-- Komplett.no legger ned i Oslo sentrum, umulig å kjøre bil


Kaster inn håndkleet etter åtte år: - Årsaken er innlysende, sier daglig leder i Oslo Handelsstandsforening.


Butikken ligger på hjørnet Fridtjof Nansens plass/Kronprinsesse Märthas plass, i den såkalte Borggården bak Oslo rådhus. Det er et område som har fått mye oppmerksomhet etter som det var et av første stedene i Oslo sentrum der byrådet fjernet alle parkeringsplassene.

- I forbindelse med at vår leieavtale på Kronprinsesse Märthas Plass nå utgår har vi besluttet å legge ned vårt pick-up-point i hovedstaden, skriver kommunikasjonssjef Kristin Hovland til Nettavisen.

- Trist
Komplett.no vil ikke si noe mer om grunnen til at de legger ned. Leder i Oslo Handelsstandsforening, Bjørn Næss, mener det er innlysende at fjerning av parkeringsplassene utenfor hentepunktet har bidratt til beslutningen.

- Det er umulig å kjøre bil inn der nå, så de tyngre varene kan ikke kundene hente lenger. Jeg tror det er så enkelt som det, sier Næss til Nettavisen.

Han sier at de aller fleste som skal benytte punktet har måttet gå og ta bussen de siste årene.

- Det er trist, men det er nok bedre å ha et hentepunkt som du kan kjøre til med bil. Uten parkeringsplasser er det ganske uegnet. Mye av sortimentet til Komplett er ofte tunge ting, som TVer og hvitevarer, sier Næss.

https://www.nettavisen.no/okonomi/komplettno-legger-ned-i-oslo-sentrum/3423921838.html
Redigert 11.02.2020 kl 10:58 Du må logge inn for å svare

Det er spådd en stund at dette vil skje, slik går det når man lar marxister slippe til i politikken.

Men det kan jo komme en pub der, det er jo mye bedre for klima at folk sitter rolig og drikker enn at de kjører bil?

Eller casino det er jo og ganske miljøvennlig ... så kan de som ikke har jobb der og andre steder fordi ingen kan kjøre bil til jobb leke der med penger fra nav.
Mr Lupo
17.02.2020 kl 10:30 282

Hva går det egentlig av Oslo kommune? Forbud mot alle fossilbiler innen 2030? Hyggelig med enkelte avgassfrie gater, men gjøre hverdagen surere for majoriteten av mennesker/billister kan vel ikke være verdt det, spesielt med tanke på at et 'fossilfritt' Oslo aldri vil redde verden. Nei, er glad jeg ikke bor og jobber i hovedstaden, eller aldri egentlig har behov for å kjøre gjennom der i fremtiden. Lykke til )
Redigert 17.02.2020 kl 10:30 Du må logge inn for å svare

Marxister er glade i å lage forbud, de er også glade i å lage såkalte 5-årsplaner der de lager vanvittige og totalt urealistiske planer som det kun er teoretiske muligheter for å oppnå.

Planene om å forby fossilbiler er en slik plan.

Nå har det gått opp for endel politikere i vestlige land at det selvsagt er urealistisk at de fleste skal kjøre rundt i elbiler om bare et tiår eller to, så man har endret strategi til at man også skal inkludere hydrogenbiler, at også dette er temmelig urealistisk spiller ingen rolle for disse marxistene gir seg ikke før de nærmest har rasert det som man tidligere har bygget opp.