at kassa blir tom 🤓🧐
danmark1
02.02.2020 kl 10:15 9665

Der er muligheder rundt om i hele verden for tiden, hvor SDRL har chance for kontrakter. Det er kun et spørgsmål om tid, inden vi ser nye kontrakter. Udtalelsen fra Borr, da de sidst indgik kontrakter, var meget opløftende.
https://aksjelive.e24.no/article/jd7k5n

Hei og god søndag formiddag.
Ja det skjer ting i kulissene med Seadrill. Fikk mail fra en tidligere arbeidskollega som er i en senior stilling på West Saturn og hun ligger til ankers utenfor Trinidad. West Saturn ligger i såkaldt Hot stacked og jeg fikk beskjed at de venter på kontrakt om et par uker med Exxon Mobile i Brasil for 1-2 år.

Er ikke dette veldig utleverende, det er overhodet ikke vanskelig å finne ut hvem dette kvinnemennesket er, under de forutsetninger det er sant hva du skriver.

FunHouseComp...dette er vel ikke utleverende. Det jobber da folk ombord som snakker rundt med familie og venner etc, og i tillegg så ref jeg til "hun" som man bruker når man snakker om skip/båter, og ikke hun for et kvinnemenneske, ok.

Jeg ville sletta det innlegget. Om det ikke er info som er ute nå via andre kanaler så er det innsideinfo. Kameraten din kan få sparken/bot/fengsel og du kan få bot/fengsel.
Redigert 02.02.2020 kl 11:27 Du må logge inn for å svare

goglimonke: Da har jeg slettet innlegget, men i mine øyne er ikke dette ulovlig og inside info pga som jeg skrev så snakker alle ombord med fam og venner etc. De som jobber ombord har ikke skrevet under på noen klausul vedr dette, men når de er under ops og borer etter olje og gass så kan de bli pålagt å skrive under en klausul at ingenting skal komme ut vedr brønnen og evt funn før det blir meldt av selveste oljeselskapet. Trust me I know..anyway nå har jeg slettet det som var bare medt som en heads up. Ha en forsatt fin søndag. :)
locksley
02.02.2020 kl 12:28 9357

Good news, fortsett å bruke dine kontakter, Storm! Eliten sitter på den slags info hele tiden, og deler med hverandre hele tiden.

Slapp av det er informasjon som har vert kjent i snart et halvt år at Seadrill skal inngå den kontrakten og at det blir oppstart i Brasil i andre halvdel av 2020. Så dette er gammelt nytt og har ingenting med innsideinformasjon å gjøre.Men før dette så skal dei mest sannsynlig bore en brønn for Bahamas Petrolium

Ifølge fleet listen til selskapet så er jo snart 21 av de 35 riggene de har uten kontrakt. Det kan umulig være god news for aksjonærer. Så her går man snart tom for penger dessverre.


FrackingQec. Tull og vas det du skriver. Du har ikke skjønt det. På mange av de kontraktene fins det options, og selfølgelig begynner vel de ikke å jobbe på ny kontrakt den dagen den gamle går ut. Jesus...wake up man.

West Castor er påvei med Albatross til PG. GulfDrill samarbeidet er i utvikling og riggen er på plass i slutten av februar. West Telesto kommer etter. Hva så med dei tre siste riggene som skal inn i sammarbeidet? Blir det Seadril som kjøper nye rigger eller blir det Gulf Drilling som blir stående som eiere? Blir spennende å følge utviklingen gjennom 2020.
Redigert 02.02.2020 kl 13:41 Du må logge inn for å svare
danmark1
02.02.2020 kl 13:41 9165

Tydeligt, at baisserne ikke kan lide, hvad de læser. De får mange dårlige stunder i fremtiden.

Vås ? Nei det er jo ikke det. Og hvis du mener det så må du legge frem bevis for dine kraftige påstander. Hvor er børsmeldingene for options utvidelser ?
De fleste rigger er jo uten kontrakter fra januar - mars 2020 ifølge listen til selskapet selv

Hvor er børsmeldingene ?
Tydelig at markedet selv ser hvor skuta går. Kursen er jo pill råtten og nedatgående

Ps: liker seadrill vært inne flere ganger. Har tapt nok her. Kursen går kun 1 vei. Ned. .
Så er vel ferdig her for en stund fremm over tenker jeg
Redigert 02.02.2020 kl 14:01 Du må logge inn for å svare
danmark1
02.02.2020 kl 15:34 9027

Er der overhovedet noget, du er positiv til ? :-)

Vanskelig å være positivt til noe da alt på børs styres av roboter du ikke klarer å slå
Men Rec og qec burde være gode bet. Men markedet synes ikke det ....

Og uansett hva du kjøper så går kursen ned
Redigert 02.02.2020 kl 15:53 Du må logge inn for å svare
danmark1
02.02.2020 kl 17:35 8845

Er du i familie med Greta Thunberg? der også ser verden gå under. At være i aktier og have den indstilling må virkelig være svært.
Tollar
03.02.2020 kl 07:54 8435

Elendig børsuke forrige uke. Oljeprisen stupte SDRL var overraskede sterk og holdt seg på samme nivåer hele uken.

Kinesiske børser stuper i dag og det er å forvente at børsene verden over følger etter dog med langt svakere fallkurve. Oljeprisen fortsatt noe ned, men ikke dramatisk. Tror vi får se en uke som starter svakt og så tar seg opp etterhvert. Oljeprisen er vel snart klar for en liten rekyl og seadrill det samme. Blir en spennende og interessant seadrill og børsuke!
danmark1
03.02.2020 kl 10:16 8244

Det ser ud til, at kurserne i resten af verden er bundet ud. Så snart Kina begynder at melde nedgang i antal smittede, vil kurserne gå hurtigt op igen. At købe aktier i disse dage er god timing. Vi ved, at markedet for rigge er i bedring og SDRL forventer nye kontrakter. Der bliver mange penge at tjene, for de investorer, der holder nerverne i ro og køber.
happi67
03.02.2020 kl 11:36 8118

Synes sdrl holder seg bra hittil i dag. Men vet jo aldri hvordan ettermiddagen blir .

Enig. Drillen har kun falt 2.4 % siden 23 januar......så nedgang i oljepris, virus virker ikke vævneverdig inn på drillen....kun nye kontrakter og bedre gjeldsbetingelser er riktig medisin for den syke drillen ..hehe :) Blir spennende å se i US om den holder 1,37- 13,8 på close i dag.

Ja, ingen tvil om det at drillen har holdt seg godt i denne generelle negativen perioden, MEN det er ikke til å stikke under en stol at nedgangen i oljeprisen på et eller annet tidspunkt også vil slå inn her og spesielt om det drøyer med nye kontrakter da det trigger usikkerhet.

Også har vi Q4 presentasjon om ikke lenge og den alene vil nok ikke kunne trigge noen oppgang - det er først i Q1 at vi vil kunne se konturene av bedring av betydning så det er helt essensielt at ikke oljeprisen kommer ned i intervallet 50-55 og at det veldig snart tikker inn kontrakter.
Redigert 03.02.2020 kl 12:10 Du må logge inn for å svare

Sa da blir den beste oppskriften fremover = ikke kjøpe ( over 12 kr ) og ikke selge...bare vente vente
happi67
03.02.2020 kl 12:25 7944

Da er vi langt på vei,Gullhaugen

hehe Ja. Som du ser så er det risky å sitte short i drillen nå.... de har virkelig tjent penger på nedturen... etter de nye avtalene som kom rundt jul/ nyttår så skal det en del til for at de klarer å skvise så mye mer saft utav sitronen.scroll nedover å se : http://shortnordic.com/detaljer_selskap_alle.php?&land=norway
danmark1
03.02.2020 kl 13:25 7828

Man kan begynde at overveje den situation, at OPEC m.fl sænker produktionen og efterfølgende at Kina får styr på Coronavirussen. Læg så til, at der tikker nye kontrakter ind inden længe, som meget tyder på, så vil det blive ren jubel at have SDRL aktier.

Det blir spennende å se hvilken kontrakt som først. Jeg anntar at det blir Saturn sin kontrakt som meldes først. Det ser ut som dei har fint besøk i dag. Men på den andre side så ligger Jupiter i land på Teneriffe ogser ikke bort fra at en Eni kontrakt i Angola meldes snart. Mye posetivt på gang fremover

Hva mener du med .....fint besøk i dag?? Hmmmm
Tollar
03.02.2020 kl 17:48 7521

Ren jubel? Da må 1. Tause A komme på banen å levere noe. 2. Opec kutte langt mer enn det som nå diskuteres.
Redigert 03.02.2020 kl 18:09 Du må logge inn for å svare
Tollar
03.02.2020 kl 19:35 7384

Tråden sier at det er mye positivt på gang i sdrl. Hvorfor reflekteres dette ikke i aksjen? Hvorfor kommuniserer ikke tause A dette positive til markedet?

https://www.offshoreenergytoday.com/rystad-energy-expects-further-growth-in-floating-rig-demand-towards-2022/

Rystad Energy har ikke peiling, men nå har de iallefall rota sammen en graf som er positiv.
Forrige de meldte var at det skulle gå til helvete i 2020, noe det forsåvidt gjør akkurat nå. De kjører helgardering :)

Anton og resten av ledelsen gjør en god jobb i et oppadgående marked. Det er melde noen gode kontrakter siste halvår. Og at ledelsen bruker tid å inngå dei neste er berre flott. Ratene er økende og antall rigger som kommer i jobb til stadig høyere rater går i rett retning. Antar at når vi normer oss sommeren så er mye forandret. Seadrill Partners jobber vel med å få på plass eit nytt og bedre lån eller lånebetingelser. Nodl er splittet i to. Muligens kommer en slik løsning i SP og. Hvem veit, men det kan bli spennende fremover.

Ja må si meg enig her. Anton har jo vert tydelig på at de ikke skal kaste seg over avtaler med dårlige rater. Han vil helds ha avtaler som starter opp i 2021, det har vi jo sett på de avtalene som er kommet. Jeg tror ikke han er like desperat vedrørende aksjekursen akkurat nå som oss. Det kommer til å tikke inn avtaler som er bærekraftge fremover. Så tipper jeg at det kommer noe positivt vedrørende låneforpliktelsene på Q4 presentasjonen. Rateøkningen er ett år treigere enn de så for seg i restruktureringen, dette har Anton kontroll på med bankene. Det ligger i luften....at de får endrede og bedre betingelser . Håper dette blir formiddlet på Q4 for da hopper drillen opp til 50 kr tvert.

West castor var en snartur innom Namibia på sin vei til PG. Ellers en rolig start på uken. Men mye positivt fra Maersk sin rapport.
danmark1
05.02.2020 kl 09:58 6417

Ja, Danske Bank har fået lidt at tænke over i forhold til rig.

Hmmmm er det noe som ulmer i drillen i dag?? Kommer det en kontrakt i kveld??
hango
05.02.2020 kl 11:48 6209

Jeg har tidlig ment at Sdrl virket sterk under markedsnedgangen, men akkurat i dag, virker denne meget svak..
Kan dette være stille før wash-out?
Og kursen stuper ned til kr.9?