GIG - Hard Rock presenterer straks Sports partner

Orakel O
GIG 27.07.2018 kl 08:36 50532

Fra i dag av kan vi starte å forvente at Hard Rock vil presentere sin sportsbetting partner. Ved åpningen av Hard Rock hotellet i Atalanta 28 juni, uttalte CEO at de hadde et online sportsbettingprodukt inne til godkjenning. Dette ville det komme mer info om innen 30-60 dagere. I dag har det gått 30 dager siden uttalelsen.

Vi går derfor inn i en spennende tid for interessen opp mot en potensiel avtale med Hard Rock også på sportssiden. En avtale vil ha et svært stort inntektspotensial. Dette ville selvsagt også gi et «proof of concept» og øke mulighetene for oppkjøp av GIG (av Hard Rock)
Redigert 21.01.2021 kl 08:19 Du må logge inn for å svare
Warom
30.07.2018 kl 20:33 13113

Tja Bokaj, hva skal jeg svare på det....?
Du og jeg har vært med her siden den "spede begynnelse" og du vet jo(som du jo også sier) svaret på det.

Du sier: "For at retfærdiggøre en kurs over 5 NOK skal GiG både fortsætte med kraftig vækst på omsætningen OG forbedre marginerne markant."
.....noe som høres fornuftig ut når det gjelder den siste delen og som kan "diskuteres" når det gjelder den første. Nå forventer man(i alle fall jeg) vel en omsetning i størrelsesorden ca 165-170 MEUR for 2018(noe som vel i så fall må kunne sies å være en kraftig vekst fra 2017 på 37-42%) og en EBITDA i området rundt 28-30 MEUR(som i så fall må kunne kalles en "markant økning")

Nå gjenstår det jo(akkurat som du sier) å bevise dette gjennom "handling" noe de jo(som du også vet) enkelt kunne gjort ved å strupe markedsføringen. Bra for den kortsiktige kursen og sannsynligvis ikke så bra for den mer langsiktige.
Du er også inne på dette med hele verdikjeden og der kan man være enig eller uenig, men helt klart....hadde man ikke hatt feks B2C så hadde man ikke behøvd i nærheten av den markedsføringen og EBITDA ville allerede vært på "ett helt annet nivå"(det samme ville inntektene i negativ forstand). Vi hadde heller ikke hatt bla Optimizer som aksjonærer og antallet utstedte aksjer hadde vært på ett helt annet nivå.

Nå skal ikke jeg blande meg inn imot en strategi jeg har vært(og er) helt enig i. B2C har vært(og er) viktig på langt flere områder enn folk flest tenker på. I bunn og grunn er vi to ikke på to "forskjellige planeter", vi er bare litt uenig i hvilken bane vi skal gå i for å lande. Det må være lov å sammenligne seg mot peers når det gjelder prising og gjør vi det på feks de estimatene ovenfor så prises vi om ikke lavt, så i alle fall langt lavere enn peers.

Forventninger i "teknologiverdenen" er vel ikke helt uvanlig, spørsmålet er bare når en skal "se bort" i fra topplinjevekst og konsentrere seg mer om bunnlinjen(jeg tror det tidspunktet er nærmere enn en tror).

Jaqar og Dr. Goodhead;
Jeg liker som sagt svært dårlig det jeg ser om dagen(og siste måneder for så vidt). Jeg lar imidlertid "tvilen komme de tiltalte tilgode" enn så lenge. GIG er blitt ett veldig stort selskap på kort tid med over 700 ansatte.

Jeg er helt sikker på at ledelsen vet hva de gjør og hvorfor de gjør nettopp det ;)

Slettet bruker
30.07.2018 kl 21:37 13022

Tenk så gøy å alltid selge seg ut på topp/ eller nær topp som bokaj70, for å så alltid kjøpe seg inn billig.
Du er et forbilde for oss andre, gratulerer :-)
Ellers så er du bare en judas Danske, som kanskje burde holde Kæft.
Redigert 30.07.2018 kl 21:38 Du må logge inn for å svare
Herbjørn
30.07.2018 kl 22:31 12923

I dag kl 18.45 kom det ut en nyhet på GIG sin hjemmeside "Exercise of options Employees in GIG". Vet noen om dette er en nyhet som virker positivt for GIG og aksjekursen?
Redigert 30.07.2018 kl 22:32 Du må logge inn for å svare
lillazyster
30.07.2018 kl 22:40 12901

Tenker heller det vil ha negativ innvirkning på kort sikt. Jeg sitter forøvrig ikke med aksjer i GIG, men vurderer inngang fortløpende.
Dr. Goodhead
30.07.2018 kl 22:54 12874

Hvis en skal tillate seg å spekulere litt, så har det gjerne kommet andre nyheter kort etter en "Excercice of options" melding. Sist var i juni da Rizk sin sportsbok ble lansert dagen etter en slik melding. Så en kan alltids håpe det er andre nyheter rett rundt hjørnet.
Orakel O
30.07.2018 kl 22:59 12855

Eksterne operatører fra august er interessant. I Q1 presentasjonen fikk vi høre at de hadde en stor pipeline med interesserte for GIG sports sitt B2B produkt. Jeg mener også det er sagt at oppkoblingstiden skal være på 1-2 uker.

Interessant nok nevnes også Gig Games, GIG sitt nye datterselskap som skal lage casinospill. Det forventes lansert i løpet av Q3 nå og vi har tidligere blitt fortalt at de forventer å slippe 6 nye spill i løpet av 2018 og øke takten kraftig i løpet av 2019 på høyde med andre større leverandører.

GIG har vært i en stor byggefase de siste årene. De har bygget hele kjeden. I løpet av august og september vil de 2 siste være på plass. Markedet har til nå i liten grad villet prise inn fremtidige inntekter. Nyhetstørke kombinert med mangel på guiding (og til en viss grad mangel på storytelling fra selskapet) har med fasit i handen også vært et element i dette.

Jeg vet at CEO Robin Reed har gledet seg stort til å få de 2 siste brikkene på plass nå, slik at GIG kan møte markedet med et komplett tilbud og få på plass de nye revenue strømmene og synergiene. GIG sports artikklene siste dagene tyder på at de har steppet opp på storytellingen og jeg forventer også en kapitalmarkedsdag utover høsten en gang som vil bidra til å selge inn GIG til igaming clusteret i større grad.

I forhold til gjennomsnittet av analytikerene så er GIG billig på multippler uansett hvordan man vrir og vender på det. GIG er bygget svært solid for å vokse med best mulige marginer inn i fremtiden. Man kan tro at den vil være en "sovende kjempe" kursmessig i tiden fremover også, men som vi har sett før skal det som ofte ikke så mye til før pengene strømmer inn i GIG aksjen igjen. Viser GIG ett bra kort eller 2 de har på handa så stiger optimismen i markedet igjen.
Orakel O
30.07.2018 kl 23:04 12831

Dette er helt nøytralt og ren proforma. Opsjoner går over mange år og ligger helt åpent i kvartalsrapportene. Det er ingenting kursdrivende med at de innløses når de går ut.
bokaj70
30.07.2018 kl 23:38 12769

Ny i GiG:

Du er vist en følsom sjæl. Sikker på at aktier er det rigtige for dig?Jeg skriver ikke at jeg solgte på toppen eller købte på bunden. <5 er ikke just bunden, som vi i øvrigt ikke kender endnu. Ok.. min beholdning købte jeg oprindeligt i 1,1 - 1,3 så det må siges at være tæt på ;) har som warom nævner været med længe

Warom: vi er ikke så uenige nej. Men hvis man tror fuldt og fast på GiG, er det jo bare at være tålmodig.

Som sagt afspejler kursen allerede væsentligt bedre resultater end vi hidtil har set så jeg finder det naturligt at markedet er lidt afventende.

Ikke at jeg synes, at kursen ville være urimelig høj i 5 nok - men heller ikke urimelig lav i 3,7.
Igen - så længe selskabet endnu ikke leverer og ikke guider er det ene ikke mere rigtigt end det andet.

Lad os se hvor vi står efter Q2



Exp3rten
30.07.2018 kl 23:47 12748

Nok et meget positivt intervju av Nesset om GiG sin sportsbook. Det virker som om lanseringen har vært meget vellykket, og nå er de klare for å gå bredt ut i markedet. De hadde ikke levert to slike intervjuer i dag hvis de ikke hadde vært svært tilfreds med produktet. Om det blir Hard Rock eller ikke, så kommer sportsbooken til GiG å vise vei i bransjen fremover.

https://www.gamblinginsider.com/in-depth/5666/gigs-sportsbook-platform-seeks-to-give-operators-more-freedom

Warom
31.07.2018 kl 08:01 8654

Her var det mye interessant Exp3rten;
Naturlig nok så kan han ikke kommentere tall slik han ble spurt om men svaret kan man vel lese positivt.

"We cannot comment on revenues specifically and we don’t yet offer the new sportsbook to any external operators, but the new sportsbook we launched with our internal brand Rizk just before the start of the World Cup has performed to our expectations."

"We’ve seen the largest number of unique players going online during this period as football is the most engaging sector in sports betting"

.....da jeg ikke tror deres forventninger var spesielt lave ;)

"Our sportsbook is a B2B product and we have focused on the opportunity for the operators to have the freedom they want and they deserve in order to tailor their offerings to suit their individual needs. We don’t want to tie anyone’s hands, and we want to give the operators the opportunity to differentiate themselves and personalise their offering."

....dette er noe som ikke er helt vanlig(for å si det forsiktig) blant andre som tilbyr SB.

"GiG Sports Connect is an odds aggregator too, so we can integrate multiple odds feeds and then we map them together through our system."

.....noe som forklares godt her:

"Then we have a set up where the operator can subscribe all the way down to market level to whichever feed it would like to use. We’re currently working with a third-party provider and launched our own outright feed for the World Cup. It’s all about flexibility."

Har de bygget noe "unikt" ?:

"Firstly, it’s built from scratch. GiG’s sports-betting service is built from the first line of code upwards, which is very rare these days."

"We used all the in-house knowledge that we have. The traders have played a major part in describing and designing the new trading tools, so they get it exactly how they want it."

Avslutningsvis:

"For the sportsbook, they will get full flexibility and as an operator, you can’t really ask for more than that. This level of flexibility is something that isn’t yet an industry standard, but GiG hopes to lead the way in this respect........."

Jeg tror selskapet har hatt mer enn nok å holde på med siste tiden. De har definitivt ikke vært flinke på "storytelling" men det tror jeg er svært nødvendig at de gjør og ikke minst ser vi vel litt "antydninger" til det nå.Guiding har vært fraværende og "radio silence" har vært mantraet over litt tid nå. Det har vært nevnt hvorfor det ikke gjøres "insidekjøp"?. Til det er det vel bare å si/spekulere i at det KAN være at de jobber med så pass mange og store prosjekter at dette ikke ville vært mulig(hva vet vel jeg, men la oss håpe på det;))

Vi er "tradet i hjel" siste måneder men jeg ser en lysning i horisonten i så måte. De beste til å få tåken til å lette er i høyeste grad ledelsen selv. De har mulighetene og de har verktøyene. La oss håpe og tro de er sitt ansvar besvisst ovenfor oss som "slitne" aksjonærer, det fortjener vi og det behøver de :)
Redigert 31.07.2018 kl 08:03 Du må logge inn for å svare
Warom
31.07.2018 kl 09:08 8569

Meget spesielt ordrebilde i dag. Jeg kan selge ca 130k og "senke" børsverdien på GIG med ca 400MNOK.....
Følg med litt her...lite på salg også nå.
Dr. Goodhead
31.07.2018 kl 09:55 8463

Kan muligens ha noe med at Investech kom med en salgsanbefaling i dag. Den store kjøpersiden vi har sett den siste tiden virker å ha blitt borte. Nå har tidligere kjøpsanbefalinger av Investech ført til videre nedgang, så en kan jo alltids håpe at en salgsanbefaling har motsatt effekt.... men det ser stygt ut så langt.
TommyLee
31.07.2018 kl 10:27 8377

Noen som har tilgang til topp20 lista?
Det hadde vært interessant å se om det er noen endringer der, eller om det bare er småsparere som selger i panikk.
Rolig50
31.07.2018 kl 10:34 8362


Nedgangen i GIG har skjedd på svært lavt volum. Jeg vil tro at dette er trading av noen. Vil tro det kan utgjøre en svært god kjøpsmulighet. Det er langt fra alltid at analytikerne i investech har rett :).
Dealsen
31.07.2018 kl 11:20 8264

Kursen er så "rar" at jeg personlig har sluttet å bry meg så mye om den.
Det er gode innlegg på det fundamentale og det går så det suser. Satser på at Q2 ikke skuffer markedet, samt noe nyheter :)
Redigert 31.07.2018 kl 11:21 Du må logge inn for å svare
Rolig50
31.07.2018 kl 11:36 8216



Når presenteres Q2 for GIG? Sitter fortløpende å vurderer en inngang her nå.
Moribund
31.07.2018 kl 11:42 8217

Volumnedgangen har vært betydelig i juli, men problemet med det du skriver, er at det var prisnedgang i april/mai på høye volumer. Ikke et godt tegn

Det lave volumet i juli er fordi markedet er i feriemodus. Gig har vært i fallende trend i månedsvis, og selskapet annonserte at aksjen skal flyttes til Stockholm-børsen ila året (sannsynligvi i Q4?). Det innebærer jo at retail-investorer, som nok handler nå, enten må ut eller akseptere at de i fremtiden vil sitte med en svensknotert aksje hvor det er risiko for å tape penger dersom den svenske kronen faller.
Rolig50
31.07.2018 kl 11:51 8192

Jeg tror at risikoen for at den svenske krona faller / styrker seg i forhold til Nkr. er overkommelig for investorene. Videre har den svenske børs mer tradisjon for selskaper som GIG og selskapet tror at det vil bli en bedre prising av aksjene på den svenske børs i forhold til den Norske.

Det virker mest som om hovedsalget i dag ble gjort av spontane små aksjonærer og tradere. Små aksjonærene ble lokket til å selge av proffe tradere som nå plukker mer og mer. Skal se aksjen får seg en rekyl opp :).
Redigert 31.07.2018 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Dealsen
31.07.2018 kl 12:10 8155

Q2 kommer 14. august.
Slettet bruker
31.07.2018 kl 12:20 8145

Da var 3 tallet der, kun 5 prosent unna mitt kursmål. Det kaller ihvertfall jeg innetier. Grattis for de som fulgte rådet. Mye snakk om marginer, kostnadsbesparelser osv osv. Se heller på trafikken til de B2B kundene som kjører casino på deres platform. Ikke rart aksjen raser. Det er et fåtall av sidene jeg sjekket som hadde særlig trafikk. Og flere sider er stengt. Betspin (som er GIG egen) kan vel faktisk bare legges ned. Tror knapt det er personer innom. Har heller ikke sett TV reklame for noen av sidene til Gigs B2B kunder. Kanskje de ikke har råd? Vi får se. Er redd den kan gå enda lengre ned enn mitt kursmål på kort sikt, men tror 3 tallet er ok inngang. Får de noen kontrakter kan vi kanskje se 4,80 kr innen 6 mnd. Opptur på 20 prosent på 6 måneder er kanskje vel mye?
Moribund
31.07.2018 kl 12:21 8139

Den svenske kronen er ned 7 prosent i første halvår mot NOK. Dersom Gig hadde vært svensknotert fra 1.1. vil dette bety at NOK-investorer ville fått 1) et verditap tilsvarende dette på toppen av fallet i aksjen. Dvs over 25 prosent ned, i stedet for kun ca 19 prosent ned. Når man i tillegg ser at mange meglere har vesentlig høyere meglerhonorar/kurtasje på svenske enn norske aksjer, så blir valutaen og kurtasjeøkningen en handelskostnad som betyr mye for folk som sitter med noen få tusen eller noen få titusen kroner i aksjer.

Dette er en aksje som er nyhetssensitiv og event-styrt. Det har vært lite positive nyheter fra selskapet siste halvår, bortsett fra Hard Rock. Men de positive nyhetene har ikke foranlediget noen form for kvantifisering av inntektspotensial eller andre økonomiske størrelser fra selskapet. Dermed blir det mye røyk og lite ild som kan drive opp kursen.
Redigert 31.07.2018 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Jaqar
31.07.2018 kl 12:29 8121

Jeg tror mye av kursfallet er grunnet nyheten om notering i Sverige, og håper det kommer kontrabeskjed om dette. Det er vel bare 1 år siden Reed sa at det ikke var aktuelt med notering i Sverige (eller husker jeg feil?) Håper de ikke forhastet seg når de tenkte gjennom dette.
Rolig50
31.07.2018 kl 12:34 8114

Jeg tror at GIG ville hatt mer enn 7% høyere kurs om den var notert på svensk børs. Og det er kanskje negativt for noen tradere om aksjen flyttes til svensk børs, men for de som kjøper med tanke på å sitte i aksjen mer enn sekunder og minutter hvor timer blir betegnet som mer eller mindre maks, tror jeg at svensk børs er best for GIG.

Men du Moribund gir helt feilt bilde med å sette datoer slik du gjør. Hvordan ville bilde blitt om du kjøpte GIG aksjer den 01.01.2017 frem til i dag?. Jo, den svenske krona har styrket seg ca 7% i forhold til den Norske.

Det du gjør er å ta en bitte liten tidsperiode og beregne valutasvingninger og deretter gjør ett nr av det. Tar vi fra 01.01.2016 til i dag er det nærmest 0 forskjell på Nrk og Skr.

http://www.valutakurser.no/kursutvikling.php?valuta=SEK&from=1451606400&until=1532995200

Redigert 31.07.2018 kl 12:35 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
31.07.2018 kl 12:42 8082

Henrik Persson har bekreftet ovenfor undertegnede at han kommer til å aktivisere seg langt mer i GiG fra og med august/september. Dette er en man som har tatt Catena Media til nye høyder, og vet hvordan markedet fungerer og hva som skal til. Hans tilstedeværelse kommer til å bety mye for GiG fremover.

Folk må gjerne flykte, men nivåene nå er kunstig lave i forhold til det fundamentale og potensiale fremover
Exp3rten
31.07.2018 kl 12:42 8083

Henrik Persson har bekreftet ovenfor undertegnede at han kommer til å aktivisere seg langt mer i GiG fra og med august/september. Dette er en mann som har tatt Catena Media til nye høyder, og vet hvordan markedet fungerer og hva som skal til. Hans tilstedeværelse kommer til å bety mye for GiG fremover.

Folk må gjerne flykte, men nivåene nå er kunstig lave i forhold til det fundamentale og potensiale fremover
Redigert 31.07.2018 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2018 kl 13:17 8020

Exp3rten, veldig fint av Persson. Så får vi se om det får noe effekt. Ser ikke helt hvordan han alene skal påvirke kursen positivt men. Kanskje han kjenner noen med mye penger? Det var visst noen store investorer som kjøpte aksjer av ledelsen. De har vel tapt noen millioner på det ja. Men dette her er forbanna tull. Du skriver "nivåene nå er kunstig lave" Hvordan i allverden kan du si noe sånt. Nivåene synes jeg faktisk er kunstig høye. De har en kunde av betydning på Casino fronten og det er HR. Ingen av kundene til GIG har tv reklame eller noe som helst. Besøkstallene på flere av sidene er så lave at jeg er sikker på flere B2B kunder kommer til å stenge siden sin neste månedene. Flere har allerede gjort det.
TommyLee
31.07.2018 kl 13:42 7974

På tide å sette bort flaska nå.
Rolig50
31.07.2018 kl 13:43 7981


rotbløt

En del av kundene som Rizk, Highroller, guts m.fl. ser man en del reklame for. Og vi ser og at GIG satser sterkt på videre vekst med hensyn til de kontakter som søkes og marketing momenter de annonserer på nettet. Tror du er vel negativ her nå :). Men alle gjør som de vil med hensyn til kjøp/salg og aksje plukking.
Fredpåjord
31.07.2018 kl 13:58 7957

Dette er sikkert bra. Men hvorfor i aug/sept? Hehe. Da kan det like gjerne bli okt/nov. Nok engang rykter. Det som er fakta er at gig fikk HR. Men kun på casino. Det ble skrevet her at de var favoritter til sportsboken også men så ble det stille... Det er kommet inn en mer eller mindre usynelig IR. Mer kostnader. Sportsboken har kommet og blitt slaktet på bettingforumer. Her inne snakkes det bare om unaturlig lavt og shorting. (Noe det forøverig gjør i alle tråder her inne når kursen går ned). Markedet har svart på hva som har skjedd i GIG det siste halvåret. 3 tallet meldte jeg for lenge siden. Hyggelig å se at den traff. Mye på gang uten noe reel info ifra GIG. Jeg trur videre nedgang til 3,8 er svært nær. Flytting til Sverige burde ikke ha noe å si, da svenskene kan like fint handle gig nå på Oslo børs som Stockholm børsen.
Fortsatt god sommer.
Exp3rten
31.07.2018 kl 14:22 7920

Henrik har bekreftet til meg at han fra aug/sept kommer til å involvere seg mer i GiG, så får du tro hva du vil. Samtidig må man huske på at ledelsen i GiG også er vanlige mennesker som har familie og trenger ferie. De tenker nok uansett langsiktig, noe Henrik også indikerte til meg.

Robin Reed ser nok heller ikke på volatiliteten på kort sikt som noe problem da de vet hva GiG står for. De hadde heller ikke ansatt så mange folk hvis utviklingen ikke var sterk. Man trenger ikke flere folk hvis man har lite å gjøre.
Redigert 31.07.2018 kl 14:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2018 kl 15:20 7839

Rolig50, jeg snakket ikke om Gigs egne casinoer. Alle du nevnte er faktisk GIGs egne sider. Highroller, rizk og Guts. Jeg snakket om at jeg ikke har sett så mye som en reklame snut på Gigs B2B kunders sider. Det eneste jeg kan se av tall fra øvrige sider (altså B2B kunder) er at de har skrekkelig dårlige besøkstall. Skulle ikke GIG kanalisere kunder til deres B2B kunder? Ser ikke sånn ut. B2B kundene forsvinner en etter en
Redigert 31.07.2018 kl 20:32 Du må logge inn for å svare
Exp3rten
31.07.2018 kl 21:37 7573

Dette sier Hard Rock i forhold til sportsbooken. Mobiltelefonens viktighet trekkes blant annet frem her;

"...While speaking to the press on the 28th of June 2018, he suggested that Hard Rock Atlantic City is looking at modern technologies for their sports betting needs as the public seem to be keener towards mobile betting these days anyway.

He said, “While there has been a few sports betting windows open… we understand that the market is actually more favourable on a handheld device or your smartphone, if you will.”

He also added that The New Jersey Division of Gaming Enforcement (NJDGE) had not approved of any such technology to be used in conjunction with sports betting in the state as of yet and so, they will have to revisit the matter in a month or two.

He said, “Nobody has that technology approved yet by the DGE. We are in that process, so we’ll be making some announcements probably sometime in the next 30 to 60 days as far as how we’re going to do that.”

Dette sier Nesset, sjefen for GiG sin sportsbook;

"It’s not even ‘mobile first’ anymore; it’s just ‘mobile’. We regularly see up to 70% usage on mobile and that makes sense. Technology is getting better all the time and availability of network coverage is better. You could be on top of a mountain and still be able to place a bet. With Rizk.com, we essentially created a mobile site, so the platform is centred around the mobile offering. It’s all about having the possibilities to build your own front-end and push mobile usage."

For ordens skyld, dette ble publisert et par uker etter at GiG lanserte sin sportsbook...

Redigert 31.07.2018 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
Orakel O
31.07.2018 kl 21:47 7549

And speaking about the devil ..;)
Da starter DGE, som står for godkjenningen for igaming i New Jersey, å gjøre seg ferdig med review av mobile teknologien. MGM opplyser i kveld at de starter med mobil betting allerede senere denne uken. Vi vet at Hard Rock har søkt i god tid før fristen gikk ut, jmf CEO Allen sine uttalelser 28 juni. Han forventet å kunne presentere mer nyheter rundt det om 30-60 dager. Nå er det gått 33 dager og DGE starter å gi godkjennelser, som vi hører i kveld. Sjansen for en nærstående melding fra Hard Rock ang deres online produkt og leverandør av dette, er dermed overhengende. Vil bli overrasket om ikke flere operatører kommer med pressemeldinger utover uka om oppstart! https://twitter.com/Orakel_O/status/1024375104552292354
Redigert 31.07.2018 kl 21:50 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
31.07.2018 kl 22:47 7488

Takk for info deling karer :-)
Warom
01.08.2018 kl 07:16 7312

Jaqar;
Jeg ønsker på INGEN måte noen kontrabeskjed når det gjelder Sthlm. RR sa ved mange anledninger(dvs ved nesten hver Qrapport) at man var fornøyd med OB og ikke "hadde planer", men dette endret seg for første gang ved Q1 rapporteringen da dette "offisielt" ble fremført som ett alternativ. Det ligger nok ingen forhastelse i så måte. Vi vil komme over til en børs som i langt større grad forstår denne type selskap og det finner jeg ikke noe annet enn positivt ved.

Nå sier jo de i forrb. med Q rapporteringen:

- The Board has started the process towards a possible listing at NASDAQ Stockholm

Men bruken av ordet "mulig" er nok med at de ikke kan si helt sikkert før endelige tillatelser er gitt.
Jeg ser som sagt ikke noe annet enn positivt med den noteringen. Argumenter i retning "ingen norske vil kjøpe på svenskebørsen da det er for dyrt" blir bare for dumt. Valutasvingninger kan selvfølgelig ha effekt(noe det jo per nå også har for svensker som kjøper GIG her på OB). Er man bekymret for at man mister norske "småsparere" så tror jeg at man med sikkerhet kan si at vi vil få "langt flere" svensker som tar seg av det når vi starter der. Noen nordmenn gir seg sikkert, men det er helt greit. Vi får inn "Nordens iGamingexperter" noe som i alle fall vil sette fart i volum for aksjen.
Slettet bruker
01.08.2018 kl 07:39 7142

Gig sin sportsbok er fremtidsrettet. Javel, etter min og mange andres mening er den like håpløs på mobil. Her legger en forhåpninger om at HR skal velge Gig sin sportsbok. Hvor i allverden har de slikt sludder fra? HR kommer til å velge en mye bedre sportsbok for sine kunder en det gig har å tilby. Hører flere eksperter forventer en større korreksjon på Oslo børs snart. Ser da ikke bort fra at vi kan se gig under 3 kr pr aksje. De har overhode ikke mange nok eller store nok B2B kunder til å forsvare over dagens kurs.
Redigert 21.01.2021 kl 07:24 Du må logge inn for å svare
Herbjørn
01.08.2018 kl 10:53 6921

Ja, jeg skjønner rotbløt sine synspunkter godt! Det er viktig å sette seg inn i realiteten for denne aksjen GIG. Realiteten er jo at det er en
høyrisiko aksje som er svært volatil. Det betyr at en kan risikere å tape mye penger ved å investere i aksjen! Det er heller ikke bra at noen her hauser opp aksjen i denne tida hvor aksjen GIG lider! Å sammenligne sommer-17 da aksjen gikk "langt ned" for så å gå opp igjen etter ferien med årets sommer blir for dumt. Forskjellen er jo at situasjonen er langt mer alvorlig enn i sommer ifjor. Fra mai-18 til juli-18 har aksjen stort sett gått nedover for hver dag som gikk med rød pil.
Redigert 21.01.2021 kl 07:24 Du må logge inn for å svare
TommyLee
01.08.2018 kl 12:12 6795

@Rotbløt, du sitter og messer på det samme dag ut og dag inn om denne sportsboka.
Nå er sportsboka et nytt segment og knapt noen måneder gammel og er bare en ny modul i det store økosystemet til GIG.
Det er selvfølgelig viktig å ha en ryddig layout og et tiltalende design , da din brukeropplevelse er gjennom din interaksjon med frontend-løsningen. Men det er ikke her verdien i programvaren ligger. Det er i forretningslaget/backend-løsningen som spiller sammen med resten av GIG sitt økosystem. Når det gjelder sidedesign og layout er det opp til kundene selv å lage dette ift sine profiler.
Hvis du seriøst mener at sommerens kursfall har å gjøre med sportsboka så har du ikke skjønt bæra av hva forretningsvirksomheten dreier seg om. Da er det bare å begynne å lese seg opp. Start med forsiden til GIG.
Redigert 21.01.2021 kl 07:24 Du må logge inn for å svare
TommyLee
01.08.2018 kl 12:31 6761

@Herbjørn, "Det er heller ikke bra at noen her hauser opp aksjen i denne tida hvor aksjen GIG lider!"
Hva er dette for vissvass. Hva har skjedd i denne perioden vi har hatt dette kursfallet? Har det kommet noen negative nyheter i markedet?
Nei, det har ikke det. Heller tvert i mot.
Carnegie har kursmål på 8 kr. Vi er nå på 4!!!
Hvis du ikke tåler at folk påpeker sine synspunkter på dette, så lurer jeg på hva du gjør på et investorforum.
Redigert 21.01.2021 kl 07:24 Du må logge inn for å svare