50% productivity increase!


Magseis har revolusjonert nodeseismikk med nye noder og roboter som håndterer de. Nå er det luftkanonene (source) sin tur. Tester har blitt utført med spesiell source isolation teknologi og viser 50% økning i produktiviteten!

https://magseisfairfield.com/wp-content/uploads/2020/01/2020-GEO-Bahrain-Fromyr-presentation-abstract.pdf

Discussion and Conclusions
We present results from a recent field test in the North Sea where three source lines were acquired simultaneously without compromising inline sampling such that the fold is doubled compared to conventional flip-flop acquisition. The triple source setup allows for a productivity increase of 50% conventional flip-flop acquisition.
Matsern
13.02.2020 kl 19:05 1881

Det er godt gjort med game over, når du ikke er med i gamet
Redigert 13.02.2020 kl 19:05 Du må logge inn for å svare

Ser rottene har karret seg frem fra hullene igjenn...alltid lov å håpe på billige aksjer..eller hva..?
For oss med lav inngang kan det bli hyggelig...alltid godt å bli kvitt potensielle "spøkelser"..og blir emi satt med maks 10% rabatt så er det jo alla tiders...!?
Tipper finansen skal bruke mot kommende stor kontrakter i Brasil...!?
Selvsagt mer trist og leit for de med høyt snitt...men skulle store Brasil kontrakter formatere seg i nær fremmtid..?..Kan 20 kroningen komme kvikt....!?
Gleder meg faktisk til morgendagen..og mer innfo etter kl 10...
Tvi..tvi...
Mvh.
Dandan60
13.02.2020 kl 19:54 1748

Scam!!
F.. me! How can I be so stupid to believe on this scam company!
Matsern. How much do you get for writing about this company day and night? Go to hell and take your friend Hooijkas with you.
Matsern
13.02.2020 kl 20:04 1721

Hvorfor fremskyndes q4 rapporten og dermed emisjonen. Rapport skulle komme ut 25 februar i følge opprinnelig melding. Noe hastet tydeligvis.
https://newsweb.oslobors.no/message/489674

Kan det være for å gi de store aksjonærene billig inngang og mulighet til å snitte ned før Brasil-kontrakter deles ut?
Redigert 13.02.2020 kl 20:08 Du må logge inn for å svare

Ja, alt som skjer i dette selskapet gjøres fordi alt ser så sinnsyk bra ut.

1. 2019: Brudd på covenants, lempelser innvilges
2. 2019: CFO får fyken
3. 2019: CEO får fyken, PW om redusert guiding
4. 2019: Nok en PW, goodwill blir badwill, 100 MUSD rives ut av regnskapsbøkene
5. 2020: Nok en smell, tapene var langt fra ferdige (40 MUSD), og den uunngåelige emisjonen kommer.

Helt siden punkt 1 burde ALLE skjønne at dette stinker og at man burde komme seg ut (eller shorte).

I stedet ropes det KJØP med store bokstaver og daglige innlegg om at alt er på track og her snakker vi fremtidens vinnerselskap. Jeg har sagt det før at administrator burde nekte Matsern og blokkere hans IP-adresse for å beskytte uvitende investorer som lar seg villede av kvantitet og totalt brenne seg på manglende kvalitet. Dette har gått 100 % som forventet, og de stakkars få aksjonærene som ikke tåler disse tapene (Stordalen og Støle tåler det...) sitter med begge bena godt plantet i en hengemyr og kommer seg ikke ut.
I følge beskrivelsene som har kommet fra Matsern siden fusjonen (og før), skulle man tro at de satt på bryggekanten i Key West og nøt soloppgangen. Faktum er dessverre at de satt på første rad på Grønmo søppelfylling og ikke skjønte hvor gærnt dette ville gå.

Hvor mye stiger min beste aksje i morgen?? BearMatsernx3
Redigert 13.02.2020 kl 20:23 Du må logge inn for å svare

Nedskrivinger på 106 mill USD - der 81,1 mill USD er goodwill - er ikke småtterier for et lite selskap. Regnet med at det var noen undervannsskjær i forbindelse med overtagelsen av Fairfield, men dette er komplett havari. I hvert fall et bokført havari!

På den annen side gir det den nye ledelsen blanke ark til å innkassere goodwill på den tunge veien videre, siden den er nullstilt.

DNOi50
13.02.2020 kl 20:22 1654

Ja hvorfor i HELVETTE skal en grusing fremskyndes? Selvsagt er det noen store som skal forfordeles, slik det alltid er. Da får vi småjentene bare sitte pent å pyntelig å håpe at det ikke blir flere emisjoner. Kanskje man kan komme seg ut i null om ett par år. Hvis vi har flaks!
Matsern
13.02.2020 kl 20:32 1608

Sidelinjen, at du bruker så mye tid på dritt om meg og MSEIS er søtt, når du i perioder har grisehausset PGS, BDRILL og SDRL og fortalt hvor dumme andre er. SDRL var i følge deg grisebillig på 23kr, det et 10kr siden.
Dandan60
13.02.2020 kl 20:36 1587

Matsern. I can read, it does not mean I am a Norwegian, so I don't know when they piss me off.
Matsern
13.02.2020 kl 20:36 1590

At jeg spør hvorfor Q4 rapporten og dermed emisjonen fremskyndes er i aller høyeste grad et relevant spørsmål. Om de hadde ventet en drøy uke til med emisjonen, hadde neppe spilt noen rolle. Jeg velger å tro at good news kommer i neste uke.
Matsern
13.02.2020 kl 20:38 1584

Har du byttet nasjonalitet siden 2018?
Dandan60
30.10.2018 kl 19:01
7314
Jæims Bånn skrev
Fairfield får sine aksjer verdsatt til 21 kr. Må jo da være ganske hjernedødt å selge lavere enn det..
Jæims Bånn, Sier ikke det.
Håper å kjøpe mer i morgen til 17nok., det var mange til salgs for 16.70nok. idag.
Matsern
13.02.2020 kl 20:40 1582

Nok om det.

Vi ser fram i mot neste uke

Er vel mer nærliggende å tro at man må få skikk på selskapet for å bli godtatt som seriøs leverandør av tjenester. Men ledelsen skal ha kreditt for å gripe tyren med hornene raskt og resolutt. I mangel av nyheter kunne kursen ha vært nede på 3,40 den 24. februar, og rabatten hadde ikke blitt mindre.

Det er enormt stor forskjell på å forstå risikoen i høyt gearede aksjer og hvordan disse kan gå i ulike scenarioer, sammenlignet med å garantere for at de som investerer vil sitte på beste aksjen på Oslo Børs.

Kombinasjonen med å være kunnskapsløs, sta og helt fremmed med regnskapstall og finansiell forståelse er det vi har vært vitne til i dette opplagte depresjonscaset av et selskap. Jeg har tjent godt på det ved å være riktig vei, men jeg synes oppriktig synd på de stakkarene som har oppsøkt forumet for å finne kilde til troverdig, objektiv og saklig informasjon.

Skulle en journalist i DN ta jobben med å se over de tusenvis av fatale hausseinnleggene du har postet og laget en story på hva dette har gitt av resultater, så hadde Finanstilsynet beordret nedstenging av dette forumet på dagen.
Teft
13.02.2020 kl 20:59 1529

Matsern aka Komiske Ali

Forstår du ikke at selskapet kjemper for å overleve? Kan lure på hva tidligere ledelse og styre har bedrevet
i selskapet, de må jo ha vært tilnærmet hjernedød. Ikke en gang skattene de skulle betale har de hatt orden på,
måtte settes av ca 50 mill. ogsp for dette. Selskapet har vært drevet så dårlig, at tidligere ledelse bør stilles til ansvar.
Får håpe de største aksjonærene backer en emisjon, men er spent på tegningskursen. Utvanningen blir uansett
veldig stor.

Helt enig!
Om vi ser på det som ble sagt i forbindelse med oppkjøpet og gjennom forrige vinter, er det total skivebom som er levert.
Hvilke synergier har de fått fram?
Hvor er det teknologiske forspranget på bunnlinjen?

Enten er dette fiasko, eller så kommer det SVÆRE kontrakter innen kort tid. Og da er det noen storfisker ved navn Fairfields som har rævkjørt gamle, nytenkende Mseis for å vinne kontrakter i Brasil.
chention
13.02.2020 kl 21:21 1461

De satt vel i høst og beroliget alle med at alt var under kontroll - «no red flags» ... deretter har det gått en vei .. makan til idioti skal man lete lenge etter !!
Backland
13.02.2020 kl 22:00 1391

Veldig enig her i dette som skrives om hausseinnleggene her inne. Mange er -og blir forledet til å tru at dette er en gullhaug. Jeg var dessverre også en av disse som fikk trua basert på disse hallelujainnleggene, men klandrer meg selv for at jeg plutselig hoppet på denne MSEIS karusellen uten å sjekke mere fakta omkring selskapet. Heldigvis er jeg inne i andre selskap som jeg har studert mere på egen hånd, så får det gå som det går. Synes det er viktig å være edruelig med hensyn til at mange tror på det meste som blir skrevet. Kan fort bli en dyr lærdom dette, selv om alle selvsagt er ansvarlig for sin egen økonomi og sine valg. Man bør ikke FORledes inn i fristelsen for å si det slik.
Matsern
13.02.2020 kl 22:06 1381

Men hadde det gått motsatt retning, så hadde det blitt jubel og genierklæringer. Så hva er poenget ditt?
Backland
13.02.2020 kl 22:44 1287

Poenget mitt er at all den haussingen dessverre ikke har stått i forhold til kursutviklingen i MSEIS. Ja det burde vært jubel og genierklæringer dersom kursutviklingen hadde stått i stil med innleggene, men slik er ikke verden. Som å kjøpe ny hi-tec buss med høy låneandel å kjøre rundt uten passasjerer. Flott buss, men hjelper lite for banken.
DNOi50
13.02.2020 kl 22:54 1255

Matsern er ingenting å høre på, like åndsvakt vrøvl som fra Sidelinjen. Mye verre er det med guidingen til forrige ledelse. Direkte løgn og bedrag om både omsetning og resultat.
Skulle likt å gitt de et Glaskow kiss, fra hele mitt hjerte! Håper det kan la seg ordne på et tidspunkt.

Dette hadde aldri gått i motsatt retning, det er jo det som er hele poenget i denne tråden. Alle lampene lyste rødt etter fusjonen, og med brudd på covenants og toppsjefer som fikk det brennkvikt med å finne seg nye jobber før CV’ene var raserte, så var kursen satt.

Nisjer er vanskelig å lykkes med, spesielt når man i tillegg ikke har kontroll på de prosjektene man kjører.

Du tror vel sikkert at dette kunne ha gått begge veier fordi ydmykhet aldri har vært din greie, men det er forskjellen på de som har kunnskap og ikke. De med erfaring og som har gjort noen kuler før VET at ting kan gå galt. De som satser alt på et kort og vet at løpet er kjørt tar de feil, blir desperate, ufine og maler seg selv i et hjørne.

Ekstremt godt illustrert med påstandene om at PGS-aksjonærene ville blø sakte men sikkert gjennom kriseemisjoner og tap av markedsandeler, mens MF skulle til 40 kroner. Det ble stikk motsatt, og det er vel det som i mer åndelige miljøer kalles karma. På godt norsk; what goes around comes around.

Bare det å ikke forstå hvorfor man slipper Q-tallene i dag før tiden når det settes en emisjon viser at her burde man spart i fond og ikke aksjer.
Matsern
13.02.2020 kl 23:14 1209

Q-rapporten måtte selvfølgelig slippes i sammenheng med emisjonen, alle forstår det. Igjen holder du på med den fordummende praten din.

Poenget her, er hvorfor måtte emisjonen snurres nå og ikke i forbindelse med opprinnelig dato for Q-fremleggelse 25 feb. Prosessen sett utenfra ble fremskyndet. Hvorfor det ble slik, kan man bare spekulere i, jeg tror på melding om store kontrakter i brasil, i løpet av få dager. Det vil med andre ord føre til billig inngang for store aksjonærer som tegnet seg i dag. Det fortjener de også, med så høye snitt de har.
Redigert 13.02.2020 kl 23:25 Du må logge inn for å svare
Matsern
13.02.2020 kl 23:16 1209

Kurs ble 3,40kr, dvs 15% rabatt. Det får man si ikke ble så verst!
DNOi50
13.02.2020 kl 23:45 1145

Hva med utvanningen og timingen da, din forbainna toillkuk!? 15% rabatt fra totalt katastrofenivå, og så får du det til å høre greit ut? Du er bare helt latterlig.
Matsern
14.02.2020 kl 00:20 1110

De største aksjonærene blir litt større, antall aksjer går fra 185 mill til 265 mill. Ikke akkurat noen dramatikk. Det ble en god emisjon.

At du bryr deg så mye om oss i MSEIS, er generøst. Du burde ha nok å tenke på fra før, du som skal redde stumpene BDRILL og DNO.
Redigert 14.02.2020 kl 00:29 Du må logge inn for å svare

3,4 er værst. Det er all time low. Definisjonen på værst.
Var 6,3 for en mnd siden. Fairfields har 6x opp til tegningskursen.
De fleste store 4x opp til inngangen.

Det er en ekstremt dårlig drift av det fusjonerte selskapet.
Ingen diskusjon.

..men teknologien er god og blir bedre.

Matserns logikk er i egen klasse..

«Poenget her, er hvorfor måtte emisjonen snurres nå og ikke i forbindelse med opprinnelig dato for Q-fremleggelse 25 feb. Prosessen sett utenfra ble fremskyndet. Hvorfor det ble slik, kan man bare spekulere i, jeg tror på melding om store kontrakter i brasil, i løpet av få dager. Det vil med andre ord føre til billig inngang for store aksjonærer som tegnet seg i dag. Det fortjener de også, med så høye snitt de har.»
Redigert 14.02.2020 kl 00:22 Du må logge inn for å svare
Matsern
14.02.2020 kl 00:34 1109

Tatt i betraktning av situasjonen, den dårlige driften og tapene, er det bra med 3,4kr. Tror nok mange fryktet større rabatt.

Men
Dagens omsetning ble 233.000kr og ned 1,72%. Kursen faller på knøtteomsetning. Det han vært knøtteomsetning en gid stund. Så slik sett er det en kunstig kurs på 4kr. Hvis noen mener at 3,4kr er vel billig, så kan de jo ha et poeng selvfølgelig. At en aksjeomsetning på noen hundre tusener kroner skal kunne definere emisjonskursen ved innhenting av 30 mill dollar, er jo sprøtt og brutalt. Men slik fungerer børsen, til glede for noen få og til sinne for ganske mange.

Nedgang på knøtteomsetning plasserer også aksjen i kolonnen merket rekylkandidater
Redigert 14.02.2020 kl 01:25 Du må logge inn for å svare
thief
14.02.2020 kl 06:38 1011

Klovn🙂Flakser rundt på andre tråder og kommer bare med rør.Så sitter du her og blir ribba for alt.Prøver å overbevise deg om at dette er bra,He....he😂Så er det jo helt latterlig at de setter emisjon på dette nivået.Kursen var jo for ikke lenge siden 6kr,de visste vel også da at de trengte penger.ELENDIG utført!!!Sier vel litt om ledelsen her,tar ikke så hensyn til aksjonærene !

Så hva er rådet, tap og forsvinn eller bli sittende i elendigheten og håpe på bedre tider.
Matsern
14.02.2020 kl 07:22 938

Kontrakter vil endre alt. Backloggen økte med 125% i Q4, så det er volatilt kan du si
Rek2
14.02.2020 kl 10:07 731

Da har jeg kjøpt 100k aksjer på 3.42...det har da gjort at mitt snitt har kommet seg langt ned....
og ettersom den rettede emisjonen skulle være til å produsere nye noder for nye kontrakter, må det nødvendighvis være store kontrakter på gang..:)
disse legges nå på kistebunnen imens jeg trader i DNO og PEN...så får vi se om det kommer billigere aksjer ....

Det er noe som skurrer litt.
Før kl 16.30 igår var problemet å få kontrakter.
EMI ble gjort med unnskyldning om behov for flere noder.
Betyr det at de fremdeles taper penger så det griner på jobbene?
Det var jo en engangshendelse i Malaysia,eller?

Jeg tror du vil tjene på dette rek2, men det er noe råttent som skjedde i 19 og som toppet seg med emisjonen igår.
Organisert dugnad for å hjelpe storeierne. De som har fulgt selskapet fra start er der største taperne. (Ikke meg, bare så det er klart).
7218
14.02.2020 kl 10:28 686

Her ligger det millioner av aksjer til kurs <3,40. Så det er nok til alle... Håper å komme meg ut en gang på >4,30... :(
Rek2
14.02.2020 kl 10:40 637

Jæims. Jeg tror at du er inne på noe vesentlig der ..
jeg tror også at oppryddingsarbeidet har vært større enn vi trodde..men vi må se fremmover for framtiden er vår...:)

Jeg regner med at dere bruker tre minutter på å lese meldingene selskapene dere investerer i kommer med?? Denne fra i går.....

Oslo, 13 February 2020 2019 full year financial results: * Revenue of USD 459.6 million * Reported EBITDA of USD 21.5 million, including negative special items of USD 32.1 million

* Revenue and EBITDA within the guiding ranges given by the new management in October, before adjustments for additional costs related to reorganization and restructuring and non-cash elements

* Reported EBIT loss of USD 150.4 million, including impairment of USD 106.2 million

* Net loss after tax of USD 151.5 million

* Year-end cash position of USD 53.4 million Magseis Fairfield today announces its financial results for the fourth quarter 2019, reporting revenue of USD 74.4 million and an EBITDA-loss of 23.6 million including negative special items of USD 18.0 million.

The reported EBIT-loss was USD 48.6 million in the fourth quarter, including impairment of USD 11.0 million, and net loss after tax was USD 46.0 million.

Skjønner dere nå hvor pengene går? Vi var mange som sa at det kom til å smelle i Q4 også, og det gjorde det.