KORONA - En skummel "djevel"!


"Koselige" ord for kvelden:

Jeg har lenge vært av den oppfatningen at "Menneskearten har SIN begrensede tid på jorden"!
Det som til slutt vil overvinne oss alle er virus, bakterier og ulike typer sopp!

Virus har ulike egenskaper.
Sars hadde f.eks lav smitterate, men relativt høy dødelighet blant de smittede.
Korona har litt mer motsatte egenskaper; Høyere smitterate, men lavere dødelighet.
Altså; viruset har funnet en nøkkel for rask spredning!

Hva skjer når det samme viruset videreutvikler seg for også å finne nøkkelen for høy dødelighet?
Det trenger ikke å skje ved DETTE utbruddet, men KANSKJE ved det neste - eller det deretter.

Virus utvikler seg konstant. Feiler, treffer - og hele tiden LÆRER de. Til slutt er det hele et spørsmål om tid.
Slik er det trolig også med Korona. NÅR blir det høy smitteevne og høy dødeligeht? Kun et spørsmål om tid!

Dagens SKREKKMELDING fra cruiseindustrien:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/02/11/195648588/ansatt-om-bord-pa-cruiseskipet-veldig-snart-vil-vi-alle-vaere-smittet

Hilsen Hammers......som tror han skal gå og legge seg under dyna nå - og VENTE........😤😨🥶!
Redigert 21.01.2021 kl 09:30 Du må logge inn for å svare
Fat Man
24.05.2020 kl 08:53 2089

NAV-klienter merker ingenting til hestekuren. De får trygda si uansett.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
monitor1
24.05.2020 kl 03:18 2164

Hittil, så er utviklingen rund virus omtrent slik forespeilet av seriøse fagfolk ( ikke de som lar seg styre av politikere). Det kommer garantert en ny bølge, men den er man i Europa forberedte på, i motsetning til første bølge hvor de gjorde en masse brølere. den største overraskelse er den økonomiske politikken, hvor «whatever it takes» i praksis har medført tømming av felleskasser til finansverden og kapitalsterke, og hvor hele regningen sendes til folk flest. Høyre sier at de er bekymret for at VIRUS har ødelagt velferdsstaten, men det er jo ikke virus sin skyld men den politikken som har vært ført wordwide. Nå er det meste av dette styrt av sosiopaten, fordi resten av verden ikke vil miste « konkursnseevne», og dermed så har han en stor andel i at folk flest her på berget betaler for at de rike nå er garantert festing på livstid med statsgarantier. Regjeringen bruker som vanlig bare tvang, og stoler ikke på at folk har nok vett selv. I Sverige så har man ikke voldtatt alle grunnleggende demokratiske prinsipper, og dødsfallene der er ikke avskrekkende. Det er synd at de ikke klarte å beskytte de mest utsatte.All erfaring tilsier at smitte i hovedsak foregår innendørs, og da er det idioti og påføre samfunnet så mye smerte.Uansett: Det å opprettholde børskurser med alle midler har vært viktigere enn å ivareta folks liv, helse, økonomi og livskvalitet. Protestene mot disse fascistlignende metoder og virkemidler øker nå, også i økonomier som ikke har for vane å holde demonstrasjoner mot alt det fanskapet politikere finner på. I Norge har vi en ekstra stor utfordring i media, som er fullstendig ukritisk, og ikke gjenspeilet hva som virkelig skjer. Norge er allerede på bånn på psykisk helse ( og da især fordi psykiatrien har alt for mye negativ makt), men nå har man bare stengt av hele denne sektoren, istedenfor å tillate kreativitet og se på hvordan andre seriøse land håndterer dette. Dette gjelder selvsagt flere området. Makthavere over hele linja bare stenger av, slik at de går fri selv,mog beholder sine feite lønninger.Kreativitet er forbudt og de som trenger hjelp betaler regningen.
Også innenfor turistnæringen er regjeringen ut på viddene: Bobilturisme, og småindustrien blir bevisst pult er min påstand. Man kan la være å ha turistbåter i fjordene, men å nekte ufarlig turisme er ikke aktuell; store aktører skal skjermes ig de skal ikke miste kunder til småindustrien. Ingen fornuft der heller.
Politikere har vist sitt sanne ansikt, og de er 200% styrt av kapitalkrefter. De viser helt tydelig fingeren til deg og meg. Kvalmende.
Børskurser interesserer meg ikke for øyeblikket. Politikere har EN ENESTE sjanse å rette opp det idiotiet, og det er gjennom å reversere å være horebukket for kapitaleiere. De skal ta være på samfunnet, og begynner de ikke å gjøre det snart, så er fascisme i Norge et faktum
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
24.05.2020 kl 02:05 2194

Personlig har jeg gått lei av Korona, Corona og Covid-19. Har ikke skrevet om det på flere uker - og gidder ikke å følge med på TV.
Nei, dette går uansett bra - og nå er det snart ikke nye smittetilfeller å oppspore i Norge.
Snart er vi tilbake til normalen igjen - etter en litt tøff intern hestekur.

Likevel kom jeg over DENNE i dag;
https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/05/22/sterkere-belegg-for-hoy-bmi-som-risikofaktor-for-covid-19/
Vi som er sunne i kroppen og ellers ikke har noen plager har mao lite å frykte.

MEN; når man leser linken kan man jo begynne å tenke på den gjengen som styrer landet.
Her er det vel FLERE som bør føle seg innenfor risikogruppen. Kanskje derfor de som bestemmer ikke slipper mer opp i tiltakene?

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Klimbull
08.05.2020 kl 07:25 2431

Novavax i USA har allerede en ny influensavaksine kalt NanoFlu spesielt beregnet for eldre.
Adjuvant der er den samme som benyttes i deres COVID-19 vaksine.

NanoFlu har vist seg å ha langt større treffsikkerhet mot varianter av virus den er beregnet for.
Novavax jobber nå med kravspec. for å kunne søke om godkjennelse hos FDA for NanoFlu og begynner i disse dager med COVID-19 testing i Australia.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
monitor1
08.05.2020 kl 04:07 2485

I Sverige så vektlegger man gruppeimmunitet, og det er mulig at man klarer å oppnå det I de største byene, men det tviler jeg på. Belgia prøvde seg på noe av det samme, men immuniteten er fortsatt på lave 6%. For Norges sin del er jeg ikke bekymret for bølge nr.2, som kommer antagelig i midten av juni, og som IC kan ta seg av...Vi er veldig heldige som fikk to uker ekstra til å forberede oss på, samt at vi ikke er tett befolket. Lett match for regjeringen, selvom de i de grader misbruker sin makt. Kvalmende hvordan de styrer landet nå, med på den ene siden tvang, men samtidig driter i at matbutikker overhodet ikke er nær det som er hverdagen i resten av verden.Ufattelig hvordan de lurer deg og meg, At det går så bra skyldes jo ikke politikere, men vår egen ansvarlighetsfølelse. Da er det ekstra ille at de driter i hvordan folk hat det. Børskursennpå især EQNR er viktigere enn din helse.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
monitor1
08.05.2020 kl 03:32 2495

Forøvrig så ser det ut til at amerikanske børser går helt i taket, i takt med dødsfall. Hvor høyre dødsfall hvor mere børsen stiger.Etter beste Hitlermetoder, så får man jo rensket ut samfunnet for mørkhudede, fattige, skrøpelige og syke, uten at sosiopaten stilles til ansvar for denne dårlig tilslørte renselse.... hvor flere ikke hvite som drepes hvor bedre det er; lenge leve sosiopatien! Og resten av verden holder kjeft, akkurat slik det var da Hitler kom til makten. Mannen er en massemorder, men ingen politikere tør p kritisere ham...skammelig når verdens politikere kun er opptatt av sin egen lommebok.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
monitor1
08.05.2020 kl 03:15 2502

Hammers: her er jeg uenig; 96 steder jobber man med EN vaksine, og mutasjoner er hittil sporadiske og ikke til hinder for å lage effektive vaksiner.
Det som er sannsynlig er at det ikke holder med en vaksine; det er ulike tilnærminger, og selvom en vaksine « vinner» kampen om å bli introdusert, så er det ikke mulig å vite om effekten er 40% eller høyre; mest sannsynlig trenges det flere ulike vaksiner, især fordi eldre og utsatte ikke tåler den samme vaksinen som yngre, bl.annet pga. imunforsvarsproblematikk.
Så selvom idioten i USA, vil være først ute med å tjene penger på patenter rund virus ( noe som hindrer arbeidet med å få frem en virksom og rimelig vaksine raskt), så klarer han heldigvis ikke å hindre seriøse vitenskapsdominerte miljøer, å få frem sine produkter til selvkost.
Hans idioti, vil medføre en forsinkelse i utviklingen, fordi amerikanske selskaper ikke vil dele viten rund dette, men uansett så vil det ikke foreligge en virkningsfull vaksine før neste vår i beste fall. En vaksine som er masseprodusert, slik at det dekker kloden vil ikke være mulig før om minst ett år.
Forøvrig har idioten bestemt at en amerikansk vaksine ikke skal anvendes etter der det er størst behov, men skal være forbehold kun amerikanere ( dette i kontrast med EU, som vil ha en rettferdig fordeling). Enda en grunn til å fjerne massemorderen.
Jeg er foreløpig ikke bekymret for mutasjoner, fordi de ikke utgjør en stor nok del av populasjonen.
Man skal være bekymret for sosiopaten, ikke mutasjoner. Han er nå verre enn Hitler og det er flott at Washington Post nå har sin egen Trumpdeathklock:
https://trumpdeathclock.com/

Forøvrig er «nyheten, eldgamnel, og noe man påpekte i da ting begynte å skje i Italia.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
08.05.2020 kl 01:31 2545

Jeg har ikke skrevet på denne tråden på lang tid, men vi kjenner alle til den daglige situasjonen - og vi blir orientert via de daglige nyhetskildene.

Her er imidlertid en NY nyhet. En som mest går på alle de mutasjonene av viruset som etter hvert har dukket opp.
Mutasjoner som tyder på at viruset "tilpasser seg". Dette er en SKUMMEL og en SLU DJEVEL;
https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2020/05/07/195676114/forskere-har-identifisert-en-mye-farligere-variant-av-covid-19-grunn-til-bekymring

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Shi Zhengli er en av verdens desidert ledende virusforskere. Hun er blant annet medforfatter til 120 forskerstudier som er publisert i mange av verdens mest anerkjente tidsskrifter.

Who is Shi Zhengli? All About the Chinese Virology Scientist and Her Coronavirus Research: https://nationalinterest.org/blog/coronavirus/who-shi-zhengli-all-about-chinese-virology-scientist-and-her-coronavirus-research

Nylig skrev Shi Zhengli på sin Wechat-konto: "DET NYE 2019-KORONAVIRUSET ER NATUREN SOM STRAFFER MENNESKEHETEN FORDI VI HOLDER OSS MED USIVILISERTE VANER".

Og dette er bare en liten forsmak på hva som er i vente når klimaeffektene begynner å slå inn for fullt trolig allerede om noen tiår. Noen som har barn? Stakkars folk! Da er det ingen som kommer til å bry seg med aksjekurser som stuper. Da vil alle være opptatt av å overleve!
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
23.04.2020 kl 01:30 2954

Har den skumle djevelen funnet en ny strategi?
Uansett innteressant - det som meldes i dag:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/04/22/195672683/leger-i-usa-melder-om-mange-blodpropper-hos-coronapasienter

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hex
18.04.2020 kl 20:58 3116

Ser ut som USA kanskje har nådd toppen på ny registrert smittede. Men det negative er at den kan se ut som det har stabilisert seg høyt oppe og vil ta noen uker til før fallet blir klart synlig. Hvis tiltakene lettes kan vi se nye høyder igjen. Da er det ny dipp hvis demokratene stenger ned igjen og legger press..

Eller ny nedgang neste uke allerede hvis FED slutter å blande seg.

Har selv kjøpt men satser på mer nedgang for doble.
Satser på at det skjer, spiller safe.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
18.04.2020 kl 20:38 3131

Ikke BARE ulemper med Korona:
https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2020/04/18/195671066/fersk-analyse-spar-storste-arlige-utslippskutt-noensinne
Jorden "slår tilbake" - på sin egen måte - når menneskeheten ikke klarer å få til stort i kampen mot forurensingen.

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Maalselv
14.04.2020 kl 13:16 3245

Har du fått en tvilling med to r ?

Hammerr
I dag kl 12:51 128
Eller kanskje denne her :)

HP17

02.04.2020 kl 15:05
3427


Tiden er inne for å trekke frem denne tråden igjen. Ser ut som kr 100 skal brytes i dag og det er lenge igjen av denne våren.
Omtalen kommer til å øke betraktelig fremover og en kan bare glede seg til nye analyser fra analytikere. Lykke til alle som har gått inn i SoftOx. Dette er nok aksjen å eie også fremover

Hilsen Hammerr.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
aibo
13.04.2020 kl 12:15 3361

China’s new coronavirus cases rise to near six-week high
https://nypost.com/2020/04/12/chinas-new-coronavirus-cases-rise-to-near-six-week-high/
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Skrika1
12.04.2020 kl 12:28 3498

Skrekk gru og død er en ting men business is business. Så hvilke farma aksjer skal vi satse på nå. Treffer du riktig nå kan du ta 100 gangeren. Og sjansene er langt bedre enn i Lotto. CODX og NVAX er mine beste favoritter i US, PCIB.OL nå og BDRILL.OL på Ose.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hex
12.04.2020 kl 12:09 3515

Har observert at eksempelvis sp500 har hoppet noen prosent poeng opp fra start noen dager nå. Dette går imot logikken at investorene vil kjøpe mest mulig til god pris. (Det var rimelig enkelt å holde kursen stabil)

Mest logiske for meg er derfor at shorterne vil shorte mer og vil at aksjene skal fortest mulig hoppe opp til en nivå de er fornøyd med.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
oivindl
12.04.2020 kl 10:28 3571

"Menneskene ligger flere HAV bak i utvikling, men vi gjør så godt vi kan!"

Tja, hvis man lager en kurve for utviklingen til bakterier gjennom 3,5 milliarder år og tilsvarende for menneskeheten gjennom 3-4 millioner år, er det vel ikke tvil om hvilken kurve som er brattest.
Men dette er selvfølgelig så uvitenskapelig som det kan få blitt :-l
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Tja. Man kan sette på radioen og lytte til
Gry Jannicke «J-Diva» Jarlum - svake mennesker, eller finne fram en god bok, Charles Darwin - artenes opprinnelse, man kan også hengi seg til åndelig fjas, nye kursmål fra meglerhus og alt annet hva en håper og tror selv. Nå er det major force så alt er lov - det er fritt fram å male fanden på vegen. Om vi selv hadde trodd på alt som skrives her inne, ville ingen av oss vært på børs.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
12.04.2020 kl 02:03 3695

Som en tilleggskommentar;

- Jorda ble dannet for ca 4-5 milliarder år siden.
- Bakterier oppsto ca 1 mrd år senere (ca 3,5 mrd år siden). Deretter kom de andre 2 smådjevelene.
- Mennesket begynte sin utvikling for ca 3-4 millioner år siden.
- Det er BETYDELIGE MANGE år mellom milliarder og millioner!

- Menneskene ligger flere HAV bak i utvikling, men vi gjør så godt vi kan!
- Så langt holder vi TIDVIS skansen, men til slutt blir det trolig ALT for tøft.
- Det tror i hver fall jeg!

Hilsen Hammers.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
11.04.2020 kl 23:06 3774

Ja, en velformulert omformulering.

De 3 nevnte har hersket på jorda fra den stabiliserte seg og ble "levelig".
Menneskene er bare besøkende som har vært her i en utrolig kort tidsperiode.

Vi ligger LANGT etter i utviklingen - og før eller siden går vi nok til grunne pga en av "smådjevlene"!
Det er når de VIRKELIG har spesialisert seg at det begynner å bli skummelt.
Når f.eks "SUPERVIRUSET kommer" preger overskriftene.

Hilsen Hammers......som også sier God Påske!
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

RE - Jeg har lenge vært av den oppfatningen at "Menneskearten har SIN begrensede tid på jorden"!
Det som til slutt vil overvinne oss alle er virus, bakterier og ulike typer sopp!

* Om vi snur det hele på hodet og ser det fra planetens point of veiw så er det vel heller oss mennesker som er å anse som selve viruset gjennom vår forurensning og forsøpling og at Corona viruset heller er å anse som antiviruset mao vaksinen som renser jorden …

Dette til ettertanke … ;)

Fortsatt God Påske!
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

En ting er sikkert. OSE går ikke egne veier om verdens børser inntar en mer nervøs rolle.

Børsene skal som minimum teste bunnene. Pandemien raser i verden, og siste nytt nå er stengte skoler i NY til september. Dream on om OSE skal gå solo videre opp, når det først snur ned på verdens børser - som seg hør og bør.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
11.04.2020 kl 22:49 3818

I dag kan man se 3 norske utviklingskurver som ALLE har gitt et teknisk "salgssignal" - altså indikerer videre nedgang.

Dette er tall fra helse Sør-Øst;
https://www.dagensmedisin.no/artikler/2020/04/11/nedgang-i-innlagte-koronapasienter-i-helse-sor-ost/

Når jeg legger linjalen over skjermen og spesielt ser på den BLÅ linja - gis et KLART salgssignal den 7.april - for 4 dg siden.
De to andre bare topper ut - og går over i en jevnere nedadgående retning.

Hilsen Hammers........som ser LANGT lysere tider forut! TILTAKENE virker!
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
09.04.2020 kl 23:26 3910

I hovedinnlegget antydet jeg litt om virusets mutasjoner. Forbedre sine egenskaper for å oppnå best mulig levevilkår for seg selv.

Når man i dag leser VG's hovedoppslag om viruset kan man raskt få en ny rynke på pannebrasken:
https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/K3mqJ7/nye-funn-saar-tvil-om-immunitet-mot-coronaviruset
Ref artikkelens første setning ang usedvanlig liten mengde med antistoffer.

Hva hvis viruset har "funnet en metode" for å hindre at tidligere smittede skal oppnå immunitet mot seg ved gjentatte angrep.
I så fall en bekymringsfull utvikling. Nei, ikke for viruset, men for oss mennesker.
I verste fall kan dette føre til en LANGVARIG epidemi. En som varer helt til effektiv vaksine er klar.

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

I dag stuper VOW også, og da kommer vel meldingen om at "noen" solgte i går på 26......

SS
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Det er jo i høyeste grad korona det fortsatt handler om, og når ts presterte å drite seg kraftig ut på en Softox-tråd i går, så må han regne med å få svar på tiltale.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Trodde man skulle diskutere CORONA her, og ikke selskapsspesifike ting. Det fikk jeg beskjed av Hammers om, at corona tråden var for corona.

SS
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Hvorfor handler ikke denne tråden lengre om TS sitt hovedinnlegg men om enkeltaksjer?
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
08.04.2020 kl 00:16 4199

Håper du har lagt deg under dyna og blir der en stund, ellers kommer du til å klø deg i huet til du blør om du ser på linjene dine på Softox fremover.

Hilsen Zinvest.....som nå legger vekk mobilen og skal titte på stjernene til han sovner
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
07.04.2020 kl 23:37 4241

Du bryr deg ikke om Softox. Det sa du ganske klart ifra om når du kommenterte helt meningsløsts på Softoxtråder, så bruker ikke tid på å forklare deg det. Les deg opp.

Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Fra 1. april omsetter de for 1,2 mill i uken. Innen kort tid for over 3 mill i uken og fra 1. juni muligens for 10 mill i uken. Og dette på ett av mange produkter de har på gang.

Basert på at selskapet har guidet salg på 1,2 mill Per uke for 5000 flasker dagen.

Dagens børsverdi er i overkant av 700 millioner.

Med forbehold. Sjekk alltid flere kilder.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Hammers
07.04.2020 kl 23:28 4270

Hvorfor svarer ingen på de sentrale spørsmål?
- Hva tjener selskapet på sine produkter?
- Hvor stor er børsverdien?
- Hvor stort forventet salg er det når "snøen" har smeltet?

Hilsen Hammers
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
07.04.2020 kl 23:21 4283

Siste setningen i hovedinnlegget bør han følge opp
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
07.04.2020 kl 23:20 4295

Nei, dette her er bare komisk.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare

Jeg har sett mye, men aldri noen som så åpenbart har har vitnet om sin uvitenhet som Hammers.
Redigert 20.01.2021 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
oivindl
07.04.2020 kl 23:13 2881

Hvorfor ikke bare bruke begrepene riktig. Ved å bruke begrepene slik du gjør, ser det ut som du tillegger virus en ond vilje, med formål å ta knekken på menneskeheten.

Om viruset utvikler seg til en bedre variant, vil det hovedsakelig være en fordel for oss. Det er ikke bra for viruset å ta livet av verten sin, så da vil dødeligheten gå ned.
Redigert 20.01.2021 kl 19:21 Du må logge inn for å svare
07.04.2020 kl 23:10 2894

Spre smitten? Drukket?

Softox har full virucidal effekt. Så kan du jo søke litt på hva det betyr.
Redigert 20.01.2021 kl 19:21 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet
Ja dette burde klargjøre for de fleste hvor dypt Hammers er villig til å synke.
Redigert 20.01.2021 kl 19:21 Du må logge inn for å svare
07.04.2020 kl 23:07 2912

Se her ja. En egen tråd for hvor farlig Corona kan være. Rart du driver å kommentere på Softox tråder der du bagatellisere viruset. Nitriste greier
Redigert 20.01.2021 kl 19:21 Du må logge inn for å svare