Nok er nok - Malene må gå

Slettet bruker
NANO 10.02.2020 kl 21:41 10538

Liker ikke å starte nye tråder, men denne skal ha en helt annen tematikk enn de andre og handler om manglende informasjon.
Jeg har lest en del om misnøyen rundt Nano i det siste og kan ikke være helt uenig i de som kritiserer mangel på info om selskapet.

Man får bare se det som en gave og laste på slike nivåer. Likevel burde det ikke være nødvendig meg slik grusing av kursen.

Når det gjelder infoavdelingen og Malene så begynner jeg dog (igjen) å bli mektig irritert. Vet ikke hvor mange kursdrivende meldinger jeg kunne skrevet det siste året som igjen kunne gitt høye kurser. Det er ikke vanskeligere enn å forenkle den fundamentale utviklingen og sende meldinger på det.
Jeg skal helt klart ta opp dette med selskapet i forbindelse med q4, men hvor er de store aksjonærene og styret, hvorfor sitter de bare og ser på at "infoavdelingen" vannskjøtes og at kursen gruses uke etter uke? Hvorfor settes det ikke gang tiltak?

Nå får dere største aksjonærene jaggu våkne opp og få orden på infoflyten(eller fravær av info) til selskapet. Vi burde sende Malene ut i arbeidsledighet og få inn noen som kan dette. Malene har ikke lenger tilitten til akjsonærene og bør gå omgående.
Til alle andre, bombader gjerne selskapet med saklig kritikk, men send kopi til toppledelsen og ikke bare til infoansvarlig(Malene). Gjerne til Bravo og til styret også.

Det skal være helt unødvendig at shorterne skal få leke seg sånn år etter år uten at de brenner seg og at selskapet bare sitter å ser på den ulovlige kursmanipulasjonen. Dette er skadelig i alle ledd av utviklingen av selskapet. Nå får det være nok, og oppfordrer derfor alle å sende jevnlige spørsmål om hva de driver med og hvorfor de gir faen i aksjonærene med å være såpass tause med informasjon.

Det fundamentale er dog bra, men alt det andre kan forbedres. Sen mailer, ring, ikke bare til Malene, men også til Bravo. Så åpenbar kursmanipulasjon skal ikke få pågå i det uendelige uten at noe skjer. Husk også å bombader finanstilsynet og "folkefiendefondet" med mailer om hvorfor de bare sitter og ser på ulovlig kursmanipulasjon og hvorfor folkefiendefondet støtter disse ulovligheten med å låne ut aksjer. Ulovligheten er manipulasjonen i seg selv, ikke selve utlånet, selv om utlånet er kritikkverdig. Tips også media om dette, nå er det nok.

Blås i silent periode og send mailer med jevne mellomrom om hvor misnøyen tynger.

Når det er nevnt så ikke glem at vi snart Q4 og vi står overfor nyheter på løpende bånd snart. Men hver og en får gjøre sine egen vurderinger.
De som baiser aksjen dag ut og dag inn bringer sjeldent frem det fundamentale i Nano, med god grunn for alt det er mildt sagt bra.

Det er også verdt å merke seg at to meglerhus har Nano som nyttårsraketter og det er fordi vi venter en drøss med nyheter fremover.

Men jeg forstår absolutt frustrasjon til aksjeeierne. Infoansvarlig er direkte investorfientlig med denne elendige håndteringen av selskapets nyhetsflow. Derfor bør Malene gå av nå(uten fallskjerm eller andre økonomiske fordeler).

Redigert 21.01.2021 kl 09:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 13:43 2888

Pentagon. Er enig i det fundamentale. Det er derfor jeg er aksjonær.

Men Dr. stock har helt rett. Ingen og i hverfall ikke Nano er tjent med aksjekurser på konkursnivå. Emier foretatt på så lave kurser er rett og slett skadelidende for både aksjonærer og selskapet som trenger videre finansiering.

Så det beste for ditt langsiktige kursmål er også høyere kurser nå. Det er faktisk viktigere enn det meste da det er våre midler de lever av.

Jeg har sendt mail direkte til Bravo, og kopi til andre i selskapet. Jeg har kritisiert deres manglende infostrategi, samt påpekt hvorfor de ikke adresserer folkefindefondet med flere om å ikke låne ut aksjer.
Samtidig bør de rett og slett anmelde disse selskapene som ulovlig manipulerer kursen.

Jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme. Er vi mange nok så er vi sterkere. Det var slik (manglene) håndtering av selskapet som medførte Costas avgang. Det bør være et tankekors for Bravo.

Jeg sier bare, gi F...i den strategien om at han må vise alle verdiene i selskapet før partner eller salg av selskapet er aktuelt. Den posisjonen befinner vi oss ikke i lenger av den grunn av at selskapet har latt shortere fått tatt overhånd i selskapet med sin stadige misvisende infostrategi. Tenk å si rett ut at 2019 vil bli et usexy år. Kan man gi større gave til shorterne? I tillegg så forholder de seg tause i månedsvis da de heller kunne kommet med info rundt utviklingen i selskapet samt informert om det er noen interesse utenfra. Det er så mye å rydde opp i at jeg blir matt av hvordan infostrtegien blir håndtert.

Oppfordrer derfor at flere sender inn sin saklige misnøye med situasjonen gjennom de neste dagene og ukene som kommer. Det trengs en helomvending nå.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 13:46 2882

JT
I dag kl 08:59
609
Eduardo Bravo, CEO
Cell: +34-609-481-091
Email: ebravo@nordicnanovector.com

Malene Brondberg, VP Investor Relations and Corporate Communications
Cell: +44-7561-431-762
Email: ir@nordicnanovector.com
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 13:52 2862

Som Stockman sier, så vil det bli for naivt for en langsiktig aksjonær å bare si en er langsiktig, da nåværende og kortsiktig kurs har mye å si for trengende emisjoner/ nye aksjonærer og støtte av eksisterende.

Ledelsen i NANO er pliktet å holde aksjonær verdiene høyt i sin interesse. Dette har Malene ikke klart ifølge noen av eierne. Jeg er også en av de som mener aksjonær verdien har lidd i forbindelse med dårlig informasjon til markedet / holde kortene tett til brystet taktikken ledelsen benytter seg av.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 13:58 2852

Samtidig kan vi melde ulovlighetene inn her: https://www.finanstilsynet.no/kontakt-oss/

Og jeg vil også oppfordre dere til å be gravende journalister om å se på manipuleringen av kursen i Nano. Det er mange å velge av: DN, FA, Nettavisen, Aftenposten, Kapital osv.


Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Teslabear
11.02.2020 kl 14:23 2819

I utgangspunktet skeptisk til en ledelse som prøver å snakke opp kursen som f.eks. i Ultimovacs. Det kjipe er jo at det ser ut til å fungere i hvert fall i det korte bildet.Tror mange av de største donkene er ute av nano nå og at forholdene således ligger bedre til rette for en ny oppgang.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.02.2020 kl 14:32 2795

...taushet samtykker?
--
Jeg tror ikke dere har skjønt mer enn halvparten av innlegget mitt om dette.
--
Det du Stinke skriver om vil ikke hjelpe, det er ikke der skoen trykker. Du motsier også deg selv ang. manglende info og din forventning om mange nyheter framover.
--
pentagon: Det vil ikke hjelpe å ta det opp med NANO mtp. det Stinke ønsker. Dette har vært debattert mye før og det kom en Malene. Men vi fikk også en melt-down Malene etterhvert, skoen trykket. Hun klarte faktisk å la være å melde deltakelse Jefferies-konferansen i 2018. Hvorfor tror dere??
--
Det beste forslaget over synes jeg faktisk er å kaste egg på Q4. Først da skjøøner de og det blir synlig for seerene. Mao. slikt, jeg mener SLIKT,=ILL-GOVERNANCE må få følger.
--
Stockman første: Jeg tror du tar feil i din siste setning. ..mis-guiding
--
Forum-forum: Dine 2 første setninger; er det noe å være god på???? Dette er stikk i strid med andre som er gode. NANO er værst og Costa den værste - han klarte å si 15.des2016 på DNB-konferanse at nå er det ikke noe mer å melde i år - og det mens markedet ventet på guidet DLBCL-oppdatering innen 2016. Verdt 10 RÅTNE EGG! Ikke rart at den fyren selvfølgelig ble så rtåtten at største aksjonær etter altfor lang tid så mest skade kunne skje måtte krype til korset og ofre han. VEDVARENDE UKULTUR. Og Stinke; HC deltar ikke i alle emisjoner - bare de for billige.
--
Trainspotter: Ja regnskapssjefen og kontorassistenten har en lønn som er 50% for høy Lisa kom fra et giga-selskap som hadde flere personer ansatt med akkurat samme tittel som henne. Så hun var ikke DEN, men en av flere. Hun sluttet selv i det tyske oppstartsbioteket etter et par år. Håper hun er frisk nå. Jeg tror også regnskapssjefen ikke var helt fornøy med Costa. Og jeg har nevnt det tidligere, det er ikke bra at ledelsen ikke er samlokalisert=samkjørt. Det er for lettvint å avfeie det med modernitet og videokonferanser.
--
Pentagon siste: du er inne på et av poengene, det er asymmetri blant aksjonærene mellom kort og lang sikt interesser. Det er ikke rasjonelt og en uting.
--
Stock siste: Folkefiendefondet anlegger misforstått profesjonalitet og tror det er ihht finansteori og empiri. Men deres oppfatning om at short er et nullsumspill på sikt har gyldighet bare over lang sikt. Og imens gjøres det mye skade for mange og endel, som du påpeker, for selskapet iform av undøvendig mange trykte aksjer.


...NANO stinker!
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Teslabear
11.02.2020 kl 14:36 2783

Er Hugoil også Korsare/Kratosk? Skriver på den samme donkishe måten...
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Teslabear
11.02.2020 kl 14:44 2767

Hugoil skrev Innlegget er slettet
Hehe :)
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Teslabear
11.02.2020 kl 14:46 2761

Kratosk er vel også familie.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.02.2020 kl 15:12 2693

Stinke skrev:
"Tenk å si rett ut at 2019 vil bli et usexy år. Kan man gi større gave til shorterne?"

Og så var det jo ikke riktig engang. 3 av 3 CR for Archer-1 er utvilsomt blant de mest sexy nyhetene vi har fått i NANO.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
stockwalker
11.02.2020 kl 15:17 2678

tror jeg trenger en laaang ferie når Nano eventyret er fullført .. og kanskje psyko detox også
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Forum forum
11.02.2020 kl 15:41 2685

Og mens vi venter på noe godt øker shorten med nye ca 57 000 aksjer.
2,12% synlig short.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
mofi1
11.02.2020 kl 15:44 2697

Jeg kan ikke si jeg er komfortabel med at shorten økes på disse nivåene.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
dr. Stockman
11.02.2020 kl 15:48 2682

Problemet har jo vært når shorten har vært lav. Da står vi som regel foran økning av shorten. Nå er vel heller inndekning neste trinn.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Teslabear
11.02.2020 kl 15:53 2667

Enig. Donkene har solgt seg ut og shorten har økt, en oppgang er i emninga.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Picosalax
11.02.2020 kl 17:04 2557

Denne tråden bærer preg av frynsete aksjonærnerver og aksjonærer som etter alt å dømme befinner seg i likviditetsskvis. Er de fundamentale forhold endret? Nope.
Vil samtidig sterkt advare mot belåning i slike illikvide selskaper. Det er snart på tide å akkumulere.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
stockwalker
11.02.2020 kl 17:41 2518

Malen svarte ...will make sure your feedback is discussed with the management team ... men vi får se
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
mofi1
11.02.2020 kl 17:54 2493

Bra, hvis man kan få til en ordentlig dialog.

For øvrig er jeg tvilende til denne aggresjonen mot budbringeren, som vi så tidligere i tråden.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
focuss
11.02.2020 kl 18:52 2416

Må bare advare mot innlegg slik som det fra Picosalax. Nano aksjonærer må vise at de ikke lenger finner seg i en ledelse som sitter i Sveits med paraplydrinker, men krever at de faktisk jobber for aksjonærene. Hvem i helvete tror de at de jobber for? Det aller største problemet til Nano er at ledelsen tror at aksjonærene er slike som Picosalax. Aksjonærene må vise at de faktisk står for noe og krever noe. Nano ledelsen har fomlet i søvne alt for lenge. Takket være naive aksjonærer.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
focuss
11.02.2020 kl 18:57 2420

Hva i svarte har malene bidratt med? Absolutt null bortsett fra å innføre en aldeles latterlig "stilleperiode" Akkurat som det ikke var stille nok fra før?? Tragisk ledelse som har fått alt for godt produkt i hendene. Å lage suksess av produktet til RL &CO burde enhver idiot klare.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 18:57 2419

Og du er så tøff atte.

Makan til påstand. Har vært aksjonær i flere år, og derfor er jeg interessert i å få inforarbeidet på rett kjøl. Det er faktisk flaut, på Nanos vegne, å sitte og de på det amatørskapet som utføres i forhold til både info og ulovlig kursmanipulasjon. Spesielt for oss som har bakgrunn fra media og kommunikasjon så er det rett oss slett uforståelig at de ikke bruker de virkemidlene de har tilgjengelige.
Det er ikke å snakke opp kurs, men å si det som det er. Selv det klarer ikke IR-ansvarlig å gjøre.
At de lar eierne låne ut til shorts med det åpenlyse manipuleringen av kurs pågår er helt uforståelig. Dette kunne de adressert de ansvarlige om. De som manipulerer kursen burde vært straffet hardt. Og det er bra folk melder i fra til de rette instansene som finanstilsynet. Linker i denne tråden.

At noen forsvarer amatørmessig kommunikasjonsarbeid vitner om en del naive aksjeeiere. Det som pågår nå må stoppes ellers kan det få enorme konsekvenser for selskapet.
Redigert 20.01.2021 kl 22:28 Du må logge inn for å svare
focuss
11.02.2020 kl 19:04 2546

Nano kursen burde nå ligget i området 120-180. Eneste grunn til at den ikke er det er at vi har en ledelse som er en tragedie for aksjonærene. Feilene som er gjort er så mange og så alvorlige at det at noen kan ha tillit til ledelse og største aksjonær er helt utrolig.
focuss
11.02.2020 kl 19:12 2520

Nano ledelsen sitter og forvalter et av verdens mest spennende kreft behandlings produkter. Det virker riktignok ikke slik og eneste grunnen til det er ledelsen som er 100% inkompetent. DNB sier det samme jeg har sagt i flere år. Ledelsen må skjønne at de ikke jobber i BP. Burde ikke være jævlig vanskelig. Hvis det er noen som ikke skjønner hvorfor det er relevant så bare spør.
Redigert 11.02.2020 kl 19:19 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 19:14 2513

Hugoil, dette har du ikke greie på.
At Nano må på banen og ta ansvar for hvor kursen er korrelerer med arbeidet de gjør. Akkurat nå er det null tillatt til hva Nano har fått til fundamentalt. Det er altså ikke kommunisert på en skikkelig måte til markedet.
Nå er det også slik at å få på plass kompetente folk på kommunikasjon ikke er vanskelig. Derfor er det helt uforståelig at Malene fortsatt har jobb. Kursen og selskapet kunne og burde vært i en helt annen posisjon om selskapet hadde gjort et seriøst stykke kommunikasjonsarbeid.
Redigert 11.02.2020 kl 19:16 Du må logge inn for å svare
mofi1
11.02.2020 kl 19:22 2496

Jeg ser at flere av dere er svært sinte og frustrerte, skjønner ikke helt hvorfor den navngitte, Malene, får all kjeften, hun har vel noen over seg i hierarkiet? Men er det ikke en ide å adressere dette sinne direkte til selskapet?
focuss
11.02.2020 kl 19:24 2492

Største feilen til ledelsen er jo et strategi valg som HO aksjonærer har heiet frem. Betalutin ville med riktig strategi vært i markedet nå og ikke vaset rundt som et appelsinskall i sterk sjø. Betalutin 15/40 var mer en godt nok, men ledelsen valgte seminarvirksomhet. I mens øker konkurransen. Tragisk.
focuss
11.02.2020 kl 19:30 2476

Kan ikke noen spørre Bravo hva han egentlig bruker tiden på. Er det Lisa som ikke kan jobben sin? Er det Ronaldi som trenger hjelp? Har han noe å bidra med til dem? Skjønner han ikke at aksjonærene betaler lønna hans? Da får han jaggu få beina ned av bordet og vise aksjonærene at han er på samme lag. Ikke det som har hvert sagt så langt . At han gir f .. i aksjonærene. Det trenger han ikke fortelle. Det vet vi.
Slettet bruker
11.02.2020 kl 19:30 2473

Jeg har adressert dette til CEO i selskapet. Det er Malene som er ansvarlig for kommunikasjonen og ikke minst er det hun som skal være en rådgiver og pådriver for at god informasjon kommer ut til markedet. Dette er hennes ansvarsområde og det er slett arbeid.

Viser det seg at det er Bravo som er i mot saklig og god informasjon til markedet så må styret ta grep.
Redigert 11.02.2020 kl 19:32 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 19:34 2465

Dette har ikke Nano valgt alene, men sammen med FDA. Det er ganske dumt å gå i mot anbefalingene til FDA. Dessuten kan det vise seg å være et sjakktrekk når vi får resultatene.
Redigert 11.02.2020 kl 19:35 Du må logge inn for å svare
Picosalax
11.02.2020 kl 19:40 2451

Nå får du og Focuss ta dere en Bayer sammen. Er man misfornøyd med ledelsen får man adressere styret. Er man misfornøyd med styret, så får man møte opp på generalforsamlingen for å velge nytt styre
mofi1
11.02.2020 kl 19:42 2447

Greit, Stinke, da regner jeg med at du deler eventuelle svar:-)

Det fungerer kun i kort tid å bruket forumet som «søppelbøtte» for egen frustrasjon, særlig når du understreker at du egentlig har tro på selskapet og det fundamentale som ligger i bånn. Du har jo vært en av de flinkeste på å understreke at vi innen relativ kort tid kan vente oss positive nyheter, og må holde humøret oppe!
(Apropos: I Qec har det en stund blitt gravd fram mange positive indisier på hva som kan komme, noe som i dag førte til at kursen steg nesten 20%:-))
Falketind
11.02.2020 kl 19:58 2402

Helt enig i at det som fremkommer om styrets totale manglende kunnskap om kommunikasjon ut til markedet. Slik sett er dette tragisk å bivåne fra sidelinjen som aksjonær. Derfor viktig at vi som aksjonær retter denne berettigede kritikken direkte til selskapets IR-person og styrets ledelse. Kan ikke ha et styre bestående høytlønnede amatører som bare meler sin egen kake og nærmest "driter" i det å skape aksjonærverdier ved å tillate at selskapet mer eller mindre fremstår som et casino selskap.
Redigert 11.02.2020 kl 20:13 Du må logge inn for å svare
mofi1
11.02.2020 kl 20:00 2399

Dette er forskning og det motsatte av casino!

Manglende kommunikasjon kan man selvfølgelig kritisere.
Redigert 11.02.2020 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
focuss
11.02.2020 kl 20:03 2389

Forskningen var ferdig for mange år siden. Nå er det kliniske studier.
mofi1
11.02.2020 kl 20:04 2382

He, He, det og, men likevel langt fra casino:-)
Slettet bruker
11.02.2020 kl 20:05 2381

ja, håper ikke jeg har underkommunisert at jeg sitter på mange aksjer og har tro på det fundamentale. Og ja, vi er snart i gang med flere nyheter dette året.
Men det hadde vært hyggeligere om nyhetene kom når kursen var litt mindre manipulert som feks på en kurs på 75.- da kunne vi fått en dobling raskt derfra med god nyhetsflow.

Kanskje vi klarer 50-60 i år med denne tragiske kursutviklingen med slett kommunikasjon.

Ja, jeg skrev helt konkret at styret vil få samme mail om ikke tiltak gjøres. Det ble også sendt en kopi til IR. Mailen var særdeles krass, men ikke usaklig på noe måte. Jeg er lei av å se det flotte "selskapet gå til grunn" pga elendig IR-arbeid som igjen gir shorterne fuel til å fortsette. Dette henger sammen, dette skjønner ikke selskapet, eller enda verre; de neglisjerer det.
mofi1
11.02.2020 kl 20:07 2368

Takk for godt svar!
Redigert 11.02.2020 kl 20:07 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
11.02.2020 kl 20:12 2357

Helt enig, håper du (og andre) tar oppfordringen med å kommunisere kritikken til selskapet. Jo, flere desto bedre. Gjerne med kopi til CEO og styret.