Nano- fundamental tråd


Har drodlet litt rundt readout for Paradigme studiet og Archer-1 senere i år.
Bravo nevnte at det var viktig at disse studiene kom i mål samtidig. Vi vet at de har jevne samtaler med FDA, den tilgangen til samtaler får vi pga Fast Track status.
Så hvorfor er det så viktig at disse studiene skal samkjøres? Her må jo FDA ha kommet med innspill. Så til min spekulasjon. Kan Nano få access til markedet med Archer-1 samtidig med Paradigme? Rituximab som er det andre produktet i kombien er jo et godkjent produkt og SOC. Samtidig har Nano behandlet svært mange RIX-resistente pasienter og de burde vel sett om det burde være noe hick ups med denne "coctalien".
Om vi får videre CR-pasienter og en CR-prosent på 80-100 prosent så kan jeg ikke forstå noe annet enn at FDA må la Archer-1 komme på markedet ASAP - dette av rent etiske årsaker. Vi banker jo cellegift og RIX uten nevneverdige bivirkninger. Tenk litt på det.
Dessuten, det er jo fult mulig å lage en Archer-1 blanding når Betalutin er godkjent. Da har man jo to godkjente produkter tilgjengelige. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at Betalutin vil selge mot fase 2 og fase 3 pasienter når Betalutin blir godkjent.
Jeg spekulerer her, men tar gjerne seriøse innspill på dette.

Uansett så pågår det mye nå når vi nærmer oss readout på begge disse studiene og søknad om markedsadgang, vi ser det på ansettelser, vi ser det på satsingen på distribusjon og produksjon. Vi ser det egentlig over hele linja unntatt på kursen. Men den vil komme.

La dette bli en seriøs tråd, altså en Korsar-fri tråd med alle de andre nikkene hans.
Redigert 07.02.2020 kl 00:24 Du må logge inn for å svare
Korsar
09.02.2020 kl 21:32 2299

Det saken burde dreie seg om er selvsagt hva som er kommersielt gyldig, dvs. hva NANO kan markedsføre eller ikke iht. innvilgede godkjenninger, ikke hva man tror enkelte leger mener de kan kombinere. Det har ingen ting i en børsdiskusjon å gjøre.
Stinke
09.02.2020 kl 21:51 2254

Korsar: Du er blokkert og blitt bedt om å ikke delta på denne tråden da du farer med løgn og fanterier. Kan du respektere det?

Redigert 09.02.2020 kl 21:52 Du må logge inn for å svare

Får gjenta meg selv. Når Betalutin er godkjent så vil det også være mulig for enhver lege å benytte Archer-1 som behandling (på samme måte som de vitterlig kan kombinere hvilke som helst andre medisiner). Men for NANO er det jo avgjørende å få godkjent dette behandlingsregimet slik at det kan markedsføres og gjøres kjent. Det er også nødvendig for å få på plass refusjonsordninger så pasientene ikke ender opp med å måtte betale deler av regningen selv.

Noen tror jo også at det er forbudt å krysse veien på "rød mann". Isåfall ville faktisk fotgjengerfeltet være eneste stedet på våre veier hvor det ikke er lov for fotgjengere å krysse veien. I motsetning til hva som er tilfellet for biler så er "rødt" for fotgjengere kun ment som veiledning. "Grønn mann" kan sammenlignes med godkjennelse for en kombinasjonsbehandling, men det er faktisk fritt frem også i den øvrige trafikken.k
Redigert 09.02.2020 kl 23:35 Du må logge inn for å svare
heilo888
09.02.2020 kl 23:26 2124

God analog dr.S!
Er rimelig brennsikker på at Nano vil sette alle krefter inn på å få kombiløsningen godkjent raskere enn raskt sammen med godkjenningen for Betalutin når man har resultatene fra paradigme- og Acher fase1 studiene.
Redigert 09.02.2020 kl 23:31 Du må logge inn for å svare
blega
10.02.2020 kl 08:11 1991

Du kan f..... meg umulig ha vært skikkelig sjuk som meg eller min sønn. Gud bedre for en cocktail de disket opp med, og sannelig funket det også. Så vær så snill, jeg skjønner du har shortet, og det tror jeg mange har, men ikke prøv å forkle dine innlegg for noe annet enn det de er.
Stinke
13.02.2020 kl 10:41 1704

Fra Q3:
"In the first half of 2020, we will have the interim analysis for futility and we will have the enrollment of Archer very close to the summer. It will be very borderline on the first half of 2020 to the second half of 2020. Definitely, the data readout will come before the end of 2020 as well as the enrollment of Betalutin in PARADIGME, most likely as well in DLBCL, but we don’t want to promise that yet. "

Kan ikke skjønne noe annet enn at vi får vite interim futility anytime, ref utsagn på Q3.
Vi venter også på:


- First Patience's dosed: DLBCL(expansion) 1H
- Paradigme inerim 1H
- Archer-1 ferdig innrullert 1H
Alt dette er nære på og det er flere ting som kan dukke opp som BTD, Prime osv.

Tror det rett og slett er tryggere å sitte med aksjer enn uten fremover.

PS: Slutt og fór nettrollet med alle nikkene: Korsar, Kratos
Redigert 13.02.2020 kl 12:04 Du må logge inn for å svare
Stinke
14.02.2020 kl 19:56 1549

NYSE legger ut en børsmelding i dag der de omtaler den økte pasientgruppen som forventes frem mot 2025 og trender i NHL.
Ikke overraskende er Nano omtalt som en av Major Players: Jeg tror Nano blir "THE" Major player i kombi med rituximbab, ingen kan slå 100% ORR/CR. uten bivirkninger.

Non-Hodgkin’s Lymphoma (NHL), has been expected to reach a new landscape in the forecast period due to the constant innovation and improvements on finding a viable drug to battle this disease. Due to the inability of major pharmaceuticals companies having a viable solution to it, the cost of treatment is very high and hence, the market is expected to soar higher in the forecast period of 2018-2025.

To stay ahead of the competition, a thorough idea about the competitive landscape, their product range, their strategies, and future prospects are very valuable. The meticulous efforts accompanied with integrated approaches results into an excellent market research report that drives the decision making process of the business. This Non-Hodgkin’s Lymphoma market report provides with CAGR value fluctuation during the forecast period of 2018-2025 for the market. To figure out market landscape, brand awareness, latest trends, possible future issues, industry trends and customer behaviour, the finest market research report is very essential.

https://nysenewstimes.com/non-hodgkins-lymphoma-and-chronic-lymphoma-treatment-market-2020-with-top-countries-data-industry-demand-share-global-trend-industry-news-business-growth-top-key-players-update-busine/

Major Players Are Hoffman-La Roche Ltd., Johnson & Johnson, Bayer AG, Eli Lilly and Company, Amgen Inc., Novartis AG, Bristol-Myers-Squibb, Gilead, Kite Pharma. Inc., GlaxoSmithKline plc., Celgene Corporation, Merck & Co., AstraZeneca, Pharmacyclics LLC, Nordic Nanovector ASA, Accredo Health Group Inc., Baxter, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Eisai Co. Ltd., Rescue Therapeutics Inc., 4SC AG, Agios Inc., Aileron Therapeutics Inc., Allinky Biopharma SL, Immune Design, are few of the major competitors currently dominating the market.

Det omtales også om bruken av kjemoterapi i saken, og sannsynlig økt bruk av dette i NHL.

Jeg er helt sikker på at Betalutin blir en befrielse for mange pasienter når vi kommer på markedet. Jeg kan ikke i min villeste fantasi forstå noe annet enn at også FDA vil ha Betalutin på markedet raskest mulig da pasientene som blir behandlet i dag er utsatt for grusomme bivirkninger.
Jeg tror derfor vi står overfor en hel del regulatoriske overraskelser dette året. Nano blir en game changer. Mark my words.

Og god helg.:)
Lango
14.02.2020 kl 23:42 1465

Stinke, takk for et godt innlegg! Det er akkurat slik jeg håper innleggene her skal være, ikke nødvendigvis positive, men informative i motsetning til så mye annet vås her!

Stinke, dette må bli kanon👍 Vi går noen vanvittig spennende mnd i møte:-)

God helg!
Stinke
17.02.2020 kl 11:09 1046

Det blir et spennende og muligens et game chancing Q4 neste uke. Om vi ikke er forsinket så er jeg ganske sikker på at de fleste bullsignaler slår til. Men det kan også komme annen tilleggsinfo som kan sende kursen dit den burde være i 100+, ikke mange handledagene igjen før vi får svaret.

Imens får vi nøye oss med minimal info, jeg er ikke noen tilhenger av TA selv om det har noe for seg i tider uten fundamental info, men en jeg har fulgt med på lenge og som treffer bemerkningsverdig godt kom med ganske oppmuntrende TA etter å ha vurdert Nano grundig i helgen:

Vi fikk jo en trendskifte på slutten av 2018! Så tegnet jeg fort nye linjer på iPaden og plutselig gir diagrammet langt mer mening. Alle brikkene falt på plass og til min store glede så jeg også at det er flere bekreftende bull-mønstre på gang!
Dow Jones har rett, Wyckoff har rett, Elliott har rett! Fine fyrer! Og da må jeg vel bli en holden mann til slutt, eller hur? :smiley:
Her er diagrammet jeg tegnet: Jeg ser fire bullish mønstre. En omvendt hode-og nakkeformasjon, en rektangel med konsolidering, en megafon-formasjon og en avrundende bunn. Alle er fagre og alle er bullish.
Bokstaven “A” markerer trendskifte i megafon-formasjonen ifølge Bulkowski: http://thepatternsite.com/broadb.html 6
Så tillot jeg meg også å tegne en ny hovedtrend oppover.
Redigert 17.02.2020 kl 11:10 Du må logge inn for å svare
SomSa
17.02.2020 kl 14:33 918


Om ca. 1,5 uke kan Eduardo Bravo sende aksjen over 50 og 60 og 70 og 80 dersom bekrefter at pasientrekrutteringen går etter planen og mye bedre. Ellers kan aksjekursen gå rett i dassen. Dersom jeg føler at han snakker tåkete skal jeg redusere min beholdning. Jeg begynner å bli møkka lei av tåkelegging og bla bla prat. Jeg har satt med denne skitten siden 2015, men heldigvis reduserte jeg etter hvert steg aksjen...... teoretisk sitter jeg med 0 inngang + gevinst + aksjer.


Stinke
17.02.2020 kl 14:59 867

Vi har vært med omtrent like lenge i Nano og faktisk gjort mange av de samme vurderingene underveis.

Men å selge nå, om det ikke er noe fundamental galt er for meg helt utenkelig, selv ved et par måneders utsettelse.(som jeg dog ikke tror skjer).

Prisingen av Nano er latterlig lavt . Husk at Betalutin oppregulerer CD20 som gjør at Rix virker, ingen andre klarer dette.
Grunnen til kursgrusingen er at Paradigme har vært forsinket, nå er det gjort store tiltak og 90 siter er åpne. DVS at det holder med én pr site å komme i mål. Jeg tror de er i rute. Og da er det faktisk ikke lenge før vi er i mål.

Vi venter nå på flere Archer-1 data, interimavlsening paradigme, DLBCL og mye mer.

Jeg tror det største mistaket man gjør i dag er å gi opp rett før målstreken - det hvis det fundamentale står seg. Tvert i mot kan det være lurt å sikre seg superbillige aksjer nå med tanke på fremtiden og videre kursutvikling.

Nano har også lovet mer åpenhet og håper og tror vi får se disse nye taktene på Q4, mulig den forventede reprisingen allerede er i gang. Vi har sett tendenser lenge nå at denne har ligget og ulmet i lang tid. Raketten er nok snart i gang.
Redigert 17.02.2020 kl 15:01 Du må logge inn for å svare
Dakota
17.02.2020 kl 15:22 791

Flott innlegg STINKE,kanskje er Lars(archerLars) på gang med megafonen???
TeeJay
17.02.2020 kl 16:22 689

Så idag:
1mnd +15,56%
3mnd + 30 %

Det er jo ett lysglimt

Opp 6,43% i dag. Spennende å se fortsettelsen imorgen og videre frem mot Q4. Og kan det der komme info som virkelig starter den store oppgangen...?
TeeJay
17.02.2020 kl 17:04 587

Ja det er jo avgjørende.
Vi har vel sett noen runder med Q rally og sell-off her, for å si det sånn.
Men det hadde vært nydelig om vi endelig kunne se vindretningen snu.
Når den nå snur så er det gjort tror jeg.
Med så mange løpende momenter fremover så kan vi i år for alvor endelig se 2016 igjen.
2016 var jo åpenbart den premature, men denne gangen kan det virkelig være første rykk i det lange positive utviklingsløpet
Stinke
17.02.2020 kl 18:48 438

Ja, enig.

Om vi ikke skulle få nyheter som utsettelser så burde vi se en kraftig prisøkning utelukkende pga forventninger, og når de juicy nyhetene kommer så blir det nok fart på kursen. Nano er ekstremt underpriset med det vi har i pipen så nær markedet. Håper på mange slike dager som i dag. Skulle ikke forundre meg om vi når ATH i løpet av året, men vi kan også se helt andre kurser på flere 100 om BF setter inn støtet.