Merkverdig stille fra Simonsen og raddisrøyene gett

Slettet bruker
09.02.2020 kl 10:35 280

https://www.rights.no/2020/02/mila-16-har-tent-islambrann-i-voltaires-hjemland/

"Je suis Mila! Det kan nok vi i HRS med hånden på hjertet påberope oss. I dagens Norge er desverre køen lang på den andre siden. For der har vettet gradvis forsvunnet i takt med islams økende makt. Som vi lenge har ment: den virkelige islamofobien, det er den som sitter i veggene i de fleste redaksjoner, som gjør i buksa når noen fremmer ramsalt kritikk av dinosauren islam.

Det er nøyaktig det samme vi nå ser skje i Frankrike: «eliten» og de organiserte antirasistene og venstreorienterte organisasjoner, vender ei massivt drapstruet jente ryggen. De stiller seg solidarisk med den organiserte ummahen i moskeer og bevegelser. De kaster Mila til de blodtørstige ulvene, samtidig som de legger sine beskyttende hender over voldsislam."

Hadde hun kritisert antikvariske og patriarkalske standpunkter innenfor kristendommen, ville de samme som fordømmer henne nå stått fremst i rekken og forsvart hennes ytringsfrihet, slik at de kunne score noen billige PK-points.

Takke seg til Mila fremfor PR-produktet fra Sverige. Mila tar i det minste opp en reell trussel, Islam, og ikke en påstått miljøtrussel blåst utav proporsjoner.
Redigert 09.02.2020 kl 10:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 20:17 225

Flere av venstresidens hyppesteprester har trukket seg tilbake slik som royale og bare sender ut beskjed med belæring om hva de har bestemt seg for
Svimosen forsvarer seg ikke i debatt på daxnatt18 men sender ut dekret om den rette lære.
Slettet bruker
10.02.2020 kl 20:34 214

Ekte white supremacy er å lene seg tilbake og se på når alle minoriteter med offerrettigheter sloss med hverandre - i dette tilfellet et (lesbisk) barn mot islam. Vi kan bare ikke blande oss for vi er fri fra alle rettigheter som disse diskriminerte har delt seg imellom; helt uvitende om at de en dag vil komme til å sloss en bitter kamp mot hverandre der vi siviliserte hvite ikke kan rydde opp fordi vi ikke får lov til å si noe som helst!

Ahhh, hvor deilig er ikke dette!!! De kommer etter hvert til å kjempe for å bli fri fra sine offerroller, men bryr vi oss? Niks!
Slettet bruker
10.02.2020 kl 21:07 202

Deilig at de tar sine egne råd til følge av og til.