Trumphatere er syke i hodet.

Slettet bruker
08.02.2020 kl 22:33 866

USA: Demokrater vil heller ha menneskehetens undergang enn gjenvalg av Trump

En meningsmåling som University of Massachusetts-Lowell har utført blant sannsynlige deltagere i Demokratenes primærvalg i delstaten New Hampshire, viser at 62 prosent av de spurte heller vil at menneskehetens utslettes som følge av et meteornedslag enn at Donald Trump gjenvelges som USAs president i november.

Det melder Newsweek og andre amerikanske medier.

https://www.document.no/2020/02/08/usa-demokrater-vil-heller-ha-menneskehetens-undergang-enn-gjenvalg-av-trump/
Slettet bruker
08.02.2020 kl 22:48 854

Norsk løgnpresse også. VG omtaler en 3. verdenskrig som om den nå hadde kommet beleilig.
NORSK MSM FIENDER AV FOLKET!

https://qanon.pub/#3843
Redigert 08.02.2020 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.02.2020 kl 22:49 849

"Jeg tror at disse menneskene hater seg selv. Jeg tror at de hater landet vårt. Jeg tror at de hater vår kultur. Og de kan ikke takle det. De kan ikke godta det nivået av avsky som de har, og derfor projiserer de det på noen andre. "

Vi vil forstå at de som lider av "ƬƦƲMƤ Complex" er mennesker som hater løgnere og utroskap ikke fordi de synes slike mennesker er moralsk forkastelige, men fordi de vet at de selv er løgnere og juksere. Og det hater de bare.

https://www.chicagotribune.com/news/ct-xpm-2002-04-10-0204100061-story.html
Fra 2002, men om en annen person enn Trump...


Da var det galt å være hater da, pussig nok. 😁😁😁
kokkohill
08.02.2020 kl 22:56 835

Demokratene er nå blitt virkelig onde mennesker , eller har det alltid vert slik ?

Demokratene vil hente 480.000 utviste kriminelle tilbake til USA

Tucker Carlson har i natt en historie som er så vill at man ville nektet å tro den var sann hvis ikke kilden var troverdig.

44 Demokrater i Representantenes hus, deriblant Ilhan Omar og Alexandria Ocasio Cortez, har laget et lovforslag: A New Way Forward, som opphever noe nær alle sperringer og restriksjoner på illegale innvandrere og selv kriminelle.

I dag kan man utvises hvis man er illegalt i landet og begår en forbrytelse med en strafferamme på ett år. Demokratene vil heve denne grensen til fem år og det gjør at virkelig alvorlige forbrytelser ikke vil medføre utvisning.

Det skal dessuten bli svært vanskelig å effektuere hvis forbryteren er under 20 år, snakker dårlig engelsk eller påberoper seg å være homofil eller transe.

Å krysse grensen illegalt blir avkriminalisert. Med de store sosiale og politiske problemene som Mellom-Amerika og Latinamerika preges av, – Mexico omtales som a failed state – er det lett å forestille seg trykket på USAs sørlige grense.

https://www.document.no/2020/02/07/demokratene-vil-hente-480-000-utviste-kriminelle-tilbake-til-usa/
kokkohill
08.02.2020 kl 22:58 828

Loven er den totale destruksjon av USA som et sivilisert samfunn.

Den er allerede delvis effektuert. New York City har vedtatt en lov som avskaffer kausjon som et virkemiddel for å holde farlige kriminelle bak lås og slå. Nå blir de sluppet rett ut igjen etter å ha blitt fremstilt for en forhørsrett.

Demokratene som styrer New York har videre vedtatt at vitnebeskyttelsen skal oppheves, slik at de tiltaltes advokater får vitne navnene på dem.

Det førte sist søndag til at en Rodriquez ble slått ihjel av to medlemmer av MS13 rett utenfor hvor han bodde. Rodriquez var blitt overfalt av MS13 og skulle vitne mot dem. Det er han nå ute av stand til.

Sverige er på vei mot lignende tilstander og myndighetene der er like svake og unnfallende.

Men Demokratene er mer aggressive på de kriminelles vegne. Dette er et fenomen som man skal ha problemer med å finne paralleller til i historien: Myndigheter som målbevisst går inn for å bryte ned sikkerheten for borgerne og belønne selv utenlandske kriminelle.

https://www.document.no/2020/02/07/demokratene-vil-hente-480-000-utviste-kriminelle-tilbake-til-usa/
Redigert 08.02.2020 kl 22:59 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
08.02.2020 kl 23:01 825

Det har altid vært slik. Hvem sto bak KKK? Hvem kjempet for raseskillelovene(Jim Crow South) i USA? Hvem sin president(FDR) sendte sine beste folk til Mussolinis Fasistiske Itali? Hvilket parti bidro til Hitlers Nurenburg-lover?

De største og skitneste kapitalististene finner du blandt Demokratene og Sosialistene.
Redigert 08.02.2020 kl 23:03 Du må logge inn for å svare
kokkohill
08.02.2020 kl 23:02 826

Demokrats Bomber Airways vil teppebombe USA med kriminelle , landet Skal ødelegges...

Magnus og hate Fredrik blir glad tippet jeg...
Slettet bruker
08.02.2020 kl 23:26 805

Ja, mange demokrater er faktisk skikkelig sinnssyke og har klikket fullstendig fordi en som Trump vant et presidentvalg lovlig. Jeg har aldri sett lignende degenerering hos en politisk gruppe enn hos venstresiden under Trump. Oppfører seg som noen skikkelig dårlige tapere, spyr ut hat, fabrikkerer faenskap og bruker all sin energi på å «ta» Trumpetister og republikanere.

Det er venstredrittene som har splittet og ødelagt USA sosialt etter 2016. De prøver på det samme her til lands også. Hvis man kommer med en faktaopplysning som er i positiv favør av Trump på arbeidsplassen så risikerer man å bli fryst ut eller miste jobben.

Jeg har mistet all min respekt for venstresiden og kan aldri stemme på den siden igjen grunnet deres jævlig åndssvake oppførsel. Da stemmer jeg heller ytre høyre bare for å plage og ødelegge tilbake gett.

Så sånn er det med den saken se.

Nå: rolig lørdag under teppet. For farlig å bevege seg utendørs grunnet sure veganere, feminister, miljøvernere med sixpence og annet aggressivt pakk.
Slettet bruker
08.02.2020 kl 23:28 801

De er blitt som jesses allah mani.
cinet
09.02.2020 kl 12:27 771

Karakterboken fra Hillary maffiossos strategen;

I 2018 rekrutterte Demokratene noen sterke og kvalifiserte kandidater, men nå virker det som partiet blir distrahert. Vi har kandidater som bruker debattene til å snakke om åpne grenser og avkriminalisering av ulovlig innvandring. Når vi bruker tiden til å snakke om sånne ting så blir vi ikke et parti som vinner et nasjonalt valg, utdyper Carville.

Toppdemokraten sier han er livredd for at president Donald Trump blir gjenvalgt, om ikke Demokratene skjerper seg kraftig og skifter fokus.
Carville sitt oppgjør med eget parti har nå gått viralt:
– Velgerfremmøtet i Iowa var lavere enn det vi forventet og det vi ønsket. Folk har trolig aldri vært så fornøyde nå som de er med Trump. Det er fryktelige nyheter. Og så greier vi ikke en gang å telle stemmer. Hva i helvete annet skal jeg tenke om dette, sier han til magasinet Vox.

DEMS GÅR PÅ EN KJEMPESMELL . VENEZUELA NEXT
KEEP AMERICA GREAT AGAIN. DT 4EVA
cinet
09.02.2020 kl 12:39 760

WARREN . DOBBELTMORALENS ANSIKT , EN SANN MARXIST LENINIST. VENUZUELA NEXT?
Elizabeth Warren denounced billionaires—because she's a millionaire. #DemDebate

Just the other day she was caught on camera hiding behind a staffer after getting off her private jet.
https://twitter.com/i/status/1225978173931872256

I would have had more respect for her had she simply owned it. Hiding behind her staffer was pathetic.
Redigert 09.02.2020 kl 12:40 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2020 kl 12:41 757

Dette er altså Keep America Great KAG.
Halve befolkningen er så misfornøyd med presidenten at mange foretrekker en selvutslettende meteoritt fremfor gjenvalg. Hva galt har han gjort for å skape slik misnøye? Skal de som er misfornøyde tvinges til å like Donald Trump?
cinet
09.02.2020 kl 12:42 756

VENEZUELA DEMS GAME OVER

“They can’t figure out who they want to lead their party. It’s a complete mess on their side” Turning Point USA Founder @charliekirk11
is here to discuss the collective meltdown of the left.

https://twitter.com/i/status/1226339660894527489
Slettet bruker
09.02.2020 kl 12:44 747

I believe the president, and in the president.


I believe the Senate is right to acquit the president. I believe a fair trial is one with no witnesses, and that the trial was therefore fair. I believe the House was unfair because it found evidence against him. I believe that if the president does something that he believes will get himself reelected, that’s in the public interest and can’t be the kind of thing that results in impeachment.


I believe the president’s call was perfect. I believe he is deeply concerned about corruption in Ukraine. I believe the president can find Ukraine on a map.


I believe Ukraine interfered with the 2016 election, and that the intelligence community’s suggestion otherwise is a Deep State lie. I believe the Democratic National Committee server is in Ukraine, where CrowdStrike hid it.


I believe President Barack Obama placed a “tapp” on the president’s phones in 2016, and that the Russia investigation was a plot to keep him from winning, even though the plotters didn’t think he could win.


I believe former special counsel Robert S. Mueller III was conflicted because he quit one of the president’s golf clubs, and that he and his Angry Democrats conducted a Witch Hunt to destroy the president. But I believe Mueller’s report totally exonerated the president, because it found no collusion and no obstruction.


I believe it would be okay for the president to say he grabs women by their p-----s, because he is a star, and stars are allowed to do that. But I believe he didn’t say that, even though he apologized for it, because I believe the “Access Hollywood” tape was doctored, because he said it was.


I believe E. Jean Carroll lied when she accused the president of rape, because he said she’s not his type. I believe the dozens of other women who accused him of sexual misconduct are also lying, because he would never think of grabbing them by their p-----s or anything else.


I believe the president didn’t know Michael Cohen was paying off porn star Stormy Daniels, and that Cohen did it on his own, because the president had no reason to pay her off. I believe the president was reimbursing Cohen for his legal expertise.


I believe the president wants to release his taxes but has not because he’s under audit, which is why he has fought all the way to the Supreme Court not to disclose them. I believe he will disclose them when the audit is over, and that they will show him to be as rich and honest as he says he is.


I believe the president is a very stable genius, and that he repeatedly tells us so because it’s true.


I believe the president can spell. I believe any spelling mistakes he makes are because he’s a very busy man who doesn’t watch much TV, or because he’s intentionally triggering the libs.


I believe Hurricane Dorian was headed straight for Alabama. I believe the president’s map wasn’t altered with a Sharpie, and that if it was, he didn’t do it, since he didn’t need to because he was right.


I believe the president didn’t call Apple’s CEO “Tim Apple,” and that he said “Tim Cook of Apple” really, really fast, but that if he did say “Tim Apple,” it was to save words, which he always tries to do.


I believe the president is defeating socialism, despite the subsidies he’s paying to save farmers from his protectionism and the $3.2 trillion he’s added to the national debt during his term.


I believe the president has made tremendous progress building the wall, that Mexico paid for it in the trade deal, that the wall will soon run from San Diego to the Gulf of Mexico, that it will stop those caravans cold, and that it won’t fall down.


I believe the president has a 95 percent approval rating among Republicans, and that there’s no need to cite polls for that.


I believe the president is truthful. I believe the Fake News media lied each of the 16,241 times they have said he has made a false or misleading claim.


I believe the president is selfless, and always puts the nation’s interests first. I believe he isn’t a narcissist, but he’d be entitled to be one if he were one. I believe the president would never exercise his presidential powers to advance his personal interests, but if he did, that would be okay, because whatever is in his personal interests is necessarily in the nation’s interests as well.


- George Conway

https://www.washingtonpost.com/opinions/2020/02/05/george-conway-trump-i-believe/
Redigert 09.02.2020 kl 12:45 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2020 kl 12:49 737

Nei. Den halvparten av befolkningen som er «misfornøyd» med presidenten er bare feige, dårlige tapere som lyger. Eller så er de ekstremt ultravoldelige fittetryner som faktisk VIL utslette hele menneskeheten. Typisk venstrevridde dårlige tapere. Enten SKAL de ha viljen sin eller så kan alle bare drepes. Herregud. Jeg blir bare mer og mer kvalm av «de gode, smarte og progressive» på venstresiden.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:01 730

Enig se. Sist eksemplifisert ved sviket mot Mila, en 16 år gammel lesbisk LGBQT aktivist som egentlig ville vært right up the alley for venstresiden.

Men, hun sa noe negativt om den nye hellige kuen til venstresiden, Islam, så derfor skal hun sviktes.

Faen er det med venstresiden? Er det siden de er så veike og feminine at de knapt får underkastet seg raskt nok for hatets ideologi? Venstreradder back in the 70's hadde hatt Islam som "hovedfiende", men noe har skjedd.

Er det all soyaen og veganer-hømofilien som har kjemisk kastrert de fra innsiden?
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:05 724

Nå stigmatiserer du veldig mange mennesker. Om en er misfornøyd så kan det være en anomali men når halve befolkningen er misfornøyd så er det noe enhver statsleder burde ta til etteretning og forsøke å rette på. Har du ingen respekt for folk som demonstrerer for sine rettigheter, enten det er i Hong Kong, Chile eller Frankrike? Synes du lederne i landet skal bruke Iran metoden på de som er misfornøyde eller bør de heller prøve å gjøre forandringer slik at de som er mest misfornøyde blir mer fornøyde?
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:07 720

Jeg lærte stigmatisering av deg og Sotah.

Jeg synes ikke halve befolkningen skal gå rundt med tanker om å utslette hele kloden pga et valgresultat nei.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:14 711

"Jeg synes ikke halve befolkningen skal gå rundt med tanker om å utslette hele kloden pga et valgresultat nei."

Hva har valgresultatet med dette å gjøre? Det er 3,5 år siden, 16000 løgner, mye korrupsjon og mye hatefull mobbing og trakassering av de som ikke underkaster seg Dear Leader, siden valget i 2016. Du kan jo se tilbake på hva jeg skrev her på forumet November/Desember 2016. Jeg mente han burde få en sjanse siden han tross alt vant valget selv om jeg sterkt mislikte personligheten hans.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:15 709

«venstreradder back in the 70's hadde hatt Islam som "hovedfiende", men noe har skjedd.»

Enig. På den tiden var de storkæller og sto opp mot ting som søg, demonstrerte mot ekte urettferdighet osv. Nå har de blitt byhømoer. Nå må de liksom passe på å ikke mislike de samme tingene som de «høyreradikale», slik som islamisme f.eks. Det er hovedgreien nå, identitet. Altså å skille seg fra de andre. Så hvis deler av høyresiden er negative til islam så er venstresiden automatisk positiv til det. For en dum gjeng venstresiden har blitt. Det var jo de som hadde stortenkerne før.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:17 702

Det kommende valgresultatet er det vi snakker om. Ikke det i 2016. Har du ikke fått med deg at vi snakker om gjenvalg av Trump her?

Nei, det har vært få løgner, ingen korrupsjon og ingen hatefull mobbing og trakassering fra Trump.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:22 693

Jeg er ganske sikker på at du egentlig har en venstreradikal bakgrunn og som helt sikkert hadde foretrukket en Bernie Sanders fremfor en i sentrum. Jeg har ikke noe imot Bernie Sanders som person (imotsetning til Trump), selv om jeg ikke er enig med alle hans politiske prioriteringer, men supportergruppen hans er til forveksling ganske lik supportergruppen til trump. De er anti establishment og nøler ikke et sekund med å bakvaske, lyve og disinformere om sine antatte motstandere for å fremme sin sak. Slik sett kan jeg være enig med at venstre radikale er noe forbanna dritt.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:25 687

"Nei, det har vært få løgner, ingen korrupsjon og ingen hatefull mobbing og trakassering fra Trump."

Å diskutere med deg er rimelig nytteløst når du skriver slikt. Ha en fortsatt fin søndag. Jeg referer til innlegget over fra George Conway.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:29 677

Har egentlig ikke identifisert meg noe sted på høyre-venstreskalaen grunnet enorme feil både til venstre, i sentrum og på høyresiden.
Men akkurat nå er det så ille og jævlig både hos politikerne, med politikken og velgerne til venstresiden at jeg trekkes mot the lesser evil: høyresiden.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:31 677

Innlegget var for langt så det er forbudt å lese det på en søndag. I stedet tar je og setter på litt CONWAY TWITTY du:

https://youtu.be/d2aeRg_yMSE
Prelle
09.02.2020 kl 13:35 675

https://en.wikipedia.org/wiki/Trump_derangement_syndrome

Miljøene som hater Trump har ingen sperrer da de nikker til hverandre og tror ethvert lavmålsangrep Mot Trump er et godt angrep.
Dette har gjort at TDS er blitt en slags ‘diagnose’.
Å skjelle ut og tillegge folk diagnoser blir for dumt,

Høyst forståelig at mange misliker Trumps brautende og selvgode stil og han fortjener selvsagt kritikk.Da må denne gå på sak og ikke som nå ofte kun gå på person.
Vi som forholder oss til at narsissisten vant valget mot Hillary behøver jo ikke å like Trump,men vi firholder oss til resultatene og hvilket inntrykk Dems gir i det daglige politiske arbeidet i USA.Det gir lite håp om en konstruktiv valgkamp fra yrkespolitikerne mot businessmannen.....
Ingen stemte på Trump for å få en from korgutt.Amerikanerne visste hvilken stil Trump har,men de valgte ham foran Hillary ( selv om hun totalt fikk flest enkeltstemmer)

Medias manipulering av fakta og åpenbare slagside mot Trump er nedlatende mot de som faktisk vet at det finnes sider ved Trumps politikk norsk media effektivt sensurerer.Vi som potensielle mediakunder blir undervurdert av norsk media.I USA ser vi at partiske Fox News vokser enormt fordi media også der har en slagside mot Trump.Mediakunder vil ha fakta fra begge sider og så selv konkludere.
Argumentasjonen foregår i to grøfter hvor Trumps supportere stoler på Fox News og haterne kun stoler på CNN,NBC og de andre.
Fakta ligger et sted mellom de to fløyene,så derfor er det viktig å følge med på begge fløyer i det todelte mediamarkedet.
Redigert 09.02.2020 kl 13:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:35 676

Men hvem synes du er verst i amerikansk politikk? Sanders fløyen eller de i sentrum?
Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:42 664

"Dette har gjort at TDS er blitt en slags ‘diagnose’."

TDS var en diagnose, lettere omskrevet, som ble gitt de på venstresiden som var imot Krigen i Irak. Countrymusikk er tradisjonelt forbundet med republikanere og konservative men når bandet Dixie Chicks gikk ut og sa de var motstandere mot krigen i Irak ble de lyst i bann. Dette er en måte å fiendliggjøre politiske motstandere på. Nå sitter samme gjengen og påstår at de er krigsmotstandere og lyver om at de støttet allverdens kriger.

Slettet bruker
09.02.2020 kl 13:45 657

This music-related sideshow to the biggest international news story of the year began on March 12, 2003, when the British newspaper The Guardian published its review of a Dixie Chicks concert at the Shepherd’s Bush Empire in London two nights earlier.

In that review, The Guardian‘sBetty Clarke included the following line: “‘Just so you know,’ says singer Natalie Maines, ‘we’re ashamed the President of the United States is from Texas.'” (Clarke left out the middle of the full quotation, which was, “Just so you know, we’re on the good side with y’all. We do not want this war, this violence. And we’re ashamed the President of the United States is from Texas.”) That line quickly became fodder for a grassroots anti-Dixie Chicks backlash. It began with thousands of phone calls flooding country-music radio stations from Denver to Nashville—calls demanding that the Dixie Chicks be removed from the stations’ playlists. Soon some of those same stations were calling for a boycott of the recent Dixie Chicks’ album and of their upcoming U.S. tour. Fellow country star Toby Keith famously joined the fray by performing in front of a backdrop that featured a gigantic image of Natalie Maines beside Saddam Hussein.

The economic and emotional impact of all this on the members of the Dixie Chicks is documented in the 2006 documentary Dixie Chicks: Shut Up and Sing. In its opening sequence, one can see how popular and how far from controversial the Dixie Chicks were just prior to this controversy, when they sang the national anthem at the 2003 Super Bowl.

https://www.history.com/this-day-in-history/the-dixie-chicks-backlash-begins

Hva mener Prelle? Hadde Dixie Chicks en form for TDS?
Redigert 09.02.2020 kl 13:46 Du må logge inn for å svare
kokkohill
09.02.2020 kl 13:52 647

Glimrende skrevet av Prelle og det han skriver bør vi få opp i debatten i Norge , nå har dette sporet av . La oss tvinge våre medier på sporet igjen 👍
Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:00 641

Prelle er en manipulator, svindler og løgner. Etter at jeg "arresterte ham for å bruke et tossifret antall nick her på forumet har han tonet litt ned. At du liker det han skriver er derfor ikke så rart.

https://finansavisen.no/forum/thread/62048/view
Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:15 628

Når du stiller slike spørsmål så er formålet å bruke svarene mot meg uansett hva je svarer gett. Tror nok de fleste har skjønt såpass av diskusjonsteknikken din til nå.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:20 626

Og når du er for feig til å svare så sier det ganske mye om deg, men du har helt rett. Jeg hadde kommet til å bruke svaret mot deg om du på et tidspunkt hadde sagt deg selv i mot. Det er gjerne slik en debatt foregår. Om en person forandrer mening eller skriver noe motstridende så er det fullt lovlig å bruke det mot dem. Jeg har ingenting imot at samme teknikk blir brukt mot meg. Det har kanskje sammenheng med at det jeg skriver er mine meninger rimelig konsekvent og at jeg ikke har det minste problem med å innrømme det om jeg forandrer mening om eller er usikker om en sak. Du stiller imidlertid deg selv laglig til for hugg når du skriver ting som at "trump aldri lyver". Alle vet jo at det ikke er sant og da har du heller ingen troverdighet og det er enkelt å bruke det mot deg.
Redigert 09.02.2020 kl 14:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:29 615

Feig, på et internettforum. Jøss.
Ja selvsagt hadde du brukt det imot meg. Du er jo ikke interessert i noe debatt, du skal kun TA folk. Ikke skal du lære noe, ikke skal du forandre mening, ikke skal du opplyse om noe interessant. Kun TA folk. Straffe og plage de som ikke er med deg på ustanselig kritikk av Trump.

Ganske uinteressant stoff du leverer. Ser jo agendaen. Men det er gøy å konstant si deg imot, slik at du må skrive enda mer anti-Trump greier.
Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:40 609

Og dette kommer fra samme mann som lenger oppe skrev:

"Den halvparten av befolkningen som er «misfornøyd» med presidenten er bare feige, dårlige tapere som lyger. Eller så er de ekstremt ultravoldelige fittetryner som faktisk VIL utslette hele menneskeheten. Typisk venstrevridde dårlige tapere. Enten SKAL de ha viljen sin eller så kan alle bare drepes. Herregud. Jeg blir bare mer og mer kvalm av «de gode, smarte og progressive» på venstresiden."

Du er jo ikke det minste interessert i å se på bakenforliggende årsaker til at folk er misfornøyde.

"Du er jo ikke interessert i noe debatt, du skal kun TA folk."

Dette er en feil som jeg har inrømmet mange ganger. Jeg er lik resten av røkla her på forumet. Det er vel kun noen få som klarer å uttrykke seg i diplomatiske vendinger. Sotah er en og Imprex en annen.


Slettet bruker
09.02.2020 kl 14:49 601

En av grunnene til at jeg spørr deg om du foretrekker radikale venstre kandidater som Sanders enn en sentrumsnær politiker er at Trump og mange av hans følgere hevder at det demokratiske partiet har blitt ekstremt venstrevridd. Jeg tviler på om Trump/følgere mener dette som et kompliment. Jeg synes derfor at det er besynderlig at veldig mange på radikal høyreside ofte foretrekker den kandidaten som er mest venstre radikal. Det kan jo være mange årsaker til dette.
1. De tror trump har bedre sjanse til å vinne og heier derfor på denne kandidaten.
2. De er mer enig i venstreradikal politikk enn sentrums politikk.
3. De hater alt som er mainstream og er ikke så spesielt opptatt av hvilken politikk som føres sålenge mainstream taper.


The Trumpists Boosting Bernie Sanders Might Get What They Wish for—and Regret It

It’s not just talk, though there’s plenty of that. GOP Leader Kevin McCarthy alleged that the timing of the Senate impeachment trial was a DNC conspiracy to sideline Sanders. Donald Trump Jr. argued that since Bernie was tied up with impeachment in the days leading up to the caucuses, that meant he had a “bigger” win in Iowa than Pete Buttigieg. And Donald Trump Sr. accused Mike Bloomberg of helping the DNC “rig the election” against Sanders.

But there’s also action. With Sanders closing the gap in South Carolina, which has an open primary, Republicans are preparing to vote for the socialist in what The Post and Courier reports will be a “wide-scale effort this week to encourage GOP voters across South Carolina to vote for U.S. Sen. Bernie Sanders in the Feb. 29 Democratic primary.”



https://www.thedailybeast.com/the-trumpists-boosting-bernie-sanders-might-get-what-they-wish-for-and-regret-it?ref=home
Redigert 09.02.2020 kl 14:58 Du må logge inn for å svare