Nok er nok - Malene må gå


Liker ikke å starte nye tråder, men denne skal ha en helt annen tematikk enn de andre og handler om manglende informasjon.
Jeg har lest en del om misnøyen rundt Nano i det siste og kan ikke være helt uenig i de som kritiserer mangel på info om selskapet.

Man får bare se det som en gave og laste på slike nivåer. Likevel burde det ikke være nødvendig meg slik grusing av kursen.

Når det gjelder infoavdelingen og Malene så begynner jeg dog (igjen) å bli mektig irritert. Vet ikke hvor mange kursdrivende meldinger jeg kunne skrevet det siste året som igjen kunne gitt høye kurser. Det er ikke vanskeligere enn å forenkle den fundamentale utviklingen og sende meldinger på det.
Jeg skal helt klart ta opp dette med selskapet i forbindelse med q4, men hvor er de store aksjonærene og styret, hvorfor sitter de bare og ser på at "infoavdelingen" vannskjøtes og at kursen gruses uke etter uke? Hvorfor settes det ikke gang tiltak?

Nå får dere største aksjonærene jaggu våkne opp og få orden på infoflyten(eller fravær av info) til selskapet. Vi burde sende Malene ut i arbeidsledighet og få inn noen som kan dette. Malene har ikke lenger tilitten til akjsonærene og bør gå omgående.
Til alle andre, bombader gjerne selskapet med saklig kritikk, men send kopi til toppledelsen og ikke bare til infoansvarlig(Malene). Gjerne til Bravo og til styret også.

Det skal være helt unødvendig at shorterne skal få leke seg sånn år etter år uten at de brenner seg og at selskapet bare sitter å ser på den ulovlige kursmanipulasjonen. Dette er skadelig i alle ledd av utviklingen av selskapet. Nå får det være nok, og oppfordrer derfor alle å sende jevnlige spørsmål om hva de driver med og hvorfor de gir faen i aksjonærene med å være såpass tause med informasjon.

Det fundamentale er dog bra, men alt det andre kan forbedres. Sen mailer, ring, ikke bare til Malene, men også til Bravo. Så åpenbar kursmanipulasjon skal ikke få pågå i det uendelige uten at noe skjer. Husk også å bombader finanstilsynet og "folkefiendefondet" med mailer om hvorfor de bare sitter og ser på ulovlig kursmanipulasjon og hvorfor folkefiendefondet støtter disse ulovligheten med å låne ut aksjer. Ulovligheten er manipulasjonen i seg selv, ikke selve utlånet, selv om utlånet er kritikkverdig. Tips også media om dette, nå er det nok.

Blås i silent periode og send mailer med jevne mellomrom om hvor misnøyen tynger.

Når det er nevnt så ikke glem at vi snart Q4 og vi står overfor nyheter på løpende bånd snart. Men hver og en får gjøre sine egen vurderinger.
De som baiser aksjen dag ut og dag inn bringer sjeldent frem det fundamentale i Nano, med god grunn for alt det er mildt sagt bra.

Det er også verdt å merke seg at to meglerhus har Nano som nyttårsraketter og det er fordi vi venter en drøss med nyheter fremover.

Men jeg forstår absolutt frustrasjon til aksjeeierne. Infoansvarlig er direkte investorfientlig med denne elendige håndteringen av selskapets nyhetsflow. Derfor bør Malene gå av nå(uten fallskjerm eller andre økonomiske fordeler).

Redigert 21.01.2021 kl 09:28 Du må logge inn for å svare

Bra Focuss 👎 Så forskningen er ferdig og kliniske studier er ikke forskning?

Ja, derfor fremstå selskapet som et casino selskap i regi av shortenes og finansakrobatenes eget teater.
Bertelli
11.02.2020 kl 20:27 2389

Gud for noe bråk fordi man ikke har stop-loss.
11.02.2020 kl 20:53 2341

Hegnar forum er rart! Short får skylda for alt! La meg minne dere om en liten ting kjøpersiden må bli større enn selgersiden og når den blir det er alt glemt🤓
Stinke
11.02.2020 kl 21:05 2320

Du må ha fulgt veldig dårlig med på denne tråden om du mener at vi hevder at short har skylda for alt. Tvert i mot. Hadde det ikke foregått ulovlig manipulasjon av kursen med robotthandel av f.eks WORLDQUANT LLC og GSA CAPITAL PARTNERS LLP så hadde shorterne brent seg for lenge siden og shorterne hadde blødd.
Dette gjør vi enklere for dem da vi (Nano) har en udugelig infostrategi. Nok er nok.focuss
11.02.2020 kl 21:25 2275

Picosalax
Det stemmer. Kliniske studier er kliniske studier. Man har forsket mye før man begynner med kliniske studier.Når man er ferdig med forskningen kan man forsiktig begynne med kliniske studier. Først på dyr, så på mennesker. Er dette noe bare jeg mener? Selvfølgelig ikke. REF tidligere CEO i Nordic nanovector.
focuss
11.02.2020 kl 21:27 2256

Forskningen har RL og ØB gjort og lagt resultatet i hendene på en skrøpelig prosjektledelse i NN.
Araber
11.02.2020 kl 21:37 2228

Nå har ledelsen nylig fått ca 18 mill som skal brukes på forskning sammen bla Sintef mv, så forskningen fortsetter også innen 1 linje bla.
Det forskes også hos Diateck på bla Hamstere og seller, som Nordic Nanovector skal bruke i utviklingen fremover
Redigert 11.02.2020 kl 21:40 Du må logge inn for å svare
focuss
11.02.2020 kl 21:48 2198

Araber
Du må gjerne fokusere på hamstre. Det jeg og markedet fokuserer på er Paradigme og Archer.
Stinke
11.02.2020 kl 21:52 2183

Dette blir bare kverulering og ordkløveri. Og som Araber dokumenterer så forsker Nano den dag i dag.

Betalutin er ferdig forsket for lenge siden, men de forsker også videre på kombiløsninger mm. Og snart er vi ferdig med det andre kliniske studiet som vil gi de markedsadgang(piv fase 2/paradigme). Likevel er kursen nesten all time low.

Hvem har skylden? Jeg har pekt på flere punkter, men er åpen for flere forslag. Tradere?

Uansett, dette må selskapet adressere. Vi er ikke tjent med den ekstremt lave aksjekursen.
Redigert 11.02.2020 kl 21:52 Du må logge inn for å svare

Det er her du bommer. Kliniske studier er sist, men ikke minst i aller høyeste grad forskning
focuss
11.02.2020 kl 22:25 2100

Picosalax
Du får orientere nano ledelsen og aksjonærene om at de driver med forskning da. Da bør kursen bli langt lavere. Uhørt at et selskap som driver med forskning skal prises til nær 2 mrd.Skikkelig high risk.
Panis
11.02.2020 kl 22:40 2058

Hvis du gidder, så får du høre på dette med NANO:

https://soundcloud.com/user-972208711/episode-107

Edit: Dette var i desember 2019, hvor Bravo lovte å gi mer info til markedet, har vi sett det?
Redigert 11.02.2020 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
Stinke
12.02.2020 kl 18:20 1769

En god dag for Nano og vi får håpe at gårdsdagen var begynnelsen på starten for en varig oppgang.

Men:
Fint om flere gjør Finanstilsynet oppmerksom på den ulovlige algohandelen som pågår. Dette er ulovlig og kan ikke godtas.

Og ikke minst, det er viktig at ledelsen får vite om den kritikkverdige infoen og fravær av denne. Det er viktig at vi aksjonærer utøver en mer aktiv rolle i forhold til våre investeringer og sier i fra når vi er misfornøyde. De lever av våre penger, det betyr at vi kan og bør kreve noe igjen for det vi investerer i.

Nå er vi snart på Q4 og vi går over i mars-måned og våren er i anmarsj med en lang rekke med kommende nyheter. Jeg synes allerede nå det er en helt annen stemning og positivitet rundt selskapet, noe jeg ikke synes er det minste rart med tanke på alt vi har i vente. Ta plass.
Redigert 12.02.2020 kl 18:23 Du må logge inn for å svare
Stinke
13.02.2020 kl 11:12 1528

igjen ser vei ulovlig algohandel som tilbyr kurser betydelig lavere enn den sist solgte kurs.

Det vanlig mønsteret er å selge aksjer for å presse ned kursen, i samme sekund legger de ut flere aksjer til salgs som er lavere enn den siste kursen de solgte til. Slik blir det enkelt å manipulerer kursen.

Dette er økonomisk kriminalitet i stor stil som pågår og det er veldig skadelidende for Nano og aksjonærene.

Anbefaler storeierne og ta grep for å gjøre noe med dette.
Og alle andre kan melde om ulovlighetene her: https://www.finanstilsynet.no/kontakt-oss/
Redigert 13.02.2020 kl 11:13 Du må logge inn for å svare
Stinke
13.02.2020 kl 11:14 1524

Samtidig legger de ut sperrer som vi ser nå. Kjeltringpakk som må stoppes.
focuss
13.02.2020 kl 11:23 1506

Stinke
I tillegg gjør det det dyrere, vanskeligere og mindre attraktivt å utvikle en norsk bioteck industri. Det er dyrere enn nødvendig fordi emisjoner kommer på stadig lavere kurser og investorer må stadig grave dypere i lommene for å opprettholde sin eierandel. Så aktiviteten har ett samfunns destruktivt bidrag. Vil Oslo børs gjøre noe med det? Neppe. Må i tilfelle løftes opp på høyt politisk nivå. Spørsmål: Funker dette annerledes i Norge enn i andre land vi kan sammenliknes med? Regner med at aktørene er de samme som shorter aksjen. Så mange takk til folketrygd fondet for sin samfunns skadelige aktivitet.
focuss
13.02.2020 kl 11:27 1495

Så det er en kamp mellom shortere og andre investorer.Andre investorer sitt sterkeste våpen er en ledelse som er opptatt av at at kurs i stor grad representerer underliggende verdier. Når man har en ledelse som driter i aksjonærene så er det kruttet dessverre søkk vått.
Stinke
13.02.2020 kl 12:00 1447

Enig, jeg har adressert dette til Nano. De kunne med enkle grep latt shorterne få svi.

Det forundrer meg at økoansvarlig Kvåle og Infosjef Bronberg sitter og ser på ulovlighetene som gjøres uten å foreta seg noe. Det er faktisk et mysterium at selskapet ikke tar tak i disse åpenbare kusrmanipulasjonene som forekommer så fort det settes short.

Det som også forundrer meg er at styret og de største eierne, ikke setter dette på agendaen og tipser media om saken.
Jeg har screeemshots fra dagens ulovligheter, men dette er jo også logget så det bør være grei skuring å ta bandittene.

Spørsmålet er om noen tar grep?

Dette er noe som bør adreseres til ledelse og styret så kom igjen folkens og send inn mailer eller ring, dette kan vi ikke godta lenger.
heilo888
13.02.2020 kl 12:32 1402

Ja det er en klar manipulasjon av aksjen som foregår nå. De som ligger short vil ha kursen ned for å kjøpe tilbake til lavest mulig kurs. I første omgang kr 20.
Men tviler på at Kvåle og Bronberg skjønner så mye av detaljene i dette spillet om de ikke blir forklart det i klartekst.
Mrhifi
13.02.2020 kl 15:00 1308

Forening af micro-investors....hvis vi micro investors skal have taletid og tages seriøst af ledelsen, så må vi tænke kreativt....Stinke kunne være en glimrende repræsentant/talerør for os micro investors....jeg kan bidrage med 4400 Long term aktier i en eventuelt sammenslutning af små investors.....🤔 Jeg er klar!!!

Man skal ikke undervurdere micro investors...men så skal vi stå sammen.....KALD MIG GERNE NAIV....MEN SAMMEN HAR VI NOK EN DEL AKTIER VI KAN LÆGGE I PULJEN..... NANOPOWERINVEST.NO😁
Redigert 13.02.2020 kl 15:08 Du må logge inn for å svare

stinke ; vurderer deg til å være en av de bedre skribentene på denne tråden. Skulle vært interessant å få Korsar sine betraktninger rundt temaet du tar opp.
Uansett har han litt peiling hva børs angår. Og i all ydmykhet; i motsetning til meg.
Stinke
13.02.2020 kl 21:02 1121

Fjellgutten: Takk for det.

Korsar er uærlig, men kunne vært verdt å høre på om han ikke hadde kommentert etter om han er plassert eller ei. Altså, når han ikke har aksjer så dømmer han (og de andre nikke hans) Nano nord og med med diverse usannheter. Og omvendt. Derfor er han blokkert for mitt vedkommende i likhet med de andre nikkene hans, Kratos, Maynard osv.