Forstå klansamfunnet og hvorfor politiet ikke får kontroll

Slettet bruker
03.02.2020 kl 17:19 673

Sosialdemokratiets samarbeidsavtale(!) med Islam og om da Palme ville innføre kommuneøkonomi i Zimbabwe...

Swebtv 30. jan. 2020 - Hans Jensevik om Sveriges geopolitiska utveckling - 59 min:
https://www.youtube.com/watch?v=_cYonfDJb70
Detta program handlar om Sveriges geopolitiska utveckling mot klansamhälle. Geopolitik handlar om den sociala och ekonomiska kopplingen till geografin.
Hans Jensevik inleder med att tala om urbaniseringen i Sverige. Han går sedan över till att behandla en ytterligare förändring som handlar mötet med klankulturer.

Få en aha-opplevelse og se hvorfor utenforskapsområdene er tapt territorium - gitt bort av våre politikere til fremmede.
Uhyre og uhyrlig mer interessant enn de fleste kan tro.

THESE PEOPLE ARE STUPID
Slettet bruker
03.02.2020 kl 17:50 663

Ännu under mitten av 1900-talet hade landsortskommunerna ett lägre kostnadsläge och lägre löner för att kompensera för att transportkostnaderna generellt var högre.
I början av 70-talet skapade man en socialbidragsnorm som ledde till att socialbidragen blev lika stora i hela Sverige. Detta medförde att en socialbidragstagare kunde få högre disponibel inkomst än en arbetare, vilket tvingade upp lönerna på landsorten.
Dessutom lockade arbetsförmedlingen arbetarna in till städerna med sysselsättning och bostad i miljonprogrammet.
Även studenterna flyttar in till städerna. Istället har antalet invandrare ökat i landsortskommunerna som har fått ett överskott av gamla och personer som behöver försörjningsstöd.

Nästa stora förändring skedde på 90-talet då Göran Persson införde Robin Hood-skatten vilken medförde att kommunerna inte längre har någon större vinning av att kommuninnevånarna har arbete och goda inkomster. Det enda sättet att öka skatteintäkterna är att öka antalet invånare eller att höja kommunalskattesatsen. Detta har lett till försämrat företagsklimat i många kommuner eftersom den typen av satsningar inte lönar sig för kommunen. Istället satsar kommunen på saker som ger röster eller ökat antal invånare oavsett försörjning.

Hans Jensevik anser att vi behöver två förändringar: 1. Ta bort socialbidragsnormen 2.Återför de kommunala skatteintäkterna till kommunerna.

Vi går över till att diskutera nästa stora demografiska förändring som handlar om handlar mötet med klankulturer i Sverige,
Jensevik har arbetat som nationalekonom i Zimbabwe och förstod att klansamhällena ser helt annorlunda på territorier, gränser och äganderätt. Klanledaren bestämmer över klanens mark. Det finns ingen individuell äganderätt till mark i klanen.
Hans berättar att klanerna har unga män som fungerar som en polisstyrka som håller koll på klanens område. Ofta är det denna grupp som i Sverige kallas för gängbrottslingar men kan i själva verket vara en del av klanen och dess intressen. Vi ser ett klipp från Uppdrag Granskning där Ilmar Reepalu konfronteras med ungdomar som förklarar att han går på deras gata.

Hans berättar att klaners polis dömer ut omedelbara straff utan rättegång. Han säger att den svenska polisen har förlorat våldsmonopolet och det gör också att det är farligt eller till och med olämpligt att vittna mot brottslingar i klanerna. Han lägger skulden för den negativa utvecklingen på politikerna.

Han menar att de invandrade klanerna betraktar oss svenskar som en klan.
Klanerna kan vara uppdelade på olika platser i Sverige och ändå hänga ihop.
Hans får frågan om vad han tror om utvecklingen men han avböjer att ge sin bild av framtiden. Var och kan själva göra sin bild. Han menar att vi har möjlighet att få ordning på situationen i nästa val som han menar är ett ödesval.
sus1
03.02.2020 kl 23:35 621

Dette er en må se video. Utrolig viktig.
Slettet bruker
03.02.2020 kl 23:48 613

Var innom Hans Jenseviks FB-siden - og ganske riktig - en høyreekstremist og rasist som hylles av rasister fra SD!!
Slettet bruker
04.02.2020 kl 20:23 541

Innvandringen til Europa er ute av kontroll og skaper store problemer for lokalsamfunn og velferd, derfor hviler det et stort ansvar på dem som fortsatt tar til orde for en liberal innvandringspolitikk, sier Halvor Fosli i et intervju med Norge IDAG.
Avisen har møtt Fosli i forbindelse med utgivelsen av boken «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid», som kom ut på Document rett før jul. https://www.document.no/2020/02/04/halvor-fosli-fortsatt-liberal-innvandringspolitikk-er-det-virkelig-ekstreme/

Sammenbrudd kommer fordi vi ikke forstår "gjeng-problematikken" - de som omringer og truer politipatruljer som kommer når det er bråk.

Disse innvandrergjengene er ikke gjenger som norske gateguttgjenger var. De har en helt annen funksjon. De er klanens politi.
De har i oppgave å selge "beskyttelse" til fremmede som kommer inn i deres område og de er gitt myndighet av klanen som hersker i det aktuelle utenforskapet. Kvinner og voksne menn har gitt kontroll- og politifunksjonen til unge menn og tenåringsgutter, som har i oppgave å inndrive penger mot beskyttelse.
Skal du parkere i et slikt område, må du betale for at bilen din skal stå i fred. Parkerer du over natten uten å ha betalt, brenner bilen din opp.
Skal du gå gjennom området uten at de kjenner deg, blir du ranet.
Politi, brannvesen og ambulansetjeneste blir angrepet fordi de ikke anerkjenner våre samfunnsinstitusjoner.

Vi kaller det no-go-zones og tror det handler om uoppdragen ungdom - men det er klankultur - villet av foreldrene, det er oppførsel de vil ha!

Derfor feiler integreringen. Vi forstår dem ikke. Vi tror det handler om noe annet, men for dem er det deres territorium og de tar vare på sitt område slik de gjør det i alle bråkete klankulturer uten effektive samfunnsinstitusjoner. Vi forstår ikke fordi vi aldri ga dem bydelen på deres premisser - men de tok den da de fikk fotfeste der - og det kan ikke vinnes tilbake på fredelig vis.
Det er deres system som regjerer der de er i flertall. Ingen ungdomsklubb eller dialog kan endre på det, for gjengene opptrer ikke mot sine foreldre, men på vegne av dem og med klanens ÆRE å forsvare på sitt nyvunne territorium - som ikke har noe med våre bydeler og kommuner å gjøre og der vår jurisdiksjon ikke lenger gjelder.

Redigert 04.02.2020 kl 20:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
05.02.2020 kl 16:39 510

Løftet til geopolitisk nivå er Vesten kommet i en farlig posisjon:

«Globalisering» var en god måte for å bortforklare teknologi- og kunnskapsoverføringer til Beijing – av hensyn til å tjene penger i det korte løp. USA lever nå med konsekvensene av denne politikken. Avindustrialiseringen av Amerika har hatt store konsekvenser. Som en del av samfunnslimet som har bundet landet sammen, er dette kun det mest politisk fremtredende eksempelet, som har gjort USA betydelig svekket som samfunn.

Vestens enhet er under press og risikerer nå å gå oppløsning. Problemet går forbi den økonomiske konkurransen med Kina og Russland innen teknologi, industriell produksjon og energi. Vestens eliter har i økende grad gått vekk fra den ideologiske overbevisningen om at Den vestlige arven og vår felles fremtid må forsvares i møtet med ideologiske motstandere som utfordrer vestmaktenes felles verdigrunnlag.

Noe av bruddet i den vestlige konsensusen skyldes stadig mer forskjellige synspunkter om hva alliansens motstandere representerer: USA ser på Kina og Russland først og fremst gjennom en sikkerhetspolitisk linse, mens Europa hovedsakelig ser en økonomisk mulighet i Kina og en dempet og håndterbar trussel i Russland. Å sammenfalle disse to synspunktene vil være en kortsiktig utfordring for den transatlantiske alliansen. Men denne oppgaven ligger langt bak nødvendigheten om å gjenopprette et større engasjement for Vestens delte kulturelle arv og de moralske og politiske verdiene som stammer fra den.

Det som gir Russland og Kina muligheten til å utfordre vestmaktene er selvtillit i egen historie – noe som Europa ikke har hatt på flere tiår og noe USA begynte miste på begynnelsen av årtusenskiftet – mye grunnet de feilede militærintervensjonene i Irak og Afghanistan og den globale finanskrisen.

Troen i Vesten om at økt kommunikasjon over grenser – gjort mulig av den digitale tidsalderen – ville homogenisere og universalisere ikke bare økonomier, men også hva som konstituerer nasjonal stolthet, nasjonal kultur og nasjonale interesser har vist seg til å være falsk.

Når støvet fra den globalistiske tidsalderen begynner å legge seg og en ny tidsalder ringes inn, kan ikke motstandsdyktigheten i vestlige samfunn i en slik internasjonal politisk realitet tas for gitt. Kommer USA og Europa til å finne nok felles grunnlag og selvtillit for å samles rundt og forsvare de verdiene som vestmaktene påstår å dele?

https://resett.no/2020/02/04/forsker-globalismens-tid-er-forbi/
Slettet bruker
11.02.2020 kl 11:27 424

Unge mannlige innvandrere har langt flere siktelser for lovbrudd enn øvrig ungdom, viser en oversikt som Statistisk sentralbyrå har utarbeidet for Fremskrittspartiet.
– Den enorme overrepresentasjonen på forbrytelser knyttet til vold og mishandling blant innvandrere er bekymringsfull, sier nestleder i Frp Sylvi Listhaug. Hun understreker at innvandrere flest er lovlydige borgere.
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/listhaug-om-kriminalitet-blant-unge-innvandrere-–-ikke-akseptabelt/ar-BBZRUYp

Jeg oppfordrer Listhaug og FRP innstendig om å høre intervjuet med Hans Jensevik som denne tråden er bygget på!

Før vi forstår at disse unge kriminelle er sitt klansamfunns ordensvoktere - villet av alle i klanen, også av det flertall som er lovlydige borgere - så vil vi ikke kunne gjøre noe:

1) Det handler ikke om gjengkriminalitet, men om klanens voktere.
2) Det handler ikke om foreldre som ikke klarer å følge opp og oppdra sine gutter; deres aktivitet er villet av klanen for å beskytte eget område.
3) Politiet er uønskete inntrengere på klanens område - uønsket av alle - også av de lovlydige innvandrerne.

Parallellsamfunnene er tapte territorier for vestlige land; det er områder overtatt av fremmede klaner; og disse beskytter selv sine områder. Politi er uønsket, unge aggressive menn i alderen 13-30 år har oppdraget med å passe området for klanen(e) som har inntatt området. Vi forstår ikke dette og tror det handler om foreldre som ikke oppdrar sine gutter og lar dem streife fritt ute om natten; vi forstår ikke når 20-30 unge menn omringer politiet som kommer til stede når klaner kommer i konflikt og bråker; og vi forstår ikke at dette er unge menn som er gitt en viktig oppgave av sin klan og at det slett ikke handler om fattigdom, trangboddhet eller mangel på ungdomsklubber!

LISTHAUG - LES DEG OPP!!!
Slettet bruker
11.02.2020 kl 12:18 404

Erna med samme ignorante dumskap:

Erna Solberg om ungdomskriminalitet i Groruddalen: Foreldre med dårlig råd mestrer ikke oppfølgning. Statsminister Erna Solberg pekte på sosioøkonomiske forhold som en av årsakene til økende ungdomskriminalitet under et folkemøte på Furuset i Oslo. https://resett.no/2020/02/07/erna-solberg-om-ungdomskriminalitet-i-groruddalen-foreldre-med-darlig-rad-mestrer-ikke-oppfolgning/

ERNA - LES DEG OPP!!!
Betonghue
11.02.2020 kl 13:27 385

Bolletykk og Møkkalasset har ingen som helst planer om å ta de nødvendige grep mot innvandrer-helvete og deres økende kriminalitet! Tvertimot - mer dialog - med de etablerte islamistene!
En skulle tro dumskapen hadde grenser, men neida - det humper og går - nedover !
Slettet bruker
11.02.2020 kl 15:23 364

Våre politikere belønnes med høytlønnete internasjonale skattefrie stillinger for å følge FNs og EUs direktiver fra Rothschild og Soros.
Det er altså et graverende innslag av KORRUPSJON som får den totalitære GLOBALISMEN til å overta våre vestlige DEMOKRATIER.

Den historiske ADELEN ble kalt FRIHERRER fordi staten betalte deres høye livskostnader.
Dagens korrupte ELITEPOLITIKERE har benyttet muligheten til å bli vår tids FRIHERRER!

Stillinger i FN og EU skulle vært utlyst offentlig og besatt på grunnlag av kompetanse og dokumenterte meritter, så skulle politikerne ikke hatt en sjanse, og galskapen kunne blitt stoppet og erstattet med gode fungerende løsninger for nasjonalstat og demokrati.

Etter 40 års masseinnvandring kjenner våre politikere ennå ikke til klankulturen som bryter med våre siviliserte rettsstaters voldsmonopol for politiet. Ungdommene som utfører "ordensmyndighet" i innvandrerbydelene tar ikke sine direktiver fra våre lover eller vårt politi; de tar direktiv fra sin klanleder som sitter bak deres imamer. Og klanens straff for ikke å følge kravet om å opptre som klanens ordensmakt, er mye strengere enn den straff vår rettsstat gir dem for å bryte våre lover eller nekte å etterkomme politiets ordre. Den straff disse ungdommene risikerer fra sin egen klan kan til og med være døden.

Man skulle vel tro våre politikere ville dette uvesenet til livs som har festet rot i våre byer? Men våre politikere har gjennom FN og EU inngått avtaler med klanlederne som sitter bak klanenes imamer - Global Compact Marrakesh er den nyeste av disse avtalene - og våre politikere vet at de store innvandrerdiasporaene nå er blitt avgjørende tunger på vektskålen i våre demokratiske valg, og det er de samme klanlederne (Det muslimske Brorskap) som bestemmer hvem klanene i våre parallellsamfunn skal stemme på som bestemmer hva våre politikere må godta av "internasjonale direktiver". Altså et rent KORRUPT system fra alle innfallsvinkler, for slik fungerer klankulturen.

Derfor var det avgjørende for Erna å signere Marrakesh-avtalen, derfor er det avgjørende for Erna å vise våre nye norske klansamfunn at Hoire er like aksepterende som AP er, og derfor reker Erna rundt nede i muslimland og sanker stemmer til FN-stillingen sin!
REN KORRUPSJON - OG DU OG JEG BETALER FOR ALT SAMMEN! Både rettsstat og demokrati vil bryte sammen under korrupsjon!

Redigert 11.02.2020 kl 15:37 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 15:51 346

Som en klok mann sa 1945. Dumheten min har berget meg mang en gang. Det er bare her i Norge, dette lykkes "gang på gang"..............
Slettet bruker
13.02.2020 kl 11:57 295

Unge menn 13 - 30 år (noen sier 15 - 25) har en viktige oppgave som KLANPOLITI i sitt parallellsamfunn - ønsket av klan og klanledere!

Og ikke før har Havfruen lagt ut en voksenopplæringstråd om at de såkalte "ungdomsgjengene" i innvandrerbydeler IKKE er fattigdoms- og trangboddhetsrelatert, men tvert imot KLANKULTUR på sitt beste (les: verste - når dette skjer i vestlige rettsstater som har voldsmonopol for politiet), så kommer det bekreftelse fra en av klanens stedlige ledere, selveste imamen:

Moské-topp raser mot Listhaug: Setter ungdommene opp mot samfunnet. Reagerer på hvordan Frp bruker statistikk.
– Statistikken er misvisende og gir et inntrykk av innvandrerungdommen som ingen kjenner seg igjen i, sier Arshad Jamil, nestleder i Islamic Culture Centre (ICC) Alna i Oslo til VG.
Den nyopprettede moskeen ligger på Haugerud, der Resett har dokumentert omfattende problemer med ungdomsgjenger i en serie artikler. Det var også her to menn ble utsatt for grov vold på nyttårsaften.
https://resett.no/2020/02/13/moske-topp-raser-mot-listhaug-setter-ungdommene-opp-mot-samfunnet/

Vi kaller det "grov vold" - men for klanen har denne ungdomsgjengen utført sin viktige samfunnsoppgave med muslimsk ORDEN.

Jamil er skikkelig irritert:
"Frp la tidligere denne uken fram statistikk som viser at innvandrere er sterkt overrepresentert i kriminalsaker. Jamil reagerer ifølge på hvordan Frp og nestleder Sylvi Listhaug bruker krimstatistikken.
– Det er alltid i noens interesse å sette ungdommene opp mot samfunnet, sier han."

Nettopp!
Disse ungdommene skal ikke settes opp mot samfunnet, fordi det som kommer på kant med det vestlige samfunnet, er viktige oppgaver i parallellsamfunnet!!!

Kan det sies tydeligere? På tide våre politikere våkner og bestemmer seg for om vi fremdeles skal ha vårt vestlige samfunn, eller om vi skal slippe til muslimske territorier med sine egne regler og "ordensvern"! I så fall rekker ikke våre norske politistyrker langt...

#GreatAwakening

Redigert 13.02.2020 kl 12:07 Du må logge inn for å svare