NOD i Finansavisen 10. februar. BULL!

Slettet bruker
NOD 09.02.2020 kl 21:35 938

Flott artikkel om Nordic Semiconductors IoT-teknologi på dobbeltside, side 26 - 27 i FA 10. Februar.

« I hovedkontoret er det utstilt velkjente trådløse produkter med Nordic-brikker inni, men det finnes langt flere som de ikke får fortelle om.

– Langtrekkende mobilteknologi for IoT er i startgropen i kommersialisering. Vår ambisjon er at vi innen fem år skal bygge opp en mobil IoT-operasjon på størrelse med det vi i dag har innen kortrekkende teknologi, sier Larsen.

I sin spede begynnelse laget selskapet tådløs-brikker tenkt for tastatur, mus og gaming-konsoller. Det viste seg å være uventet bra utgangspunkt. Spill-entusiaster er en brukergruppe med svært høye krav til hastighet, pålitelighet og ikke minst responstid på sambandet.
Dette er kvaliteter som i dag er sterkt etterspurt når alt skal bli trådløst.

Smart-katalysator
Tross stor markedsføringsinnsats, har salget av smarte dingser til hjemmebruk unnlatt å imponere. Likevel mener Nordic-ledelsen dette blir det vikelig store vekstområde for selskapet fremover, sammen med wearables, gaming, VR og AR.
– Det har vært en økosystemkamp mellom gigantenes plattformer, som har bidratt til å dempe entusiasmen i markedet, sier Holstad.

Men på nyåret kom en nyheten som kan løse det problemet: Apple, Google, Amazon og Zigbee har lansert en felles kommunikasjonsprotokoll «CHIP» (Connected Home over IP).
Nordic har vært tett involvert i prosessen.
– En av de viktigste strategiene vi har hatt, er å ha tette bånd til de store aktørene som setter premissene, og sikre at vi leverer produkter de har behov for, for­klarer Larsen.»

Spørsmålet er bare hvor lenge det er igjen til Apple, Google eller Amazon kjøper hele Nordic Semiconductor. Vil tro at budprisen må ligge på 180 - 200 kroner for å rettferdiggjøre fremtidig inntjening i de nærmeste årene.

«I hovedkontoret er det utstilt velkjente trådløse produkter med Nordic-brikker inni, men det finnes langt flere som de ikke får fortelle om.»

-Dette er utrolig BULL nyheter!! :) Her avsløres det at NOD har levert sine brikker til trådløse produkter som ennå ikke er børsmeldt!

Dersom markedet skjønner hva Nordic Semiconductor er i ferd med å få til i samarbeid med teknologi-gigantene i Silicon Valley, ser vi ny ATH og 80 kroner pr aksje i morgen, opp over 21%. Da er veien til 100 kroner kort.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Tobias
09.02.2020 kl 22:40 893

Flott artikkel om NOD.
Vinnercaset i morgen på Oslo Børs dette.
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
10.02.2020 kl 08:17 777

Absolutt. Helt utrolig at ikke flere har fått øynene opp for denne juvelen av en teknologiaksje. NOD er Norges neste teknologieventyr, basert på FOU ved NTNU i Trondheim.

I tillegg står det faktisk å lese i dagens FA at journalister har sett / fått høre om "langt flere" (!) nye trådløse produkter med NODs brikke inni, som ennå ikke er børsmeldt! Noen flere som merket seg dette!? -Dette kan det komme børsmeldinger om på løpende bånd utover våren.

Selskpet la frem fantastiske tall for Q4 rett før helgen. I dag forventer jeg at vi får mange nye investorer i NOD. Skal mange inn kan vi fort se 80 kroner før slutt i dag 🚀🚀
Redigert 21.01.2021 kl 06:43 Du må logge inn for å svare