Nava med avtale


https://finansavisen.no/nyheter/helse/2020/02/07/7495603/navamedic-inngar-antibiotika-avtale

Navamedic har blitt enige om hovedbetingelsene i en avtale (term sheet) med ACS Dobfar og InfoRLife om å kjøpe markedsføringstillatelsene for en portefølje av antibiotikaprodukter for bruk på sykehus i Norden, går det frem av en børsmelding.
Dette er ifølge meldingen et viktig steg i Navamedics vekststrategi.
– Navamedic vil gjennom transaksjonen styrke tilbudet sitt til sykehus med et viktig produktområde. Produktene er utviklet og produsert av en pålitelig, europeisk leverandør, og avtalen vil underbygge Navamedics innsats for å redusere legemiddelmangel i Norden, sier Navamedic-sjef Kathrine Gamborg Andreassen i en kommentar.
Redigert 07.02.2020 kl 08:58 Du må logge inn for å svare
sjoen7
07.02.2020 kl 09:14 460


NAVA: NAVAMEDIC ASA KJØPER MARKEDSFØRINGSTILLATELSER FOR ANTIBIOTIKA I NORDEN

08:00
Oslo 7. februar 2020 Navamedic ASA (OSE: NAVA) offentliggjr i dag at selskapet har blitt enige om hovedbetingelsene i en avtale (term sheet) med ACS Dobfar og InfoRLife om kjpe markedsfringstillatelsene for en porteflje av antibiotikaprodukter for bruk p sykehus i Norden. Dette er et viktig steg i Navamedics vekststrategi. Vi er glade for offentliggjre at vi har blitt enige om hovedbetingelsene i avtalen, som er i trd med vr vekststrategi om kjpe og eie aktiva som for eksempel markedsfringstillatelser. Navamedic vil gjennom transaksjonen styrke tilbudet sitt til sykehus med et viktig produktomrde. Produktene er utviklet og produsert av en plitelig, europeisk leverandr, og avtalen vil underbygge Navamedics innsats for redusere legemiddelmangel i Norden, sier Kathrine Gamborg Andreassen, administrerende direktr i Navamedic. Som beskrevet i hovedbetingelsene (term sheet) vil Navamedic kjpe markedsfringstillatelser for en porteflje av antibiotika til sykehusbruk i Norden av det italienske kjemisk-farmasytiske selskapet ACS Dobfar S.p.a. og det sveitsiske datterselskapet InfoRLife SA, et farmasytisk selskap som utvikler, registrerer og produserer legemidler i forpakninger som er ferdig til bruk. Antibiotikaproduktene i portefljen er laget for brukes intravenst. Produktene benyttes i dag regelmessig p sykehus i alle de nordiske landene, med en rlig omsetning p omtrent 25 millioner kroner. Som et ledd i samarbeidet har partene ogs blitt enige om inng en langsiktig leverings- og serviceavtale, inkludert lansering av nye produkter potensielt ogs utenfor det nordiske markedet. Partene planlegger sluttfre kjpsavtalen og tilhrende avtaler innen 31. mars 2020, og gjennomfre transaksjonen innen 30. juni 2020. Ytterligere detaljer vil bli gitt etter at transaksjonen er gjennomfrt.

Markedet ofrer knappt et gjesp på nyheten. Hva betaler NAVA for rettigheten? Hvor mye av de 25 mill. vil vise igjen på bunnlinjen? Er det dette de har arbeidet med i stillhet så lenge? Her bør komme mer.
inva
07.02.2020 kl 11:27 377

Bra at de skjer noe i dette firmaet. Her legges det opp til god vekst fremover.

Det kan virke som at de var litt tidlig ute med denne meldingen, når de ikke kan komme med noen detaljer før de har signert i mars.