Bare starten


Meget pen oppgang i dag. Er truslene om handleskrig over og aksjen på vei opp mot 50 der den hører hjemme? Blir spennende dager fram mot q2 og med de gode utsiktene vi har for 2019 bør denne et jafs opp.

50 millioner er en del aksjer ( min andel blir noe sånt som 0,0008 %, som for meg utgjør en betydelig del av min disponible kapital), men 87-88% i eierskap på topp 20 - det kjenner jeg ikke til hos stort annet enn de selskapene som springer ut av statlig eierskap. Derfor kom kursraset etter Q1 svært overraskende - det var jo stort sett «allmuen» som stod for det raset, mens fondene akkumulerte.
jaroas50
26.07.2018 kl 20:19 1354

Ca 50 millioner aksjer tilhørende tilfeldig forbipasserende som en her inne kalte det:) Er jo endel likevel da

En pen oppgang, men det er dog en del som gjenstår. Volumet øker, men ratene er fortsatt lave - noe som vil bedre seg ut i 2019. Handelskrigen er (i mine øyne) noe overdrevet, med mindre man tror på en generell nedgang i forbruk over hele verden, og at etterspørsel etter High & Heavy vil fordunste (segmentet med de beste ratene). Hvis du ser på kursutviklingen til et par av WWLs store kunder innen segmentet, Caterpillar og John Deere, så er det ikke noe som tilsier en generell nedgang slik noen journalister finner det for opportunt å skrive om. Jeg tror dog jeg vinner veddemålet om to poser peanøtter som er innsatsen på om kursen står i 45 etter Q2 presentasjon! Jeg synes kursutviklingen (kursbygging?) de siste par ukene har vært interessant, og ser frem til å se om det er noen endringer i Topp 20 til mandag - det er jo snart bare fond og de to hovedeierne som har aksjen!